Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#104395) npera


npera
újonc

Nova, Blueboi, great news!

Ma ebédidőből lecsippentettem kábé 20 percet és kimentem a garázs mögé tesztelni. Vittem mindkét gépet, aztán próbáltam legrosszabb fényviszonyokat kreálni a modul számára. És sikerült. A Nap csak úgy ragyogott, de elég alacsonyan, mivel még csak 11 óra volt. Így a közeli erdő szélénél lebegve egy magasabb fa árnyékából kibukkanva közvetlenül a Napba nézve tudtam turáztatni a modult. Néha bezizzent és átment greyscale, de nem volt rolling shutter, nem volt elmászó kép oldalra. Pillanatnyi zizzenések voltak csak.

Utána a garázs mögött állva a sarkon túlrepülve bementem a garázs árnyékába és úgy kukucskáltam a Nap felé néha ki-kiemelkedve. A garázs leárnyékolta a VTX-et, ezért a vétel picit zizegős volt, a patch eleve pont 180-fokkal másik irányba nézett, az omni pedig csak a garázson át penetráló jelet és az erdőből visszaverődő lepattanót fogta.

Itt is csak pici zizzenések voltak, semmi lassú elmászás oldalra, nem volt besötétedés, nem volt rolling shutter.

Ez a V2.3. beta FW a modulon. Szerintem megoldották.

Ha line of sight repültem, akkor a kép teljesen stabilnak tűnt, nem volt villódzás, a házfalak egész jól néztek ki. A korábbi túlszaturált villódzás és Trinitronos színek már nem jöttek elő.

Nem tudom mit varázsoltak a FW-ben, de jól tekergették a potmétereket.

Úgy tudom elképzelni, hogy a Rapidfire és a TBS Fusion még ennél is jobb, de akkor lehet szopni külön modulházzal a Fusion esetén, a Rapidfire pedig annyira drága, hogy az tényleg csak annak éri meg, aki profi freestyle vagy racsing pilóta. Az én hobbi bohóckodásom nehezen "indokolja" azokat a modulokat.

Örülök, hogy megoldották, mert maga a goggles valami elképesztően jó és kellemes cucc. Pont jó a fejemre, a szememre is rá tudom állítani, jól látom a képernyőt, nem kapok tőle fejfájást, a képminősége pedig mesés. Most a modul is feljött a goggle szintjére, szóval öröm és bódottá.....

Videót majd szerkesztem, még nem volt rá idő. Bealudtam a szófán meló után, annyira szétcsaptam magam a héten.... :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.