Hirdetés
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
Sziasztok! 10-11 colos tabletet szeretnèk elsősorban böngèszèsre. Telefon kijelzője kènyelmetlen màr, nehezen làtom. A legfontosabb a hosszú tàmogatàs lenne. Elsősorban itthon megvàsàrolható új kèszülèket keresek, de a hasznàltakat sem utasítom el. Elèg lenne a wifis verzió, nem hasznàlnàm SIM kàrtyàval. A böngèszèsen kívül esetleg filmet nèznèk rajta. A max. amit kiadnèk èrte 130 nettó, új gèp esetèn. Ha tudtok ennèl olcsóbban szàmomra megfelelő gèpet ajànlani akkor sem haragszok meg😁 Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Samsung s8+ tablet. Olyan dolgot csinálni, hogy minden egyes alkalmazás ablakban nyílik meg. Elvileg gyerkőc elpiszkált valamit párom nem tudja visszaálítani. Tud valaki segíteni mit is kellene és hová "visszaállítani"?
Illetve a tálca mindig látható és böngészés közben sem tűnik el. Beállítások menüben inaktív nem állítható. -
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek a tanácsot. Átnézem a kínálatot.
Elvileg várható pixelnek új tabja, azt lehet érdemes lenne megvárni, nagyon nem sürgős a csere. -
eshe
tag
válasz
vendingo #95253 üzenetére
Ezeken általában a miracast vagy a képernyőtükrözés elérhető,a hdmi csak a nagyok kiváltsága.A Xiaomi mi-n van talán viszonylag "olcsón",de az egyik feltételednek sem felel meg.Sajna ebben az árkategóriában az s9 fe a legjobb ajánlat,vagy a mi tab sorozat(esetleg egy használt almás).
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Olyat keress, aminek az USB portja minimum 3.0 verziójú, azok tudnak videójelet kiküldeni.
Samsung S-ek, Xiaomi Pad-ek tudják. -
válasz
Csodálom, h egy iPad után 150ezerért akarsz legalább ugyanolyan tudást kapni.
Már eleve az 5 éves terméktámogatás.
Akkor Andorid 14, 15-ös tabletet kellene venned, azoknak van kb olyan hardvere, ami még 4-5 év múlva is elviszi majd az akkori újabb kiadású Androidokat.Apple termékeknél más a helyzet, ott még későbbi verzióknál is használható marad a készülék, de egy jelenlegi Android 12-es tabletre ha ráteszünk 15-16-ot, pláne ha alapból gyenge a konfig, hiába ez a "frissítés", ha akadozni fog az addigi megszokott munkamenet.
Xiaomi Pad 7 pl 200-250ezer.
Mondjuk én nem vennék 8/128- 8/256 kiépítésnél kisebb verziót. A ROM nyilván egyéni preferencia, de a RAM az sajnos fájóan kevés tud lenni Android esetében.
A 6+6, meg a 8+8 pedig ne tévesszen meg. Hasznos, de "nem ugyanaz".Az N-One, Blackview, Alldocube, Teclast esetleg van 100ezer környékén ilyen hardverrel.
Helio G99, és 8giga RAM szerintem minimum legyen meg, kisebbet inkább ne vegyél, ha 5 évre tervezel. (Nem játékról beszélek, hétköznapi felhasználásról.)
A rendeljkinai.hu-n, meg a Napidroidon naponta, hetente raknak ki ezekből, nézz körül azok közt is. -
vendingo
veterán
Ma megnéztem mindent. Elég gyenge a kijelzője ipad után.
A redmi pad pro egész jónak tűnik, 2027-ig kap támogatást.
2 évig akár jó is lehet.
Ezeket az olcsóbb tabletokat, mint pl redmi pro ki lehet tenni hdmi-vel külső kijelzőre, esetleg még használni is lehet, mint ahogy az ipad-et? -
-
vendingo
veterán
Üdv
Jelenleg ipad 9 tabletem van, amit szeretnék lecserélni valami használhatóbbra.
Kritériumok:
Új!
Hosszú szoftveres támogatás, 5év biztonsági frissítés.
Sztereo hangszórók
10-12”
Árban 150 környékét céloznám meg, de mivel alap elvárásaim vannak, örülnék, ha nem kéne ennyit szánnom rá.
Proci, ram, tárhely nem különösebben érdekel, csak szolgáljon ki jelentős lassulás nélkül a szoftveres támogatás végéig.
Hazai beszerzés lenne.Tartalomfogyasztásra használnám. Egyszerű adatátvitel kellene a számítógép és a tablet között.
Előre is köszi -
vizimento
senior tag
Kérlek ajánljatok tabletet:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10-12
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Mindkettő opcó
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Főleg bögészés, kép készítés és nézegetés, filmnézés
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
100k körülMint írtam, a kép készítés is szempont. Tudom hogy sose fog igazán jó képeket csinálni egy tablet, főleg ebbe az árkategóriába, de azért ne kaputelefon minőség legyen, ha épp csak ez lesz kéznél.
A másik ami még fontos lenne, hogy beszerzés szempontból jó a hazai is meg a külföldi is, de szeretném ha olyan tablet lenne, aminek ha pl csak az akksija megy tönkre pár éven belül, az itthon cseréltethető lenne. (sajnos az a tapasztalat, hogy az akku hamarabb megadja magát, mint amúgy cserélve lenne a tablet, de aztán nincs hozzá cserealkatrész+szervíz...) -
róland
veterán
Xiaomo Redmi Pad SE 8.7 tableten próbálta már valaki a DÁP alkalmazást használni?
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Iplay 60 mini PRO tablethez tudnátok ajánlani flipes tokot? Előre is köszönöm!
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Választásban szeretnék tanácsot kérni. Elolvastam az összefoglalót, de jobbnak láttam feltenni a kérdést.
Egy régebbi Huawei MatePad-ot szeretnénk cserélni. Amire használnánk az újat:
Alapvetően Streaming (Netflix, Disney+, Amazon, Youtube), valamennyi netezés, kevés játék de semmi extra hardverigényűvel, feleségem olvasni szokott rajta, meg néha zenét indítunk róla. Tollra nincs szükség hozzá.
Nekem ami fontos, hogy legyen jó minőség a hangja (a mostani Harman Kardon-os, és elég jól szól), akár kint is látható legyen. Kijelző méretben a mostani 10,4"-os, ettől kisebbet nem szeretnék, inkább nagyobbak felé hajlunk Viszont jó lenne ha nem lenne nehéz, mert kézben használjuk sokat.
A gépet olyan szerencsés esetben 4 évig használnánk, és szerintem a felhasználási igények nem lesznek nagyobbak.Használt és új is szóba jöhet. Android az elsődleges preferáltam, mert nincs semmi Apple készülékem (régebben volt, szerettem, de nincs igényem rá). Persze ha az lenne a legjobb választás akkor nem tiltakozok. Árban nem gondolkoztam még, alapból kíváncsi vagyok a lehetőségekre, de nem vagyok eleresztve, így nem felső árkategóriát céloznám meg.
Nagyon köszönöm, ha tudok segíteni!
-
vence
aktív tag
Itt már leírták a lényeget, ill. az egyik részét ...Én - a helyedben - nem sietném el a döntést és mégis papírral indítanék!
(Szerintem nagyon könnyű mellényúlni!)Remélhetőleg lesz/lesznek a csoportban/évfolyamon suliban tapasztaltabbak és gyűjthetsz infókat.
A tapasztalatok ilyen helyeken vannak és azok az emberek, nem biztos, hogy ezt a topikot olvassák.Esetleg vmi külföldi fórumot keresni, ott többeknek beleférnek az ilyen dolgok, előrébb tartanak.
Esetleg teszteket keresni, ezekről a cuccokról és megnézni, hogy tesztelték-e a kérdéses funkciókat.
Pl. a notebookcheck-en biztos teszteltek, Lenovo-Joga stb. cuccokat.
Talán itt is ...#95243
Igen, de nem biztos, hogy előrébb tartunk, sőt ...
A PA-s időkben biztos, több fejlesztés volt.
Akkor jobban mentek a tollas dolgok.Valamelyik Samsung Ultra topikban is rákérdezhetsz tapasztalatokra, appokra ...
-
cidalain
veterán
-
ljs
tag
Igaz.
Más véleménye és tapasztalata csak iránymutatás lehet, de dönteni nekem kell.
A 2-in-1 laptop mellett a Win használhatósága szól, de nem tudom, hogy egy modern laptopon mennyire jó a kézírásfelismerés.
A Samu mellett az általam is megtapasztalt kézírásfelismerés szól, de ott csak 4 év támogatás van (telóra 7 év). Mi a hátránya egy tabletta esetében, ha a támogat megszűnik? -
ljs
tag
Szép napot!
Ismét tanulni kezdek szeptembertől és a papírra jegyzetelést szeretném kiváltani.
Pl. mert már szinte minden tananyag elektronikusan jön és ezekbe szeretnék beleírni, jegyzetet hozzáfűzni, de már a látásom sem a régi: szemüveget használok olvasáshoz
(ha nem hagyom otthon).
Számítógép (win), laptop(win), okosteló(android) van, nem vagyok -annyira- láma a szám.tech-hez.DE még nem használtam erre a célra semmilyen "modern" eszközt, ezért tanácsot szeretnék kérni.
Kifejezetten "nehezen olvasható" (= extra ronda) a kézírásom,
de a Samu Note10+-om át tudta alakítani szöveggé (szinte hibamentesen),
nagyon szerettem, ám akkora kijelzőn csak alkalmi jegyzetelés volt lehetséges.
(De most is egy Samu van.)Amire szükségem lenne:
- minél nagyobb méret, hogy A/4 mérethez minél közelebb kerüljek
(tudom, hogy ekkora méretben nem lesz túl kényelmes);
- kézírásfelismerés
(ez magyar nyelvű legyen és fontos kritérium);
- jó lenne "ráadás" szolgáltatás is
(min. az elkészült mestermű megoszthatósága,
de egyéb 21. századi "kényelmi" dolgok is jöhetnek, pl. használható rendszer).Néztem
- 2in1 laptopot, de azt olvastam, hogy a Win kézírásfelismerése nem az igazi
(tényleg így van?);
- de olvastam olyat is, hogy "egy OLED-es laptophoz képest a tabletek sehol sincsenek"
(tényleg így van?), lehet, hogy így van, oké, de melyik legyen?;
- Lenovo Smart Paper ez kicsi
és ONYX BOOX Tab Ultra C ez is (de jó szolgáltatásokat írnak róla);
- ONYX BOOX Note Max = 13.3”, már "közelít", de ezt (sem) ismerem;
- Lenovo Tab Extreme = 14,5", de nem találtam sehol;
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra a legnagyobb esélyes
(szó szerint és átvitt értelemben is);
- Tab S10 Ultra helyett Tab S9 Ultra esetleg?;
- Remarkable 2 vagy akár reMarkable Paper Pro (ez is csak 11,8") mint remek kihívó,
ám a jegyzetelésen kívül nem sok másra jó (ekönyvet nem olvasok)
és az új "gyárilag fogyasztja" a hegyet, ami miatt nekem nem szimpatikus;
- pl. HUION Kamvas Pro ez 2 db A/4-es, de "rajztáblának" nézem
(OK, sokkal többet tud annál, de tanórárkra hordozva jegyzetelésre nem tudom,
mennyire lenne megfelelő)."Almás" dolgaim sosem voltak, nem hiszem, hogy szerencsés lenne csak a jegyzetelés miatt ökoszisztémát váltani. (Bár almás barátaim azt jósolják, hogy úgyis egy ilyen telónál fogok kikötni.)
Amit nem tudok eldönteni, mert nincs benne tapasztalatom, sosem volt ilyenem:
- mégiscsak jó a hajtogatós laptop, amivel "ráadásként" komplett rendszert is kapok
vagy
- legjobb a Samu Tab s10 Ultra, mert sok másra is jó az android
(az ottani Office-szal van valami nehézség illetve
az androidra van kamerával elkövetett fénykép/szkennnelés utáni OCR alkalmazás
magyar nyelvre?)
vagy
- ne törődjek a mérettel és legyen egy "Figyelemre méltó 2"
(de az teljesen zárt rendszer, amitől "kicsit" tartok)?Úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer kitaláltam,
hogy sok évnyi papírra körmölés után szeptembertől nem papírra szeretnék írni,
akkor egyszer vegyem meg a "tuti" megoldást.
Az nem igaz, hogy "pénz nem számít", de erre a "különleges" felhasználásra annyit fordítok, amennyit szükséges.
Inkább a felső polcról választok,
de utána kompromisszum nélkül szeretném használni. (Vagy majdnem úgy.)Tanácsokat kérek és megköszönöm azoknak akik -harmatos lelkivilágomra való tekintettel- tanácsukért cserébe csak kicsit szólnak be!
-
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #95235 üzenetére
Nem volt gondom előtte sem most.
Kijött a fém keretből a bal oldalán a SIM tartó fogta vissza. A bal alsó és felső sarka jött ki. Kivettem a tokból és össze szorítottam és hallottam, hogy pattan a helyére.
Szerintem nincs ragasztva mint a telefonoknál.
Gondoltam hátha valami leesés történt és nincs rendesen a helyén a kijelző. Ezért írtam. -
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #95231 üzenetére
Ma 50cm-ről pofára ejtettem a tokban levő minit a szőnyegre. Pont lapjára esett. Felvettem éppen be kapcsolás közben csúszott ki a kezemből.
Látom a kijelző kipattant a keretből. Csak az egyik oldalt a két sarkánál. Úgy ahogyan régen a cserélhető aksi telefonoknál a hátlap.
Szépen vissza pantittotam a keretbe. Hallani lehetett a fülek helyre pattanását. Vagyis nincs beleragasztva.Lehet, hogy jól össze kellene nyomkodni, hogy a helyén legyen.
Nálam Most is tökéletesen müködik. -
cidalain
veterán
válasz
kerepesig #95232 üzenetére
Hát értelmes gép itthon ennyiért ekkora méretben nem igazán van. Ez a három paraméter pontosan olyan, mint a szervizes viccben (olcsó, gyors, jó), hogy csak kettőt választhatsz. Vagy szar lesz, vagy drágább, vagy kisebb.
Erre, a csak mesenézésre, mondjuk egy használt gép is megtenné. Ott talán összehozható a három elvárás. -
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Max 50ezer forintig (hazai boltból) keresek 10" körüli tabletet. Rokonnál jön a 4. baba a "legkisebb" harmadiknak a kritikus időszakokra szeretnének adni egy bogyó és babóca nézős eszközt.
Nagyjából 3 elvárás van: 10-11" között legyen, a kerethez képest legerősebb hardver... Ja és persze az 50ezres keret. -
snooze
veterán
sziasztok!
adott egy alldocube mini pro nfe tablet,aminél az ikonok duplázodnak a föoldalon!talalkozott már ilyennel valaki?
van három föoldal,ott szépen sorban vannak,a negyediken meg megjelennek,de nem mind,most 11.ezt igy egyesével tette be,de ha törölni akarom,akkor az eredeti is eltünik. -
martin555
aktív tag
sziasztok
olcsó 8" kínai androidos tabletet keresek.
jó állapotút használtan is vennék, vagy ha írnátok kérlek pár típust ami vállalható, utánanéznék aliexpresszen. Youtube nézésre kell.
köszi. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Gyerkőcnek mese nézésre szeretnénk egy tabletet. Eddig egy régi Redmi 8 (3/32gb) volt erre a célra, de az mára használhatatlan.
A ONE-nál most kedvezőbb áron tudok szerződést hosszabbítani, emiatt ott néztem szét, ár növekvő sorba:
Honor Pad X8
Redmi Pad SE
Honor Pad X8a
Honor Pad X9A Honor Pad X8 elég elavultnak tartom, mediatek procival és csak 64GB tárhellyel, így én ezt kilőném. Lehet még az elvárt minimumot sem üti meg.
A Honor Pad X9 pedig szinte 1:1 be ugyanaz mint a másik két modell, csak egy kicsit emelt órajeles procival, de drágábban. Itt nem érzem megérősnek a felárat.Jól gondolopm, hogy az X8a és a Redmi Pad SE kb ugyanazt a szintet képviseli és megugorja a nem túl magas lécet és mese nézésre alkalmas?
Mit tud üzemidőben ma egy ilyen tablet 8000mAh akkuval? A kis Redmi 8 3-4 órát bírt mesenézéssel, de így is elég volt akár egy hosszabb utazás alkalmával is.
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
Keresek olyan app-ot, ami képes arra, hogy X idő után a tablet készenléti állapotba tegye. Létezik ilyen? Tehát igazából elalvás időzítő.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Kinéztem egy Alldocube iPlay 60 Mini Turbo-t, amit úgy látom a banggoodról tudnék a legolcsóbban beszerezni. Kuponnal 67k-ra tudnám levinni az árát.
Van ennél jobb ajánlat valahol? -
cidalain
veterán
válasz
krepair #95211 üzenetére
huh, semmiképpen sem tanács, csak észrevétel inkább ez most itt:
Én nem írnék szakdogát tableten, az biztos. Miért? Mert a mini BT billenytűn nem lehet normálisan gépelni. Akármilyen tokod lesz, nem fogod tudni hosszútávon kényelmessé állítani a képernyő dőlésszögét. Esetleg ha mégis erre kényszerülnék akkor Google Dokumentumok appban írnám, semmiképpen sem az androidos worddel (akinek van Office 365, az még esetleg, de nekem nincs).
Én vennék egy általános tartalomfogyasztásra egy Samu s9 FE-t mondjuk (amivel még mindig lehet szakdogát írni, ha nagyon kéne), ami durván a kereted fele. Vagy ha kell az nagyobb méret akkor S9FE+. És vennék egy használt üzleti laptopot a szakdogára. Amit utána el is adnék, ha nem kell.
Vagy veszel egy sima S9-et, ami már DEX képes, és rá tudod rakni külső monitorra, normális billentyűre és egérre, és ráfoghatjuk hogy munkaállomás, amivel már ergonómikusan lehet több10 oldalas anyagokat gépelni.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
krepair #95211 üzenetére
A Samsung jó irány, szerintem jobban megéri egy korábbi széria, pl. S9.
Élőben nézd meg azért, hogy mekkora a 12,4", még a kisebbeket is kényelmetlen kézben tartva használni.
A hozzá való billentyűzetes tok viszonylag drága, de kétségkívül praktikus. Vannak univerzális Bluetooth billentyűzetek is, azért szakdolgozatot lehet hogy praktikusabb egy robusztusabb darabon írni. -
krepair
csendes tag
Sziasztok,
Még az ősidőkben volt egy iPad 2-m, majd utána egyetemen egy Galaxy tab s2 8.0 (sőt a galaxy megvan még, de aktív használatra már inkább alkalmatlan). Most elhatároztam, hogy beruházok egy tabletre.
Eléggé univerzálisra gondoltam... alapvetően otthoni "szórakoztató" tablet lenne, netezés/youtube/ilyesmi. De feleségem 1 év múlva szakdogázni fog, amihez ugyancsak szeretném befogni, talán egy billentyűzetes tokkal.
10-12 colos méretben gondolkozom, de ennél pontosabb kitétel nincs. A többfelhasználó lehetőség hiánya miatt az iPad-ek teljesen kiestek, mivel jó lenne otthonra 2-3 usernek "saját asztalt" csinálni.
Nyilván adja magát a galaxy tab s10+, ami egy elég univerzális gép, viszont kicsit overkillnek érzem. Lehetőleg jópár évig szeretném használni, de pl a játékok egyáltalán nem faktorok. Árban kb 300-ra gondoltam, mivel ebbe már az említett s10+ is belefér, használtan.
Van esetleg valami bombatippje valakinek, hogy mi lenne a tökéletes ár/érték arányú eszköz?
Köszi a segítséget előre is! -
-
Dr.NX
Topikgazda
Azért nézd meg egy Auchanban vagy Media Marktban, hogy nem nagy-e a 10".
A 8,4" méretűek sokkal kézreállóbbak, könnyebb tartani.
10-esből egy most olcsó:
Teclast M50HD
8,4"-esből: Alldocube iPlay 50 Mini -
cibus
aktív tag
sziasztok!
édeaspámnak kellene egy tablet csak és kizárólag youtube nézésre. a lehető legolcsóbb ami van kb jó lehet, tényleg semmi igénye nincs, csak hogy ne a telefonja kisebb képén nézze a videókat, ezért gondoltam egy 10"-es tabletra. tudok 1-2-t ajánlani és hogy honnan érdemes? esetleg valami kupon kódos olcsó kínai rendelés? köszi
-
oszy
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Freiherr #95200 üzenetére
Az megvan nekem is, de nem jött be. Régen volt, már nem is igény nálam tablettel navigálni. Amikor én próbáltam, még android 4 volt, szóval az akkori tabok lehet súlyosabbak is voltak, mint fél kiló, és az volt a baj.
Atos23:
Amíg van Gmail és Face a régin, változtass jelszót a face-en (remélhetőleg azzal a gmail fiókkal regisztrált). Ekkor a Face megoldódik. Egyéb weboldalakon is játszik ez, amíg a régin elérhető a Gmail.Gmail-re ezt gugliztam:
1. On Android, go to Settings > Google > Manage your Google Account > Security > Password > Forgot password, then choose a recovery method.
2. Once you have access to your Gmail account, change the password to something you'll remember! -
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Vettem anyukámnak a 6 éves Lenovo Tab helyett egy új iPad-et, szeretnék ott is bejelentkezni rá. Ahogy az lenni szokott, semmilyen jelszó nincs felírva sehová, még a Gmail jelszó sem.
Chrome-ban a jelszavak menüben egy jelszó sincs elmentve.
Egyelőre jelszó újraküldésekkel nem próbálkoztam, mert legalább még a gmail app küldés/fogadás működik a régi tableten.Tudtok valami bevált, megbízható jelszókiolvasót Androidra, ami legalább a Google és a Facebook jelszavakat ki tudja olvasni? Ha ezek meg vannak mentve, minden meg van mentve
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cidalain #95199 üzenetére
Szia!
Mert ugye szirénázva behajthatnál ott is ahol más nem, a GPS meg körbevinne a háztömbön - Ennyit azért képesek vagyunk adott helyzetben rögtönözni, főleg, ha nagyiítható, kicsinyíthető egy mozdulattal a térkép.
Valóban jogos a tapadókorongos felvetésed, egyelőre még nem néztem köürül, hoyg létezik e ilyen súlyhoz valóban stabil ezsköz a szélvédőn való rögzítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN ! ( Ajándékba kapott ) Samsung Galaxy Tab S9 FE X516 128GB 5G
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4126
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- iPad 10 64GB Wifi Megkímélt/2025.05.08. Apple gar./Akku 98%/p4124
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest