Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15067) atillaahun válasza havri1 (#14983) üzenetére


atillaahun
veterán

GNavi-nál is választható útvonal, általában 2-3, nagy ritkán van csak hogy egyet ajánl fel. GMaps > Menu > Beállítások > Útvonal és alternatívák > kis szaggatott vonalas nyilacskák ikon lent.
Közbeeső pontok áthúzgálása szerinti tervezésre sajnos nincs lehetőség. Azt pedig már én is várom. Talán valamelyik frissítésben. :U
Egyébként a GNavi is jelzi ugye színekkel az éppen aktuális forgalmi viszonyokat, illetve a különböző rendű utakat is, és végül ezek függvényében tervez. Az egyelőre más kérdés, hogy mennyire működik ez hatékonyan. Bár ingyenességét figyelembe véve azért mindenképpen figyelemre méltó. Ha más nem, akkor a fejlődési üteme.

(#14993) Dottore
Én meg azon lepődtem meg, mikor ezt megláttam egy LG-ben. Szerintem sok gyártó kukázza ezt a lehetőséget. ZTE alatt egyáltalán nincs, de Samsungban sem találkoztam még vele.

(#14997) Jaki2000
Elég nagy katyvasz már ez így. Szerintem nem ártana ott egy factory reset, de minimum az összes fiókot meg google programot és szolgáltatást törölni kellene szerintem ha tiszta lappal akarsz kezdeni. Én is találkoztam már egyszer ugyanezzel a hibával, azt hiszem akkor is az volt a baj, hogy rossz GMaps verzió került be a ROM-ba, és a Play egyszerűen nem tudta lefrissíteni. Nem biztos, hogy a Maps-nek maradt fent maradéka, lehet valami olyan guglis szutyok amire nem is gondolnál. Nehéz ezt így kinyomozni.

(#14887) ZoliM@ster
Olvastunk, de nem nagyon van ilyen (szerintem).

(#15030) kiskornel
Google Task Organizer. Kb. 2 éve vettem meg, azóta használom megelégedésemre, folyamatosan frissítgeti a fejlesztő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.