Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#67724) Beba Snake


Beba Snake
junior tag

Kiváncsi vagyok, hogy az öcsém most mit tud intézni...
Balaton felvidéki nemzeti park, Natura 2000-es terület (na ezek is szopjanak lovat), művelt terület - kaszáló, széna lekaszálva bebálázva - és 11db műveletlen bugris kerékpáros. Bementek más területére és a szénabálák tetejére szartak. Csak az öcsém rajtakapta őket és kihívta a rendőröket. Továbbá a Nemzeti park és a Natura2000 is értesítve lett. Járványügyileg is aggályos, mert a fekália biológiai veszélyes hulladék. Most meg koronavírus van ugye Elvtársak! :D
A helyszínelés még folyamatban van, remélem a rendőrök "Csoportosan elkövetett garázdaság és szándékos rongálás" miatt tesznek feljelentést, az anyagi kár 500.000-től indul.

Nem véletlenül utálom a kerékpárosokat, a túlnyomó többségüknek kéne egy fegyelmező zászlóaljban eltöltött két év. A kurva anyját mindegyik beképzelt bugrisnak.

------
Jahno: figyelmedbe ajánlom a "Maszk" című filmet, amikor Jim Carry zöld arccal kipufogót nyomott az autószerelők seggébe. :D

[ Szerkesztve ]

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.