Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151343) Keput


Keput
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy esetleg a következő probléma másnál is előfordult-e már és ha igen akkor esetleg tudtok-e valamilyen megoldást rá?
Bizonyos alkalmazásoknál a telefonomon (POCO M3 - Android 10, legfrissebb MIUI és Poco launcher) időközönként egyszer csak elkezd ugrálni a képernyő és elcsúszik a képe is, egy idő után be is fagy az alkalmazás, főként Chrome-nál és Aliexpressnél, de több alkalmazásnál is észre vettem már, Facebook stb... Chrome-nál amikor görgetem lefelé mondjuk az oldalakat, van hogy egy bizonyos pontnál megakad és elkezd a kijelző ugrálni, amikor továbbtekerem akkor elmúlik az ugrálás, viszont ha újra visszagörgetem ugyanarra a részre az oldalt akkor megint ugrál a kijelző és elcsúszik a kép (például duplázódik a sor, közben remeg az egész kijelző). Vagy például akkor ha képet jelenítek meg. Olyan mintha kijelző probléma lenne, de gyanítom hogy szoftveres dolog lehet, mert ha kijelző gond lenne akkor máshol, mondjuk az asztalon is csinálná. Végigpróbáltam már a HW átfedések letiltásától kezdve sok dolgot, de még nem jöttem rá mi okozhatja a gondot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.