Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117001) Viszlát válasza Peterhappy (#116984) üzenetére


Viszlát
addikt

Guardiola pedig százszor inkább a MU-hoz

Ha katolikus lennék még keresztet is vetettem volna ezt olvasva. Épp elég baj volt nekünk Mourinho, kellene a francnak Guardiola tiki-taki borzalma, már a Barcelonában is hánytam tőle. Nyilván ez szubjektív dolog, de maradjon csak a City-nél, nem akarok úgy szurkolni a csapatnak, hogy közben a meccsek meg nézhetetlenek.

Tibiajax: a City vs Pool bajnokijához. Egyrészt ugye tökmindegy ki nyer ha nem az MU, másrészt ezerszer inkább a Pool mint a City. Írtam már erről, plusz vannak nagyon pozitív élményeim Pool szurkolókkal (a BL döntőt egy liverpooli pubban izgultam végig), egyértelmű az óriási vetélkedés a két csapat és szurkolói között, de abszolút tisztelettel bántak velem. A City szurkolói meg körülbelül úgy csinálnak mintha ők szarták volna a focit, pedig össze sem hasonlítható a múltjuk sem a Poollal sem a Uniteddel. Szóval ha már mi nem lehetünk, akkor hajrá Pool! :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#117002) itouchfan válasza bagyulajuve (#117000) üzenetére


itouchfan
senior tag

Sajnos teljesen lassú, pontatlan, és elképzelés nélküli a játék... nem értem, hogy akarják kihozni a labdát, hogy akarnak támadásokat felépíteni, hol vannak a szép akciógólok, vagy a klasszik gyors kontrák...nem, semmi. szabadrúgások, szögleteknél bekaparjuk, Penaldo tizik és egy-egy kósza lövés...tegnap az Atalanta úgy kipasszolta az ímmel-ámmal végrehajtott letámadást, néha már egy egy kiscsapat elkeseredett labdaszerzési kísérleteire hajazott a játék, oldalról jöttek sorba a szarabbnál szarabb beadások.
Amúgy meg az egész játék lassú, körülményes. Tegnap még átkapcsoltam utána a Pool-Leicester utolsó 20 percére, ég és föld volt a különbség. Ma reggel meg megnéztem a Barca meccs összefoglalót, hadd ne mondjam...
Ja, és az utolsó Barca gól...klasszik Barcelona, imádtam :C :C

[ Szerkesztve ]

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#117003) venember83 válasza Tibiajax (#116999) üzenetére


venember83
nagyúr

Bocs, de nem tudok megfeledkezni az interes kötődésedről/szenvedésedről.

(#117004) DeathAdder válasza forceberg (#116992) üzenetére


DeathAdder
veterán

A PL-ben minden csapat öneréből szabályok adta körülmények melett pénzes nem attól hogy jött egy tulaj, beírta a cheat kódot és azt csinált amit csak akart.

Ha manszúr sejk úgy dönt hogy a Birmingham Cityt vásárolja fel, mert akkor nekik csalta volna el az FFP-t,
nekik vásárolt volna fel minden olyan dolgot amitől most jó a csapat.
És akkor most őket használná péniszméregető szerként, ők lennének egy rabszolgatartó olajsejk kirakatcsapata, hogy Abu Dhabi kapcsán ne az jusson az eszekbe, hogy rabszolgatartó vadállatok, hanem Pep szép focija.

Bármilyen siker onnantól nem a klubbé, hanem a katari pénzé, amit ráadásul kurvára feketén (FFPnek nem megfelelve) lapátolnak be tonna számra, közben kurvasok adót is csalnak, undorító az egész.

Ha van egy szabályrendszer egy versenyben amit be kell tartani, és azt kurvára nem tartja be valaki, akkor azt nyugodtan lehet csalásnak nevezni, és jogosan savazni őket.

(#117005) BenHans válasza DeathAdder (#117004) üzenetére


BenHans
addikt

Nekem már tele van a tököm ezzel az FFP dologgal, azzal, hogy a gazdagok gazdagodnak, a kisebbeknek meg kemény munkával vagy jut néha valami alamizsna valamilyen csoda folytán vagy stagnálnak vagy romlik a helyzet.
Csak tudnám, miért kell pont a Rómának tisztán tartani a költségvetést, miért nekünk volt fontos kikerülni az FFP felügyelet alól, amikor 1-2 tulajdonosváltás, 1-2 lefizetett tag és le van zsírozva a túlzott költekezés.
Lennénk inkább mi is leányvállalatai minimum egy Exornak.
Csak adná el a klubot Pallotta Szaúd-Arábia koronahercegének bin Salmannak, aztán lenne itt gyorsan stadion meg MBappé.
Vezet valamire ez a modell amibe nálunk is belekezdtek? Elvileg a 'pool kb testvércsapatunk (Fenway Group míg Pallotta Raptor Group), és ti is így épültetek. (más kérdés, hogy itt is megy a konteó, hogy mi lettünk-e a 'pool utánpótláscsapata)

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#117006) forceberg válasza DeathAdder (#117004) üzenetére


forceberg
veterán

Tudhatnád, hogy a szabályokat, törvényeket azért hozzák, hogy akik nem ismerik a kiskapukat, azokon be lehessen vasalni. Ez így volt, de így is lesz mindörökké.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#117007) DeathAdder válasza BenHans (#117005) üzenetére


DeathAdder
veterán

Jó helyre kell tejelni sokat, ezt pl. a Milan nem tette meg, rá is baszott, Róma is azért lett valószínűleg befenyítve, míg a szitinél, minden olyan tiszta mint a frissen lehullott hó.

Mbappé valami brutálisan nagy pénzek, lefizetések, csalások árán lett leigazolva, kezdve ott hogy a Monaco berágott rájuk és azt mondta bárkinek eladjuk, de a psg-nek biztos nem, aztán indult a nagy Katari keringő a pénzekkel meg miegymással.
Volt erről egy podcast ahol részletesen el lett magyarázva, de annyira nem érdekelt hogy meg is jegyezzem :DDD

Szerintem szó nincs ilyesmiről hogy a Róma lenne a Pool utánpótláscsapata, de azt el tudom képzelni hogy van valami közelebbi kapcsolat a két klub között, lévén a Roma elnöke partnere az FSG-nek, és ez lehetett előny a két nyári transfer kapcsán, sőt akár már korábban is megegyezhettek. Ez a kapcsolat biztos hogy nem volt hátrány a transfereket illetően, még volt is korábban vita erről hogy indulhat-e egyszerre mindkét csapat a BL-ben.

(#117008) KisTücsök válasza DeathAdder (#117004) üzenetére


KisTücsök
addikt

A PL-ben minden csapat öneréből szabályok adta körülmények melett pénzes nem attól hogy jött egy tulaj, beírta a cheat kódot és azt csinált amit csak akart.

Ja persze, aztán felébredünk.

Itt csak arról van szó, h egyesek látványosabban csinálják, mint mások. Meg addig is, amíg a szitit ellehet hordani mindennek, mellette pl egy pool olyan szépen ragyoghat, mint egy kis csillag. Hogyne.

FFP... ugyanmár.

(#117009) máyköl válasza KisTücsök (#117008) üzenetére


máyköl
veterán

Sarrit elküldik?

(#117010) DeathAdder válasza KisTücsök (#117008) üzenetére


DeathAdder
veterán

Na ja, azért böjtölt annyit az Arsenal, a Pool, vagy most a Spurs, az elég látványos, a bottom14 meg legjobb esetben csak visszaforgatja a klubba azt az őrült pénz egy részét amit megkeres, már ha nem Newcastle módjára a tulajok veszik ki.

(#117011) KisTücsök válasza máyköl (#117009) üzenetére


KisTücsök
addikt

Szezon végén biztosan, ha nem lesz meg a BL helyezés így vagy úgy. Előbb nem hiszem, ha csak tényleg nem zuhanunk annyira mélyre. EL-nek nagy szerepe lesz úgy néz ki. Elvileg tegnap még vagy egy órán keresztül bent volt az öltözőben a srácokkal meccs után.

De semmi nem fog változni, akkor sem ha elküldik. Ő is benne a dologban, mert láthatóan nem is akar változtatni egy kicsit sem, de a board, meg nem utolsó sorban az elkényeztetett sztárocskák is bőven hibáztathatóak. 6-7 éve ugyanaz megy.

Jó lenne újjáépíteni a csapatot. Nem egy nyár alatt persze elszórva fél milliárdot, de a keret 60-70%-tól nyugodtan meglehetne szabadulni. Nem is feltétlenül azért, mert nem lennének Chelsea szintű játékosok. De kéne egy kis vérfrissítés. Beáldozni 2-3 szezont, és építkezni, tehetséges játékosokat hozni, hozzáértőkkel megtölteni a vezetőséget, stb. Persze, ezt hiába várom. :DDD

(#117012) Peterhappy válasza Viszlát (#117001) üzenetére


Peterhappy
őstag

:) en ugy gondoltam es gondolom, melto kovetoje lehetett volna SAF-nak. Egy patinas, nagymultu, tamado focit tolo klubhoz illett volna az o szemelyisege. De en nem vagyok nagy MU-s (sot, kicsi se), megertem, ha maskepp (jo esellyel sokkal realisabban) latod a dolgot :)

(#117013) Napfénysüti válasza Peterhappy (#116975) üzenetére

Most néztem az összefoglalót ez valami elképesztő gól volt. Asszem ideges lennék ha ilyen gólt kapnék. :DDD

Més que un club!

(#117014) DeathAdder válasza Peterhappy (#117012) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igazából vajmi esély volt erre :N Pepnek már nagyon meg volt ágyazva az évek alatt a szitinél.

Korábban már a Barcás tiki-taka sikerkorszak agytrösztjeit mint megvették kilóra:

A vezérigazgató az ex Barca alelnök Ferran Soriano 2012-óta.
A DoF az ex Barca Dof Txiki Begiristain 2012-óta.
A technikai igazgató a Rodolfo Borrell 2014-óta (aki a Poolból ment, de erős Barca beállítottsága van)

Ennek a folyamatnak a betetőzése volt, amikor Guardiolát megszerezték menedzsernek, mondhatni a csúcsdísz a fa tetején.

Bármennyire fáj elismerni, de nagyon okosan csinálták, gyakorlatilag megvásárolták a sikert maguknak, hiszen fogták és megszerezték az ő megjelenésükkor a fociban levő legjobb stílust.

Amúgy meg egyáltalán nem azt a dögunalmas barszás tiki-takát játssza, nagyon szépen ötvözte a stílusát az angol bajnoksággal.

Míg a mu-nál még mindig nem tudni hány óra amióta SAF távozott. Mert ha jönne egy Allegri, jönne egy Simeone, jönne egy Jardim, jönne egy De Boer, jönne egy Nagelsmann az mind a saját stílusát hozná magával a 2-3 kis segédjével, koránt sincs olyan mély koncepció mint a szitinél, még DoF-juk sincsen egyedüliként a top6-ból.

[ Szerkesztve ]

(#117015) Peterhappy válasza DeathAdder (#117014) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ebben full igazad van, csak tippelem, hogy meg ezt megelozoen gondoltam igy a dolgot, mert 2012 nyaraig szolt Pep szerzodese es meg a lelepte elott hittem, hogy a United padjara varjak tart karokkal. Talan SAF nyilatkozott rola nagy tisztelettel, nem tudom mar, valamiert szentul hittem, hogy O lehet az utodja.
Na mindegy, regen volt mar, nem emlekszem jol, lenyeg hogy maskepp alakult. :)

(#117016) máyköl válasza Peterhappy (#116196) üzenetére


máyköl
veterán

[link]

sajnos igazam lett.

(#117017) Ringman


Ringman
nagyúr

na a tizipárbaj elment a túlsúlyos belgán

(#117018) Tibiajax válasza Ringman (#117017) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

te nézel még inter-meccset?..

(#117019) Richard! válasza Tibiajax (#117018) üzenetére


Richard!
addikt

Lassan új csapat után kellene nézned. Vagy a régieket elengedned... ;]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#117020) Enzolord válasza máyköl (#117016) üzenetére


Enzolord
addikt

Érdekesre sikeredett az új profilképed! 😁😁

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#117021) #16741888


#16741888
törölt tag

A Real behuzza idén a BLt és Benzema lő 20 golt a kieséses szakaszban törött újjal... majd ősszel a magasba emeli az aranylabdát. :D Ezt gondolom ez lesz. :DDD

(#117022) Tibiajax válasza Richard! (#117019) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:P
nézd, komolyan elgondolkoztam már rajta, és a juventust néztem ki itáliában, de basszus látjátok mi történik! már ők sem halálbiztos megoldások. pedig a szimpátia meg lenne, tényleg főleg pumukli iránt

mindegy, a Barca biztos pont, és ennyi szinte elég is
ajax default, majd egyszer talán lesz megint sztár csapatuk is, arsenal nem tudom, mikor fog a kilépni önmagából, de talán egyszer az is eljön.. marseille-t nagyjából már leépítettem, semmi értelmük nincs, vicc az egész.. más meg nincs
ja de. a fradika!!!!!
: DD

(#117023) hobizoli válasza #16741888 (#117021) üzenetére


hobizoli
nagyúr

hat en ettol nem felek :DDD

szerintem iden a RM kiesik a 4 koze jutaskor, de lehet elobb is

több drón kell ;P

(#117024) venember83 válasza máyköl (#117009) üzenetére


venember83
nagyúr

Jobban zavar, hogy Pipitát is vissza fogják küldeni, így a 90 millió után lát a Juve érte 18 milliót. Plusz ott a '21 nyaráig érvényes szerződése a csillagászati fizetésével. Igazán szomorú az ő helyzete minden szempontból.

(#117025) bandus válasza venember83 (#117024) üzenetére


bandus
veterán

de leginkább azért, mert ilyen hülye beceneve van :DDD

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#117026) #16741888 válasza hobizoli (#117023) üzenetére


#16741888
törölt tag

Benzi se tudja mi van de ömlik a góól :D ilyet még ő sem látott. :DDD Ki tudja hátha lett egy új csatárunk.

(#117027) máyköl válasza Enzolord (#117020) üzenetére


máyköl
veterán

?
én még a régit látom.

(#117028) venember83 válasza máyköl (#117027) üzenetére


venember83
nagyúr

A prémium tagoknak hamarabb jeleníti meg a rendszer. :D

(#117029) gyuromoj válasza máyköl (#117027) üzenetére


gyuromoj
veterán

Raul Gonzalez de Blanco? :)

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#117030) bandus válasza máyköl (#117027) üzenetére


bandus
veterán

ctrl+f5-tel frissíts ;)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#117031) máyköl válasza gyuromoj (#117029) üzenetére


máyköl
veterán

yesssss :C
miatta lettem Madrid szurkoló.

[ Szerkesztve ]

(#117032) Ringman válasza Tibiajax (#117018) üzenetére


Ringman
nagyúr

kb önsanyargatás kategória már :D

(#117033) máyköl válasza máyköl (#117031) üzenetére


máyköl
veterán

kissrác koromban mikor Raúl volt a király Madridban (90 -es évek vége kb.) a szüleim Olaszországba jártak áruért amit itthon eladtak, így gyakorlatilag heti 2x fordultunk meg Olaszországban... Jól emlékszem, mindig Madrid mezben voltam, szerettem zrikálni az ottaniakat, meg rongyosra hordtam azt a mezt, kint pedig mindenki nézett, hogy ez a hülyegyerek miért van madrid mezben, mikor ott Del Piero, Zidane meg Totti volt a sztár akiért mindenki megőrült... Anyámék persze tűrték a nevetéseket az olasz piacon amit én miattam kaptak, de én büszkén mutattam a mezem hátuljára, és kiabáltam olaszul hogy Raúl a király...

(#117034) gyuromoj


gyuromoj
veterán

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#117035) DeathAdder válasza Tibiajax (#117022) üzenetére


DeathAdder
veterán

Te Tibi, mondták már hogy futballotyó vagy? ;]

(#117036) dracox válasza gyuromoj (#117034) üzenetére


dracox
addikt

Madrid szempontból a legjobbkor jön a Barca. Ettől függetlenül a katalánoknak a stabil forma miatt nagyobb az esélye a döntőbe jutni.
BigBenz hátha állandósítja ezt a formát erre az évre ;] ;]

(#117037) gyuromoj válasza dracox (#117036) üzenetére


gyuromoj
veterán

Február 6. Barca-Real (kupa)
Február 27. Real-Barca (kupa)
Március 3. Real-Barca (liga)

Én már akkor boldog leszek, ha a két kupa meccsen 10 kapott gól alatt megússza a csapat. :DDD

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#117038) Peterhappy válasza máyköl (#117016) üzenetére


Peterhappy
őstag

Diaz talan smafu? ;]
Amugy igen, elismerem. Azt hittem Solari nem eri meg a februart es az uj edzo gyorsan hoz par embert.

(#117039) omfgk válasza Peterhappy (#117038) üzenetére


omfgk
addikt

Mourinho szabad még. ;]

(#117040) hobizoli válasza #16741888 (#117026) üzenetére


hobizoli
nagyúr

jo, de hat nem az ilyen tizensehanyadik Espanyol meg Girona ellen kell a 2 golt beverni egy meccsen, hanem majd a Barca ellen... meg a BL-ben

több drón kell ;P

(#117041) gyuromoj válasza Peterhappy (#117038) üzenetére


gyuromoj
veterán

Mivel a Klub VB trófean kívül, más nem kerül a vitrinbe a szezon végén, nagyon meglepődnék ha nem jönne a helyére valami komolyabb edző.

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#117042) máyköl válasza Peterhappy (#117038) üzenetére


máyköl
veterán

utolsó mondat :)

+ [link]

sajnos jelenleg komoly pénzt is mernék rá tenni, hogy nyáron sem igazolunk.

(#117043) Sonja


Sonja
veterán

Holnaptól a UPC-nél is elérhető lesz a Spíler 2 TV, méghozzá HD-ban is (kábelen legalábbis)! :K 74-es programhely az SD, míg a 75. pedig a HD. Gondoltam szólok, hátha nem tudja valaki. :)

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#117044) máyköl válasza Sonja (#117043) üzenetére


máyköl
veterán

vicc, én meg még mindig várok a telekomban a hd -ra...

(#117045) Peterhappy válasza máyköl (#117042) üzenetére


Peterhappy
őstag

Emlekeztem ra, azert irtam, amit, ahogy ;)

Hazard szerintem garantalt, foleg ha a Chelsea lecsuszik a BL-rol. Benzin potlek jon. De kiabaljam el megint :)

Rault en is szerettem, tiszteltem, jo valasztas!

(#117046) Tibiajax válasza DeathAdder (#117035) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

de miéééért?
:)

(#117047) máyköl válasza Peterhappy (#117045) üzenetére


máyköl
veterán

"Hazard szerintem garantalt, foleg ha a Chelsea lecsuszik a BL-rol."

Ugyanezt gondoltam nyárra, hiszen tavalyi szezonban ugyanennyire udvarolt a Madridnak, és ugyanúgy nem jutottak Bl -be, de nem jött. Nem kell Pereznek, tiszta sor...

(#117048) Ringman


Ringman
nagyúr

az MLSZ következő, 2020–2030-as tízéves terve pénzügyi részének várhatóan lényeges eleme lesz, hogy a professzionális kluboknál a központi források helyét fokozatosan vegyék át a piaci bevételek például a jegyértékesítésből, a szponzorációból, a televíziós jogdíjakból, de ez egy hosszabb folyamat, így nem érdemes egyik napról a másikra felrúgni a meglévő finanszírozási rendszert.

persze :U

[link]

pontosan 0 központi forrást kellene adni az ún. profi magyar csapatoknak.

(#117049) gyuromoj válasza Ringman (#117048) üzenetére


gyuromoj
veterán

Sanya bá és Vitya megoldja ezt is okosba... ;]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#117050) forceberg válasza Ringman (#117048) üzenetére


forceberg
veterán

Túlfinanszírozott xar.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.