~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [sonar:] WSDD, avagy hálózati felderítés
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Rowon:] AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
nagyúr
murinnyónak nem létezik más csapat a világon, csak a chelsea.
neki találták ki a chelseat, és a chesea-nek találták ki murinnyót.
nem tudom máshol el sem képzelni, a kört már megtette ő is, Inter majd a kötelező Real-kör. megvolt, jó volt, szép volt, aztán visszatért oda, ahová ő való, burzsuj Abramovics arrogáns, kivagyokén Chelsea-jéhez. ugyanaz, mint ő.
[ Szerkesztve ]
gyuromoj
veterán
Válogatott: Szalai és Stieber nincs benne a szűk keretben
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Alig merem elhinni hogy kikerült Szalai. Megvilágosodott Storck?
Még a végén megnézem a meccset.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
DopeBob
addikt
Szalai jobban tenni, ha maga kérni a klubbját, hogy engedjék el, hiába van jó fizetése... még talán mehetne értelmesett csapathoz, de mire lejár a szerződése... marad a magyar süllyesztő
MZ/X
Enzolord
addikt
Simán csinál egy Adebyor manővert..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor RTL II Monaco - Spurs, hajrá!
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Tibiajax
nagyúr
Monaco?
szab.tam
nagyúr
9 órás el meccsek közül magyar tv csatorna nem ad semmit?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Tibiajax
nagyúr
nem.. röhej
viszont amit még a múltkor linkeltél stream-es oldal, az nagyon korrekt. teljesen jól lehet nézni rajta az összes meccset. minőség is rendben van. ezért még egyszer köszi, Harold
szab.tam
nagyúr
thx.
ja.
onnan nézek én is valami.
(csak élőzgeték kicsit a 2. fi-ben, és ahhoz jobb nézni, mint a száraz stat. csak hát ott van vagy 1 perc lag...)
**
ja, dehogynem az a tetves digi.
igaz, az sem nem megyar, sem nem tévácsatorna...
napli és liverpool meccseket adja..
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Tibiajax
nagyúr
1.helyezett?..
best ever
peterszky
őstag
Hehe, Woodgate is többet volt sérült, mint amennyit a pályán játszott.
What else you gonna do on a Saturday?
szami777
addikt
A linkbe rakd bele ilyenkor, hogy kiről szól a cikk, mert így feleslegesen megy a mobilnetem.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
gyuromoj
veterán
itt meg élőben megy a ceremónia
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
viharhozo
addikt
Az egy meccsnek is orulni kell, az EL-t itthon vegkepp a kutya se nezi.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Richard!
addikt
+1
Ma kezdődik életed háralévő része
IreN!CuS
őstag
Hertha szépen behúzta
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Aguero 20 játékperc alatt lőtt 5 gólt, de Lewa után már ez normálisnak tűnik.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
szami777
addikt
Atyaeg Willian mekkora golt lott.
Orom nezni.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
DopeBob
addikt
Ja... Hat azert ez mar durva...
MZ/X
Tibiajax
nagyúr
ezt a nyomorék chelseat.. még jó, h fogadtam rá
pohár
félisten
én is, S'otoné a 3. gól 3,5-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Tibiajax
nagyúr
az szép
honnan gondoltad?
mondjuk a meccset nem nézem, melózok. lehet, abból gondolhattam volna már, h radamel pályán volt?
pohár
félisten
már ott sejtettem, hogy gebasz lesz, mikor nem adták meg a S'oton 2. tizenegyesét (körülbelül az eset előtt 10 perccel kapcsolódtam be a meccsbe), eléggé nyomtak a srácok, aztán bumm, 1-1, félidő, kijöttek, folytatták ugyanazt az offenzív focit, aztán mondom, hogy ennyiért ajándék a gól, ha jön, akkor meg főleg... a sárga over 6,5 is jó volt, pont jött az is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
pohár
félisten
hát ezen a videón sírtam (face-es videó)
Tibiajax
nagyúr
-=Vacsek=-
senior tag
vki arsenal mu line up-t tud adni ha publikus már?
Neztem Nemeth K. szolo goljat, orom volt ilyet latni magyar focistatol. A legtobb onbizalomhianyos balfacan mar tiz meter utan szabadulna a jatekszertol, csak ne kelljen felelosseget vallalni es egyeni akciot kivitelezni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
bagyulajuve
addikt
Már vagy 5x megnéztem én is, igazán remek szezont fut az MLS-ben. A válogatottban tamádósor: balodalt Németh, jobb oldalt Nikolics és középen Böde
Resistencia eterna
Tibiajax
nagyúr
linket kaphatunk?
L_YKing
addikt
Richard!
addikt
Richard!
addikt
Tibiajax
nagyúr
mindig is mondtam, h Krisztiánban van potenciál
ha a végén még egyszer visszahúzza -simán megcsinálhatta volna, béna amcsi védő már feküdt ott is-, már már Zlatan-i magasságokba került volna
--
United-nek az az első négyese elég durva..
sajnos
ha össze is szoknak, nagy bajban lesz az ellenfél védelme
[ Szerkesztve ]
L_YKing
addikt
Azert Ozil, Sanchez, Walcott, Ramsey se kutya
Viszont Martial meg jo jatekos
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-=Vacsek=-
senior tag
köszönömm, erősen gondolkozom h megdobjam az udt-et. de valencia szúrja a szemem a védelemben. csapat gyenge láncszeme védőként.
Tibiajax
nagyúr
én elég nagy arsenalos vagyok, lehet tudni rólam, de.....
szal' maradjunk annyiban, a united első négyese sokkal durvább, mint a miénk
Richard!
addikt
Simán, akár egy nagyobb összeggel, 30-40€-val. Aki nem kockáztat, az nem nyer
L_YKing
addikt
Ez igaz... En Arsenal gyozelmet tippelek (lehet meg is teszem), meglassuk.
richie900812: ez meg igaz.
Erre utobbi idoszakban rajottem
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
ma azért elég keményen rangadó-nap van, azt vágjátok
ars-mu, ajax-psv, bayern-bvb, everton-liverpool, psg-marseille..
[ Szerkesztve ]
L_YKing
addikt
Dinamo - CSKA
Atma-t nem is irtad.. Vagy az sima H nem?
[ Szerkesztve ]
IreN!CuS
őstag
Az mióta rangadó ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
L_YKing
addikt
Mar 4 eve nem az..
Hollanf meccsre leszek kivancsi
Az jo meccs lesz
Atleti-real Tibi, atleti-real
Az arsenal-mu meccset szerintme meg en is megnezem munka kozben, pedig nem szoktam angolokat nezni egyaltalan. Egy par sorert is leszaladok esetleg
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
L_YKing
addikt
Hat Tibi ez nem a te hetveged..
Tibiajax
nagyúr
eddig nem...
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Vivobook Pro 14X 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP Probook 650 G1 laptop (15,6FHD/I5-G4/8GB/500GB) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Lenovo t450s laptop (14FHD/I5-G5/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia
- F1 pro v2 mtsimtech
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar