Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szami777 #74046 üzenetére
Komment Trollfociról:
"nem értem a döntését, magyar ember ilyet nem csinál!t nekem is kínáltak új munkahelyet 700ezres fizuért, de inkább maradtam mostani helyemen büszkén minimálbérért."
Ha nagyobb európai klubbok úgysem nem tartanak rá igényt, akkor teljesen mindegy, hogy Amerikában, vagy Katarban játszik, a nagy focisták ilyen helyekre csak levezetni mennek. De ha neki nincs lehetôsége magasabb szintû bajnokságban játszani, akkor inkább menjen oda ahol jobban megfizetik, én is ezt tenném.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #74044 üzenetére
Én is olvastam Angol lapokban, de azt is, hogy Pep is megegyezett velük..
Nem tudom, mi az igazság, és szerintem nyárig nem is fog kiderülni, de mindkettő jobb megoldás, mint EZ... -
KisTücsök
addikt
Németh meg Katarban.
-
lacy86
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz
lacy86 #74037 üzenetére
Az a baj, hogy már nem tudsz..
Nem az van, hogy vagy igen, vagy nem, hanem az, hogy kurvára nem..
ÁÁÁÁÁ(#74036) kdavid94 Igen, haj is mehetett volna, de leginkább ez a bráner cibáló lila tajtékpipa orrú kutyaütő nyomorék Balatonberényben napvilágot látott sikoltozásokba öltöztetett ködmönbe bújtatott rézhasú, nagy fejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett pikkely páncélt hordó, rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedt sarkú büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos tetves gyökszi..
-
törölt tag
Na, most nem bánom, hogy nincs videobíró.
Mindenesetre szépen betekerte Rooney.
-
lacy86
addikt
A Borussia M.Gladbach az utobbi idoben nem muzsikal valami fenyesen
Tortent valami valtozas?
( kulcs jatekos eligazolt , edzo valtas , stb... ) -
7600 GS
addikt
BREAKING! A FIFA felfüggesztette az átigazolási tilalmat a Real Madrid számára. A szövetség elfogadta a csapatok (Real Madrid és Atlético Madrid) fellebbezését, és a következő ítélete meghozásáig visszavonta a korábban kiszabott büntetést.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #74025 üzenetére
Csak az lehet korrupt, amiben van pénz. A fociban pedig van elég, vajon pont ezért nincsenek költségsapkák sem? Ki tudja...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #74023 üzenetére
jó cikk
komoly, hogy mennyire durván korrupt a foci, és sajnos az egész világon -
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #74020 üzenetére
Igen, Ed Woodward..
-
gyuromoj
veterán
Juve: Moratába botlott, tündérmesébe csöppent a drukker - kép
(#74022) barca0519951
Anno Madridban edzés után nekünk is szépen leállt kocsival fotózkodni/aláírást adni mindenkinek. Szimpatikus a hozzáállása a szurkolókhoz. -
Enzolord
addikt
Hát, nem tudom, hogy lenne ez jó, nem hiszem, hogy ebből bármi jót ki lehetne sütni..
Kért 3 hónapot, másfél év után egy kalap sz@r az egész, nem elég, hogy veszítünk, de ahogy veszítünk, gusztustalan unalmas fos, nézhetetlen.. És mitől javulna fel? hirtelen megértené az angol focit? Vagy tudna szép játékot produkálni? Vagy mi? Tetves kutyaütő az Edy fiúval együtt..
Mehetnek a levesbe, nehogy még egy évet itt egye a penész ezt a gyökeret... -
NyxNyxNyx
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest