Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9351) npera


npera
újonc

Nova, itt bénázok megint. Keresem a Tarot 120 vázat, de csak fiberglass változatot találok. Az eredeti karbon, nem?

Most itt vacilálok, hogy ha könnyűt akarok, akkor az üvegszálas cucc dögnehéz lesz. Merre klikkeljek?

(#9352) Jahno válasza Samott (#9349) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk ezt:

(#9353) npera


npera
újonc

Ma grilleztem, de elég későn kezdtem, mivel előtte volt logisztika. Mire kijutottam már éppen lement a Nap. Akkor gyújtottam be a grillt. Stratégiailag helyeztem el, tehát tűzvédelmi szempontból. A telek végére, a háztól messze. Viszont mint utólag kiderült a hőpumpa kinti egysége elé 3 méterre talán. 9 fok volt, amikor kimentem, de naplemente után ez szépen ment lefelé. Az utolsó adag sütésnél bekapcsolt a kinti egység és elkezdte nyomni a levegőt a grillre. Meg rám, amikor a húst nézegettem. Durván hűvöset fújt. Mondjuk ez a dolga, mert belül melegít, kívül hidegít.

El is mentem onnan amíg ment a gép, mert nem volt kellemes. A grill nem zavartatta magát, futott 200 fok körül szépen.

Legrilleztem 1,4 kg tarját és fél kiló szűzérmét. Amikor bejöttem akkor a gyerekek éppen nyammogtak az első sütésen :C

(#9354) Samott válasza Jahno (#9352) üzenetére


Samott
addikt

Ok, mit kell ezen nezni? Csepelt nem nagyon ismerem, de gondolom behoz a hev, a tobbi meg metro+villamos. Itt pont jo a tomegkozlekedes, Gabibacsi nagyon videki kalandjai inkabb igazoljak a kocsi neha jol jon megmondast. Mert ott nem 5 percenkent jar a kotottpalya.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#9355) Jahno válasza Samott (#9354) üzenetére


Jahno
őstag

Meg busz meg villamos, de mondom, próbáld ki. Meg mondom a mai napot, amikor autóztam, így ötödére faragtam a napi utazást. És nem 10 perc helyett volt kettő. Talán tudsz számolni, értelmezd a fenti kört. És nahh, azért autóztam, mert hiába van metróbuszvillamos, azért ez kemény bír lenni és mellé jönne még az, hogy nem csak egyszer kell 15-20 percet gyalogolni valami tömegközig, hanem sokszor. És ha van 20 perces dolgod, akkor nem fogsz 30-40 percet gyalogolni hozzá, főleg nem sokszor. Az városnézés és nem hatékony, de már az elején sem értetted, kár magyaráznom.

(#9356) sutszi válasza Samott (#9347) üzenetére


sutszi
veterán

Akkor még egy történet, hogy árnyaljam a képet. Május végén szereztem jogsit. De bőven nem vagyok már suhanc, csak egyszerűen eddig nem volt kritikus prioritása. Meg lehetett oldani másképp is a mozgolódást... na de hogyan?!
(Régen)
Volt idő, hogy fejből ment a Pécs - BP - Eger - Miskolc vonatmenetrend...
2014-ben pl nagyon rá voltunk szorulva más segítségére, mert Pécs -> BP költözés volt... Szóval ott azért éreztem, hogy praktikusabb lett volna ha van jogsi meg kocsi. Aztán még abban az évben már kicsit jobban éreztem a szükségét, amikor hajnalban az ügyeleten azt mondták menjünk kórházba de a mentő 4-5 óra múlva ér rá és oldjuk meg magunk. Hívtam egy taxit oké...de azért na...kritikus helyzet...

(Napjainkban)
Miután meglett a jogsi, mindenki azt kérdezte: "Na milyen kocsit vesztek?" Amire csak annyit válaszoltam, hogy nem veszünk egyelőre, mert egyrészt nincs rá keret. Másrészt nem érné meg fenntartani... Melóba nem mennék, mert a 2 helyszín ahol vagyok pont olyan, hogy egyik csak gyalog, másik metróval ideális időben... Viszont az volt a nagy terv, hogy akkor majd GreenGo meg Mol Limo meg egyéb autóbérlési lehetőségekkel fogunk hétvégente meg egyébként hosszabb rövidebb utazásokat tenni amikor éppen szükség lenne arra, hogy kicsit több csomagot magunkkal vinni... Na itt következik 3 hónap vergődés, azért mert olyan jogsival aminek az életkora <1 év szóba sem állnak. Szeptemberig tartottam magam az elképzelésemhez miszerint nem kell, hogy legyen saját autó...mert megoldható máshogy. Egy túrót! Nem volt meg a szándék, de adódott egy jó lehetőség és megléptük... Szóval lesz +1 autó az amúgy is zsúfolt fővárosban. Igaz dolgozni ezután sem fogok járni vele mert értelmetlen, de ha délután kedvünk támad kiruccanni valahová, vagy egyéb hosszabb utakra menni, akkor sokkal kényelmesebb és problémamentesebb mint küzdeni folyton 534 különböző körülménnyel.

De azt se felejtsük el, hogy egy rakás rendszer totál idiótán van kitalálva. Menetrendek, közlekedés infrastruktúrája, színvonal...stb Hát szenvedjen az akinek két anyja van. Ikeából, már elhoztam pár bútort, ami a metróba befért...de ha lehet egyszerűbben is csinálni valamit akkor minek szívassam magam?

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#9357) Samott válasza Jahno (#9355) üzenetére


Samott
addikt

Eszembe nem jutna a varosban autozni. Csak a szopas van vele, plane a belvarosban. Dugoban allni, parkolohelyre vadaszni. Kell a fenenk. Tok jol bejarom tomegkozlekedessel meg gyalog. Nyilvan ha cipelni kell akkor megszivtad, de ha csak en megyek nem viszek autot is hozza.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#9358) -szabi-


-szabi-
őstag

Hi

Mai nap filmje: Könyörtelen idők
Témával kapcsolatban mindenki ismeri "A tizedes meg a többiek" című filmet.
Ez jóval tragikusabb feldolgozás erről a szörnyű korszakról.

üdv

Hozzászólások: 5.965; Csatlakozott: 2001. febr. 23; becenév: szabi;

(#9359) Jahno válasza Samott (#9357) üzenetére


Jahno
őstag

Valamikor van, ezt írtam is múlt héten. Meg azt is, mikor a tömegközzel van baj. A gyökér autósok vagy a drogosok miatt :-D De mondom, 5 óra lett volna tömegközzel, aki ezt nem faragja gyors/hatékony egyszerűre, az bolond.

(#9360) Sipi-


Sipi-
tag

Ma átvettem az új céges gépemet. Én bontottam ki a dobozból. Szép, meg jó, meg lapos, meg erős, viszont az idióta HP a Pause és Insert gombok helyett valami Skype-os gombot rakott oda :Y :O Az insert gombot naponta nagyon sokszor nyomogaton (linux-on shift+insert a beillesztés terminálon). Szóval kereshetem meg, hogy mivel lehet azt a két idióta gombot felülbírálni és rárakni az egyikre az insert-et).

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#9361) Sipi- válasza Jahno (#9359) üzenetére


Sipi-
tag

Ez olyan, mint a tehervonat: el kell engedni.
Te nem vagy átlagos, de az irodában dolgozó emberek 90%-a reggel lakás-(suli)-munkahely, délután ugyanez visszafelé.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#9362) Samott válasza Jahno (#9359) üzenetére


Samott
addikt

Bolond az stimmel, a nyaron az egyik haverral bementunk a belvarosba ebedelni (meg elhozni egy erositot) kapott egy Kia Nirot kiprobalni megneztuk milyen. Tobbet altunk a dugoban es vadasztunk parkolohelyre mint amig a kajalasunk meg az erosito begyujtese tartott. Tenyleg megerte. :D Villamossal siman hamarabb megjartuk volna.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#9363) Jahno válasza Samott (#9362) üzenetére


Jahno
őstag

Nem kellene kapkodva kajálni :-D

(#9364) Samott válasza Jahno (#9363) üzenetére


Samott
addikt

Nincs pofam ket oranal hosszabb ebedszunetet kivenni. :DDD

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#9365) Jahno válasza Sipi- (#9361) üzenetére


Jahno
őstag

Ja, csak úgy menek itt az alap axiómás lehyülézések és nagy alap igazságok kimondasi, hogy azok már fájak :-D

Pont elég néha a lakás/suli is. Főnököt sem irigylem, néha szopolik Szentendre felől, de összességében Ő is olyan hülye helyen lakik, hogy nem sok választása van. Ma még agyaltam, hogy Boorárosig bemegyek tömegközzel, de két megállóval odébb kell menni és visszafelé már nem lenne HÉVem. Ha lenne is, akkor mondjuk jó 1 óra alatt fordulhatok meg. Kocsival 40 perc alá le fog menni. Cipekedéstől eltekinthetünk, 1 hete van létra a kocsiban és sok más "aprólék".

Amúgy kocsival kb. párban van a tömegköz, ha melóhelyre megyek, de nincs túl nagy mintavételem. Ha kicsit kerülni kell akkor már érdemes azzal menni az idő miatt az olcsóbb parkoló messzebb van, mint a villamosmegálló. Ma annyi idő alatt értem haza, mint kb. busszal, ha fél órával később indulok és valami minimálisat kerülni kell, akkor egyértelműen autó. Tudja a fene. Egyszer megnézem rendesen. Azt sem mndhatom, hogy az autószerelőtől is mennyire szopó a tömegköz és a többi, mert ha nem lenne autó akkor nem kellene szerelőhöz járnom :-D És ma akkor is 4 órám maradt másra, igaz villamosról is lehetne ide hülyeségeket írogatni :-D

Ez az utam mondjuk jóval hosszabb volt, mint autóval csak nehéz kisakkozni mikor száljon át az ember másik vonalra, aztán mikor azt hiszi, hogy végre mehetünk a hülye helyen parkoló paraszt miatt, akkor jön a jegyzőkönyv töltögetése:

Móka és kacagás időnként, mikor a Lehel térnél csakazértsem az első ajtón akarnak felszállni, vagy ütik az ajtót, szétfeszegetik a villamosnál.

Előző héten a 24es kisiklott, lassan kb. nincs olyan nap, hogy a 73-74es troli ne szopjon szabálytalan parkolás miatt, ma a 4es6os nem érintett, de Oktogonnál baleseteztek, ahogy a 15-115ös útvonalán is.Ja de, tegnap pont volt kis megfejtés a 4es6os 17essel :-D És ez még csak egy gyenge felsorolás, szóval hagyjuk már :-D

Néha én is hülyén nézek a népekre, mert minden baromságért morgolódnak és néha elég hamar odateremnek a pótlóbuszok, de ezeknek amúgy semmi nem jó, tömegközlekedő réteg nagy része szintén ostoba.

Talán csak a metrópótlókkal nem futottam bele anomáliába, de azért akkor vigye az erősítőt tömegközzel, mert én is azt vittem, mikor nem volt kedvem parkolni és többet szerintem ilyet nem csinálok, inkább összekötöm valamivel. Azóta is bent van a cégnél a hangosítós pakk.

(#9366) -NoVa- válasza npera (#9351) üzenetére


-NoVa-
őstag

Küldtem linket, az elvileg eredeti. Elvileg:)

Üvegszálas vázat már törtek a gyerekek, karbont még nem. Repülni az üvegszálassal is repültem sokat, rugalmas és könnyű volt, de az 60mm-es volt, nem 120. Akkorában már talán gyenge lenne.

(#9367) Jahno válasza Samott (#9364) üzenetére


Jahno
őstag

Belvárosba két órás autózás azért már nagyon kerkítés. Ma a Várból 9 perc alatt értem a Flórián térre. Ennek az idejét tudom, Csepel/Vár is kb. 20 perc volt. Ezt írtam fentebb :-D Csonti Car/Duna tornyok odavissza tömegközzel kb. 1.5 óra vagy több. Autóval kb. 30 perc. "nagy" dugóval és szopással 42, de akkor a busz is szív, vagy gyalogolhatsz visszafelé a HÉVtől. Optimalizálk én rendesen, de nem mindig megy. Duna tornyok - Margit híd csúcsidőben már inkább villamossal jobb.

(#9368) Jahno válasza chris-77 (#9309) üzenetére


Jahno
őstag

" Ahogy ebben a dokumentumban írták, egy ilyen autó közlekedésre nem alkalmas, kifejezetten rossz műszaki állapotban van, esetleg csak bontásra vagy alkatrésznek használható. "

Na, elolvatsam, így ok. Ehhez képest a 40ezres az világbajnok, ezek meg lehet összeírtak egy alkatrészlistát és az alapján beárazták bontásnak. Én is mondta az Opelnél, hogy ennyiért van generátor, ez meg 4 lábon működik, de akkor meg külön-külön kell szopni vele.

Itt azért a friss műszaki is elég durva opció.

(#9369) Samott válasza Jahno (#9367) üzenetére


Samott
addikt

Ebed+erosito+parkolas+dugo nincs itt semmi tulzas

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#9370) Jahno válasza chris-77 (#9308) üzenetére


Jahno
őstag

Kijön az üzletkötő, hogy ne kelljen melóból lógni a vevőnek (tömegközlekedéssel szopni a városban a T vevőnek :-D) és ott elintézi a Cofidis hitelt a sarki kávézóban és sok mást.

(#9371) eattila válasza Jahno (#9345) üzenetére


eattila
csendes tag

A defender?

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#9372) -NoVa- válasza eattila (#9371) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ja. Otthonra nem kell több, max a wareztorrebtmindenfélét használóknak.

(#9373) BobaHWSW


BobaHWSW
újonc

Thank god it's friday gif.

Ceg elott felallitottak egy hotdog standot mellette pedig egy redbull kocsit. Ebedidos ajandek, este meg a szokasos beer o clock. Pentekek jok.

(#9374) qnadam válasza Jahno (#9338) üzenetére


qnadam
veterán

greengo/limo belekombinálása? :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#9375) qnadam válasza Samott (#9357) üzenetére


qnadam
veterán

én is azt hittem, de rá kellett jönnöm, hogy szinte mindig gyorsabb vagyok autóval :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#9376) Jahno válasza qnadam (#9374) üzenetére


Jahno
őstag

Számolgattam, aztán majd még ránézek de elsőre nem akarta kiadni.

(#9377) Jahno válasza qnadam (#9375) üzenetére


Jahno
őstag

Most mondtam havernak, hogy majdnem BKVval mentem elé, de aztán inkább nem. Erre azt mondja, hogy a héten jobb ha nem tömegközlekedtem, de inkább év végéig hanyagoljam :-D

Igaz a BAH csomópontos két busz az érintette valamennyire az autókat is.

De tényleg nézni kell az órát, akkor látszik igazán, mikor dugóban araszolás van, akkor vagyunk párban a tömegközzel. Aztán pár hete a rakpart lezárás/piros lámpás nagy kerülésnél már más volt a véleményem :-D

(#9378) Jahno


Jahno
őstag

Végén még várok +4 évet a gépvásárlással és maradok a Panánál.

http://mlzphoto.hu/2018/09/25/szovetseget-kotott-a-leica-a-panasonic-es-a-sigma-ime-az-l-bajonett-szovetseg/

Talán az első verziója is használható lesz (eddig nagy baj egyikkel sem volt, ez nem Canikon) és ahogy tippre nézem úgyis nyalattal mérik majd 1millió alatt, így kell legalább 4 év mire használtan ki lehet fizetni. Kölcsön Sonym sem lesz egy darabig, kicsit leamortizáltuk, 45ezer lenne a javítás, ááááááá.

(#9379) Jahno válasza BobaHWSW (#9373) üzenetére


Jahno
őstag

Szomszéd Erste iroda mellett szoktak ilyen kocsik lenni, jó drágán mérnek mindenféle sztrítfúd kaját. Mi általában maradunk a másik sarki kínai büfénél, én meg néha 1-1 gyrostálat is beverek. A kocsik időnként cserélődnek, de általában már zárnak, mire kijutnánk.

Tán mondtam, hogy a srác zárás előtt akciósan akart adni valami minimál csirkehússal és sok kecskekajával töltött tortillás izét 1800ért és nem akartam nagyon beszólni, hogy hiába ad kettőt és kicsit akciósan, ha utána még el kell mennem rendesen ebédezni is.

Odébb is kinőtt egy állandó kocsi, kürtőskalács/lángos/egyébbel. Még tesztelni kell, mert a kolbász az jó, lángos közepesen érdekes, nem tudom de van dobozos pörkölt to go és pár tésztaféle. Csak kár, hogy nem lehet leülni. Arra mostanában igényem van.

(#9380) qnadam válasza Jahno (#9378) üzenetére


qnadam
veterán

már megint mit pusztítottál el?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#9381) Jahno válasza qnadam (#9380) üzenetére


Jahno
őstag

A7en összekócolódott a redőny, azt nem mondtam? Az az érdekes, hogy hirtelen lett pár ismerős, ahol A7, A7-II, meg 5-6000 szériával jött hasonló.

(#9382) BobaHWSW válasza Jahno (#9379) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Ar nem erint, ingyen van a kajapia.

(#9383) BobaHWSW válasza Jahno (#9381) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Na... Hat meselj kerlek.

Hejj... Oszt az a csufos d750, mi?:)

(#9384) Jahno válasza BobaHWSW (#9383) üzenetére


Jahno
őstag

Nyugodság van, a kezem közé került D750ek 50%a is így járt, ellentétben a Sonyk 1-2%-os arányával :-D

(#9385) BobaHWSW válasza Jahno (#9384) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Ez csak annyit jelent, hogy tobb sonyval van dolgod es talan 2 d750 volt nalad? :)

Egyiket se fogok venni szoval nekem elegge mindegy. Marad sokaig a d7200 de valami pici hordozost lehet nezek. Multkor markolasztam boltban pana g9et es oly1et amikor vettem a toltot. Mindketto igen baba.

(#9386) chris-77 válasza Jahno (#9338) üzenetére


chris-77
újonc

" És reggel is autóztam, mert Csepel, Budai vár, Csonti car, Árpád híd, Csepel táv"

Oda minek?

HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.

(#9387) chris-77 válasza Jahno (#9368) üzenetére


chris-77
újonc

De akkor miért védi a totalcar meg még a második kirendelt szakértő is az idiótáját? :F

"Az új szakértői jelentés egyértelműen fogalmaz, amikor összegzésében azt írja, az eladás körülményei alkalmasak voltak arra, hogy félrevezessék Gabriellát, hiszen egy naiv autóvásárlóban biztonságérzetet kelt, ha egy használt autón még húsz hónapig érvényes a műszaki vizsga, és egy átlagos vásárló kérdés nélkül elfogadja a kereskedő által sulykolt állításokat is. Szó szerinti idézet következik: "Az általa (ti. olvasónk és a hozzá hasonló vevők által) látott hibákat, hibának vélt dolgokat, mivel alapjaiban megbízik az eladóban és ő azokat esetleg bagatelizálja, elfogadja tudomásul veszi.""

HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.

(#9388) chris-77 válasza Jahno (#9370) üzenetére


chris-77
újonc

"Kijön az üzletkötő, hogy ne kelljen melóból lógni a vevőnek (tömegközlekedéssel szopni a városban a T vevőnek :-D) és ott elintézi a Cofidis hitelt a sarki kávézóban és sok mást."

És ezt (ami tényleg az ő kényelmét szolgálta) utólag úgy festi le, hogy az a szemét kereskedő a portást felrúgva, a munkahelyén! zaklatta azzal, hogy a nyakában szuszogva írassa alá vele az elévágott, az isten tudja amúgy mit tartalmazó szerződést és ő remegve/megfélemlítve meg is tette ezt, csak hogy szabadulhasson eme nyomás alól...

Ügyes :C :(

HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.

(#9389) ncc1701 válasza Samott (#9357) üzenetére


ncc1701
veterán

Ha cuccot kell vinned, és ha sorbafűztél 3-4 ügyfelet, akit aznap le kell járnod, onnan a tömegközlekedés már nem opció. Ha lehet, én is bkv-val megyek oda, ahová villamossal/metróval lehet menni, de ez nem mindig működik. Néha érdemes bevállalni mondjuk az odafele tartó dugót (pláne, ha a történet céges), mert tudod, h visszafele már gyorsan lehet haladni.

(#9390) ncc1701 válasza chris-77 (#9387) üzenetére


ncc1701
veterán

Egyzerű. Ugyanazért, mint amikor ha kimegyek üffélhez, és elöttem valaki kókányolt, vagy esetleg kicsit képzetlenebb a helyi it erő, akkor nem kezdem el fikázni, inkább nem mondok semmit, és a lehetőségekhez képest megcsinálom olyan jóra, ahogy lehet. Mert még jól jöhet adott esetben, h normális voltam.

(#9391) chris-77 válasza ncc1701 (#9390) üzenetére


chris-77
újonc

Válaszodból következtetve félek attól, hogy rosszul/félreérthetően fogalmaztam meg a kérdésemet..

HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.

(#9392) ncc1701 válasza Jahno (#9306) üzenetére


ncc1701
veterán

Nem szépet kell venni, hanem olyat, ami jó. :) Szép autót a lányok vesznek, az autó külseje lényegtelen, bentről úgysem látod.

Yarisnak eddig kb ennyi volt:
Gariban hosszbordás szíj, mert csúszott néha
Kb 3 első féktárcsa+betétek, 3 kuplung
Valamikor 200ekm felett a hátsó ajtóra vissza kellett heggeszteni a két teló tartó fém bigyót, mert a pont heggesztés elengedett
~250ekm: lecsiszoltam, políroztam, lakkoztam, políroztam az első lámpákat, mert mattultak-sárgultak
285ekm: önindító
340ekm: generátor
355ekm: Bal hátsó kerékcsapágy, sajna ilyen integrált bigyó, 50-60e az alkatrséz.
Bal első ülést meg lehetne már lassan csináltatni, mert kiülte kicsit a pici popim. :)

De biztosan én vagyok a fasz, anno mikor anya 307-e meghótt, akkor azt mondtam, h szánok kocsira 1.5 millát, megvettünk egy ugyanolyan yarist, mint a cégesem. Kp. Azóta sem kellett rá költeni semmit, most fog menni jövő héten 105ezres szervízbe a toyotához, lesz 30eft ablaktörlő lapátokkal együtt, és csókolom. Beleülsz, megy, anya alatt eszik 5.5 litert, hűt, fűt, nem ázik be, nem rohad, mi kell még? :)

Persze tudom, más mikor van 1.5 millája kocsira, akkor már szalad is, és 5-6M körül nézeget német prémijumot, mer az jó.

Ja, bocs, mindkét autónál kellett cseréltetni 1db tömítő bigyót a klíma hűtőnél, és töltetni. Ugyanazt.

[ Szerkesztve ]

(#9393) Gabibácsi válasza Frawly (#9325) üzenetére


Gabibácsi
tag

Bocsáss meg óó retroisten hogy lefikáztam. Nem tudom mitől lenne jobb egy 256 színű 486-os prüntyögő verzió mint egy c64 a 16 színnel vagy egy amiga, ami akkoriban más dimenzióban mozgott mint a pc-k.
De akkor elmesélhetnéd azt is hogy a csodás japán platformodra havi hány játék jelenik meg most. És akkor elmondom mennyi jelenik meg c64-re.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#9394) Jahno válasza BobaHWSW (#9385) üzenetére


Jahno
őstag

Pontosan ezt jelenti (:-

(#9395) Jahno válasza chris-77 (#9386) üzenetére


Jahno
őstag

Kávézni és dolgokat megoldani.

(#9396) Gabibácsi válasza Jahno (#9381) üzenetére


Gabibácsi
tag

gondolkoztam milyen redőny van az audi a7-en

hülye bzui fotósok :D

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#9397) Samott válasza ncc1701 (#9389) üzenetére


Samott
addikt

Ha es ha meg ha na akkor tenyleg nem. Meg ha penzt keresel vele. En arrol irtam, hogy luxus autoval vinni a seggunket ha a villamos is arra megy. Meg ha hitelbol van minden. Meg ha ho vegen ketezerbol tankol. Ha dragabb lenne, kevesebben lennenek az utakon.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#9398) ncc1701 válasza Samott (#9397) üzenetére


ncc1701
veterán

Nyitott kapukat döngetsz nálam, szivem szerint azt mondanám, h legyen minimum 600-800ft a benga, tán kevesebben lennének. :)

(#9399) BobaHWSW válasza Jahno (#9394) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Muahahaha, tuttam.:D

Mas. Ulok parommal mexikoiban, kihozzak a kajat, ott vagyunk mar fel oraja, mellettunk asztaltol odaszolnak magyarul joetvagyat.

Jopofa. Kar epp elotte beszeltuk parommal, hogy mennyi penzumk van hazra, mennyi hitelt kene felvegyunk, hol keressunk stb... :D

(#9400) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Jah, én teljesen jól elvezetgetek a városban, Dunakeszinél sokkal jobb Budapest forgalmilag.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.