Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69501) pohár válasza B0V9B (#69499) üzenetére


pohár
félisten

legalább tippmix topikból is eltűnnének jópáran, akik csak azért járnak oda, hogy ilyenekkel fossák tele :N :N

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#69502) bucketb0b válasza szab.tam (#69496) üzenetére


bucketb0b
őstag

Értem mit írtál, de ez szerintem nem így megy. Pusztán arról van szó, hogy hozzá nem értő emberkék állítják össze a válogatottat azt veszem észre. Én inkább beteszek a csapatomba egy 10/5 játékost aki bomba formában van, mint egy olyat aki 10/7-8, de a pálya közelében sem járt már jó rég.. ezen a 4 meccsen a 8 pont kötelező lett volna, Észak-Ír, Feröer 6 pont, román-görög x (bár szerencsével románokat verhettük volna, görögben meg egy csoport utolsó ellen simán benne lehetne a győzelem), persze ezek csak akkor jöhetnek be ha nem úgy megyünk ki a pályára, hogy csak ne kapjunk ki, majd utána építkezünk. Kész röhej. Aztán jön a matekozás, a legszebb az egészben, hogy első ránézésre jó lett volna a 3. hely, ha nem egy ilyen semmilyen román meg görög csapat van a csoportban, mindenki arra számított, hogy jobbak lesznek erre meg. Így szégyen a 3. hely, ha meglesz. Ez a " Fradi nem engedte " meg szerintem ostobaság :( egyébként ezért is írtam, hogy ha engem pl. beválogattak volna, mint Böde (igen tudom, hogy nem volt ott) akkor az még egy bónusz löketet adott volna a klubszínekhez is, mivel elmondhatom, hogy beválogattak ergo jól teljesítettem a klubomban, ergo ha így folytatom vagy még jobb leszek akkor megint beválogatnak, tehát: jól kell játszanom a klubomban. Ami ahhoz vezet, hogy több jó külföldi klub felé is megnyitja az utat (mind a válogatott, mind a jó klubszereplés) Visszatérve a teóriádhoz tehát összességében még meg is érte volna elengedni a Fradinak Bödét, mert még jobb formában, bónusz lökettel jöhetett volna vissza a válogatott szereplésből sikeres meccsek után a klubhoz ami még jobb formát eredményezhetne vagy akár komoly ajánlatokat is a Fradi felé vásárlás esetén, ha valakit meggyőzött az ottani játéka meg az itthoni formája (és erre írtam, hogy benne lehet a fáradtság meg sérülés veszély a válogatott meccsekben, ez viszont igaz)

(#69500) szab.tam: most nem tudom, hogy ez vicc volt vagy akkor pedig értelmetlen dolgokat írsz.
- Ronaldo egyedül nem fogja tudni húzni a portugál válogatottat
- Argentína egyre jobb lesz szerintem, Messi is kezd belelendülni, az meg természetes, hogy nem hozza a Barca szintet mikor a csapat sem az, közel sem azonos képesség és játékos állomány

[ Szerkesztve ]

(#69503) B0V9B válasza pohár (#69501) üzenetére


B0V9B
tag

Sajnos onnan már nem fognak eltűnni ahogy észrevettem, 50 hozzászólásból 7-8 ami konkrétan a tippmixről szól, többi inkább az adott csapat pocskondiázása amely elvitte a mixet, vagy összeesküvés elméletek gyártásának táptalaja... :(

(#69502) bucketb0b: Sajnos itt még mindig a név szerint válogatnak be és nem a teljesítmény szerint. Külföldön sehol nem találsz ilyet, még egy nálunk gyengébb válogatott is simán a kispadra vág egy meghatározó játékost ha nem megy neki vagy padozik a csapatában.

[ Szerkesztve ]

(#69504) szab.tam


szab.tam
nagyúr

ok.

az elmúlt 2 válogatott meccs idején nem olvstam a topikot.
biztos volt böde kihagyása is téma.
volt valami értelmes magyarázat, miért nem hívták be?
nekem az is jó, ha valaki dob egy itteni linket.
ha 1 normál magyarázat létezik, nem gyártok összesesküvés elméleteket.

****

(#69501) pohár
tudod, néhányan ilyen kis tökéletlenek vagyunk, és szeretünk olyan témákról is beszélni 1-2 topikban, ami téged fáraszt.
(mint pl. itt sokan az átigazolási összegekről. utálom, olvasom, beszólok, de ez van.)

****

(#69505) bucketb0b
"mondhatnál valami jó forrást"
:F
jó forrást?
csak felvetettem. én nem vagyok sem a hiteles wikipedia, sema facebook.

biztos velem van a baj, nem tudtam, hogy ennyire megkomolyodott a topik, hogy még ötletelni, poénkodni sem lehet.

jó forrás. ehhez.
még mindig nem értem... :D

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#69505) bucketb0b válasza B0V9B (#69503) üzenetére


bucketb0b
őstag

Tudom sajnos, ezért is írtam korábban, hogy inkább beraknak egy nemzetközi szinten padozót, mint egy jó formában lévőt. Ez a magyar válogatott legnagyobb hibája, nevekre építgetnek. Teljesítményre kellene. Bár volt Böde válogatott, de ezek szerint nem győzte meg a vezetőséget a jelenlegi teljesítménye. Igaz, hogy külföldön azért jobban lepadoztatják a játékosokat, hiszen nagyobb a merítési lehetőség, de azért nekünk is lettek volna alternatíváink Szalai helyett, bár viszonylag elfogadhatóan játszott, de mi lehetett volna Bödével ugye.. Ha románok ellen nem is, de 1-0nál az É-Írek ellen simán bevittem volna csereként, birkózzon a védőkkel, rá kellett volna legalább 2 ember, plusz a szélre 1-1 és helyzetük sem lett volna, nem, hogy egyenlítő góljuk. De ugye a csoport 1. otthonában jó az X.. hát kvra nem, má' bocsánat.. :(((

(#69504) szab.tam: nem értem ezt a fajta hozzáállást. Már bocs, hogy kötekedek. De ha szerinted nem volt elfogadható indok alátámasztás, hogy miért nem. Akkor mire alapozod, hogy a Fradi jár közben ez ügyben, hogy miért ne?! :F Ennyi erővel akkor te is mondhatnál valami jó forrást, hogy mégis mire alapozod ezt.. nem vagyok híve ezeknek az összeesküvés elméleteknek, mert logikátlan és teljesen értelmetlen az egész. :)

[ Szerkesztve ]

(#69506) B0V9B válasza szab.tam (#69504) üzenetére


B0V9B
tag

Most komolyan magyarázatot vársz mi tőlünk azért hogy miért nem hívták be???? Tudom hogy éjfél múlt és ilyenkor már megy a kábszi meg az ital, de héé, ez itt nem az MLSZ főhadiszállása. Utána meg letámadod a másikat mert megkérdezi hogy honnan jött ez neked hogy a fradi vezetés ilyeneket intéz el. Lehet hogy poénnak szántad csak (és azért írtad le kétszer-háromszor is 10 percen belül), de áhhh hagyjuk nekem ehhez már túl késő van, inkább ellövök egy jóccakát-ot!
Reggel meg megyek és elintézem hogy CR-t meg Messit ne hívják be az októberi selejtezőkre a magyar válogatott keretbe.

(#69507) szab.tam


szab.tam
nagyúr

ok..,
nullázzuk le, kezdjük újra.
:)

böde miért nem lett behívva?
kérek észérveket. semmi mást.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#69508) bucketb0b válasza szab.tam (#69507) üzenetére


bucketb0b
őstag

Mert nevekre épült a csapat, de emmiképpen sem azért, mert azt akarta a Fradi vezetés, hogy ne hívják be

(#69509) viharhozo válasza B0V9B (#69497) üzenetére


viharhozo
addikt

Es hany golt lott Bode a Zeljeznicar ellen? Milyen nemzetkozi tapasztalata van? Nyilvan be kellett volna hivni a keretbe, ott elfert volna, de a kezdo sztem meg sok neki, es igy kozel a 30-hoz valoszinuleg az is marad.

Nikolics ebben a valogatottban eselytelen, nem kapja meg azt a tamogatast a kozeppalyarol, ami neki kell a jo teljesitmenyhez.

Ettol fuggetlenul meggyozodesem, h a Feroer elleni keretben mar benne lesz Bode.

szab.tam: a nemet edzoknel gyakran megesik, h a sirig kitartanak vki mellett, akkor is ha lenne a posztjara boven jobb spiler (Low-Podolski tetel).

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#69510) B0V9B válasza viharhozo (#69509) üzenetére


B0V9B
tag

Miért, idén mennyit lőtt Priskin a nemzetközi kupákban? Úgy tudom 3 meccsen 1 gólt, úgy hogy az első fordulóban egy gibraltári csapat ellen játszottak (összesítésben 9-0-al mentek tovább), itt lőtt első meccsen 1 gólt, másodikon már csak utolsó 15 percben játszott. Utána játszottak egy ír másodosztályú csapat ellen (összesítésben 6-1 nekik) itt is végig játszotta az első meccset. Ilyen szintű csapatok ellen 200 perc alatt 1 gól nem valami Messi magasság. És Mervónak milyen nemzetközi tapasztalata van?? Mert a bővített keretben még ő is szerepelt, Böde még ott sem. De úgy látom itt páran eléggé félreértik a sztorit. Nem azt mondom hogy Bödének kellene minden meccsen kezdenie a válogatottban, hanem azt hogy ne a név számítson már hanem a teljesítmény. És igen, ha Szalai tavaly május eleje óta nem játszott tétmeccset, Böde meg idén már 12 mérkőzésnél jár (8 NB1, 4 EL selejtező) melyeken szerzett 11 gólt és 3 gólpasszt, akkor szerintem inkább azt hívjuk be a keretbe (nem a kezdőbe, de legalább a keretbe) aki meccsben van. Szerintem ennek így kellene működnie. :)

Annyit még hozzá tennék, hogy szeptember elején még nem számít annyira hogy ki van játékban és ki nem, mivel a legtöbb bajnokságból 2-3 forduló ment csak le. A lényeg az hogy mind Szalai, mind Stieber és a többiek végig csinálták az alapozást a csapatnál, a felkészülési időszakban ott voltak. VISZONT: Ha már októberben is azok lesznek a kezdőben akik nem kapnak szerepet a csapataikban, akkor még Feröer ellen is rezeghet a léc.

[ Szerkesztve ]

(#69511) peterszky válasza szab.tam (#69492) üzenetére


peterszky
őstag

:C :C :C

What else you gonna do on a Saturday?

(#69512) BenHans


BenHans
addikt

A Juve nem kaphat ki zsinórban 3 meccsen. Most a Chievo-tól elvett gól és az igencsak véleményes büntető elég volt 1 pontra.
Nekünk egy hasonló győzelmet ért volna az első fordulóban a Verona ellen.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69513) Enzolord válasza peterszky (#69511) üzenetére


Enzolord
addikt

:C :C :C :C

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69514) viharhozo válasza B0V9B (#69510) üzenetére


viharhozo
addikt

Irtam, h a keretbe gond nelkul be lehetett volna hivni, de ha behivjak, es nem all be, akkor meg az a problema, miert nem allt be.

Tehat az a kerdes, Bode jobb-e jelenleg, mint Szalai, valtoztatott volna vmit a ket meccsen, ha o kezd. Szerintem nem, de ezeknek a kerdeseknek utolag nem sok ertelmuk van.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#69515) bucketb0b válasza viharhozo (#69514) üzenetére


bucketb0b
őstag

Akkora formában van, hogy bármikor bepattanhat róla egy labda, ráadásul fizikálisan sem áll rosszul. Tudjuk pontosan, hogy a bomba forma mit jelent.. tavaly Kane, volt jó pár gól ami olyan szerencse volt, hogy öröm nézni, de olyan formában volt, hogy minden bement neki szinte. És egy hasonló játékost mi meg sem próbáltunk. Ez a legszomorúbb szerintem.

(#69516) venember83 válasza BenHans (#69512) üzenetére


venember83
nagyúr

Ilyen meccsek mindig vannak, elő lehetne halászni mindegyik nagycsapat esetében. Kár ezen mérgelődni, persze nyilván szoktam én is az Inter, Milan vagy AS Roma esetében.

Amúgy idén a Juventusnak max. BL-helyet szabad megcélozni, de meglehet, hogy télen edzőcsere lesz, ha ilyen eredmények születnek. Legalább dobogó kellene azért év végére...

(#69517) BenHans válasza venember83 (#69516) üzenetére


BenHans
addikt

Én az idei szezonra Roma-Inter vagy Juve(2./3.)-Milan-Fior sorrendet jósoltam. És csak azért vagyok kiakadva kicsit az ilyen meccseken, mert hülye lennék leírni a Juventust. Mondjuk mi van akkor ha pont 1-2 pont számít a végén? Habár, ahogy korábban is [írtam], valahogy nem érzem azt a Juventusban amit tavaly.

Az edzőcsere biztos jó lépés lenne? Akkor az előző szezon sikerei tényleg csak Conte öröksége? A tavalyi egy (véletlenül Allegrivel) kiteljesedett Juve volt? Mert akkor tényleg járható út lehet egy újraformálódó csapat + új edző elképzelés.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69518) BenHans


BenHans
addikt

A csereként beállt Lamela gólpassza és Mason jó megoldása csak összehozta a Spursnek a 3 pontot. :)

Olaszoknál mi van? Eddig 4/4 meccs 2-2-vel zárult. :Y

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69519) bucketb0b válasza BenHans (#69518) üzenetére


bucketb0b
őstag

Olcsó poén lenne ;] [link]

(#69520) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

az, amit a Leicester csinál.. azt szavakkal nehéz leírni
egyszerűen csak :R

(#69521) BenHans válasza Tibiajax (#69520) üzenetére


BenHans
addikt

Nagyon megszerettem ezt a csapatot! A tavalyi feltámadás után az idei szimpatikus játékukkal simán a kedvenceim közé sorolom őket.

Leicester :C :R 0-2ről 3-2! Remélem elkapnak 1-2 nagyot is.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69522) bucketb0b válasza BenHans (#69521) üzenetére


bucketb0b
őstag

Igazából tavaly sem játszottak rosszul, nem jöttek ki a meccsek pont nélkül maradtak sokszor. Most jönnek az eredmények is. Az edzőváltást nem értettem igazán, de így utólag még lehet jót is tett. Azt hittem jobban megviseli őket.

(#69523) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

!!!

(#69524) Ringman válasza Tibiajax (#69523) üzenetére


Ringman
nagyúr

szép!

szokatlanul pörgős a meccs.

(#69525) Tibiajax válasza Ringman (#69524) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

fasza a védelmünk, de elöl még eléggé össze-vissza vagyunk..

(#69526) BenHans


BenHans
addikt

[link] :DDD

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69527) Ringman válasza Tibiajax (#69525) üzenetére


Ringman
nagyúr

mi lenne a fürge Ranoval a védelemben :)

szerk: murillo az elején azért majdnem adott egy gólpasszt a csatárnak.

[ Szerkesztve ]

(#69528) Tibiajax válasza Ringman (#69527) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

füürge Ranoval.. :) persze.. az kéne még
nem, ez így fasza lesz, ezekkel a csokibörű védőkkel
előre bejön majd Ljajics, támadhatna Jove, Ljaji, Presic trió

(#69529) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Joveticnek mennyivel jobban fekszik a balkáni olasz foci, szemben a bzi angollal, gyönyörű nézni...

kurva jó vagy Jove.

(#69530) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

a jó isten áldjon meg téged Iccardi, milyen labdát kaptál pedig..
ezeket be kell rúgni, nem tanultad meg az iskolában?

(#69531) BenHans válasza Tibiajax (#69529) üzenetére


BenHans
addikt

Na, azt hiszem nekünk is nagyon oda kell majd figyelnünk a JovetIcardi támadószekcióra. :D Hát még ha Lajcsi jól száll be... :(((

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69532) Ringman válasza Tibiajax (#69529) üzenetére


Ringman
nagyúr

végre valaki a csapatban, akinek van rúgótechnikája.

a középpálya is jobb maestro kuzma nélkül :)

kondogbia fasza játékos.

(#69533) Tibiajax válasza Ringman (#69532) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

igen.. alakulunk

viszont ma este győzni kellene mindenképp.

[ Szerkesztve ]

(#69534) Ringman válasza Tibiajax (#69533) üzenetére


Ringman
nagyúr

guarin!

szerk:
baloletti a megérdemelt biztatást kapta a becserélésekor

[ Szerkesztve ]

(#69535) Tibiajax válasza Ringman (#69534) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

végre. 1-0
de jó lenne ott lenni a lelátón, jó kis misura-mezemben.. nagy buli lenne

[ Szerkesztve ]

(#69536) Ringman válasza Tibiajax (#69535) üzenetére


Ringman
nagyúr

melo elég gyökér továbbra is.

(#69537) Tibiajax válasza Ringman (#69536) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

de hasznos!

:D

(#69538) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

nna a két főokos, Guarín meg Balotelli egymásra talált.. :D
gyorsan összedobnak mindjárt egy irodalmi esszét

(#69539) KisTücsök válasza Citroware (#69461) üzenetére


KisTücsök
addikt

A "támadójáték sosem ment"-ből nekem nem jött le, hogy csak a tavaszra gondolsz, de legyen. Az úgy nagyjából helytálló. Illetve idevehetnénk az egész év elejét is akkor már.

(#69540) Ringman válasza Tibiajax (#69538) üzenetére


Ringman
nagyúr

megvan!

---
a 2 milanoi gárdából azért elég favágó csapatot lehetne összerakni:

jesus-mexes-medel;guarin-melo-de jong-poli;balotelli-luiz adriano

csak 1 kapus + 1 csatár hiányzik :)

(#69541) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

(#69542) szab.tam válasza Tibiajax (#69541) üzenetére


szab.tam
nagyúr

szerintem ezt nyomtasd ki, és keretezd be... :DDD

ahogy az eredményeket elnézem, az inter ljó tanítványa lehet a juve-nak.
(nyerjünk egy góllal valahogy.) :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#69543) bandus válasza Tibiajax (#69541) üzenetére


bandus
veterán

3 meccs, 4 gól, vajon megvan az idei szezon új juventusa? ;]

ohh, hogy ár el is lőtték ezt a poént, a francba :D

[ Szerkesztve ]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#69544) Tibiajax válasza szab.tam (#69542) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:DDD

nézd, a cél mindig szentesíti az eszközt. :D

(#69545) Ringman válasza bandus (#69543) üzenetére


Ringman
nagyúr

ha nem kapunk gólt, elég lett volna 3 is.

(#69546) Enzolord


Enzolord
addikt

13 Lille 5 1 3 1 1 1 0 6
Na ez a durva.. A Lille számai 5 forduló után... :)
1 győzelem
3 döntetlen
1 vereség
1 azaz 1 rúgott
1 azaz 1 kapott gól :DD :DD :DD

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69547) szab.tam válasza Enzolord (#69546) üzenetére


szab.tam
nagyúr

szeretném újból idézni kondás elemér múltkori nyilatkozatát:
„Mindkét csapat figyelt arra, nehogy gólt szerezzen... őőő nehogy gólt kapjon!”
:DDD
ezt úgy látszik, máshol is tudják.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#69548) bagyulajuve válasza Tibiajax (#69541) üzenetére


bagyulajuve
addikt

ezt a hozzászólást jelentem a modiknak, mert felháborító és flémkeltő :D

de legalább a 16. hely nem kieső hely :DDD

Resistencia eterna

(#69549) L_YKing válasza bagyulajuve (#69548) üzenetére


L_YKing
addikt

Igazabol most nem tudom eldonteni, hogy Tibi a juvet akarta rossz szinben vagy az intert akarta jo szinben feltuntetni? :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69550) Tibiajax válasza L_YKing (#69549) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

két légy egy csapásra

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.