Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69901) venember83 válasza B0V9B (#69900) üzenetére


venember83
nagyúr

Legalább gyorsan játszanak, és játszanak! Kevésbé fájna egy Fior bajnoki cím, mint egy Inter scudetto.

(#69902) Tibiajax válasza venember83 (#69901) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:(((

(#69903) B0V9B válasza venember83 (#69901) üzenetére


B0V9B
tag

Azért az nagyot szólna, Vidit bevitte az EL-be full színtelen-szagtalan játékosokkal, valamint még pontokat is gyűjtögettek, utána elment Izraelbe és bajnok lett, elvitte a Basel amellyel ugyancsak bajnok lett és a legjobb 16 közé vitte őket a BL-ben, utána meg még egy olasz bajnoki cím a Fio-val... Elég lenne az is ha már a dobogón végeznének, arra is sokan felkapnák a fejüket. És még mindig csak 45 éves.

(#69904) forceberg válasza B0V9B (#69900) üzenetére


forceberg
veterán

Mióta elment innen, nagyjából követem edzői karrierjét. Jó úton jár. Tavaly sajnáltam őket, hogy a Portonak minden bejött a 2. meccsen...

Amúgy ezen a Pető féle Fidelotonon röhögök jókat. Mikor Casoni lelépett leközépszerűzte Kiskokóékat, Pető meg rávágta, hogy megmutatjuk! :))

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#69905) Ringman válasza forceberg (#69904) üzenetére


Ringman
nagyúr

Mikor Casoni lelépett leközépszerűzte Kiskokóékat, Pető meg rávágta, hogy megmutatjuk

ezután volt ez, nem?

[link]

(#69906) venember83


venember83
nagyúr

Na, megzavarodott egy kicsit a Fior. Újabb csodának leszünk szemtanúi?

(#69907) szami777


szami777
addikt

Drogba papa meg 37 évesen milyen gólokat baszarint már az MLS-ben? :DDD :DDD
[link]
A 2. gól se semmi.
Ez már a 7. gólja 6 meccsen szeptemberben, sosem öregszik meg.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#69908) B0V9B


B0V9B
tag

(#69904) forceberg, (#69905) Ringman

Érdekes, mert pont tegnap nyilatkozta le hogy olyan játékosai vannak akik válogatottak de a labdát nem tudják levenni. No nem mintha ő olyan nagy spíler lett volna, de ebből is látszik hogy ennyit ér itt a szava mindenkinek. Egyik pillanatban megsértődik mert leszólják a játékosait, két perccel később meg már ő mondja rájuk hogy szarok. Hagyjuk is inkább...

Mi meg kezdjük eltöketlenkedni a bajnokságot, nem tudom miért kellett ma megállni 2-nél, tisztán látszott hogy utána nem támadtunk annyira mint hátrányban, hiába birtokoltuk a labdát.

De vannak jó hírek is mára, a Rangers 4-0-ra legyőzte a Morton csapatát és már 9 pont előnnyel vezeti a skót másodosztályt, valószínűleg ha nem jön közbe komolyabb hullámvölgy akkor jövőre megint lesz Old Firm. :)

(#69909) Tibiajax válasza B0V9B (#69908) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

De vannak jó hírek is mára, a Rangers 4-0-ra legyőzte a Morton csapatát és már 9 pont előnnyel vezeti a skót másodosztályt, valószínűleg ha nem jön közbe komolyabb hullámvölgy akkor jövőre megint lesz Old Firm.

:R :R

(#69910) bucketb0b válasza B0V9B (#69900) üzenetére


bucketb0b
őstag

Már tavaly is látszott, hogy semmirekellő edző mikor kieséses szakaszig vitte a Baselt.

(#69911) szab.tam válasza Tibiajax (#69896) üzenetére


szab.tam
nagyúr

én pedig a 2. :DDD

Internazionale - Fiorentina Hendikep 2:0 Fiorentina 23,00 Nyertes
Real Sociedad - Ath. Bilbao Hendikep 2:0 Ath. Bilbao 18,25 Vesztes

csak sajnos a spanyolok nem tudták a dolgukat...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#69912) BenHans válasza B0V9B (#69908) üzenetére


BenHans
addikt

Szurkolok is nekik. :R Nagyon sajnáltam őket, mert nem kellett volna a negyedosztályba visszasorolni őket.

A szövetség beleegyezett volna a másodosztály átszervezésébe, persze nem csupán kedvességből. A csapatok ezt elutasították a fair play jegyében. :U Mennyi mindent meg lehet oldani a fair play jegyében, mi?! Hát persze, mert nem ízlett volna a gombóc amit 99% hogy le kellett volna nyelniük hogy a Rangers az első szezon után feljut az élvonalba. Hosszabb lett a kitérő de a retúrjegy érvényes. :)

Küzdésből jeles! Csak aztán mi lesz, ha megnyerik a Premiership-et is? Olyan buli lesz hogy leszakad Skócia Angliáról és arrébb úszik, kb mint az írek, csak kicsit feljebb. :D

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69913) DopeBob válasza szab.tam (#69911) üzenetére


DopeBob
addikt

Azon gondolkodtam pont tegnap, hogy akik itthon szapulták, mikor a Videotonnál volt, vajon most mit érezhetnek, bár eddig is tudtuk, hogy hülyét csinálnak magukból, most azért már mindenkinek nyilvánvaló kell, hogy legyen.

Persze ezzel szemben valószínűleg azt gondolják, ja hát ilyen kerettel én is első lennék velük... :U

MZ/X

(#69914) Ringman válasza B0V9B (#69908) üzenetére


Ringman
nagyúr

az egy fricska volt az előző edzőnek, hogy nem a játékosok szarok, hanem te nem értessz hozzá.

(#69915) B0V9B válasza BenHans (#69912) üzenetére


B0V9B
tag

Először megszavaztatta a Skót szövetség a 11 elsőosztályú csapattal, hogy maradhatnak-e az első osztályban. Azt leszavazták kb 95%-ban, utána jött egy újabb szavazás, amin már részt vett minden klub képviselője az első osztálytól a negyedik ligáig, ahol az volt a kérdés hogy elég büntetés lesz-e ha a második ligában kell indulniuk, vagy kezdjék csak legalulról, ami a negyedosztályt jelenti. Ott is a negyedosztályra szavaztak kb 90%-ban. Ekkor néhány kisebb első és másodosztályú csapat is felajánlotta, hogy ha valamilyen kiskapu van rá akkor ők átvennék a Rangers helyét a negyedik vonalban és helyettük indulhatna az adott ligában a Rangers. Ezt elvetette a Skót futballszövetség. Ezután több csapat is bejelentette hogy a Rangers nélküli SPL-ben csődbe fognak menni.
Itt egy régi cikk az esetről

Ekkor erősödtek fel megint azok a hangok, hogy a Celtic (és a Rangers is) áttenné helyét Angliába, de az Angol szövetség nagyon okosan jelezte hogy a 32423291283. ligából kellene kezdeniük az angol ligarendszerben, hisz mennyivel jobb egy Bournemouth-Watford 10 ezer néző előtt, mint egy Old Firm. Pedig a skótok simán belementek volna a másod, esetleg a harmadosztályban történő indulásba, de az angol szövetség jelezte hogy legjobb esetben is csak az 5 .ligából indulhatnának, onnan is csak akkor ha találnak 2 csapatot amely felajánlja a helyét. Azt a kiskaput is felhozták az angolok hogy külföldi csapat nem indulhatna Angliába, de a Walesi csapatok is ott szerepelnek.

Azóta láthatjuk mekkora lejtmenetben van a Skót foci, a kirakatcsapat Celticet (amely mindig utcahosszal nyeri a bajnokságot) szlovén és svéd csapatok pofozzák le a kupákban minden évben. A skót csapatok maguk alatt vágták a fát ezzel a történettel. Bár a negyed és harmadosztályú kiscsapatok még jól is jártak anyagilag hogy a Rangersel szerepeltek egy ligában, de az elsőosztályú csapatok tehetséges játékosait már nem PL, hanem angol harmadosztályú csapatok rabolják le.

Én is nagyon szurkolok nekik hogy jövőre már ott legyenek, ahol mindig is lenniük kellett volna. :)

(#69916) Ringman válasza B0V9B (#69915) üzenetére


Ringman
nagyúr

Ekkor néhány kisebb első és másodosztályú csapat is felajánlotta, hogy ha valamilyen kiskapu van rá akkor ők átvennék a Rangers helyét a negyedik vonalban és helyettük indulhatna az adott ligában a Rangers. Ezt elvetette a Skót futballszövetség.

fura ez a magyar helyzet tükrében.

(#69917) forceberg válasza B0V9B (#69915) üzenetére


forceberg
veterán

Ez szép és jó... de mit keres az ute az mb1-ben? A többi kis csapatot meg elmeszelték a picsába...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#69918) B0V9B válasza Ringman (#69916) üzenetére


B0V9B
tag

No igen, bár ott tudni lehetett hogyha a Rangers nem lesz, akkor nem lesz Old Firm se, a jobb játékosok még annyira sem fognak otthon maradni, ezáltal kevesebb szponzori pénz, tv-s pénz, stb.
Azért a magyar foci jelenleg ennél lejjebb csak akkor tudna menni ha a Fradi nem lenne, minden más csapat hiányát el tudná viselni. Így is szinte csak Tao-s pénzekből élnek, szóval a két helyzet picit más, de akkor is érdekes.

(#69919) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

el sem hiszem gyerekek, el sem hiszem......

(#69920) Enzolord válasza Tibiajax (#69919) üzenetére


Enzolord
addikt

Kit viszel?? ;] ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69921) BenHans válasza Enzolord (#69920) üzenetére


BenHans
addikt

Engem! Jól ráérzett, pont ráérek. :D

Bár kicsit meleg helyzet lesz AS Roma mezben az Interesek közt szurkolni, miközben a pályán épp verődnek. ;] Haza nem vele jönnék asszem'. :D

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69922) Tibiajax válasza Enzolord (#69920) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

venember-t

(#69923) Napfénysüti válasza Tibiajax (#69922) üzenetére

Kár, pedig én már ismerem a stadiont meg a várost. ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#69924) venember83 válasza Tibiajax (#69922) üzenetére


venember83
nagyúr

:DDD

Így kell ezt, Tibibácsi, nagyszerű!

[ Szerkesztve ]

(#69925) gyuromoj válasza Tibiajax (#69919) üzenetére


gyuromoj
veterán

Jó szórakozást nektek :R !

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#69926) #84221696


#84221696
törölt tag

(#69927) IreN!CuS válasza #84221696 (#69926) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Legalább tolódni megtanulnak majd :D

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#69928) Enzolord válasza IreN!CuS (#69927) üzenetére


Enzolord
addikt

Meg nyilatkozni.. :C :C :C

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69929) Napfénysüti válasza #84221696 (#69926) üzenetére

Lassan már kezdem sajnálni a Vidi szurkolókat. :DDD

Més que un club!

(#69930) DopeBob válasza #84221696 (#69926) üzenetére


DopeBob
addikt

Az, de már elég régóta... nem hiszem el, hogy nicns épkézláb magyar edző... ez a pár szerencsétlen nyomorék, cserélődik a klubboknál, válogatottnál, korosztályos ifiknél... lassan minden önjelölt magyar "top" edző megfordult már minden klubban... Pintér ráadásul beszélni sem tanult meg...

MZ/X

(#69931) #84221696 válasza DopeBob (#69930) üzenetére


#84221696
törölt tag

Az (is) nagy baj, hogy a klubbok vezetői nem hosszú távon gondolkodnak. Ha így tennék, Sousa még mindig itt lenne. Ehelyett ha valaki nem hozza az elvárt eredményeket 3 meccs alatt, akkor repül. Meg mindenkivel 6 hónapos szerződéseket íratnak alá. :W
Mi a faxért nem nézik meg pl. a német bajnokságot, hogy ott hogyan is csinálják ezeket?? Itt vadkeleten még nem fogták fel ezt. :W

[ Szerkesztve ]

(#69932) B0V9B válasza DopeBob (#69930) üzenetére


B0V9B
tag

ez a pár szerencsétlen nyomorék, cserélődik a klubboknál, válogatottnál, korosztályos ifiknél

Mennyire igaz! Sajnos...

(#69933) Tibiajax válasza gyuromoj (#69925) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

köszönjük szépen!
de venember végül meggondolta magát, nem tud jönni

(#69934) venember83 válasza Tibiajax (#69933) üzenetére


venember83
nagyúr

Basszus, így rázol le? Legalább ne így tudtam volna meg, hogy nem akarsz velem meccsre menni... :(((

(#69935) gyuromoj


gyuromoj
veterán

A svéd bajnok edzésén a pálya minden oldalát szűkebbre vették egy méterrel,ezzel próbálnak majd zavart okozni a madridi támadóknak! :U

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#69936) BenHans válasza gyuromoj (#69935) üzenetére


BenHans
addikt

Okos srácok, ezért ötös jár! ;) :DDD

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69937) bucketb0b válasza gyuromoj (#69935) üzenetére


bucketb0b
őstag

Kár, hogy a kapu ugyanakkora marad :DDD

(#69938) gyuromoj


gyuromoj
veterán

A goal.com szavazásán több mint 50 ezer futballszurkoló adta le voksát azzal kapcsolatosan, hogy ki a Bajnokok Ligája történelmének legjobb kapusa. A szavazást toronymagasan Iker Casillas nyerte, aki a voksok 33 százalékát gyűjtötte be, őt követi Gigi Buffon 19 százalékkal, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Peter Schmeichel állhatott fel, aki a szavazatok tíz százalékát gyűjtötte be.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#69939) szőröscica


szőröscica
addikt

Hú de szar Gundel hangja. Valami fos mikrofont kaphatott a helyszínen.

(#69940) Dinter válasza szőröscica (#69939) üzenetére


Dinter
addikt

Emnéty hangminőség :DDD

(#69941) szőröscica válasza Dinter (#69940) üzenetére


szőröscica
addikt

Ez jó eséllyel nem az M4 hibája, kint van a helyszínen a csávó, gondolom valami selejtes mikrofont sikerült kifogni.

(#69942) bandus


bandus
veterán

Nezi valaki a sport 2-n a chelsea meccset? Csak nekem tunik ugy, hogy a kommentator mar sokadjara mondja danilo nevet? De lehet faradt vagyok :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#69943) Dinter válasza szőröscica (#69941) üzenetére


Dinter
addikt

Bl döntőn is ugyanolyan gány volt, a többi csatorna persze meg tudja oldani :D

(#69944) B0V9B


B0V9B
tag

Calhanoglu :Y
Asszondja: Leverkusen magyaráz Suáreznek. Gundi, maradj talpon :DDD

(#69945) szőröscica válasza Dinter (#69943) üzenetére


szőröscica
addikt

Melyik BL döntőn?

(#69946) #16514048 válasza B0V9B (#69944) üzenetére


#16514048
törölt tag

Biztos mondta neki, hogy beszéljen sárgalapot. :DDD Gundi nincs mindig ott teljesen fejben.

(#69947) bucketb0b


bucketb0b
őstag

Miért érzem, hogy ezen a játéknapon megy az utolsó mixem a picsába? :DDD

(#69948) pohár


pohár
félisten

hát ez az Olympiakosz nem hagyja magát, az már biztos :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#69949) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Hú Willian. :C Casillas csak nézte.

Nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de az utóbbi időben talán a csapat egyik legjobbja.

Amúgy be kéne húzni, nem nagy szám ez a Porto.

(#69950) Tibiajax válasza szőröscica (#69939) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

megbocsájtjuk h fiatal vagy, és nyilván kissé tudatlan..

telefonnak hívják azt a 'fos mikrofont' és telefonon keresztüli helyszíni közvetítésnek azt, amit most kénytelen vagy elszenvedned, te 21.századi, futószalagon érkező lélektelen ultrabroadcast-minőségekhez, 4k-s telefonhoz meg hajlított képernyőhöz szokott ifjúság

én a magam részéről ma este nosztalgiázom, és élvezem
mint a régi szép időkben, amikor még Vitray-kat meg Knézy-ket hallgattuk így, ahogy kiabálnak a külföldi válogatott meccsekről és olimpiákról a mieinket közvetítve, és imádtuk minden emlékezetes pillanatukat
gyere Egér, gyere kicsi lány...
köszi, mtva!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.