Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90883) zetor2000 válasza npera (#90853) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ööööhh...
Ez nagymértékű elvetemültségre utal, ha megléped... aki ilyet csinál, az más dolgokra is képes :D
Nekem nincs ilyen irányú indíttatásom, a DIY más területen motivál engem.
Az a Varmillio vagy mi, amit linkeltél, az viszont megmozgatta a fantáziám, és ma már kerestem némi fusival durván a felét, szóval már csak ~100€ kéne, és akkor lesz / lehet egyedi klavim... de azt egy gyár rakja össze, nem én.

Ha jól tévedek, alakul az excel táblád, pár sor / oszlop már van benne, és pár képlet is. :D
Nem olcsó mulatság, amibe beruházni készülsz... Kell egy Ducky klavi, ami eleve nem olcsó. Aztán kell egy rakat másik kapcsoló, ha nem vigyázol, akkor alá foglalat... :) Ehhez kell rengeteg idő / energia, és egy kevés zsebpénz is. Én ilyenre ennyit nem áldozok, max ha kapok megint fizetést, megnézem, mennyi az annyi, és lehet, kipótolom az egyedi Varmillio-t, vagy mi a neve neki, de azt is csak fogcsikorgatva. A hiányzó összegből is lehet venni egy rendes mech. klavit... És akkor nekem nem kell forrasztani, meg rendelni kapcsolót...

Ja, ha már rendeled a gombokat foglalattal, akkor rendelj egy ilyen kék alátétet is (48x31,8 cm). Rendesen jól mutat az asztalon, és nem teszel vele kárt forrasztás közben az asztalban, ha e fölött történik. Nekem van egy ilyen melóban, mindenki megcsodálja, és tényleg patent. Itt-ott mágneses, hogy az apró vackok ne guruljanak nagyon messzire. Tapad, nem csúszik el az asztalon. Van pár "zsebecske", amit le lehet zárni (gőzöm sincs, mire jó), meg pár szerszámot bele lehet szúrni, a hátsó része ~1cm magas, és megfog egy nagyobb csavarhúzót is, akár.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.