Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106001) BenHans válasza Tibiajax (#105995) üzenetére


BenHans
addikt

Látom nem jelzett az irónia detektorod.
Arra akartam célozni, hogy rengeteg klasszis kell legyen ha ezt a pár komolyabb nevet kihagyták és van valaki a helyükön...

A Ziyech-Kluivert igazolásra mi ez a reakció? Tényleg nem értem.
Azt is pletykálják, hogy a kis Kluivert be is dühödött a csapatára, mivel a tudtán kívül alkudoztak róla a Tottenhammel.

De ha már a horvátokról is szó esett, a Modrichoz hasonlított Ante Coric július 1-től az AS Roma játékosa, ahogy a Porto védője, Marcano is.

(#106000) Tibiajax: +1, manapság már mindenki klasszis, menő insta kell meg divat, két-három csel a pályán és a 17 éves is az lassan.
"de BenHans nem idióta. nagyon is értelmes srác. még ha egy roma-nak is szurkol.." :R :DDD :DDD ebből még aláírás lesz

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#106002) DeathAdder válasza Tibiajax (#106000) üzenetére


DeathAdder
veterán

Bonuccival kezdte, aztán asszem Donnarumma, és Bonaventura következett, de gyorsan belefojtották a szót, mert kezdett ciki lenni :))

De olyan gyermeki lelkesedéssel rajong az olasz fociért, hogy nem is tartom szánalmasnak :N

[ Szerkesztve ]

(#106003) máyköl válasza DeathAdder (#105999) üzenetére


máyköl
veterán

Tegyük fel, hogy ez igaz:

Mi a búbánatért nem kért cserét?

(#106004) Napfénysüti válasza máyköl (#106003) üzenetére

Ugyanez jutott az eszembe. :K

Més que un club!

(#106005) DeathAdder válasza máyköl (#106003) üzenetére


DeathAdder
veterán

Sok olyan esetről lehetett olvasni, hogy a játékos az sem tudta hol van, meg mennyi az eredmény, vagy az injekcióktól, vagy a fáradságtól, vagy más okokból, de ebből semmit nem vett észre, hanem a csapattársai adták később a tudtára.

Mondjuk az első gólnál tényleg valami hasonló történhetett, vagy bunda. Ez a kettő, mert normál ép eszű ember nem gurítja le a támadó lábára a labdát.

Na de nem védeni akarom, utálom azt az öntelt, arrogáns antipatikus német képét amióta betette a lábát Melwoodba, meg a Róma ellen is nézett be egy átlövést, csak akkor a kapufára csattant nem a kapuba, és akkor minden bizonnyal nem volt agyrázkódása.. :DDD

szerk. egy témához hozzászóló:

Kapusként mondom, hogy volt egy tartalék kapusom, aki kapott egy könnyű meccset, én leültem a padra! Bemelegítéskor egy felpattanó labda állcsúcson vágta! Az ugye kiütési pont! A félidőben vettük észre, hogy gáz van, mert négyszer kérdezte meg, hogy mennyi az eredmény! És higyjétek el ő sem tudta magáról, hogy baj van! Én ezt elhiszem amit Kariusról írnak. És ez az első gólnál látszott a legjobban!!! Ekkora hibát tiszta fejjel nem csinál egy ilyen szintű kapus.

[ Szerkesztve ]

(#106006) máyköl válasza DeathAdder (#106005) üzenetére


máyköl
veterán

Tegyük fel, hogy nem volt magánál (ez egyre jobb ;] , lassan jobb a topik mint egy Agatha Christie regény). A társai, Klopp, az edzőcsapat, a bíró, a bírósegédek nem észleltek, hogy ezt az embert le kéne cserélni? De valahogy akkor sem tudom elképzelni, hogy egy Bl döntőben az egyik kapus nincs magánál. Ennél szervezettebbnek kell lennie egy döntőnek, egy ilyen ember nem maradhat a pályán.

(#106007) KisTücsök válasza máyköl (#106006) üzenetére


KisTücsök
addikt

Az eladott labda után kellett volna lecserélni, szimplán azért, mert ilyet ezen a szinten nem csinál senki. Ha mégis, ott valami nagyon nem stimmel.

Az agyrázkódás meg nem olyan dolog, h majd az edző kiszúrja 50m-ről. Nem is mindig egyértelmű h egyáltalán arról van-e szó. És a súlyossága sem mindegy.

.............

btw ebben az esetben is teljesen vétlenül nyomott ki egy könyököst a ramosz. ja nem.

(#106008) omfgk válasza DeathAdder (#105999) üzenetére


omfgk
addikt

Az a rész megvan ,hogy VVD lökte rá Kariusra Ramost?

Utána kibillent az egyensúlyából és találta el Kariust. Esés közben kitette a könyökét. Ebben hibás.
De azért jó ha hozzátesszük ,hogy nem magától taknyolt el.

Tipikusan az az eset amit 1év múlva úgy fognak már csak emlegetni a Real utálók ,hogy Ramos direkt kiütötte Kariust.

Volt még cseréje a Poolnak. Le lehetett volna cserélni Kariust. De inkább a faszagyerek aki amúgyse egy top kapus, vállalta ,hogy állítólag agyrázkódással folytatja.
Ha meg esetleg tényleg olyan zavart állapotban volt ,hogy nem tudta megítélni ,hogy most kéne-e folytatni vagy sem... Nos az egyik Pool védő megnézhette volna ,hogy amúgy minden rendben van-e vagy sem.

[ Szerkesztve ]

(#106009) DeathAdder válasza máyköl (#106006) üzenetére


DeathAdder
veterán

Mondjuk Carrargher a könyvében ír arról, hogy a sokmeccses szezonja után a VB-n a pályán betanult dolgain kívül olyan szinten nem volt képben semmivel, amire csak később ébredt rá. Másnap tudta meg, hogy mi volt az eredmény. Az agyrázkódás lehet olyan lappangó dolog, ami rövid távon valamilyen rendellenes viselkedéssel jár, amit biztos kiszúrnak majd a pálya mellől, amikor az európai orvostudomány sem igazán tud mit kezdeni vele.
Olyan agyrázkódásról sem hallottál nyilván ami a fizikai kontaktot követő néhány nap elteltével kezdett el okozni émelygést, rosszullétet..

De jó, lehet felőlem agatakriszti regény, érdekességnek tettem be (és nem kívántam témázni róla), több játékostól is lehetett hallani, olvasni már ehhez hasonló anomáliákat, de lényegtelen is. Maradjunk inkább a lényegnél, hogy idén vajon hányszázmillió euróért fogja felvásárolni perez bácsi az európai topklubok elitjeit, az úgy is érdekesebb téma, és nem agatakirszi regény

[ Szerkesztve ]

(#106010) DeathAdder válasza omfgk (#106008) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igen tudom, és Salah kapaszkodott Ramoszba... hidd el magasról lesz*rom hogy pont mi történt, már rég el is felejtettem, ezt a sztorit sem a vereségre akartam fogni, csak érdekességképpen tettem be, mert tényleg érthetetlen volt amit akkor a kapus csinált :R

(#106011) NyxNyxNyx válasza dudu5130 (#105998) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Le fog lépni a nyáron a Spursből, ez szinte tuti. Onnantól kezdve nem tudom.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#106012) máyköl válasza DeathAdder (#106009) üzenetére


máyköl
veterán

Oké, elfogadom ezt az álláspontot is. :)
Ugyanakkor szerintem Karius csak próbálja menteni amit lehet, és szerintem semmiféle agyrázkódás nem történt, szimplán egy átlagnál is gyengébb kapus, aki a bl döntővel járó stresszt képtelen volt elhordozni. ;)

Béke :R

(#106013) dudu5130 válasza NyxNyxNyx (#106011) üzenetére


dudu5130
őstag

Akkor remélem az Interbe jön. Pótlása meg van már?

(#106014) NyxNyxNyx válasza dudu5130 (#106013) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nincs még, folyamatosan repkednek a nevek. El nem tudom képzelni mekkora játékos lett volna Dembeléből, ha a mostani Pochettino edzette volna fiatal korától. Sajnos későn ért fel a csúcsra, most meg már lassul és egyre hajlamosabb a sérülésekre. Az olasz bajnokságban szerintem nagyon jó lesz, én még örültem volna neki, ha marad még 1-2 évet a Spursben.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#106015) Jhonny06 válasza DeathAdder (#105999) üzenetére


Jhonny06
veterán

Na, már csak Bale ollózására kéne kitalálni valamit és személyesen is átadhatnád a trófeát a Pool-nak. :) Én arra gondoltam, hogy ugrott volna fejelni, de meglökte valaki, elesett a levegőben és ez a mozdulat lett belőle.

"normál ép eszű ember nem gurítja le a támadó lábára a labdát."

Nem gurította le. Ki akarta dobni és rádobta a lábára. Ezt normális helyeken orbitális kapushibának hívják, máshol meg megpróbálják kimagyarázni. Irtó kínos a Liverpool részéről ez a kommunikáció. El kéne már engedni ezt srácok, nem érdemelték meg a BL-győzelmet. Pont.

[ Szerkesztve ]

(#106016) Richard! válasza Jhonny06 (#106015) üzenetére


Richard!
addikt

Nem mintha a reál igen... :DDD

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#106017) jegenye77


jegenye77
addikt

Igazából ezt már elengedte a Liverpool. Csak a sajtó fújja fel a dolgot. Kiveséznek ilyenkor mindent.
Liverpoolnak volt összesen 15 perce amikor focizott. A sérülés után összeomlott. Nem volt B terv. Edző se tudott mit kezdeni velük. Nem voltak felkészítve fejben a játékosok a döntőre igazán. Ez Klopp hibája " is"
Real meg félgőzzel lehozta a meccset.
Ezen teljesen felesleges utólag rágódni.
El kell ismerni, hogy győzött a jobb csapat.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#106018) Cartevo válasza Tibiajax (#106000) üzenetére


Cartevo
őstag

Főnök, nem tudod, melyik vébén volt az, amikor Van Der Sar majdnem a kapujába sarkazta a labdát? Mostantól legalább tudjuk, mi áll az ilyen esetek mögött. A Poolnak ráment a döntő, de két gólt már senki sem kap belőle.

(#106019) DeathAdder válasza Jhonny06 (#106015) üzenetére


DeathAdder
veterán

Senki nem talál ki semmit, ez egy privát orvosi szakvélemény, a klubnak semmi köze hozzá.

A jelentés forrásának sincs semmi köze a klubhoz.

persze azóta özönlenek már az ilyen hírek

Mondjuk nagyon remélem, hogy nem fog rámenni a következő szezon arra, hogy a szegény instagramfüggő, hipszter fehérneműmodell lekét ápolgassa a klub, és megpróbálja újból felépíteni.

[ Szerkesztve ]

(#106020) hobizoli válasza omfgk (#106008) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Ramos kiutotte Salah-t meg a Karius-t is egy meccsen es nulla sargalap

:DDD

több drón kell ;P

(#106021) paatrick


paatrick
senior tag

Ne haragudjatok már, de amikor mondjuk részeg embert látsz emberkedni akkor az adott ember nem tart önvizsgálatot hanem azt mondja "de faszán vagyok".
Hány olyat is hallottunk már hogy lábujjtöréssel vitte valaki végig a meccset, mert az adrenalin miatt nem is érezte mi van. Utána az öltözőben meg már fel se bírt állni.
A józanul gondolkodó emberek többsége még annyit se tud felmérni hogy egy csúszós patakparton át tud-e ugrani, aztán beleesik a patakba simán.
Nekem még nem volt agyrázkódásom, ez meg ahogy írják ilyen rejtett volt. Én nem láttam semmi nagyobb koordinációs zavart (mint mondjuk boxolóknál egy padlózás után), szóval szerintem ezt a helyszínen se mondta volna meg senki, főleg nem maga Karius.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#106022) DeathAdder


DeathAdder
veterán

A vb történelem bogyói :)

(#106023) Cartevo válasza DeathAdder (#106022) üzenetére


Cartevo
őstag

:))A '66-os poén volt szürke tévén, miután már volt hófehér is.

(#106024) forceberg válasza DeathAdder (#106022) üzenetére


forceberg
veterán

Questrám és Tricolore-om volt, eredetiek, nem replikák, brutál jó labdák voltak, főleg a kortársaikhoz képest.
(mindkettőt lyukasan kaptam el az egyesülettől, én meg az utcabéli suszterral megcsináltattam pár száz Ft-ból)
A Tricolore '98-ban volt valami 15e Ft?! Talán mai napig az a legszebb?!

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#106025) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

Most majd Firmino mondja, hogy megfázott az izzadságomtól?!

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#106026) bagyulajuve válasza forceberg (#106024) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Questra nekem is volt, imádtam :K

Resistencia eterna

(#106027) ZavaBalazs válasza LendvaiFeri1 (#106025) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

"Nem tudom, hogy ez azért van-e mert a Madridban vagyok hosszú ideje és hosszú ideje győzelmi szériában vagyunk, és az emberek másképpen néznek rád."

vagy mert egy féregről van szó? :U

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#106028) Napfénysüti válasza forceberg (#106024) üzenetére

Nagyapámék még olyasmi labdákat készítettek mint az 1970-es Adidas a képen. Anno én is kaptam egy ilyen bőr lasztit tőle. Szerintem a foci iránti rajnogást is az öregtől örököltem. :R

Més que un club!

(#106029) forceberg válasza Napfénysüti (#106028) üzenetére


forceberg
veterán

De ugye nem ült? :))

Ez volt nekünk a labda:
csak a classic felirat nélkül

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#106030) villamos válasza Peterhappy (#105991) üzenetére


villamos
őstag

Elveszik az ember minden örömét! :( Direkt azért volt érdemes Felcsút meccset nézni, mert mivel egy darab szurkolójuk nincs, vagy amennyi van, az sem túl aktív, így a kommentátort levéve lehetett hallani, hogy Atesz miket ordibál... :D
A csodás Vasas -nak meg gratulálok, sok sikert kívánok a továbbiakban a másodosztályban! (vagy a harmadban, vagy a megye akárhányban, ahol éppen indulnak) Amilyen jól ment nekik az előző szezonban, olyan semmirevaló teljesítményt nyújtottak idén. De nem baj, már épül - szépül a stadion a Fáy utcában.
Legalább nem kell azon agonizálnom, mint idén, hogy melyiket meccset nézzem, ha az FTC, meg a Vasas egyszerre játszott...
Amúgy meg mindettől függetlenül: Hajrá Budafok!!! :))

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#106031) Napfénysüti válasza forceberg (#106029) üzenetére

Nem, otthon csinálták a labdákat aztán ment ki a friccekhez a minőségi bogyó. :) Még mutatta is hogy kellett, hát nem volt egy egyszerű meló.

Més que un club!

(#106032) Peterhappy válasza villamos (#106030) üzenetére


Peterhappy
őstag

Budafokot szeretjük :)
Egyébként is vannak nagytétényi barátaink, de a tavalyi kupameccs óta még inkább szurkolok nekik. (díjmentes belépés, nagyszerű hangulat, szimpatikus hazai szurkolók, remek pogácsa, hideg sör és csinos lányok a büfében stb. :) )

(#106033) Cartevo válasza villamos (#106030) üzenetére


Cartevo
őstag

Durva lenne, ha nem a 2. vonalban indulnának. Az MTK megragadta azt a lehetőséget, hogy a friss kiesőkben még benne van az élvonal ritmusa, így átszállással visszatértek az előszobából. Ha nem sikerül egyből visszajutni, az szokott törést okozni a csapatnál. Önmagukat demoralizálnák a Fáy utcában? :F Remélem, csak arról van szó, hogy a sajtónak dobtak 1 gumicsontot.

(#106034) dudu5130


dudu5130
őstag

Akik esetleg figyelemmel követik a francia bajnokságot az tudna mondani erről a Malcom gyerekről valamit? A tavasszal nagyon a Bayernhez írták de most úgy tűnik mi leszünk a befutok.

(#106035) KisTücsök válasza DeathAdder (#106022) üzenetére


KisTücsök
addikt

66 és 70 között az az ugrás. :D

Nekem a 2006-os a kedvencem. De az idei is baromi jó szvsz.

(#106036) L_YKing válasza KisTücsök (#106035) üzenetére


L_YKing
addikt

Azért egy jó kis jabulani sosem rossz. :N
;]

(tényleg, azt vajon Karius fogta volna?)

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#106037) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Néhány hivatalos infó:

Lichtsteiner->Arsenal
Fred->mu
Cazorla->Villarreal
Buvač nem megy vissza Klopp mellé, Pep Lijnders váltja.

L_YKing - persze, azok még nem szitáltak be ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#106038) Napfénysüti válasza L_YKing (#106036) üzenetére

Egy dolgot fogott volna biztosan: telefont szelfizéshez. ;] :DDD

Més que un club!

(#106039) Peterhappy


Peterhappy
őstag

A Real Madrid-Arsenal "öregfiúk" meccsről készült rövid videót láttátok?

Most vonatkoztassunk el attól, hogy mennyien voltak a nézőtéren és hogy az átlag ~45 éves "öregfiúk" milyen tempóban játszanak és futnak. Az első madridi gól és az azt megelőző akció eszméletlen szép volt (azzal együtt, hogy ha nem David bácsi áll a kapuban, hanem pl. én, akkor ez nem gól :D )

[ Szerkesztve ]

(#106040) gyuromoj válasza Peterhappy (#106039) üzenetére


gyuromoj
veterán

Aranylábúinkat megizzasztanák?! ;]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#106041) Peterhappy válasza gyuromoj (#106040) üzenetére


Peterhappy
őstag

Azt azért nem hiszem. Ha félidőben sort cserélhetnénk, szerintem megúsznánk tíz alatt :)

Sőt, talán még gólt is szereznénk!
A tippem, hogy 9-1-0-ban állnánk fel és félpályáról ívelgetnénk Seamennek, hátha egyszer nem ér át a másik sarokhoz így, ~55 évesen :D

(#106042) omfgk válasza DeathAdder (#106037) üzenetére


omfgk
addikt

Cazorla?

Valahogy megpróbálják összedrótozni, csavarozni aztán reménykednek ,hogy nem sérül le bemelegítés közben?

[ Szerkesztve ]

(#106043) pohár válasza DeathAdder (#106037) üzenetére


pohár
félisten

Cazorla jó, ha a műtétjei után szerintem focizni tud majd 20 percet csereként :(

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#106044) J.Hetfield


J.Hetfield
aktív tag

mezek

Van egy két pofás, de a többség unalmas.

(#106045) L_YKing válasza J.Hetfield (#106044) üzenetére


L_YKing
addikt

Portugál vendég
Spanyol hazai
Francia vendég
Izland hazai

Ja... És az olaszok meze is egész pofás lett! :DD

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#106046) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#106047) NyxNyxNyx válasza LendvaiFeri1 (#106046) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

vótmá ;]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#106048) NyxNyxNyx válasza J.Hetfield (#106044) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Belgium kapott két pizsamát :D

A brazil vendég mez tetszik a legjobban.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#106049) Septum15 válasza J.Hetfield (#106044) üzenetére


Septum15
aktív tag

Szerintem a Francia hazai és vendég eléggé ott van, és a Nigériai hazai is.

(#106050) Peterhappy válasza J.Hetfield (#106044) üzenetére


Peterhappy
őstag

"Van egy két pofás, de a többség unalmas."

Szó szerint ugyanez jutott eszembe nekem is.

Afrika kupára tudnak marha ötletes mezeket kreálni, ITT vannak a 2015-ösök, de volt, mikor szinte mindegyik címerben egy-egy állat sziluettje volt látható, az is nagyon igényes volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.