Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
proci985
üzenetére
Én még nem rendeltem. Elméletileg jönni fog a Memento tőlük UHDn, majd azt szeretném.
Film Treasures angol oldalon nézted? Nincs külön költség, mert az IOSS-ben benne vannak, csak kb. 1000Ft-tal kell számolni, bár még tőlük sem rendeltem
Igaz lehet majd egyenesen Ausztráliából fogok, ha megjelenik a Memento. -
proci985
MODERÁTOR
Umbrella kiadótól (AUS) rendelt már valaki? Mennyi idő amíg megjön?
Néztem, hogy pár régi kedvenc csak náluk van, és a markup az európai boltokban a filmjeikre nagyon magas, miközben a shop exclusive kiadások mindig sokkal szebbek ugyanannyiért, tetejébe 15-20%os akciót szinte mindig ki lehet fogni (tudok adni kupon kódot privátban ha valaki rendelne). ld [link] kekesi132 Infernal Affairs kiadását, az enyém is gyönyörű, de kispórólták a bookleteket és a posztereket, bár a (szép de problémás) mediabook belső maradt és nem egy sima slipcaset kaptam, mint korábban a Shutter és a Pulse esetén.
Elég változatos a palettájuk, de jellemzően szuper (értsd Second Sight / Eureka / Shout! / Criterion) szintű 4K HDR remasterjeik vannak, és direktben rendelve nem olyan észvesztően drágák, mint európai shopokból. Tetejében kiadtak pár hiánypótló klasszikust is 4Kban (Infernal Affairs, Dogma, Suicide Club) és BRen (Lars and the Real Girl, Wasabi) is. Sima filmjeik meg akciókkal 4Kban megállnak 20 eur alatt, bár a CEjeik jellemzően 40-50től kezdődnek.
Suicide Club (Sion Sono), Wasabi (hogy én ezt mennyit kerestem), Black Sheep (szintén) és Dogma jön meg még pár apróság.
-
GEHENNA FILMS ÚJ MEGJELENÉS!
"A legintenzívebb nyári hónapba hozunk egy kis borzongást Peter Medak horror klasszikusával; A 'The Changeling/Elcserélt gyermek" (1980) korszakalkotó darab a kísértetfilmek alműfajában, egyes elemeit több mint 45 év elteltével is számos más film idézi. A Changeling vadonatúj Prestige restaurációja először lesz elérhető fizikai formátumban!
John Russell (George C. Scott) zeneszerző egy tragikus autóbalesetben elveszíti feleségét és lányát. A gyásztól összeomolva, New York-i otthonát hátrahagyva egy hatalmas, félreeső házba költözik Seattle közelében, hogy újra inspirációt találjon a komponáláshoz. Russel megmagyarázhatatlan jelenségeket kezd tapasztalni és hamarosan rájön, hogy nincs egyedül a kúriában; Claire Norman (Trish Van Devere) segítségét kéri, hogy felfedje ház láthatatlan lakójának titkát.
Első körben most is egy komolyabb, limitált gyűjtői kiadás várható (ezúttal nem digibook), aminek külső-belső részleteivel hamarosan jelentkezünk." Megjelenés: 2026. Július! -
Sziasztok! Előrendelhető az Evil Dead 2 blu-ray lemezen!
Mindkét digibook verzióból összesen 250-250 db készül, utángyártás nem lesz, viszont a film szeptembertől szimpla műanyagtokos verzióban is elérhető lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
Ja igen: Az Infernal Affairs Umbrella kiadása gyönyörű (simán a James Bond BR könyv szintjén van), de alig lehet kivenni a lemezeket. Hála az enyémek nem sérültek.
Viszont a nemzetközi kiadásból megint lespórolta a kiadó a kiskönyvet, miközben még mindig ugyanannyiba került. Ejnye.
-
proci985
MODERÁTOR
"Weirdness in 4 packages: Package 2 & 3", avagy a két csomag, ami végül késett másfél hónapot. Ha megnézed mi van a csomagban, akkor meg is tippelheted, hogy miért volt nehéz összeszednie őket az imusiknak ahonnan jöttek:

Egyelőre ideiglenes helyen. Szokás szerint boutique- és small label kiadások, amit éppen ahol találtam. Horror és international/indie/arthouse vonalon. Többségük blind buy, egyedül a Save the Green Planet!, Infernal Affairs, Lars and the Real Girl, Holy Spider és Erik the Viking csoportot láttam, igaz, van amit 20-25 éve. Kiadásokra van Ausztrál, UK, DE, US.
Felső sor:
Save the Green Planet (2003, Arrow 4K LE) - koreai fekete komédia, Bugonia ennek a remakeje, végre először 4Kban.
Infernal Affairs Triology (2002, Umbrella AUS 4K LE) - másodgenerációs hong-kongi krimi, a Departed ennek a remakejeAlul:
Holy Spider (2022, Mubi BR) - iráni(-svéd) krimi Ali Abassi (Border) rendezésében
Mona Lisa and the Blood Moon (2021, WellKino DE BR) - Ana Lily Amirpour (Bad Batch) filmje, csak német BRt találtam
Only Lovers Left Alive (2013, Soda BR) - Jim Jarmusch vámpírfilm
A Girl Walks Home Alone at Night (2014, Optimum BR) - Még egy Ana Lily Amirpour, iráni vámpírhorror
Revenge (2017, Second Sight BR) - Coraline Fargeat (Substance) bosszúfilmje
It Follows (2014, Second Sight 4K) - David Robert Mitchell (Under the Silver Lake) horrorja
Possession (1981, Umbrella AUS 4K) - horrorklasszikus/cult végre 4Kban
Lars and the Real Girl (2007, Umbrella AUS BR) - Craig Gillespie (Cruella) zseniális vígjátéka egy nagyon fiatal Ryan Goslinggal, évek óta a polcomon akartam tudni
The Woman in Black (2012, Momentum BR) - James Watkins (Eden Lake) kosztümös horrorja Daniel Radcliffevel
Erik the Viking (1989, Patriot BR) - A fél Monty Python szerepel benne, rég a polcon akartam tudni
Pee-Wee's Big Adventure (1985, Criterion 4K) - Tim Burton korai filmje, végre kapott egy méltó kiadást
Megan / M3gan (2022, Universal 4K) - horror, behúztam akcióban
Maps to the Stars (2014, Ascot DE BR) - David Cronenberg féle fekete komédia
Possessor (2019, Second Sight 4K) - Brandon Cronenberg féle testhorror
Threads (1984, Simply) - Klasszikus/cult BBC sorozat egy nukleáris apokalipszis utóéletérőlSzóval szokás szerint vegyesfelvágott, 40 évet átölelve. Pár filmnél nem vagyok biztos, mennyire lesznek inkább érdekesek, mint jók (Possession, Maps to the Stars és Pee Wee potenciális jelöltek). A két Amirpour, a Revenge és a Women in Black esetén is benne van, hogy style over substance helyzet fordul elő, bár a rendezők másik ismert munkáit kivétel nélkül imádtam. M3gan pedig lehet objektíve rossz lesz, valamennyire mainstream horrort nem emlékszem, hogy mikor láttam jót. Ugyanakkor valószínűleg remekül fogok szórakozni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére
Mondjuk én nagyon óvatosan fogalmaznék az lmbtq témákkal kapcsolatban. Neten nagyon sok ember van, aki filmekhez nem ért, ellenben érintőleges témákra ugrik.
Ez onnan látszik, hogy kijön egy mainstream film egy meleg karakterrel és hetekig állóflame van, közben meg Cannest megnyeri a Titane és semmi. Mondjuk utóbbi USA szempontból nemzetközi film. Vagy, hogy a Barbienál hány embernek nem tűnt fel, hogy egy az egyben veszi át a Midnight Cowboy egyik helyzetét.
koncsik: nálam lassan érik a beszerzési stopp, és én tényleg csak olyat veszek (preferáltan a legegyszerűbb kiadással hely miatt), ami streamingen nincs fent.
sajnos viszont imádom a nemzetközi filmeket.
-
-
Kedves klubtagok, nyilván csak irigykedek és azért szólok
, de adásvétel stb. ne itt a topikban. Köszi előre is
Szép darabok, grat mindenkinek, sajnos helyhiány miatt nem tudok több filmet beszerezni (se más lemezeket, se Lego-t, se könyvet... nem panaszkodom, dicsekszem, hiszen nyilván van mindenből... de némelyik egyszerűen annyira igényes, hogy jaaaaajdekénedenemlehet
). -
Leárazás van a Futuremovieshop.fi oldalon vasárnap éjfélig mindenki 10%-al olcsóbban juthat hozzá az ALE10 kupon felhasználásával!
-
Külön köszönet kekesi132 kollegának a lehetőségért!
-
Boldog nyulat mindenkinek!
-
TOWER FILMS: "Amint korábban említettük, az év második felétől rendszeresebb bejelentésekre és megjelenésekre lehet számítani. Mostanra összeállt a megjelenési terv, aminek a címeit hamarosan felfedjük. A már bejelentetteken kívül érkezik a nyár folyamán egy kultikus kalandfilm, ősszel visszatérünk a háborús drámák világába egy komolyabb kiadással, az évet pedig egy nagyon rendhagyó filmmel zárjuk majd.
Horror stílusban sem lesz tétlenkedés, a GEHENNA FILMS megjelenései közt nyárra várható az egyik legmeghatározóbb kísértetfilm, egy klasszikus szörnyfilm ősszel, és egy olyan kultfilm, aminek a stílusát nehéz konkrétan meghatározni, de talán leginkább a horror rajongók körében van töretlen sikere, közel 40 év után is. Mindenek előtt viszont az Evil Dead 2 májusi megjelenésére koncentrálunk, aminek részletei (kiadás, tartalom, előrendelési infók) napokon belül érkeznek a GEHENNA FILMS oldalára."
-
Sziasztok!
Nemrég érkezett ez a csomag. Oppenheimer gyűjtői kiadását már nézegettem egy ideje, végül a 60 oldalas booklet és az egyéb extrák meggyőztek, mivel a film már megvolt. Tízparancsolat kicsit Ben-Hur miatt lett meg, amit már korábban posztoltam. My Fair Lady papírfeknivel, ami fehéresnek tűnik, az ezüst a borítón. Gladiátor elsősorban a 4K lemez miatt, bár a többi filmből is UHD-t akartam.
Egyik filmen sincs magyar vonatkozás.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kekesi132
üzenetére
Reménykedem, hogy Angel's eggből lesz olcsóbb. Anno láttam 20 éve, de inkább érdekes volt, mint jó. Ettől persze hiánypótló.
Pletykák szerint a StudioCanal is frissíteni fogja a Tati kollekcióját
Jaja, arra várok.Mouth of Madness szerintem is Carpenter legjobbjai között van, viszont ugyanígy, picit drágálltam. Aztán meglátjuk.
Passolinivel én love/hate kapcsolatban vagyok. A Teorema szörnyű, az Élet triológiáját imádtam: Persze amatőr színészek, ugyanakkor itt működik a stílusa, anélkül, hogy megpróbálná kiakasztani a nézőt.
-
kekesi132
tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszi!
Szerintem az Angel's Egg hamarosan kapható lesz normál, slipcover nélküli kiadásban, illetve az US megjelenésről is régóta pletykálnak. Perfect Blue kiadása szép, de kissé túlárazott, viszont tavaly az egyik kedvenc filmem volt (Satoshi Kon egy zseni volt) , szóval nem bírtam neki ellenállni.
Pletykák szerint a StudioCanal is frissíteni fogja a Tati kollekcióját, szóval lehet lesz brit vagy francia 4K kiadás is, amiket olcsóbb importálni.
Mouth of Madnes szerintem megéri, úgy gondolom, hogy ott van Carpenter legjobb filmjei között, és az Arrow kiadványa is fantasztikus.
Pasolini Élet triológiáját még nem láttam, de nagyon szeretem a munkásságát, különösen a korai, még neorealista jegyeket mutató filmjeit. Szóval igyekszem pótolni az életmű kimarad részeit.
A The Great Escape esetében kisebb nyomódást, szerintem nem annyira zavaró. A Memories of Murder esetén a slipcase minden oldalról megnyomódott, de a lemezek és a booklet rendben vannak. Privátban szívesen küldök róluk képet.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kekesi132
üzenetére
Nagyon szép

Perfect Blueból én tavaly beszereztem a Manga blu-rayt, szóval kihagytam, Possession és Infernal Affairs úton, Angel's Egg ahogy nézem éppen kb mindenhol kifogyott.
Tati gyűjteményt néztem én is, de elvileg a Playtime nemsokára kap 4Kt, szóval kivárok, hátha.
Beau Travail, Night On Earthtel és a Mouth of Madnessel is szemeztem, illetve Passolini Élet Triológiáját is lehet újra kéne nézni így 20 évvel később.
-
gg72
veterán
Nekem is jött néhány film az olasz amazonról, a Tombstone kivételével mindegyik steelbook. Viszont a Sleepy Hollow-val kicsit megjártam, mert nincs rajta legalább német vonatkozás, így esetleg ha megtetszik valakinek, attól megválnék.
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Már régóta nem posztoltam, szóval itt az ideje. Az elmúlt hónapokban az alábbi kiadványokat sikerült beszereznem:
Illetve van néhány sérült kiadványom, amelyektől szívesen megválnék (kaptam csere példányt). Ezek az alábbiak:
Thelma & Louise (Criterion, 4K + Blu-ray)
The Great Escape (Arrow, 4K, bontatlan limitált kiadás)
Memories of Murder (Curzon, 4K + Blu-ray,)
Stray Dog (BFI, Blu-ray, limitált booklet)
Faithless (BFI, Blu-ray, limitált booklet)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére
jellemzően a [link] best weird movies of the decade alapján szedtem össze őket, bár a lista elemei kb 10 éve szembejönnek.
horror nagyon nem szokott streamingen lenni, főleg nem hosszú távon. blockbustereket szinte felesleges megvenni, mert valahol úgyis fent lesznek.
Borderrel óvatosan, népmesei horror, de nagyon bizarr és skandináv viszonylatban is párszor eléggé sötét. Abbasi ügyes, A Holy Spiderhez hasonlóan szuper a cinematográfiája. azon meg is lepődtem, hogy a Mubi saját kiadása.
-
proci985
MODERÁTOR

"Weirdness in 4 packages: Package 4"
Avagy a jó, a rossz, de leginkább a furcsa. Csillaggal jelölve amit már láttam. Van közte steelbook, slipcase, egy digipack, jellemzően szinte mindegyik film nehezen beszerezhető ínyencség. Ez mutatja a néha elég ismeretlen kiadókat és kivételesen nem tudtam elkerülni a német kiadást, pedig azokat ha tehetem kerülöm.
4K
Prisoners of Ghostland (2021, RLJ) - Sion Sono (Love Exposure, Tag) és Nicolas Cage.
*La La Land (2016, Lionsgate) - Chazelletől eddig ez a kedvencem
*Ghost in the Shell (1995, Manga) - Végre kapott egy rendes remastert az anime klasszikus
Wailing (2016, Well Go USA) - koreai horror
*Scott Pilgrim vs the World (2010, Universal) - fura coming of age klasszikus
*Annihilation (2018, Paramount) - Alex Garland gyönyörű de fura scifi horroraBlu-Ray
Anomalisa (2016, Curzon) - Charlie Kaufman féle fura vígjáték
Super (2010, G2) - James Gunn (Guardians of Galaxy) korai szuperhősvígjátéka
High Rise (2015, Studio Canal) - furcsaság?
*Border (2018, Mubi) - Ali Abbasi (Holy Spider) fura újraértelmezése a skandináv trolloknak
Lamb (2021, Mubi) - fura izlandi A24 horror Noomi Rapacevel
Dave Made a Maze (2017, Pandastorm DE) - furcsaság német slim digipack csomagban
Splice (2009, DFW) - Vincenzo Natali (Cube, In the Tall Grass) és Adrien Brody testhorrora
*Tusk (2014, Sony) - Kevin Smith (Clerks) ultrabizarr testhorrorja ismét kapható lemezen
Antiviral (2012, Another World) - Brandon Cronenberg (Possessor, Infinity Pool) első filmje
John Dies at the End (2012, AWE) - fura B-horror
Greasy Strangler (2016, Picture House) - nagyon fura B-horror
Turbo Kid (2015, Lionsgate) - posztapokaliptikus akcióvígjáték(?)
Love Witch (2016, Icon) - furcsa horror?DVD (sajnos nem találtam meg más formátumban)
The Double (2013, Studio Canal) - fiatal Jesse Eisenberg egy fura Dostoyevsky adaptációban -
B.F.G.
senior tag
-
válasz
Vikthor
üzenetére
Hegylakóból kiindulva, illetve a Gonosz halottnál is remastered lesz a kép, szerintem megpróbálják A szarvasvadásznál is a legjobb forrást használni. Lehet egyszer majd lesz UHD, de inkább maradnak a BD-nél. Az új Menekülő ember nem jelenik meg magyarul BD-n és volt aki már szóvá is tette. Meg sokan még megmaradtak a DVD-nél sajnos.
-
Wow! Ez aztán a mozgolódás, hajrá és örülünk neki! Azt lehet tudni, hogy melyik mastert fogja kapni? 2021-ben ezt a filmet kiadták 4k UHD-n Dolby Vision-el, nekem a Zavvi féle steelbook van meg ebből és elképesztő jó képe van. Itthon vmi miatt csak a BD formátum megy, jó lenne tudni, hogy csak ebben a formátumban jelenik majd meg és ha igen akkor melyik master. Amik 2010-2018 között jelentek meg BD-n azok képe hát... na nem a legjobb.
-
TOWER FILMS
"Sziasztok! Először is, kisebb változás állt be a megjelenési terveinkbe, ami kizárólag a sorrendet érinti, a tervezett tartalmakat nem. Az átszervezés lényege, hogy a korábbi "fejtörőben" beharangozott "Az ötödik elem" az év későbbi szakaszában tud megjelenni, így helyette egy későbbi tervünket kellett előrébb sorolni, ami nem más mint Michael Cimino klasszikusa, "A Szarvasvadász".A Robert De Niro, Christopher Walken és John Cazale főszereplésével készült epikus háborús dráma először kap Blu-ray megjelenést Magyarországon, a kiadvány a Hegylakóhoz hasonlóan, két féle változatban érkezik, a megjelenés legkésőbb júniusra várható.A továbbiakban mindenképp szeretnénk a bejelentéseket és megjelenéseket is rendszeresebbé tenni. A napokban véglegesedik a 2026-os megjelenési tervezet, így hamarosan friss infókkal jelentkezünk ezzel kapcsolatban, és persze "A Szarvasvadász" Blu-ray részleteivel is."
** az előző hozzászólásomhoz link: GEHENNA FILMS
-
GEHENNA FILMS
**Helyzetjelentés**
"Folyamatosan dolgozunk az Evil Dead II megjelenésen, lassan minden részlet a helyére kerül, így nemsoká érkezünk minden konkrét részlettel! Addig is pár infó a kiadványról:
*Digibook kiadás lesz, 36 oldalas booklettel és egyéb gyűjtői extrákkal
*A film (angol hang + magyar felirat, magyar szinkron) restaurált változata mellett 2 órányi videós extra magyar felirattal
*A megjelenés május első felére-közepére van belőve, az előrendelés a webáruházzal együtt pedig várhatóan április közepétől lesz elérhető. (Ezzel egy időben jelentjük majd be a következő kiadványunkat is
)
Hamarosan jövünk a részletekkel, addig is, stay groovy!"

-
Könnyezik a szemem gyerekek, de jó látni ilyeneket és nagy gratula az új szerzeményeknek. Én gyors beraktam ezt a felújított Ben-Hur-t és vmi elképesztő jó munkát végeztek ezzel, olyan jó képe van, hogy csak csak na. Bár ezt a filmet szinte minden formátumon láthattuk már, maga a film egy mérföldkő, nem csoda, hogy Ridley Scott is elővette a témát és sokat merített belőle. Hatalmas színészek. Amúgy a Cleopatra és a Julius Caesar filmekről nem készül 4k-s remaster nem tudjátok esetleg? Az utolsó mohikán érkezik idén azt tudom illetve a Jean d'Arc.
-
Fan Factory így csomagol, én is rendeltem már tőlük, gratula a kiadványokhoz!
Sziasztok! Ma érkezett az olasz Amazontól a Ben-Hur 4K gyűjtői kiadása. A film két UHD lemezen található, mellette van az extráknak egy BD lemez. A külső doboz matt, a cím elől és a gerincen fényes. A steelbookon a cím bemélyítve van, az egész matt felületű. Poszterek, képeslapok, kártyák és egy booklet is van a gyűjtői dobozban. A képminőség gyönyörű, magyar vonatkozás nincsen. Sajnos már a fehér Warner Bros. dobozba nem tették bele a kiadványt, így szerencsére kértem az ajándék csomagolást. Az ára se annyi egy ilyen kiadványnak, mint korábban és bár szép, szerintem nem tükrözi a minőséget. Szebben is elkészíthették volna a külső dobozt, a bookletben a képek, szövegek nagyon aprók. De összességében elégedett vagyok a vásárlással.

-
chubii
senior tag
Első fanfactory.shop rendelésem. Sok mindenre -50% van március végéig, gondoltam letesztelem őket.
A csomagolás csillagos ötös, duplán voltak bubis anyagba csomagolva kettesével a filmek. Ha minden rendelést így küldenek, akkor máskor is bátran rendelek tőlük.
Egyedül a Top Gun-on van magyar vonatkozás. -
Taki46
tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Nyilván én sem azért írtam amit mert most fel kéne akasztani őt 🤣
Nálam az verte ki a biztosítékot,hogy mikor másnak küldte az általam előre kifizetett pakkot és fény derült a tévedésre akkor csak megadta az illető uriembernek az elérhetőségem hogy intézzük el egymás között...
Nem szeretem az ilyen hozzáállást 😉 -
Taki46
tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Én meg amondó vagyok, hogyha már fizetek valamiért akkor azt úgy is szeretném megkapni. Persze ha téged nem zavar akkor nincsen gond. A te esetedben felcserélt műveknél szerintem amúgy is tök mindegy. Egyik nagyobb gyalázat mint a másik 😁
Minden esetre szerény véleményem ha én így végezném munkámat ahogyan ő egyre többször akkor valszeg megkérdeznék mi a fenének vagyok egyáltalán 🤣
Lehet kicsit szigorú vagyok...de én még a régi szokások híve vagyok 🙂 -
Ezek érkeztek meg sértetlenül Anssitól, de a nagy kavarodásban a Predator Badlands-et nem rakta bele, viszont a Tron: Ares-t meg igen amit nem kértem, viszont felajánlotta, hogy elküldi azonnal illetve további discountot a következő rendelésemhez. Nem küldtem rá a dzsihádot...

-
Cranium
tag
Sziasztok! Ez a fajta 4K Harcosok Klubja vajon megjelenhet itthon? LINK Egyik kedvenc filmem, es az egyetlen film ami Blu Ray steelbookban is megvan, a szinkronja is jol sikerult szamomra. Majd hol nezelodjek? Vagy hogy tudom importalni ha megse jelenik meg itthon?
-
B.F.G.
senior tag
-
Igaz nem film, hanem sorozat, de...

Most sikerült beszereznem egy Sons of Anarchy - The Collector’s Set Blu‑ray pakkot, ráadásul meglepően baráti áron és gyakorlatilag újszerű állapotban. A teljes sorozat mind a hét évada benne van, plusz a masszív, díszdobozos csomagolás, ami élőben még jobban mutat, mint képeken.
Anno végigröhögtem és végigizgultam az egészet, most pedig végre bekerült a gyűjteményembe egy olyan kiadás, amire régóta vágytam. A borítók, a központi díszdoboz, minden részlet nagyon szépen össze van rakva. Kifejezetten jó érzés, hogy nem csak digitálisan „van meg”, hanem egy ilyen igényes fizikai kiadás formájában is. Aki szereti a sorozatot és gyűjt fizikai médiát, annak ez egy igazi csemege.
-
Érdekes, mert nekem Anssi-tól rendelt csomagjaim rendre időben megérkeztek, volt hogy másnapra itt volt! Azt tudom, hogy csórikám nagyon el van havazva és le van terhelve, mert pörög az üzlete (szerencsére). Szép kis pakkod van! The Last Castle-el én is szemezgetek már egy ideje.
-
Taki46
tag
Egyik rendelésem kalandos úton érkezett meg hozzám.
Teszem hozzá két hónap után
Future Movie vásárlás
Egy másik Magyarországi címre küldték egy szintén film gyűjtő uriembernek aki volt olyan kedves és tovább postázta nekem. A megjegyzésem csak annyi, hogy azért irhatak volna valami bocsi te hülye mailt 😁
Azért nem az első vásárlásom tőlük... -

-
Sziasztok! A Sóhajok (1977) már korábban megvolt, aztán ma megjött a Jelenés (1985) is, mindkettő a Synapse Films gondozásában.

-
Ezen sírva röhögtem gimisként, amikor a haverommal VHS-en néztük. A minősége pedig nagyjából pontosan tükrözi azt, amit ettől a spanyol kiadástól várni lehet.

-
Szívesen! Reszkessetek 1 és Kettő, tudsz magyarul is keresni az oldalon, a Die Hard vagy itthon másodkézből, de inkább várd a cseh oldalon, mert jönni fog a többi rész is!
-
B.F.G.
senior tag
Ahh.... az igen... néztem ott is, de nem ismertem fel annyira rossz a felbontás... és a hab a tortán, hogy németül...
nah jó Ungariscchee... nah jó...
Az Ára valóban sokkal barátibb lett volna, legközelebb gyere hamarabb
Ezt akkor észeben tartom ha Amazon-on is nézelődöm!
Köszi szépen a jótanácsot! -
Sziasztok: Magic Box feltette a májusi megjelenéseket. [link] lehet szűrni a hónapokra.
B.F.G. érdemes csehektől beszerezni a cuccokat, sok jön magyar borítóval, és így természetesen magyar hanggal, felirattal.
Allegro linket néztem, inkább vedd meg a német Amazontól, sokkal barátibb az ára, mivel az allegros az német, megtévesztő a cím/leírás.
[ Oblivion (4K Ultra-HD) (+ Blu-ray) ]Cseh oldalak, filmgame.hu és blu-shop.cz
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Lejátszó típusa: PANASONIC DP-UB820
Köszi a tippet, de ha majd oda jutok akkor tuti, hogy ezt a filmet felirat nélkül nézem
Tényleg azt szerettem volna még kérdezni, hogy A reszkessetek betörök 1-2 illetve Die Hard -ról mit tudtok jött ki BD-re Magyar hangsávval, mert az minden karikor újranézzük az is jó lenne lemezen?
-
Nem tudom milyen lejátszód van, de ha Oppo 203 akkor arra tudsz CFW-t rakni és akkor netről letöltött magyar feliratot tudsz rámásolni egy pendrive-ra és azt bedugva az Oppo-ba le tudod játszani az eredeti film nézése közben szinkronban. Így lesz/lehet magyar feliratod a külföldi lemezekhez.
-
B.F.G.
senior tag
-
Taki46
tag
-
Napokban megérkezett a Lemezkuckós rendelésem is:

Illetve egy impulzus vásárlás eredménye, emlékszem nagyokat derültem mikor először láttam. Annak aki szereti a Torrente féle humort annak ez is nagyon tetszeni fog, bár ez kicsit más jellegű olykor, de van hasonlóság szerintem.

-
B.F.G.
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Köszi szépen! Igen nekem is az van meg és imádom, de szeretném megszerezni 4K-ban is.
Itt azt írja, hogy van4 K-s verzió Magyar hanggal [link] Az hogy lehet?
Meg láttam valamelyik Magyar oldalon azóta, de már nem rendelhető.
Hogy érted, hogy steelbokot vadászni, csak tokot veszel hozzá? Vagy ott fent lehet Magyar hanggal?Update itt volt: [link]
-
Úgy tudom és meg is néztem neked, nekem az UK 4k verzió van meg, de a többi 4k-ra sem kerültünk fel rá. Sima bluray formátumon jelent meg ez a film itthon teljes magyar vonatkozással. Ehhez lehet steelbokot vadászni eBay-en vagy Amazonon. Van 3 féle steelbook is belőle az egyik igen drága.
-
B.F.G.
senior tag
Sziaszto,
Tudnátok segíteni, hogy hol tudom megvásárolni az Obliviont-t feledést 4K-s verzióban amin van magyar hangsáv is ha 4K Steelbokban van az sem gond az is jó lenne?
-
Hamarosan a Magic Box jóvoltából!
-
-
Sziasztok, hamarosan a Gehenna Films gondozásában blu-ray lemezen!

-
Mai napon került kiszállításra a Valentin napi pakkom az Arrow Video jóvoltából, mind 50%-os árcédulával. Jópár klasszikussal végre kiegészítve a gyűjteményemet, pár upgrade is van köztük, most már összegyűlt 15-20 cím amit majd az apróhirdetések között találhattok meg, de majd arról is posztolok nektek, hátha érdekes lehet számotokra.
-
Sziasztok, ma jött ez a hírlevél, egy német kiadótól.

-
Sziasztok, hamarosan Blu-rayen!
-
Bár kicsit megkésve vele, a gyűjteményemben 21 filmcímben szerepel Robert Duvall nyugodjék békében.
-
Ezt a "mérföldkövet" szerintem itt is megosztom, hisz erősen kapcsolódik itt is a témához.
-
proci985
MODERÁTOR
pedig szép csomag
. Első Jurassic Parkra emlékszem, páran haverok közül belógtak jóval 18 alatt a moziba ahol éppen akkor cserélték a subokat. Sok embernek egy életre élmény volt, amikor beindult a hang
.Anno 20-25 és 10 éve egyszer már gyűjtöttem filmeket, szóval a mainstream jórésze (ami érdekelt) megvan vagy DVDn, vagy BRen. Illetve 10+ éve van streamingem, szóval tudom, hogy mik azok a filmek, amik úgyis elérhetőek folyamatosan.
4Knál kivártam. Eleve 4K kijelzőm ugyan volt 2020 óta, de az egy mobil volt, filmezős setup a projektorral megrekedt 1080p + SDRen tavaly év végéig. HDR ad, de nagyon sok az elrontott konverzió ami szétveri a színpalettát: persze látványos, csak éppen nem úgy néz ki a film, ahogy annak kéne. Nekem pedig nincs erőm még egyszer egyenként validálni az összes kiadást, hogy akkor most a koreai HDR transzfer túl van e tolva (jellemzően igen), a forgalmazó legjobb minőségű transzfere van rajta, a forgalmazó túltolta a HDRt szóval várni kell a második kiadásra, esetleg a picit visszafogottabb indie transzfer jobb. Vagy van director approved, és ha pl a Criterion, a BFI vagy az Umbrella csinált ilyet, akkor melyik másik kiadásokra került fel az a verzió, ha az eredeti OOP vagy éppen Európában elérhetetlen. Mindezt úgy, hogy nekem a film extrák nélkül (esetleg az alternative cuttal), egy jó minőségű műanyagtokban tökéletes: Second Sight pl mai napig Amarayt használ, igaz a vastagabbat.
Innentől kezdve általában olyan filmeket veszek, amiket tudom, hogy ha 10 év múlva meg akarnék nézni, akkor jó eséllyel elérhetetlen lesz. Ha megnézed a legutóbbi pakkomat, az összes film kb az elérhető legjobb minőségben jött, beleértve (sajnos) a DVDt is. Tetejében a csomag egy része technikailag már most OOP, három film online turkálóból jött.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére

Te csomagod még a postán van?
Igen, hangulatosnak is tűnt. Nekem egy filmnél adott esetben fontosabb a megvalósítás, mint maga a sztori: Imádom a látványos mozgó képeket. Persze ez akkor igazi, ha a sztori és minden más is stimmel. Mondjuk ebben ahogy néztem valamennyire egyezik az ízlésünk, pl Mad Max és Blade Runner 2049et emlékszem, hogy azonnal ajánlottad 4Kra.
Speak No Evilből én csak az eredeti dánt láttam. A vége tér el, az amerikai ugye
, míg a dán... eltér. Ha tetszett az amerikai ajánlom a dánt is, ahogy olvastam kb ugyanabban erősek. Persze óvatosan vele. Skandináv pszichohorror gyerekekkel (családokkal) ritka, de jellemzően ütnek: Ott a The Innocents / De uskyldige és a Hatching / Pahanhautoja amik szintén jók.happy end -
gg72
veterán
Nekem is jött egy kisebb csomag a francia amazonról, igaz a 3 dobozban 5 film van és inkább a mainstream-et képviselik:
-
válasz
proci985
üzenetére
Wow! Ez aztán a pakk! The Gift-et én is berántottam, annak nagyon tetszik a hangulata vmi miatt. Speak No Evil nekem a James MacAvoy féle van meg, de tudom, hogy az ennek a feldolgozása. Az eredeti ahogy látom tetszett neked, szerintem én is megveszem ezt a verziót. Remek borzongást nyújt majd ez a rendelésed, az garantált!

-
proci985
MODERÁTOR
Megjött az Arrow Valentine's haul ami blu-rayek tekintetében átlapolódik a "weirdness in 4 packages" rendeléssel. A csomag negyedik (fő) része a harmadik országból jön
.A 4K kiadások jellemzően a valamennyire mainstreamebb vonal. Kivételesen főleg amerikai filmek: Cellt és Giftet régóta meg akarom nézni, Inglorious Basterds az első 4K Tarantinom, Invasion of the Body Snatchers egy klasszikus, Dark Cityt pedig 25 éve láttam utoljára még a HBOn. Dark Waterből a remaket láttam, ez a japán eredeti, viszont az USA Ringet is ez a rendező rendezte. És az ott alul lent balra a City on Fire (Hong Kong) szóval mondani se kell, féláron behúztam mind. Alsó sor slipcase verzió.
Arrow - 4K
Dark City
Invasion of the Body Snatchers
Dark Water / Honogurai mizu no soko kara (2002)
Inglorious Bastards
City on Fire
The Gift
The Cell
És akkor a furcsaságok:
Dumplings: Fruit Chan (Hong Kong) jellemzően nagyon helyi drámákat rendezett, meg mellette ázsiai extrémhorror mércével is az egyik legőrültebb rövidfilmet, a Dumplingsot (Three... Extremes gyűjteményből). A film sose jelent meg jobb formátumban, bár a Three/Three... Extremest kiadta az Arrow végre Blu-Rayen. Ezt a verziót nem láttam, de az antológia verzió alapján benne van, hogy korának egyik legjobb ázsiai horrorja.
The Art of Self-Defense egy nagyon bizarr film, valamennyire a Fight Club, mínusz a split borderline személyiségzavar, viszont máshogy vicces. Azoknak, akiknk a Fight Club túlzottan normális.
Speak No Evil (2022) eurohorror, saját review.
Nagy részüket nem láttam. Tragedy Girls valami elborult slasher, the Woman UK horror. An Evening with Beverly Luff Linn elvileg fura és szórakoztató. Before We Vanish Kiyoshi Kurosawa (Cure, Pulse) filmje, iszonyatosan lassú de hasonlóan gyönyörű filmjei voltak az apokalipszisről. Jesus Shows You the Way to the Highway passz, elvileg szórakoztató és fura. Crumb Catcher furcsaság.
Dumplings (Noble, DVD)
Tragedy Girls (NjutaFilms)
The Art of Self-Defense (Universal)
An Evening with Beverly Luff Linn (Picture House)
Before We Vanish / Sanpo suru shinryakusha (Arrow)
The Woman (Arrow)
Jesus Shows You the Way to the Highway (Arrow)
Crumb Catcher (Arrow, limited)
Speak No Evil / Gæsterne (Arrow, limited)
-
proci985
MODERÁTOR
nezz korbe, tenyleg hatalmas valasztekuk van. nem ok a legolcsobbak altalaban (neha igen), mondom ugy, hogy egy ponton 25 kevesbe ismert filmet harom helyrol szedtem ossze, es jellemzoen arban is versenykepesek voltak.
amazonnal szerintem jobbak, extra bubblewrapot szoktak hasznalni papir helyett es ugy csomagoljak be, hogy ne seruljon.
-
-
proci985
MODERÁTOR
Btw, Arrownál sale van.
Durván.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére
Jaja, Umbrella ismert az elég különleges box artjáról. Ahogy látom szereted a gyönyörűen fényképezett slow-burn filmeket is. Pulset még nem láttam, de a Cure 4K itt van a polcon és bizarr: Talán Bong Joon Ho filmjei hasonlóak.
Pre USA John Woo nekem anno kimaradt a Bullet in the Head kivételével. 60+os eredetileg UK kolléga nézett is, hogy hogyan, aztán közöltem, hogy ezek Magyarországon annyira nem voltak ismertek. Viszont belegondolva a hatása a szimbolikával eszméletlen, legyen az az Infernal Affairs 1-3 (Hong Kong, 2nd gen), a Departed (USA Infernal Affairs remake), a Raid 1-2 (Indonézia), a Cowboy Bebop (Japán) vagy a John Wick quadrológia. Ugyanúgy, a Mátrix sem nézett volna úgy ki John Woo nélkül.
A Killer [link] így néz ki kinyitva (nem az enyém), az kb még extrémebb
. Btw, a Shout! kiadás drága, jön egy 4K UK arrow is a tavasszal lényegesen olcsóbban. Amikor berendeltem (valamikor másfél hónapja), akkor erről még nem tudtam. -
proci985
MODERÁTOR
Végre megjött
Amikor a mennyiség és áz ár fordítottan arányos egymással.Balról jobbra:
Pulse / Kairo (2001) - Umbrella 4K
The Killer (1989) - Shout! 4K
Kiadókat gondolom ismeritek, árra meg tippelhettek.A Pulse Kiyoshi Kurosawa műve (Cure). Látatlanul vettem (az US remaket láttam). Sok helyen az egyik legfurább és legnyomasztóbb horrorfilmek között emlegetik. Umbrella kiadás, szóval Ausztrál. Az Arrow UK kiadás ahogy nézem OOP, Arrow US kiadást még találtam, de 35 eurot azért sokallok egy blu-rayért. Szóval megvettem a 4Kt a duplájáért

The Killer John Woo egyik hong kongi filmje. Végre sikerült megoldani a jogokat a Hard Boiled és Better Tomorrow filmek mellett: A Killer speciális volt, mert nagyon blu-ray kiadás se volt belőle. A kiadás szinte azonnal OOP lett pár hétre, most megint kapható, de egy ponton gyanús volt, hogy lemaradok róla.
-
Köszönöm srácok!
Hdtomi, észben tartom, de nem valószínű hogy be fog következni, az is nagyon tetszik.
-
válasz
Vikthor
üzenetére
Gratulálok, nagyon szép kiadás! Egyszer rendeltem a Sofa Cinema oldalról és bánom, hogy megszűnt, mert terveztem még. Kár érte, próbáltam más tajvani oldalt találni, de egyelőre olyat, ami magyarba szállít nem sikerült.
Esetleg ha egyszer eladod a tajvani verziót irj rám. -
A Gladiátor nálam mindig is toplistás filmcím, és bár már régóta megvan egy igazán szép kiadásban a taiwani Sofa Cinema jóvoltából jutottam anno hozzá, de úgy tűnik, azóta megszűntek, mert a weboldaluk már nem működik. Kár érte, mert amit tőlük kaptam, az valami egészen elképesztő. Viszont most sikerült beszereznem olyasvalamit, ami tényleg különlegesség a javából.
Korábban már hallottam a Titans of Cult kiadásokról, de valahogy most futottam bele a netezés közben a Gladiátor Supreme változatába… és hát nem tudtam ellenállni. Tényleg nem szoktam ilyet csinálni, főleg úgy, hogy a film már megvan, ráadásul egy szép kiadásban, de ez egyszerűen egy fehér holló. Olyan darab, amit ha nem veszel meg, később megbánja az ember.
A csomag tartalma pedig… hát le a kalappal:
- Maximus pajzsa kitűző formában - masszív, részletes, gyönyörű darab.
- Acél plakát, amit mágnessel lehet feltenni bárhova - brutál jól néz ki élőben
- A steelbook pedig… na az valami döbbenet. Maximus páncélján lévő két ló dombornyomva jelenik meg rajta, hibátlan minőségben.
- Plusz még 4 fotó a forgatásról, illetve 3 nagyméretű concept art is jár hozzá.Őszintén, ritkán érzem azt, hogy egy már meglévő film mellé megérte még egy kiadást beszerezni, de ez most pont az az eset. Egy igazi különlegesség, amit öröm kézbe venni.
Jöjjenek a képek!

-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vikthor
üzenetére
Igen, a szokásos vegyesfelvágott
.én nagyon ritkán upgradelek BRről, mondjuk igazából DVDről is maroknyi filmet vettem csak meg újból, ahol tényleg nagyon indokolt volt. Eddig az egyetlen ami mindkét formátumban megvan az az Akira, de ott a három kiadás között képminőségre eszméletlen ugrás volt, és az a film látványos.
Everything Everywhere... mondjuk pont az egyik, ahol nézegetem a 4K upgradet BRről, mert annak a filmnek számítana. Mellette kb a Blade Runner 2049 és a Mad Max Fury Road még ilyen.
Viszont néztem pár idősebb filmet: 4K HDR eszméletlenül sokat dob adott esetben 25 éves indie filmeken is. Pl Cure és Ghost Dog szépen nézett ki, a La Haine BFi féle kiadásának viszont simán tesztlemez szintű a hangja és a képe (!) is.
Modernebb kiadásoknál ez meg evidens, így utólag a Bugoniat elnézve kevésbé fáj a Dogtooth Kino Lorberre a 45 euro.
---
Szóval kb most vagyok úgy, hogy ha a film van annyira jó, és képre van értelme, akkor megéri kiköhögni a 4Kra a pénzt elsőre is. Nem mindig, mert mondjuk minimálhorroroknál nem biztos megéri a jellemzően három-négyszeres árat a kiadás.
-
15 film, mind eBay-es rendelés UK-ból, van köztük pár upgrade is (nekem) ami eddig sima bluray lemezen volt csak meg. Néhány hiánypótló klasszikus, könnyedebb és komolyabb témákat lefedve egyaránt. Az upgradek miatt lesz jópár alábbi cím eladó sima bluray formátumon a gyűjteményemből, arról majd külön írok ide.

A magyar pakkom, meg Milán jóvoltából. Ebből a Budapest Noir, nem is volt annyira vészes, de érezni rajta a "robotos, szkriptelt" színészkedést, attól eltekintve, egyszer simán nézhető.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Milyen program, ami...?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de adásvétel stb. ne itt a topikban. Köszi előre is
).

Egyik rendelésem kalandos úton érkezett meg hozzám.
gratula hozzájuk!

Az Ára valóban sokkal barátibb lett volna, legközelebb gyere hamarabb