Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6047) npera


npera
újonc

Tegnap este eladtuk a lakást. Úgy volt, hogy pénteken lesz előzetes (még licit előtti) bemutató. De jött egy vevő aki adott egy aznapra érvényes licitet. Nem annyit, amit akartunk volna. Így az ingatlanos a másik potenciális érdeklődőnek jelezte, hogy lehetne egy emelt licitet adni és vinni a lakást egyből. Erre ők még aznap meg akarták nézni. Kábé 14:15-kor kaptam a hívást, hogy akkor 16:30-kor bemutató..... :Y

Asszony villámgyorsan elkezdett pakolni, én hazatekertem és segítettem. A gyerekek szabadon voltak engedve előtte 4 napot, volt rumli. Mindent letakarítottunk, helyre raktunk és feldekoráltunk. Aztán kábé jött is az ingatlanos.

Egy fiatal pár érdeklődött, mi addig elmentünk autózni. A lányom bealudt, a fiam nézelődött.
Mire tettünk pár kört jött is a telefon, hogy meg akarják venni és akkor 6-kor lehet aláírni. Ott elszüttyögtünk 47 papírral vagy egy órát, aztán indultunk volna haza. De akkor az egyik székely cimbora megkért, hogy a hadiipari SAAB-os alkalmazásához szükséges papírhoz rittyentsünk igazolványképet. Így hazafelé felvettük, aztán a gyerekek jól leugrálták otthon és lefotóztam. Aztán hazavittem, egy adag dolgot visszapakoltunk a tárolóból a lakásba, majd nyitottam egy sört.

Utána nem kellett altatni, csak bedőltem az ágyba, mint egy zsák.....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.