Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9190) Jahno válasza FőDudu (#9187) üzenetére


Jahno
őstag

Na, mai cikk:

"A fedezethiány és a káosz oka lehet, hogy az október 1-vel az Országos Közegészségügyi Intézet nyomán létrejött Nemzeti Népegészségügyi Központ létrehozásával átalakulnak az intézmények felelősségi körei, de egyelőre nagyon lassan zajlik az átállás. Az új intézményt már Kásler Miklós humánerőforrás-miniszter irányítja.

A munkatársak között állítólag feszültséget szül az is, hogy csak szeptember közepén tájékoztatták őket arról, hogy közalkalmazotti státuszukat fel kell adniuk, és mostantól közszolgálati tisztviselők lesznek. A dolgozókat nem informálták egyelőre arról, hogy ez mennyiben változtat majd munkakörülményeiken vagy fizetésükön. "

Ezt mondjuk sosem tudom, hogy minisztérium, állam, parlament, kormány, ilyen-olyan hivatal, itt elcsúszhatunk, nekem ez mind "állam" és kész :-D Elvégre lehet maguk sem tudják. És akkor dolgozz ennek a részlegnek. Vagy mikor az ÁNTSZ költözött, rendszert cserélt, NÉBIH, BM-NAV, átalakult az NMHH, rádiók, meg a jó ég tujda. Most jobban belegondolva az a kérdés, hogy mi nem :-D Bravosoknak pld. lesz egy nagy költöztetésük is kb. 2020 felé, nyilván még senki nem tud semmit, van idő. AZtán valaki egy mítingen bedobja a bombát, akkor kibírják röhögés nélkül és menni fog a kapkodás :-D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.