Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90956) npera válasza Sipi- (#90952) üzenetére


npera
újonc

Nagyon függ a gyerekektől. Vannak olyan gyerekek, akik valami elképesztő szépen és békés módon játszanak. Azokkal abszolút semmi gond nincs, nem kell katasztrófát elhárítani és kék fénnyel vonulni állandóan.

De néha olyanok jönnek, akik ADHD-s zavarral működnek. Na, ott nagyon kell figyelni, hogy nehogy bedurvuljon a játék, nehogy leessenek valahonnan vagy szétverjenek valamit. A kiscsaj egyik legjobb barátnőjének van egy huga, akinek a fejében valami nagyon komoly probléma van, félig-meddig Rainman-üzemmódba kerül néha. Na, azzal nem könnyű. Van a kissrácnak is két csoporttársa, ahol pár fogaskerék rosszul van méretezve vagy hiányzik. Ott is különösen húzós helyzetek tudnak előállni.

De a legtöbb gyerek igazából csak akar enni néha, meg akarnak mutatni valamit, ami éppen fontos vagy szeretnek játszani veled is, azt akarják, hogy te is legyél benne a játékban. Ilyenkor szuper egyszerű az egész.

Most jön pénteken játszani egy kislány, aki nagyon kis nyugodt és kedves. Aztán szombaton meg megy ott aludni a lányom egy kicsit hangosabb természetű, de szintén kedves kislányhoz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.