Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila #103150 üzenetére
Nekem is volt 300as vérnyomás.
Pénteken délután vittük a gyerekeket dokihoz. Indulunk a házunk elől, a szervízútról (murvás) kanyarodok ki főútra. Elnézek hátrafele-balra, nem jön senki, indulok, majd satufék. Jobbról valaki úgy érezte, hogy előznie kell azt a 2autót aki előtte ment, szerintem ott neki is lepergett az élete, mert jött kb 90-100al, én meg az smax orrát betoltam a sávba. Visszanéztem kamerán is, néhány méteren múlott a dolog, és tuti, hogy totálkárra ver minket az idióta barom és én lettem volna a hibás.
Eleve 50-es tábla van, de amióta megcsinálták az utat, senki nem tartja be, 80-100al húznak el. Ha valaki csak 50-60-al megy, akkor sokan azt már kielőzik... Ugyebár pár hónapja a védőnőt verték itt telibe előttünk, meg volt már pár neccesebb fékezés, sztem tuti lesz még itt baleset
Úgyhogy ezentúl még körültekintőbb leszek és beszélek a polgármesterrel, hogy nem lehetne e ide záróvonalat festetni, mert az megoldana sokmindent. -
npera
addikt
-
npera
addikt
16k SEK kábel
HAKUGEI Queen of Thousand Quiet Earbuds upgrade Cable
Ide a rozsdás bökőt, hogy a hangját nem tudnám megkülönböztetni, de mondjuk ha végtelen pénzem lenne akkor tetszene....
-
npera
addikt
Mozart Group. Volt már?
-
npera
addikt
Sinboto Simmons
5 months ago
"Swift is taking shade, in the shadow of our director's buttocks...that's some substantial shade there." -
Jahno
veterán
válasz
eattila #103170 üzenetére
Az volt. Csak nehéz "jó" képet csinálni. Gépeket már letakarítottam, aztán táskával kellene valamit kezdeni. Bele sem estem az árokba az már nagy szó. Obikra van még 10 nap gari, mindkettő megy szervizbe de nem én basztam el
Sok helyre kellett volna vaku, célban meg koncepció, hogy ki merre álljon és mit lőjjünk sorban meg az üdvözlőemberek merre tereljék a népeket. Ezt mire kitaláltuk, arra jött a következő fotós páros, de legalább átadtuk a tudást. És gyorsan adtam obit egyik csajszinak, mert 70-200al készült, a kapu meg 11-16ba pont belefért.
Igazából a megrendelőnek adott tájolás és méret kell, meg legyen tele szponzori logóval, az is fontossági sorrendben. Nekem meg a sallangmentes "jó" kép, legyen rajt gazi és kutya, jónapot. Tényleg integettek, pózoltak, komoly vagy hülye fejet vágtak, volt minden az szerintem pont elég lenne.
Tavasszal megnézem a szezont és megyünk még az biztos. És ma nem kell gondolkoznom, hogy mitől alszom jól. Kutyák meg velem ellentétben, többen pörögtek a célban, mentek volna még három kört simán
-
Jahno
veterán
Huhh, megjöttem. Korán kelés meg minden. Szomszéd faluban kutyás verseny volt, de elég konkrét, 16 különböző akadály, terepfutás, szintemelkedés. Én megrakott fotós cuccal 12 kilométert gyúrtam le és most nem teljesen tudom merre az előre. Bevállaltunk egy poén fotózást haverral. Van aki ingyen melónak hívja, van aki önkéntesnek, nekünk meg mindegy mert buli van (:-
Voltak lépcsők, mindenféle labirintusok, csövek, kúszás-mászás, sarasvizes akadály:
Sima mezei terepfutás:
És erdő, de gazdagon:
Gyors nyers képek. Kicsit lefáradtam én is, aztán vakarom a fejem. Kutyák jó arcok, gazdik is, teljesen jól megszervezett rendezvény júzer/dolgozó fejjel. Csak a távval szopattak be, mondták, hogy 6 kilométer hosszú a pálya és 14 órára be vagyunk osztva célfotóra amihez oda kell érni. 5. kilométernél célirányosan egyenest mentünk a célhoz és az volt 2 hegynyi távra 4 kilométerrel odébb
Éppen megfejtettük, bulinak is jó volt, megyünk még. Persze összesaraztak, átmásztak rajtam, szarrá nyaltak, dörgölőztek, megugattak, haverkodtak. Nem tudom mi volt várható, mikor nyakam köré tekerte a kötelet és hanyat rántott akkor meglepődtem, de legyintettünk és röhögtünk, ennyi a lényeg. Ez már kb. sport és jó levegő, szóval megérte.
-
Samott
addikt
#comic pictures
-
Samott
addikt
válasz
npera #103162 üzenetére
Jol van, az mar rendben lesz. Kell majd meg egy megelezett spakli is. En a filamentet egyszeru zip zacskokban tartom, abba se megy be a para. Nem kell tulporogni.
-
npera
addikt
válasz
Samott #103161 üzenetére
Van hozzá kétféle, a sima rugóacél és a "rücskös" is. Még benne van a buborékfóliában, majd azt is rárakom.
Most be van dugva minden a helyére, össze van göngyölve a kábelköteg, fenn van a kis kezelőpanel a helyén.
A következő lépések:
- eredeti heat breaker kicserélése a Bondtech változatra
- Z-tengely magasságérzékelőjét bekalibrálni megfelelő magasságra
- Bondtech extrúder kalibrált paramétereit beírni a slicer G-kódjába
- FW frissítés
- Első kalibrációs kukac printelés (megfelelő finomkalibrálás a Z-tengelyre, hogy ne nyomja szét és ne a levegőbe húzza a csíkot).
- első próbaprintJa, még a spool holdert is össze kell rakjam. Meg kell vegyek megfelelő méretű dobozt és szigetelő szivacsot és levegőszárítót, hogy a filament száraz levegőben álljon, ha nem printelek.
Szóval még 2-3 hét, ha ilyen tempóban haladok, mint eddig
-
Grillo
őstag
Elsőre meglepett a Do not print felirat
-
npera
addikt
-
npera
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest