Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15438) LonGleY válasza Bozek (#15432) üzenetére


LonGleY
veterán

+ (15437) goom

Poweramp vs. PlayerPro: Rég para, ha különbségeket generálnak a különféle zenelejátszók. Én Sennheiser fülessel próbáltam a különféle appokat lossless anyagokkal etetve, de nem tapasztaltam különbséget. Lehetséges, hogy az mp3 dekódolásnál, vagy az equalizer eltalálásából adódhatnak különbségek, ezek egyikét sem használom. Bár egyszer próbáltam a SoundBest Music Player EQ-ját, az meggyőző volt (mondjuk maga a lejátszó nekem gyengének tűnt, mappa szerinti listázás sincs).

Ez a "jobban szól" bennem mindig kétségeket ébreszt: vajon mi számít jobban szólásnak? Ha minnél brutálisabb a basszus, erőteljesebbek a közepek (gondolom sokaknál ez egyből feltűnik és rásütik, hogy há' dejólszól), vagy - mint esetemben - az eredeti elképzeléshez legközelebb álló megoldás a leginkább gyönyörködtető.

Szerintem nagyobb probléma van a DAC-okkal, ami pl. az én One V-mnél is úgy sistereg alapból, hogy már a zenehallgatásról is leszoktam emiatt (valószínűleg ez átlag fülessel egyébként nem lenne ennyire mérvadó). Így már értem, hogy bizonyos audiofil topikokban miért irtóznak annyira a mobilok többségétől.

Esküszöm, veszek valami jó Cowon-t egyszer, ha nagy leszek (mondom ezt így 2 méterrel :]). Bár lenne GSM modulos verziójuk Android alapon! Remélem, egyszer összejön a csoda.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.