- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. március
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
őstag
válasz
csibe1
üzenetére
Nyilván egy helyen kérdeztem meg mert itt volt készletkisöprés
(mi.com)-on, itt volt lényegi akció. Többi hely lényegtelen, mivel ezeknél a boltoknál jóval drágább.
Meg nem 8/128, hanem 8/256 tablet érkezett az Aliról.Való igaz, az én pénztárcámra megy, és úgy gondolom, hogy igenis
megérte. Nekem oké, neked meg ne okozzon gondot az én garim.
Most is megvenném. -
csibe1
veterán
válasz
kunberci
üzenetére
"Egyrészt vettem volna itthonról még egyet, írtam is emailt, hogy
várható e még szállítmány (válaszra sem méltattak)."Egy kérdés, nem kérdés; ha egy helyen kérdezed meg.
"Illetve ha normálisan megérkezik a cucc, akkor nem szokott gond
lenni. Ezzel is most minden oké."
Ha meg nem akkor meg megy a hercehurca.
"ezek a cuccok nem gyakran szokták megadni magukat."
Ha meg mégis akkor elég a 41 rugó, vagy nem."Szerencsére nem az én zsebemre ment.
"
Szóval csak nyugodtan, nekem nem fáj, csak nem veszek ilyen értékű cuccokat kintről, gari nélkül. -
kunberci
őstag
válasz
csibe1
üzenetére
10 eFt-al volt kb olcsóbb, meg ha a töltőt is vesszük akkor 15-tel.
Egyrészt vettem volna itthonról még egyet, írtam is emailt, hogy
várható e még szállítmány (válaszra sem méltattak).
Másrészt jó áron volt az Alin. Harmadrészt 117 eFt az
itthoni legalacsonyabb ár (árukereső), amihez szintén nincs töltő.
Ebben az esetben 117-(81-5)=41, tehát nem 10, vagy 15, hanem
41 eFt a különbség.
Illetve ha normálisan megérkezik a cucc, akkor nem szokott gond
lenni. Ezzel is most minden oké.
Vadi új dolgoknál meg a garancia sem olyan fontos a számomra.
Van egy csomó dogom ami bontatlanul csak tarcsiba van.
De ezt most ne kérdezd meg mér van így. -
csibe1
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Ez tényleg rossz példa volt.

Viszont ha más adja meg magát akkor meg gariban cserélik, javítják.
Gondolom a Type-C csatlakozót ingyen cserélik ha töltés gond van...
Mindenki maga tudja, hogy miért éri meg neki 10 rugóért gari nélküli cuccot venni.
Azt meg passzolom, hogy külföldi vásárlás esetén is köthet-e rá biztosítást, vagy ezzel nem foglalkoznak.
-
csibe1
veterán
válasz
kunberci
üzenetére
"Mondjuk itt valóban kapsz 2 év itthoni garit."
Szóval akkor ez mitől is volt akkora biznisz?
Olcsóbb volt 5 ezerrel, meg egy 5 ezres töltő. Maradt 10 rugó a zsebedben vagy 15?
Aztán ha valami gond van akkor mi a helyzet? Zsebből fizeted a javítást vagy kuka?
Egy érintő csere se jön ki belőle ha véletlen úgy ejted le.Nem érzem azt, hogy ez olyan hűűű de nagy biznisz lett volna.
Szerencsére nem az én zsebemre ment.
-
kchryss
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Nem is baj ha lefelezetten megy mert átalakító nélkül egyelőre nem tudom gyorsan tölteni és így nem fogyaszt annyit gondolom. PC-re dugtam rá, ott több óra alatt ment bele 10%.

40%-on volt mikor kibontottam. Most van 60%-on.
Majd ha játékokat tesztelek akkor kell a nagy teljesítmény, ott kipróbálom amit írtál. Ma csak mozizgatok és böngészek vele, ahhoz nem kell izzasztani. -
lowzor
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Örülök, hogy alapvetően bejön.

Nagy teljesítményű módba raktad, ahogy javasoltam?
Csak mert kiegyensúlyozott módban konkrétan lefelezi a teljesítményt.
Ja, jó dolog az OLED, de az IPS-nek is vannak előnyei, pl nem ég be.
Engem nem zavar, hogy van egy fekete sáv videóknál alul/felül, mert azért így is elég nagy felületen megy a videó, főleg a telókhoz képest. Amúgy van a családban egy Xiaomi Pad 7, és annál is van egy elég masszív fekete sáv videóknál.
Telefonoknál is van fekete sáv a videóknál (nem is kicsi), csak ott nem horizontálisan, hanem vertikálisan.
Az jó, hogy kaptál hozzá SuperVOOC töltőt.
Én laptop töltővel szoktam tölteni, de azzal a közelébe sem megy a 67W-nak, talán a fele, ha megvan. -
kchryss
veterán
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Ha 16:9 képarányú tartalmat nézel torzítás nélkül akkor igen lesz fekete rész, mert a tablet 7:5 képarányú. A 7:5 képarány ideálisabb olvasáshoz, munkához, rajzoláshoz, jegyzeteléshez. Videónál van akit jobban zavarnak a fekete sávok, van akit kevésbé.
Régi 4:3-as filmek viszont pont ezen töltik ki jobban a teret mint a széles vásznú méreten. -
kchryss
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Életem első tabletje. Szóval még csak ismerkedem magával a tablet érzéssel is. Eddig tetszik.

Ugye alapvető probléma hogy ahány felhasználási terület annyi féle tablet kéne az embernek. Film/videó fogyasztásra jobb lett volna egy oled-es 16:10 képarányú tablet mint a magicpad 2 / 4, rajzolni egy ipad vagy legalább egy EMR tollal kopatibilis kijelző mint néhány samsung, olvasni egy e-ink-es ebbok olvasó, játszani egy 8-9 colos erőgép.
Ez a OnePlus Pad 2 azért tetszett meg mert bár semmiben sem a legjobb, de mindenben elég jó. Nem ideális a képarány a filmezéséhez de sokkal jobb mint egy telefon, engem nem zavar annyira a fekete sáv, a kijelzője pedig gyönyörű még akkor is ha nem oled. Méretaránya tökéletes lenne rajzoláshoz csak a toll nem annyira profi hozzá, de azért egy átlagos univerzális tollnál elvileg sokkal jobb és azért lehet vele rajzolni (ezt csak akkor tudom tesztelni majd ha sikerül beváltanom végre az alis pontjaim és abból veszek egy stylo 2 tollat). Ebbok olvasónak és játszani kicsit nagy, de mindkettőben jobb mint egy telefon így nekem előrelépés. Jegyzetelni tökéletes lenne, de most épp nem tanulok semmit.
Ideális tablet ahhoz hogy tesztelgessek, próbálgassam a dolgokat és kiderüljön hogy mire van igazából szükségem. És azért vettem meg ilyen bátran mert olyan áron volt hogy ha véletlen kiderülne hogy másra van szükségem akkor el tudom adni olyan áron hogy pénzemnél maradjak.Töltöt amúgy én is kaptam hozzá 67 wattosat. Viszont mint kiderítettem ez indiai töltő. Magyar aljzatokba nem lehet bedugni, kéne hozzá egy átalakító. Túl duci: [kép]
Valószínűleg az egész tablet egy indiai piacra szánt global verzió mert a használati utasítás is angol és indiai nyelven van.
Egyébként rögtön lehetett magyar nyelvet és magyar régiót választani, azonnal frissítette magát android 14-ről feljebb aztán még utána is jött egy csomó frissítés.
#97174 vendingo
Nekem DPD hozta. Elég vékony bubis zacskóban volt maga a tablet doboza. Féltem nehogy sérülten érkezzen de szerencsére úgy tűnik hibátlanul működik. -
-
kchryss
veterán
válasz
kunberci
üzenetére
Nekem is ma jött meg a OnePlus Pab 2. 6 nap alatt ért ide Franciaországból.
99 892 ft-ot vont le a bank, vagyis mégiscsak befért 100k alá: [kép]Ez az átváltás nekem nagyon kusza. Ugye én eddig nem nagyon figyeltem a pénznemet mert nem gondoltam hogy valamelyikkel jobban lehet járni.
Nálam forint van/volt beállítva úgy szoktam rendelni igaz ilyen nagy összegben még nem rendeltem. Most a rendelés végén magától átállt dollárra. 289,83 dollárt írt. Ennyit írt a banknál is amikor megnéztem. Viszont a közleményben az szerepel hogy 254,010 euró és 393,26 ft amivel gondolom váltották.
Most akkor fingom sincs mikor miről mire váltották és hogyan jártam volna jobban.
Nálam még az is bekevert hogy elvileg az összeg a 45 eurós kupon határa alatt volt így csak a 30 eurós kuponnal lehetett kedvezményezni, viszont dollárnál pont befért a 45 dolláros kupon alsó határába. Így lehet hogy az alap ár jobb volt euróban de a kedvezmény több volt dollárban mert 45 dollár többet ér mint 30 euró.
Az aliexpresses topikgazda pedig valakinek azt válaszolta, hogy mivel az ali alap fizetőeszköze a dollár így azzal érdemes rendelni: #84648 V/
Szóval én ezt már nem tudom követni.
-
-
Santi22
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Végeredményben a lényeg, hogy számunkra kedvezményesen váltanak, mert már az euros alapár is olcsóbb forintban, mint az usa dolláros alapár. A példádban már az EUR alapár 2ezerrel olcsóbb forintban, ha ez mondjuk fordítva lenne és az USD alapár lenne 2ezerrel olcsóbb forintban, akkor már lehetne számolgatni, hogy is járunk jól.
A kedvezménnyel, mivel erősebb az euro a dollárnál talán még abban az esetben is jobban járnál amúgy vagy egál közeli lenne. -
Graphics
Jómunkásember
-
Santi22
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Ha 300 dollárból lejön 30 dollár és 270 dollárt fizetsz így a végén, akkor 91ezer forintot fizetsz.
Ha 300 euroból lejön 30 euro és 270 eurot fizetsz így a végén, akkor 105ezer forintot fizetsz.A kedvezményed mértékét illetően hiába nagyobb 30 euro, mint 30 dollár, végeredményben többet fizetsz. Szerintem erre akar rávezetni varmi2 kolléga.
Persze ha az euros alapár jóval olcsóbb volt, mint a dolláros alapár, akkor más a szitu.
De ahhoz a fenti példával élve 300 dollárhoz képest legalább egy 40 euroval kisebb alapárkülönbség kell, hogy pl 260 euros alapárból jöjjön le 30 euro, hogy jobban járj ezzel, mintha 300 dollárból jönne le 30 dollár. -
kunberci
őstag
Még van egy jó ajánlat: Pad 7 (12/256) kék
270 euró (van 35 eurós kupon is).
235 euró. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
varmi2
üzenetére
De mármint mire linkeljek?
Kupont, vagy mit ?
Euróra átállítva kedvezőbb a vételár. Most épp telefont vettem, forintban 63 ezer, euróra átállítva ennél is olcsóbbra jött ki.
Ez fix.

Aliexpress, kosárba teszed a cuccot, forint alapon többet fizetsz.
Átállítod euróra, kedvezőbb árat kapsz, ha átszámolod
kunberci-től kérd, most ő rendelte. Nem járt rosszabbul, hogy euróban fizetett, és -30 Euro volt neki a végösszege.
Azt most nem tudom, hogy aliról rendelte-e,ha nem akkor elnézését
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
varmi2
üzenetére
De hát 30 Eurós kedvezmény csak nagyobb, mint a 30 dolláros kedvezmény
...Nem?
Jobban járt és jobban jár, aki Euróra állítva fizet, ez tény pedig."Én euróban fizettem, így kedvezményesebb
volt mint dollárban (30 dollár helyett 30 eurót vont le)."Ezt pedig elég nehéz félreérteni.
-
kunberci
őstag
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Rendeltem én is egy Pad 7-et kintről. (8/256)
81063 Ft lett a vége. Én euróban fizettem, így kedvezményesebb
volt mint dollárban (30 dollár helyett 30 eurót vont le).
Sokkal vastagabb a doboza mint az itthoni rendelésnek,
(nem véletlenül, kapsz hozzá 45W-os töltőt, az itthonihoz nem jár).
5 munkanap alatt itt volt. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
pietrrr
üzenetére
Mostanra biztos megtaláltad az összefoglaló lenyitása gombot, de a biztonság kedvéért bemásolom:
Xiaomi Redmi Pad 2 (LTE verzió is van belőle) Helio G100 Ultra 8/256GB 11" 1600x2560 90 Hz 9000 mAh 3.5 mm jack 254x166x7.4 mm 510 g vagy 519 g - 70 ezer Ft
Redmi Smart Pen aktív stylus külön megvásárolható
Notebookcheck review 2025-07-25Lenovo Idea Tab (TB336FU) Dimensity 6300 8/128-256 GB 11" 2560x1600 90 Hz 7040 mAh (20 W) 254x166x7 mm 480 g 3.5mm jack - 90 ezer Ft
Hozzáadott pen, opcionálisan tok és billentyűzet - Telekom - 120 ezer Ft
5G verzió is elérhető - Yettel - 95 ezer Ft -
Balázzs
senior tag
Megrendeltem egy oneplus tab lite tabletet (8/128 LTE) alap net és valamilyen videóhívás menne rajta nagyszülőnél. Hogy tudom úgy ezt megoldani, hogy még véletlenül se tudjom mást telepíteni? Akár unoka se? Hívásra whatsapp elég kell, hogy legyen gondolom.
-
pietrrr
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Szia!
A keret maximuma 100ezer forint lenne, de nem baj ha akár lényegesen olcsóbban is van megfelelő ajánlat
Gari miatt újat szeretnék és itthoni beszerzést.
Sim-slot illetve gyorstöltés sem elvárás.
Toll nem érdekes, billentyűzet sem dealbreaker, ha úgy adódik azt a jövőben is be tudom szerezni.
A két fő felhasználási terület tehát tényleg az olvasás illetve filmnézés lenne. Elég ha ezeket tudja, de ezeket hozza megbízhatóan.A tlc nxtpaper kijelzői megérik az árukat például? Ténylegesen jobb olvasási élményt nyújt? Filmezéshez is használható?
Köszi a segítséget!
-
cs.zs.
veterán
válasz
pietrrr
üzenetére
Szia,
ettől azért bővebben fogalmazd meg az igényt
Ár? Mennyit költenél?
Sim-slot legyen-e, vagy elég az only-wifi is?
Kell-e a gyorstöltés, vagy ráér éjjel 2-3 óra alatt is feltöltődni?
Billentyűzet, toll érdekel-e, vagy most elég a pucér gép magában is?
szóval tablet és tablet között elég nagy különbség van
-
ThorsHUN
őstag
válasz
kchryss
üzenetére
Igazad van, javítottam az észrevételek szerint:
ipad air verzió (176+)
Ipad air 5 64 GB (használt) - 140+
pencil 2 (használt) - 20
billentyűzet (Ali) - 16ipad A16 verzió (155+)
Ipad A16 128 GB (használt) - 120+
pencil 1 (használt) - 20
billentyűzet (Ali) - 15Xiaomi pad 8 (196,5)
Xiaomi pad 8 (hazai) - 155
pen (hazai) - 25
billentyűzet (Ali) - 16,5Honor magicpad 2(168)
Honor magicpad 2 (Original - Ali) - 129
pen (használt) - 18
billentyűzet (Ali) - 21Xiaomi pad 7 pro (176)
Xiaomi pad 7 pro (Ali) - 136
pen (hazai) - 22,5
billentyűzet (Ali) - 17,5Samsung Galaxy Tab S10 FE+ (256)
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ (hazai) - 229,5
pen (hazai) - 0
billenyűzet (Ali) - 26,5Redmi Pad 2 pro (106,5)
Redmi Pad 2 pro (Ali) - 67
pen (Original Ali) - 13,5
billenyűzet (Ali) - 26Szerintem ezek a szóbajöhető tabletek.
Nyilván SOKKAL jobb lett volna időben megvenni a Honort, de így már elúszott a lehetőség és csak ilyen áron lehet beszerezni
Samsung kiesik, brutál drága
ipad air 5 kiesik, brutál kicsi a tárhelye
Xiaomi pad 7 pro-nál azt láttam (videoban, de cáfoljatok meg), hogy rajznál a nyomásérzékenység és az egyenes volnal nem a legerősebb tulajdonsága a pennek)
Xiaomi Pad 8 majdnem 200... kiesikHonor magicpad 2 - 186K, amoled, 256 GB
Apple ipad A16 - 155K körül, 128 GBfutottak még:
Redmi Pad 2 pro - 107K olcsó megoldás
Xiaomi pad 7 pro - 176K bizonytalan rajzolás? -
pietrrr
senior tag
Sziasztok!
10-11" méretben keresnék tabletet, elsősorban tanulásra használnám, emellett néha filmnézésre. Tehát játék nem lenne.
Melyek a legjobb ár-érték arányú modellek itthoni garanciával a fenti igényeimhez?Köszi a segítséget előre is!
-
kchryss
veterán
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Ezek a "pen (original - Ali)" tollak mit takarnak, tudnád linkelni?
A honor magicpad 2 eredeti tolla a "magic-pencil 3" de azt én nem találtam alin 30e ft alatt.
A xiaomi 8 hivatalos tolla a "Focus Pen Pro". Azt se találtam ilyen olcsón alin.
A saját vagy rokon márkás régebbi generációs tollakkal jó szokott lenni a kompatibilitás. De rá kell keresni konkrétan az adott tabletre és tollra hogy működik-e vele. Például a magicpad 2 jól működik Huawei M-Pencil 1, Huawei M-Pencil 2-vel.
Univerzális tollakkal nem szokott működni a palm rejection. -
ThorsHUN
őstag
Azt néztem, hogy:
ipad verzió (185+)
Ipad air 5 64 GB (használt) - 140+
pencil 2 (használt) - 20
billentyűzet (Ali) - 25Xiaomi pad 8 (177)
Xiaomi pad 8 (hazai) - 155
pen (original - Ali) - 5,5
billentyűzet (Ali) - 16,5Honor magicpad 2(143)
Honor magicpad 2 (Original - Ali) - 115,5
pen (original - Ali) - 6
billentyűzet (Ali) - 21,5Kérdés, hogy hogy működik a toll a tableteken. Ha hozzáérek kézzel közben (nem akarom ezt a kétujjas kesztyűt közben hordani.
Bónusz kérdés:
Ezekkel az utángyártott cuccokkal mi a tapasztalat? -
gyulaszu
senior tag
-
Sziasztok!
Vettem egy AUMI KB1001 tabletet, és az a kérdésem lenne, hogy a biztonságos használatához kell-e bármilyen gyári app-ot törölnöm, vagy elvennem az engedélyeit? Egyelőre még nem állítottam be rajta google account-ot, csak nyilván nem szeretném, ha kínában is rálátnának mondjuk az email-jeimre, meg szeretnék róla (OTP) bankolni is.
Az aliexpress-en a terméknél nem láttam, hogy lett volna bárkinek is biztonsági problémája a tablettel.
Android 15
BigdroidOS 3.5.5.01002012
AUMI AI OS KB1001
Buildszám: 863KA_V13_KB1001A_EEA_20260309
AUMI AI OS version number 3.2 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Jó nyomon jársz a Xiaomi Pad 7/8-cal Focus billentyűzettel és pennel.
OLED:
Honor Magicpad 2 bár nem tudom ehhez kapható-e rendes pen és keyboard.
Egyébként meg Samsung Galaxy Tab S széria, de az viszont drága móka lesz. -
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Olyan tabletet próbálok keresni, amin a jegyzetelés (tanulás, tanítás) megoldott a hozzá tartozó ceruzával. Nagyobb méretű PDF file-okkal elbír (D&D szabálykönyvek, tankönyvek).
Adott esetben lányom rajzolásra is használná. Ami nekem szívem csücske lenne az az Ipad magic keyboardhoz hasonló jobb esetbem magyar nyelvű tok/billentyűzet, aminek a dőlésszöge állítható, azaz nem kitámasztásos elven működik.
Mennyi az a minimum összeg amit erre rá kellene szánni?
Használt ipad air 5 (M1)-ből kiindulva 160 körül már lehet kapni, plusz a ceruza plusz a billentyűzet (a billentyűzetben nem feltétlenül kell a gyári mert az mocsokdrága, de a ceruzásból (szerintem bár nem értek hozzá) kellene)... ezeknek az árát megbecsülni sem tudom.
vs
Androidos megoldás Xiaomi pad 7 focus billentyűzettel, pennel... amit sajnos szettben már nem lehet kapni.Ebben kérném a segítségeteket.
Bónusz kérdés: amoled kijelzősök milyen ártól kezdődnek?
Köszi!
-
snooze
veterán
sziasztok!
az iplay 50 mini proba ugyanaz a kijelzö lehet mint a 60 mini proba?
utobbi tulajdonosai tapasztalataira lenne szükségem, hogy ott jelentkezik-e az érintöfagyás? -
kchryss
veterán
válasz
blueye
üzenetére
De akkor hogy lett neked 100e felett a végösszeg forintban? Valami nem stimmel.
288 euróból ha lejön a 45 eurós kupon akkor az 243 euró. Annak 95e forint körül kéne lennie.Én is az OLED miatt nézegettem már fél éve a magicpad 2-t, de most már nem veszek még egy tabletet.
A magicpad 4 panelje még jobb egy kicsivel mint a 2-é. Hátha majd az is jó áron lesz az év végi akciókban. -
blueye
veterán
válasz
blueye
üzenetére
Lehetek pofátlan, hosszú napom volt és tabletekben (is) gazdag
Az OLED a gyengém, a laptopom is így lett OLEDesHonor magicpad 2 tokra vannak jó ötletek/tapasztalatok (gondolom Ali/temu)?
@kchryss 45 EUR volt a kupon (nekem EUR számláról fizetett a Revolut, eleve volt már rajta EUR)
-
kchryss
veterán
válasz
blueye
üzenetére
Banki előrejelzés alapján 100721 ft lett a vásárlás. Nem tudom euróban és revoluttal mennyivel olcsóbbra jött volna ki?
Nálatok amúgy milyen alap árat ír ki rá az ali?
Nálam
114560 Ft [kép]
287,82 euró [kép]
340 dollár [kép]
Euróban valóban olcsóbb az alap ár. Viszont a kupon nem tudom hogy 45 euró lett volna-e, dollárban azt tudom hogy 45 dollár volt a kupon, annyi jött le az árból. A 45 eurós kupon elvileg 319 eurós minimum árnál használható.
#97119 Ramoskaa
Ezt írtam hogy 120 alatt van az is. Már napok óta ugrál az ára, hol bemegy 120 alá hol visszamegy 150 körülre. -
Ramoskaa
senior tag
Befutott a Honor magicpad 2 is 116ezerért ..

-
kchryss
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Pontbeváltásnál én a másik fajta kuponra gondoltam.
Alis játékokkal és különböző eseményekkel lehet pontokat gyűjteni. Ezeket a pontokat régebben be lehetett váltani kreditre ami gyakorlatilag pénz jelentett és kombinálható volt a hagyományos kuponokkal.
1 éve még simán be lehetett váltani, akkor többször is beváltottam 3-4e ft értékű kreditet vagyis ennyivel olcsóbban tudtam vásárolni. És miven nem volt minimum árhoz kötve így akár vehettem 5e ft-os árut 0 ft-ért. Aztán kb fél éve megváltoztatták a beváltást, kifogytak a kredites beváltási lehetőségek. Reggel 8 kor frissítik akkor van esély beváltani, de általában 1 másodperc alatt elfogy az összes "zöld kupon". Pár hónapja még sikerült beváltanom egy 17 ezer ft-os kreditet azzal jól jártam nagyon, akkor 3 ezer forintért vásároltam kedvezményekkel együtt 25-30e ft-nyi értéket. Azóta viszont esélyem sem volt beváltani a pontjaim mert azonnal kifogynak frissítésnél: -
kchryss
veterán
válasz
blueye
üzenetére
Én a készletnél jobban izgulok a szállításon, hogy érkezzen épségben ide. Ennél a boltnál a hozzászólások alapján elég gyengén szoktak csomagolni. Nem lenne jó ha garanciáztatni kéne mert az alinál egy rémálom.
Forint van nálam beállítva és eddig mindig forintban fizettem. Nem tudom most miért dollárban szedte le. Lehet hogy ilyen magas értékű vásárlásnál nincs forint lehetőség, még nem vásároltam ennyiért aliról. -
kchryss
veterán
válasz
blueye
üzenetére
Igen ez az. Végül megrendeltem én is. Nálam forintban jelzi ki, de dollárban rendelte meg a rendszer. Nem tudom mennyiért váltja a bank, de 289,83 USD volt.
Eddig mindig forintban szedle le az ali a pénzt. Nem tudom ilyenkor van valami pénzváltási többletköltség amit levonnak? Otp kártyával fizettem, forint alapú folyószámláról. Ilyenkor a bank végzi a deviza váltást?
-
Ciccuka
veterán
Teclast T65 Max súlya 710-730g specifikáció szerint (13"-os Tablet)
A gyárilag hozzáadott tokjában 1280g nyom valójában, ez azért már így túl nehéz.

A tok se annyira túl jó minőségű. Vigyázva van rá, mégis keletkeztek rajta apróbb sérülések (így mégse prémium minőség). -
blueye
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Adsz egy 100k alatti linket, köszi

vagy ez a legjobb vétel? -
kchryss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BMW topik
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

Gari miatt újat szeretnék és itthoni beszerzést.