Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#99951) Jahno válasza qnadam (#99948) üzenetére


Jahno
őstag

Én azért ha Kínából rendelek, akkor az bőven olcsóbb, mint a Foxpost. Sokszor termékkel együtt beleférek.

(#99952) qnadam válasza Jahno (#99951) üzenetére


qnadam
veterán

akkor marad a történet másik fele: a postás többnyire nem hozza ki a bizbaszt, ami amúgy bőven befér a levélszekrénybe, de ugyanennyi energiával kihoz egy értesítőt, én meg bemegyek a postára, ahol a mancika idejét is lekötöm, szerintem feltételezhetjük, hogy lehetne ezt hatékonyabban is, mondjuk egy gép segítségével, ami 0-24-ben áll a sarkon, és mégse kell neki annyit fizetni, mint négy pultmögötti mancikának.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#99953) npera válasza WiZARD (#99930) üzenetére


npera
újonc

Ó, akkor keverik a miskulanciát rendesen. Ma már semmiféle hírt nem lehet egyből elhinni igazából, mert annyiféle érdek és kavarás lehet mögötte.

(#99954) npera


npera
újonc

Megjött a 4 db 2S 450 mAh pakk, de még nem vagyok készen a kwaddal hozzá... :Y

Ááááá, k@rva stresszes ez az FPV-s élet :B :C

(#99955) Samott válasza Jahno (#99947) üzenetére


Samott
addikt

Olvasd mar el, nezd meg ne csak feleselj esz nelkul: China’s cheap shipping advantage explained

Megkaptad a valaszt, de nem veszed a faradsagot hogy megertsd.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#99956) Phülöp válasza Samott (#99955) üzenetére


Phülöp
addikt

már megint az államapparátussal vitatkozol

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#99957) Jahno válasza Phülöp (#99956) üzenetére


Jahno
őstag

Fele nem az, mert nemzetközi nyűg, bár németek sokkal jobban operálnak és aprópénzre legyintenek, hogy semmi értelme behajtani, oszt jóvanazúgy, örüljön az állmapógár. Mi meg információt nem kapunk a szervektől, hogy miképpen működik és enyhén szólva is faszul implementáltuk. Már alig várom az első SMS-t ésvagy emailt, akkor beszámolok mire jutottam.

(#99958) zetor2000 válasza Jahno (#99957) üzenetére


zetor2000
senior tag

A napokban én is várok csomago(ka)t kintről, ha jutok valamire, majd én is jelzem.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99959) Samott válasza Phülöp (#99956) üzenetére


Samott
addikt

Pont most jott szembe, ideillik:

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#99960) Phülöp válasza Samott (#99959) üzenetére


Phülöp
addikt

Marabu megérdemelne egy szobrot Grafitemberrel együtt.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#99961) JonesC válasza qnadam (#99952) üzenetére


JonesC
csendes tag

Azt én sem értem, ha már elcsászkált odaáig, nem egyszerűbb bedobni, vagy lifttel feljönni és ott hagyni a 20 grammos cuccot, mint azt a szart töltögetni?

(#99962) Jahno válasza JonesC (#99961) üzenetére


Jahno
őstag

Azt a vackot felénk már előre nyomják, vagy postán többen töltik ki és a postás csak kihozza.

Mostantól elvileg SMS/email jön. Na jó, nekem a kézzel töltött és leporellós mátrix nyomtatott is be szokott esni, mert kb. április óta megbolondultak itt kéremszépen. Többit tudja a fene, néha csak a kisebb kábeleimen nézem, hogy ebből mennyi a csomagolás és 100 csomagos értesítő helyén nem sok férne el, miközben soha senki nincs odahaza. Szóval azért nem egyszerűbb bedobni, mert úgyis "nagy" és nem vagy odahaza. De mindegy, most ez már a múlt, megnézzük miképpen lehet fizetni és utána esetleg kihozzák-e.

(#99963) Grillo válasza Phülöp (#99960) üzenetére


Grillo
senior tag

Akár külön egyet-egyet is. :DDD

(#99964) Sipi- válasza Jahno (#99962) üzenetére


Sipi-
tag

Tavasszal rendeltem pár dolgot bangood-ról, egyik sem a postával jött, hanem futárral ajtóig vagy közeli pick-pack pontra.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#99965) Jahno válasza Sipi- (#99964) üzenetére


Jahno
őstag

Meest ja, bár ezek is változni fognak. Bangoodról és Wishről inkább nem rendelek, elég a szopó így is :-D

(#99966) Sipi- válasza Grillo (#99926) üzenetére


Sipi-
tag

Az egész úgy indult, hogy a motor megadta magát. Javítás után derült ki, hogy azért, mert a szelepektől átfolyt a víz a motorhoz. Most a szivattyúra lett slag rakva közvetlenül és onnan megy a locsolás manuálisan :)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#99967) blueboi69 válasza JonesC (#99961) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Szerintem ezt már nem az ajtóban töltögetik.

Viszont, szerintem nem jól gondoljátok a sarki automata részét, elmondom miért.

Mert akkor a csomagra kellene egyedi azonosítót nyomtatni/ragasztani és a munkásembernek kell a megfelelő rekeszbe tennie, azt valakinek fel is kell programozni és karbantartani, mert ha beszarik, akkor nyilván ideges mindenki, hogy odament éjjel 1kor és nem működik az automata és várhat humán erőforrásra és szar az egész.
Szóval kifizetni a mancikát, aki egy ládából kikeresi a csomagodat 30sec alatt VS cimkézés,automataprogramozás,bepakolás + fenntartási költség.
Mancikát amúgy is alkalmazni kell, a postahivatal amúgyis létező építmény. Egy Alza féle webshopnál, más a helyzet, ők automatába invesztáltak, átvevő pontok helyett.
Edigitalnak, meg pont hogy átvevőpontjai vannak!
Foxpost meg csak szolgáltató, neki nyilván ebbe éri meg befektetni.
De egy meglévő és évtizedek óta működő postahálózatot nem egyszerű átállítani.

A másik, hogy lehet te rendeltél egy sd-kártyát, ami pont 20gr, csomagolással, nade van aki nagyobb/több dolgot rendel. Egy földönfutó postáshoz hány cím tartozhat? Hamar belátható, hogy marhára nem férne be a táskájába minden.
Ugyanakkor az, hogy valaki fizetett a kézbesítési szolgáltatásért és végül nincs kihozva, az is egy jogos hozzáállás. Ha fixen az lenne, hogy minden csomagért be kell menni a postára, akkor ez lenne az általános és elfogadott.

Igen, fejlettebb lenne ha lenne automata, de pusztán üzleti szempontból, a posta szemszögéből nézve ez nem egy jó befektetés, mert a költsége nem fog megtérülni. Annyival több elégedett ügyfél nem lesz, hiszen, nem fogsz csakazért több kínai vackot rendelni, mert van automata.

(#99968) eattila válasza blueboi69 (#99967) üzenetére


eattila
csendes tag

A csomagot szállító postás itt is autóval mászkál. Nem ugyan az hozza a leveleket.

Mondjuk én is várok vagy 2-3 csomagot még, és az egyik egy hete bejött az országba. Sehova nem vagyok regelve. Meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#99969) blueboi69


blueboi69
csendes tag

A másik meg, hogy pl itt vidéken egyetlen egyszer szóltak csak, hogy menjünk be cuccért, mert asszony rendelt nemtudommár mennyi szart és egyszerre került a postához vmi 15csomag, ami be sem fért volna a postás táskájába. Azon kívül mindig kihozták házhoz.

Asszony itthoni postázásai meg sokszor postán maradóak, tehát eleve sem értesítés, sem csomag nem jut házhoz, hanem a megnevezett postahivatalba kerül. Aki a címzett (csak a neve van a csomagon, semmi más), bemegy és szól, hogy a nevére jött csomag. Kikeresik, odaadják, ennyi. Ez a legolcsóbb.
Az meg külön priceless, hogy a postáscsaj már jóideje megismer és ha látja, hogy a sorban én következem, akkor mire az ablakhoz érek (járvány miatt kint kell várakozni), addigra már ki is hozza az ablakhoz hátulról, mert tudja, asszony nevét meg az enyémet.
Postásból meg kétféle van, az egyik a motoros, ami a leveleket hozza, meg van egy aki egy dobozossal jár, ő a csomagokat teríti. Le van vele beszélve, hogy ha nem lennénk itthon, behozza és lerakja a kukatárolóban ha nem fizetős. Sokszor mire megnézzük ki csenget, már le is rakta és az autóból integet és megy is tovább, így neki is spórolunk időt.
Máskor, meg rendes és pl a kutyatápot behozza az ajtóig ha csak asszony van itthon. Igaz, év végén szoktunk neki adni 10est hálából. Teljesen jó.

(#99970) zetor2000 válasza blueboi69 (#99967) üzenetére


zetor2000
senior tag

Az fel sem merül, hogy a csomaghordó postás tehet több kört mondjuk egy nagyobb településen? Azaz befér 10 cucc, a 11edik meg majd egy kör múlva? (meg ilyenből lehetne 2-3 is, per posta...)
Ehhez csinálhattak volna valami fejlesztést is, ha már fejlesztették az IT hátteret... Azaz, megkap a csomaghordó 10 címet, amit normális teNpóban le tud járni mondjuk délelőtt, a délután meg kap másik 8 címet, mert azt is le tudja járni.

Nagyobb probléma, hogy "csomag" sokféleképp jöhet.
- Lehet mezei levél, valaki betesz egy SD kártyát egy borítékba és feladja.
- Ezt teheti ajánlottan, ezt illene kivinni, aláiratni, és akkor átadni. Ha nincs odahaza, értesítőt hagyni, hogy menjen érte.
- És jöhet rendes csomagként, amit nem feltétlen kéne kihozzon, csak értesíteni, hogy ott van a pakkod.
Érdekes, hogy a nemzetközi postaforgalomban "levélként" nem csak borítékba zárt termék lehet, hanem mindenféle pakk, ami a lokál posta szerint feladható levélnek. Én kaptam hungarocell dobozt, meg kartonpapír dobozt is, persze a cuccommal benne.

Felénk az van, hogy a postás ha tudja, hogy a "levél" 5-8 centinél vastagabb, akkor ki sem hozza, vagy értesítőt hagy, vagy regelik a cuccot valami rendszerbe, és az küld SMS-t/emailt. Pedig ki kéne hozni, hátha itthon vagyok. Kertes háznál előfordulnak érdekes postaládák, amibe tuti belefér egy cipősdoboz is, akár. Itt a házban "normál" leveles ládák vannak, de van cucc, ami belefér.

Szóval érdekes kérdés, és valszeg szélesebb körű szabályozás-reform kéne, hogy jó legyen mindenkinek.
Esetleg lehetne olyan, hogy akinek jött cucca, kap SMS-t, és erre válaszolva, vagy egy másik csatornán kérhetné, hogy a posta oldalában elhelyezett automatába tegyék be, majd a tárolási idő alatt átveszi, és akkor ez lehetne 0-24. Mancikának nem kell menni másmerre, marad a munkahelye, de lett csomagautomata is. Ez persze az aláírós dolgokat nehezíti, de az is megoldható valahogy, szerintem.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99971) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Na, a WD-nél valamit nagyon elszúrtak, ha annyira nem tudják javítani a MyBook Live-okat, hogy inkább 40% árengedményt dobtak be a MyCloud-okra cserébe :)

"Trade-In Offer:
Western Digital is offering current registered My Book Live or My Book Live Duo customers a trade-in discount of 40% off a select new My Cloud™ Home personal cloud storage or My Cloud EX2 Ultra 2-bay network attached storage device."

Tekintettel arra, hogy már régóta döglött a MyBook Live-om, de még pont nem dobtam ki a vázát a szükséges serialokkal, most vakarom a fejem, hogy akarok-e bármit is.

(#99972) Jahno válasza blueboi69 (#99967) üzenetére


Jahno
őstag

"Edigitalnak, meg pont hogy átvevőpontjai vannak!"

Meg automata, nem tudom hány 100. Jobban áll, mint az Alza, de azt ugye tudod, hogy az Emag/Edigital még kb. egy cég?

Ennek ellenére van postaautomata, ezt nem kell ragozni, max. olyan hülyeségeket nem értek, hogy a Kínából jövő cuccok (amin ugye van szám, meg mostantól az azonosítás miatt lesz is) nem mehetnek bele, mert levél. Viszont a darabszámon meglepődsz, ha lekéred a listát. És bizony pár millióban benne lehet egy ilyen szerkezet, meg amit nagyon jól mondasz az az üzemeltetés. Egy szint felett meg az automata/gépesítés megoldásnak olcsóbbnak kell lenni. Ezt a témát is 200+ évvel ezelőtt kisakkozták :-D

És rögtön újabb csilliárd lenne minden, mert integrálni kellene a vámolással, hogy csak fizetés után veheted ki. Esetleg egy automata X forint (ami emagdigitalnál azért jóval kevesebb, mint ami a Postánál országosabb igény lenne ) egy darab alkalmazott meg mondjuk évi 3.5 millió forint.

Alzánál mondjuk durván megy a történet, átvevőponton kb. 10 perc alatt majdnem 300 embert lecsavartak. Az úgy erős. Ezért kellene tudni a kosárértéket, erre a 300 emberre repkedtek a 10ezresnél is nagyobb kiadások. Postánál ez nem nagyon van, szóval tök más az egész, míg mondjuk Alza automata vidéken van vagy 3 darab és összes többi pesti, addig Postából már szinte csak a kisebb településeken nincs.

(#99973) Jahno válasza zetor2000 (#99970) üzenetére


Jahno
őstag

"Felénk az van, hogy a postás ha tudja, hogy a "levél" 5-8 centinél vastagabb, akkor ki sem hozza, vagy értesítőt hagy, vagy regelik a cuccot valami rendszerbe, és az küld SMS-t/emailt. Pedig ki kéne hozni, hátha itthon vagyok. "

Odahaza vagy, bár többség nem és 24mm a határérték, akkor nem dobja ládába. Nyilván nem egyenként szórakoznak, kalibrált sublerrel :C

(#99974) Jahno


Jahno
őstag

Hopp, nem szerkesztem, postaautomatát lehet benéztem és nincs is olyan sok. Lehet a nagyobb Ekcelemben más postai vackok is voltak, azért verte a pár ezer sort. Akkor ezt visszaszívom, de lehet többit is pontosítom térképről. Megy az gyorsan :DD

(#99975) blueboi69 válasza Jahno (#99972) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Igen, a gépesítésnek olcsóbbnak kell lennie. De más az amikor ez befektetés és más az, amikor egyébként nem ez a cél és csak nyűg lenne, mert ebből kb semmi bevétele nincs.
Mert azért csinálni automatákat, hogy ne kelljen az ügyfélnek sorbanállnia a postán, azt senki nem fogja vidáman aláírni, mivel üzletileg ebből nincs bevétele a postának.

Edigital/emag/alza, meg pont amit mondasz, hogy ott drágább cuccok forognak az árrésben benne van a postaautomaták építése, üzemeltetése és ez megtérül, ez egy beépített szolgáltatás.
Nade ha a magyar posta csinál automatát, a kínai csomagok részére, azt ki fogja megfizetni? Senki.

(#99976) Jahno válasza blueboi69 (#99975) üzenetére


Jahno
őstag

Ezt írtam tegnap is, hogy amíg Alza saját több 10 ezres árú termékeit is 600-1700 forintért szállítja ki saját automatájába, addig nehezen ugrálhatunk, hogy én 1 eurót meg free shippinget fizettem ki a szállításért és oldja meg... Na jó, Emagnél most éppen ingyenes az átvétel, de pont nem rendelek semmit és utoljára oda is egyszerűbb volt lábon bemennem, mert kicsi cucc, előtte megyek el, kész. Mikor mi. Foxpostnál néztem a csávót, rendre tele van az automata, ott is 890 forint / csomag minimál árral gazdálkodnak.

Érdekes mellékszál, hogy a GLS automatájára cuppantam rá először és azokat nem látom terjeszkedni.

(#99977) zetor2000 válasza blueboi69 (#99975) üzenetére


zetor2000
senior tag

A Póstaautomata lehetne kétirányú, hogy XY odaballag, kinyitja, bedobja a csomagot, Piri néni mwg átveszi az ország/világ másik pontján. XY kártyával / utalással / smssel / szerződött ügyflként kóddal stb. fizet. Hosszú idő alatt ez termelné vissza a zautomata árát.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99978) zetor2000 válasza Jahno (#99972) üzenetére


zetor2000
senior tag

"egy darab alkalmazott meg mondjuk évi 3.5 millió forint."
Ennyiért nincs alkalmazott. Ha ez nettó bér, akkor erre jönnek közterhek, akkor nem 3.5M. Ha bruttó, akkor lejönnek a közterhek, kábé minimálbér.
Egy perszon jelenleg inkább 5-7M, mint 3.5

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99979) Jahno válasza zetor2000 (#99977) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk saccperkábé így van ez 5 éve. Kétirányú, max. nem túl olcsó és csak csomagra működik. Azóta bevezették a webes kitöltőt. Bár néha az sem működött :DD

(#99980) Jahno válasza zetor2000 (#99978) üzenetére


Jahno
őstag

Kb. kézbesítői árfekvéssel néztem, bár a munkakörökkel nem vagyok tisztában, de most látom, hogy csomagfeldolgozó elvileg többet kap. 5-7 milliót hagyjuk már, kanyarban sem keresnek ennyire.

HRes kalkulátorba bevertem, a kb. 150ezres nettó kézbesítői díjhoz: Munkaadó összes havi költsége:269.100 Ft. , ami évi 3.2 millió. Bruttó 7ért még postának is elmentem volna vaze :U

(#99981) zetor2000 válasza Jahno (#99980) üzenetére


zetor2000
senior tag

Hm... nem keresnek valami jól a póstások :) Mondjuk 7el én is lehet, elégedettebb lennék, mint most.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99982) Jahno válasza zetor2000 (#99981) üzenetére


Jahno
őstag

Ez Neked újdonság, hogy nem keres túl jól? Nem véletlenül van hiány és elosztóban is egyszerű az emberanyag...

(#99983) zetor2000 válasza Jahno (#99979) üzenetére


zetor2000
senior tag

Az ilyet meg reklémozni kéne, promotálni, szórólapon, tv spotban, akárhol. Pörögjön... ne én találjam már ki nekik, hogyan kell üzletelni. :) Az árát kéne levinni, mert akkor jobban rászoknak, és keine fische gute fische. A sok kicsi (relatíve kicsi) jobb, mit a ritka nagy (ami nem is annyira nagy). Tudom, írtam sokat olcsón/olcsó CDt. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99984) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Good news, a Tidal Androidon végre nem a kernelen át tolja az erőltetett 48KHz 16 bitet, hanem direktben a legtöbb USB DAC-ra kiküldi a bitperfectet. 24/192 kijön rajta szépen. Tömegeket érintő improvement :)

(#99985) Jahno válasza zetor2000 (#99983) üzenetére


Jahno
őstag

Megy az sokfelé, de éppen elég ha elsőre egy webáruháznál szerepel opciónak, mert az ingyen reklám :D

Itt azért elgondolkoztam, hogy ilyen számoknál a /főre vetített forintosított költségvetés mennyi lehet:

[link]

(#99986) Phülöp válasza -NoVa- (#99971) üzenetére


Phülöp
addikt

Persze hogy akarsz, én meg átveszem tőled, win-win alapon. Anyósom úgyis jön hamarost látogatóba.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#99987) eattila


eattila
csendes tag

Kaptam SMS-t, de a kódokra azt írja, hogy

Adott azonosítóhoz nem tartozik vámhatározat. Kérjük, próbálja újra az azonosító beírását vagy várja meg amíg értesítjük a vámhatározat elkészüléséről!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#99988) Jahno válasza eattila (#99987) üzenetére


Jahno
őstag

Nézd meg parcellapson vagy egyéb más követésen, hogy útközben kicserélték-e a számot. Kínából elindul valami SS123456789 sokszám verzióval és mikor beér az országba, akkor átcímkézik. Nyomkövetésnél írja is, hogy "Assigned destination country post tracking number" és onnantól idehaza ez érvényes.

(#99989) Jahno válasza eattila (#99987) üzenetére


Jahno
őstag

Vagy követésnél volt egyáltalán vámkezelés vége/online fizetés elérhető bejegyzés és tudod követni a csomagot?

(#99990) A. Crowley válasza JonesC (#99961) üzenetére


A. Crowley
csendes tag

Nekem konkrétan megmondta a postás, hogy külföldi csomagot oda se adnak neki kézbesíteni, csak az értesítőt dobhatja be. 4db telefontok volt.

(#99991) eattila válasza Jahno (#99989) üzenetére


eattila
csendes tag

Postán is tudom követni, csak nem azzal kezdtem.

kb 5x nyomtam a kód alatti lekérdezésre, mire kiadta a vámos dumát és a fizetés linket.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#99992) zetor2000 válasza eattila (#99991) üzenetére


zetor2000
senior tag

Lehet, a napokban telepített SQL szerevered alatt fut a NAV alkalmazása? :D ;] ;] :P

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#99993) eattila válasza zetor2000 (#99992) üzenetére


eattila
csendes tag

Kizárt. Akkor nem is menne :D :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#99994) blueboi69 válasza Jahno (#99980) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Én még netto 7ért sem :(

(#99995) eattila válasza zetor2000 (#99992) üzenetére


eattila
csendes tag

Amúgy a mysql szerver köszöni jól van, már csak a db-t kell kell migrálnom és a fájlokat átvarázsolni

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#99996) Samott válasza eattila (#99991) üzenetére


Samott
addikt

Megvagy hacker... szoval te vagy a felelos a tulterheleses tamadasert. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#99997) Jahno válasza blueboi69 (#99994) üzenetére


Jahno
őstag

Lúzer. Előkeressem a motivációs dumájukat?

(#99998) Sipi- válasza Jahno (#99997) üzenetére


Sipi-
tag

Sokat lehetsz szabadban (járhatod az utcákat), egészséges munkakörnyezet (mehetsz biciklivel), stb.?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#99999) eattila válasza Samott (#99996) üzenetére


eattila
csendes tag

Mindenert IS ennfelelek :)

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#100000) Bujdy81


Bujdy81
csendes tag

E!

Csak, hogy én legyek a 100000. hsz, mert ha Jahno, akkor tuti valami túlcsordulás miatt lehalna a fórum... :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.