- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok, rajzolásra milyen tabletet érdemes most vásárolni?
Inkább itthoni beszerzés(ballagásra kellene), ne sokkal legyen 100ezer felett az ára, illetve minél nagyobb kijelző talán hasznos lenne.
Köszönöm előre is a tanácsokat.ui.: szoftver javaslatotok is lenne? egyszeri megvásárlásos kellene, nem előfizetős
-
mika55555
csendes tag
Kedves Dr.NX,
akkor máshogy mondom.
Tehát jelen esetben szemben állok egy hibajelenséggel, aminek szeretném tudni az okát.
Mi az, ami konkrétan ezt a hibajelenséget okozza?
Az már gyanús, hogy sem automatikusan nem frissül, sem pedig manuálisan nem fogadja el a frissítő csomagot.
Azt állítod, hogy "Máshogy nem fogod tudni megoldani, csak bootloader unlockkal."
De mégis miért, mi okozza ezt a hibát? -
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
mika55555 #95560 üzenetére
Bootloader legyen unlockolva.
Ez a videó segíthet:
https://www.youtube.com/watch?v=THKAQ4LT9o0 -
mika55555
csendes tag
Kedves kbyte1024,
rendben van, köszönöm szépen a tippet, mindenképpen ki fogom próbálni. -
mika55555
csendes tag
Kedves Dr. NX,
igen, követtem az instrukciókat, már többször volt dolgom ezzel a problémával Redmi telefonok esetében is.
Nekem Global verziós ROM van alapból a gépemen és természetesen a neki megfelelővel próbálkoztam.
Letöltöttem a lefrissebbet és miután nem fogadta el próbálkoztam a jelenleginél csak egy verzióval frissebb ROM-al is, de azt is visszautasította. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
mika55555 #95553 üzenetére
Követted ezeket az instrukciókat?
https://xiaomiupdate.com/en/phones/redmi-pad-pro-2/
Gondolom neked az EEA verzió fog kelleni, de ellenőrizd le. -
mika55555
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Redmi Pad Pro táblagépem és a rendszerszoftver több verziószámmal el van maradva. Automatikusan nem talál friss letölthető verziót és mikor manuálisan töltöm le számára a legfrissebb ROM verziót, azt sem hajlandó elfogadni.
Van esetleg valami módszer, amivel sikeresen meg lehet oldani ezt a problémát?A válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
coco2
őstag
válasz
pipijoe1 #95550 üzenetére
Ha az a9-et veszed, itt van tok hozzá temu-ból. Ezek a fajták bírnak valamennyi gyűrést.
-
sz.mich
tag
Sziasztok! Páromat szeretném meglepni egy tablettel. 11 hüvelykes, mindenképpen új, hazai forgalmazótól, Youtube-ra, Netflixre, Facebookra. Játék, tárhely nem érdekes, ahogy a fotó/video képesség sem. A szín mindegy, árban százezer forintra gondoltam, és két készüléket nézegetek:
SAMSUNG Galaxy Tab A9+ 11" 64GB WiFi ez csak 90hz-es
XIAOMI Redmi Pad Pro ami 12.1" 128GB WiFi ez már 120hz-esPersze, ha van jobb ár-érték arányú ötletetek, szívesen veszem! Köszönöm!
-
coco2
őstag
válasz
pipijoe1 #95548 üzenetére
Samsung galaxy brand legolcsóbb darabot megveszed védőtokostul + védő fóliát rakatsz rá, és odaadod neki. Videókat nézni, tiktokozni, barátnővel messengerezni, néha 1-2 fényképet / videót csinálni, chatgpt-t használni tanuláshoz bőven jó lesz. A védőtok + fólia arra kell, ha rendetlen a csemete, és néha földre esnek a dolgai a kuplerájban (
)
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
pipijoe1 #95546 üzenetére
Még mindig az Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE
a legjobb vétel ebben a méretben. -
pipijoe1
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek a választásban? Kislányomnak szeretnék 8" körüli tabletet. Elsősorban You Tube videó futtatása illetve olvasgatásra tanulásra lenne használva.
Amit néztem:
Samsung A9
Xiaomi Redmi Pad SE 8.7
4G RAM mennyire elég? Vagy ezen a szinten tökmindegy? -
coco2
őstag
válasz
yodamester10 #95540 üzenetére
OS verzió mi most rajta?
-
kbyte1024
veterán
válasz
yodamester10 #95542 üzenetére
3gombos hardreset?
-
válasz
yodamester10 #95540 üzenetére
Gyari visszaallitas utan de meg WiFi elott adb-n keresztul tiltsd le a play szolgaltatasokat.
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e bármilyen esély a képen látható hibát orvosolni?
A típus: Lenovo yoga tab 3 pro
Tudom elég régi típus,elő vettük és ez fogadott.Csináltam gyári vissza állítást wifire felmegy de a menüig már nem jutok el a hiba miatt.Van valakinek esetleg ötlete vagy vegyek másikat?
-
coco2
őstag
Lejárt az idő keret, már lecsúszott az előzőből:
Eredeti acc-on gmail-hez amikor szűrő adtam hozzá, kért azonosítást, és felkínálta, hogy kódot kérhetek így:
"Settings" / "Google" / login néven klikk / "Manage your Google Account" klikk / "Security" tab / "Security code" ("Get a one-time code to verify it's you")
Ezt lenne jó használni a többi loginhoz is az sms helyett. És nem találom a különbséget az acc vezérlési lapon a loginok között, hogy az eredeti acc-on miért engedi, a többin meg miért nem?
-
coco2
őstag
válasz
gyulaszu #95533 üzenetére
De nagyon vakegér voltam
Köszi
Edit:
Google account vezérlési kérdés.
Ami login-t eredetileg a telefonra raktam, oda account vezérléshez felkínálta, hogy a mobilon kérhetek kódot. Ami loginokat így utólag jegyeztem be, azoknál továbbra is csak sms azonosítási lehetőséget kínál.
Hol lehet azt google acc-on beállítani, hogy milyen lehetőségek legyenek azonosításra
Minek alapján fogad vagy nem fogad el valamit?
-
gyulaszu
senior tag
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Google account vezérléshez be lehet jegyezni több acc-ot ugyan arra a tabletre / telefonra?
"Settings" / "Google" / login néven klikk <- na ezen a ponton 1 login van kijelezve. Felvennék még párat, ha lehet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem tudom, azt nem ismerem.
Életem első androidos tablete a most vett Redmi Pad Pro, eddig csak windowsos cuccokat használtam. A telóim viszont már 10 éve mind Xiaomi (ez a harmadik: egy 13T - előttük azok is Nokia Lumia windows phone-ok voltak. Szerettem azokat is, de nekem a MIUI felület nagyon bejön, a stock android meg nem.)
-
Orlin
addikt
válasz
Bogyó bá' #95529 üzenetére
Vagy őt:
Xiaomi Poco Pad 256GB grey
Bár mindenhol azt írják azonos a kettő.
A szoftveres támogatás, frissítések is azonosak? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fredo78 #95527 üzenetére
Ha megengedheted magadnak, inkább ezt vedd (100k alatt elérhető több helyen is). [link]
Nagyon jó, az enyém hétfőn jött meg, igaz én a jóval drágább 5G modemes / GPS-es verziót vásároltam meg, de nekem ez utóbbiak fontos kiegészítők voltak.Nagyon szép a képe, gyors, és piszok jó kézbe fogni. Kb. minden fut rajta. (Az enyémmel szükséghelyzetben még telefonálni is lehet - igaz, az már 130k volt)
Akku 4 nap után (napi 2 óra használat mellett) még 48%-on van. -
Fredo78
aktív tag
Akkor mivel szinte nincs árbeli különbség a Teclast/ Blackview/Alldocube vonal és a Xiaomi SE pad között valszeg a Xiaomi lesz 62e-ért van 8/256-os verzió
-
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Én is 7 éves kislánynak néznék tabletet, mint pár hszólással lejjebb margithid.
Roblox/youtube/netflix/ egyszerűbb játékok kb ez lenne a felhasználás. 10 col
Ahogy néztem vagy Teclast/ Blackview/Alldocube vagy Redmi Pad/Lenovo M11 lesz.
A Redmi pad SE elég jó árban van (50e) de csak a 4/128-as. Elegendő ez a RAM így 2025-ben? -
Blackview MEGA 1 legutóbbi frissítésével bekerült egy új adware (SmartArt), ami szemetet lapátol a lezárási képernyőre és hagyományos módon nem lehet kikapcsolni.
ADB-n keresztül le lehet gyalulni:
pm disable-user --user 0 com.blackview.artorial.client
pm uninstall --user 0 com.blackview.artorial.clientEzt követően újraindítás után eltűnik.
Törném el a kezüket. -
Bogyó bá'
nagyúr
Na, ma délelőtt megjött a Redmi Pad Pro tabletem. Nagyjából kezdem "belakni", de van egy nagyon idegesítő problémám, amire nem találom a megoldást. A rendszer azonnal frissítette magát HyperOS2-re (Android15), és a gondom a következő: a képernyőn balra pöccintésre (a főképernyőtől balra) megjelenít egy csomó kéretlen szemét weblapot, szép nagy képekkel (Origo, Blikk, Mandiner, Femina, stb.) meg egy gugli keresősávot felül.
Ezektől sehogyan sem tudok megszabadulni. Hol találok olyan beállítást ami ezt a "tartalomközpont" nevezetű rettenetet véglegesen száműzné a tabletről?
Segítséget előre is kösz - már agyvérzés közeli állapotban vagyok tőle.
Bocs a lámaságért, de a teló menüjében volt lehetőség a kikapcsolására, itt meg nem találom.
-
Promi
aktív tag
Nekem ez a tablet szimpatikusnak tűnik. [link]
-
margithid
veterán
AliExpressről, temuról megéri rendelni valami olcsó noname tabletet?
7 éves kislanynak lenne, semmi extra ifeny, csak menjen egy két játék és szelfi app
De persze ne is legyen nagyon lassú és akadozó.
Wokat nem szeretnék rá költeni mert vigyázni nem tud dolgokra
Akinek van tapasztalata ilyen tablettel, az ossza meg -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Tablet Xiaomi POCO Pad 12.1 Wi-Fi 8GB/256GB-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Alis rendelésnél a támogató nyelveknél nem látom a magyart...
English,Spanish,SWEDISH, Portuguese,Turkish,Italian,german,French,POLISH.
Valamint:Google Play No
Nincs benne az áruház?
Vakon vagyok ebben az Alis rendelés témában még mindig sorry. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
OnLy16
tag
válasz
Bogyó bá' #95494 üzenetére
Olvastam róla néhány tesztet, a hardver elég jól ketyeg.
Viszont a Xiaomi / Redmi termékek nincsenek tele bloatware-el és mindenféle reklámmal?
Így inkább egy Nokia T20/T21 felé húznék.
Lenovo M10 Plust (TB-X606X) szeretném cserélni olyanra ami nem szaggat és van benne GSM az LTE-n kívül. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Rigormortiis #95503 üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni. Másik topicban még a YouCut nevű programot is ajánlották.
Aliról rendeltem a leendő tablethez szilikon védőhátlapot, és filc teljes tokot. A kettő együtt volt 4000,- forint szállítással együtt (2 hét múlva várható).
[kép]
A (még windowsos) tabletet minden nap esti 2-3 óra ágyban könyvolvasáshoz, netezéshez használom, illetve évi 4-5-6 alkalommal nyaraláson, kiránduláson stb. fotó- és video vágáshoz, azonnali feltöltéshez is. Ez utóbbihoz kényelmes a mobilnet, a Maraton 4 ezer forintért 5 GB-ot ad, nekem az egy évig elég szokott lenni, nem vész el, amíg érvényes a SIM-kártyám. Megszoktam, na, és amúgy is Dominós vagyok telón is (azon is Maratonnal netezek).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
varmi2 #95500 üzenetére
Csak néha kell a mobilnet, de akkor nagyon jól jön (nyaraláskor, motoros túrákon, akár egy sátorban...): a mostani, immár közel 10 éves Lenovo Miix 320 10"-os windowsos tabletből is olyat használok - egérrel és gyári billentyűzettel. Sajnos az öreg gép már döglassú, az akkuja is döglődik (és 30k lenne hozzá egy gyári új), és a 4GB RAM-ja is piszok kevés már manapság Win 10 alatt. Pedig azon a vackon használhatóan elfut az asztali PhotoShop, meg még rengeteg egyéb alkalmazás is. Egy mai windowsos új tablet egy használt autó áráért lenne, így kipróbálom életem első androidos tabletjét....
Más: tudtok olyan - lehetőleg ingyenes - video vágó appot amit lehet ezen a tableten futtatni? Egy DJI Osmo Action 4 kamera videóit kellene megvágnom rajta - nyaraláskor, esténként....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged