Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27291) npera


npera
újonc

A család elment találkozni egy másik családdal, én meg itthon kúrálom magamból kifelé a megfázást. Programozom a rádiót és sikerült párosítani az Avant X3 Evo quadot is vele. Jó mélyen volt a bind gomb, de körömheggyel éppen elértem. Tipikusan 3-kezes manőver, a gombot a vevőn nyomva tartva kell az akksi csatlakozóját a quad csatlakozójára rádugni.

Azon az oldalon a kezem blokkolta a propellereket (nem tudott volna felpörögni a motor sehogy), a másik oldalon pedig úgy fogtam, hogy az ujjaim a propellerek síkján kívül legyenek. És le is nyomtam az asztalra persze, hogy ne a pofámba repüljön az egész, ha valamit nagyon félreprogramoztam. A rádión minden alapon volt, gáz lehúzva és arm switch inaktív. De persze szoftverből mindent össze lehet keverni mindennel, így nem bíztam a véletlenre.

Utána felkötöttem a quadot a fiam ágyának a keretére az akksi pántjával, aztán egy storga charge szintre lemerített 450 mAh 3S akksival picit "bekapcsoltam". Nagy gázt nem húztam, de "tekergette" magát így is rendesen. Picit hátborzongató közelről. Egyből kiderült, hogy most hétvégén még nem porszívóztunk, mivel a quad jól felkeverte a port is..... :B :C

Kábé így....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.