~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [CaNNa3IS:] Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] Ketogén étrend
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
nagyúr
..annyit azért el kell ismerned - ha nagyon mást nem is -, hogy azért ez a de light-gyerek a válogatottban picit másképp játszik, mint a juventusban
még ha pirosat is kapott most épp, de -én azt gondlom- össze sem lehet hasonlítani a két profilját
a miérten természetesen törjük a fejünket együtt ezentúl is
Pkc83
őstag
Ha neked a Fifa világranglista elég akkor a Belgák a te csapatod.
mephi666
nagyúr
Aztán majd felültetik őket mindjárt a repülőre CR7-ék
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
IreN!CuS
őstag
Te Tibikém nem is értem miért nem kezdesz el drukkoli a Müller-el felálló németeknek - fontold meg
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
LyonnaisFan1
őstag
A 600 milliós Hollandia mehet haza.
Frankie de Jong hogyan érhet 90 millió eurót, amikor a meccsen kb. semmit sem csinált? A szája többször járt, mint a lába. Vagy bármilyen olyan testrész, amivel gólt lehet szerezni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
DeathAdder
veterán
Ezt az Eb-t bárki megnyerheti csak ne a Németek legyenek azok.
Pedig esélyes, ha átmennek az angolokon akkor svéd/ukrán majd a dán/cseh győztesét kell lenyomniuk és már a döntőben is vannak
(#150994) mephi666
a mi válogatottunk sorra veszélyeztette a mindenféle korábbi vb/eb csapatok kapuját
minden tisztelettel a magyar válogatott EB teljesítménye felé, de nem tudjuk mit csinálnának akkor ha nem 90 percen át kellene labda ellen focizniuk
paatrick - dánok se sokat mutattak
pedig dánia nagyon jól néz ki, csak nincsenek klasszisaik, a fölényes walesi játékot 15 perc alatt annulálták egy gyors formációváltással, és egy nagyon váratlan emberezéssel, belgiumot meg lefocizták, engem meggyőztek
Nyilván csodát nem szabad várni tőlük, de az ő szintjükön baromi jók.
forceberg
veterán
Egyenlítői Kakasos-Guinea?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Ringman
nagyúr
csak ki kell várni, mint az internél
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Pkc83
őstag
Akkor bízzunk az Angolokban.
minden tisztelettel a magyar válogatott EB teljesítménye felé, de nem tudjuk mit csinálnának akkor ha nem 90 percen át kellene labda ellen focizniuk
Dehogynem tudjuk. Láttuk már Bulgária és Izland ellen is.
LyonnaisFan1
őstag
Nem a Ramón Sanchez Pizjuan stadionban kellene lennie a meccsnek?
Sevillában van ez?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
mephi666
nagyúr
Angoloknak ideje lenne törleszteni a korábbi durván félrefújt meccsért, amikor Lampard kapufás gólját nem adták meg a férgek, ami vagy fél méterrel bepattant...
Na, mai 1. Jota ziccer kimaradt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
villamos
őstag
Angoloknak legfeljebb akkor, ha majd egyszer ők is egyetlen válogatottal indulnak a négy helyett, mint minden másik normális ország...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
Ringman
nagyúr
öt lesz az.
de ilyen alapon a dánok is két csapattal indultak (feröer a másik)
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Vismajor01
addikt
Most ertem haza a stadionbol, eloszor is hajra Belgium(Legalabbis Portugalia ellen)
Másodszor, ket kerdes,
A, Miert volt piros a szandekos kezezes? Golhelyzetet akadalyozott meg? Asszem Francia vedo pont ellenunk 16os mellett egyertelmuen direkt kezezett az csak sarga volt. Wtf?
B, egyebkent vki tudja h mit akartak a Hollandok? Mert ilyen jatekkal az nb1bol is kiestek volna, mi volt a terv?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
(#151015) LyonnaisFan1 válasza Vismajor01 (#151014) üzenetére
LyonnaisFan1
őstag
"B" kérdéshez.
Hollandia ma az MB1 Diósgyőrje volt. Se színe, se bűze nem volt az egésznek. Frank de Boer volt Fernando Fernando Fernandez, vagy Feczkó Tamás. Mindkettő edzővel minősíthetetlen volt az egész csapat.
Szóval mindkét csapatban pontosan ugyanúgy tanítják a "fáj a lábam" koreográfiát.
paatrick
őstag
A kérdés:
Mert visszanézték és egyértelmű volt hogy utolsó emberként szabálytalankodott. A másik védő nem érhetett volna oda, így viszont piros lap.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Ringman
nagyúr
valaki itt quaresmának képzelte magát.
---
lukaku ellen a mezhúzást nem kell lefújni, mert túl erős?
Soulfly842
addikt
Pontosan.
Az utolsó emberként szabálytalankodott-at úgy kell érteni, hogy már csak ő volt közte és a teljesen nyílt, tiszta kapuratörés és ziccer között.
Nem véten kezezés, mert mint egy házi kedvenc úgy mászott utána és az első lábaival elcsípte a labdát
B, ezt igazából senki nem tudja. A pályán lévők sem és a padon ülők sem
LyonnaisFan1
őstag
És egy sárga is elmaradt ott a Portugálnak, aki feszt cibálta a mezt.
A tartóssági próbát kiállta.
LyonnaisFan1
őstag
Thorgan mekkora gól.
DeathAdder
veterán
köcsög balgák megint a semmiből lövik a gólt
DeathAdder
veterán
de igen, és pontosan ezért dobálják magukat a könnyűvérű játékosok, mert ha talpon maradsz az 100ból 99x szabályos a játékvezető szerint, akkor is ha szilankosra rúgnak
forceberg
veterán
Miért kell hagyni ezeket a hátulról csúszva levadászásokat???
Csak a szerencse, hogy KdB egyben maradt.
[ Szerkesztve ]
LyonnaisFan1
őstag
Gól ide, gól oda. Csalódás ez a játékrész.
Közepes hangulat, kellemetlen végeredmény. Jobbra számítottam. De a fanzone legalább jó volt.
Egyébként ez a de Ligt egy állat élőben, nagyon kár volt a pirosért.
Go Gunners!
bagyulajuve
addikt
egy időben az ilyen egyből piros volt, aztán valahogy eltűnt ez a gyakorlat
Resistencia eterna
mephi666
nagyúr
A madrid véletlenül "rossz" Hazardot vett
Ez a gól nálam erősen kapushiba... oké, hogy kifelé csavarodott, de minimálisat kellett volna csak mozdulnia érte és takarás/megpattanás se volt...
forceberg
veterán
Én öreg vagyok, ( ha jól emlékszem, te sem tizenéves ) talán a '98-as VB-n volt ez egyből piros?
BenHans
addikt
Nem volt védhetetlen, de nem is adnám a kapusnak.
Erővel meglőtt külsőre csúszott labda, ami a rövid felé indul majd az útja több mint felénél csapódik az ellenkező irányba és fejmagasságtól lefelé. Ez egy nagyon tréfás labda volt...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
LyonnaisFan1
őstag
Kevésbé Duci Hazarddal jobban járnának.
-
Sztem Anthony Lopes ezt kivédte volna, de hát nem ő véd. Neki is kár volt kimennie a válogatottal ide, meg oda, mert akkor is a Rui Patricio védene, ha mindkettő lába el van törve.
Piftuka
veterán
Nálam elérte a Forma1 azt, hogy már nem érdekel. Az idei futamok közül is kb. két rajtot láttam összesen. Azért 10 éve nem gondoltam, hogy egyszer eljutok ide.
Persze nem rajtam múlott, hanem rajtuk.
"Aquila non captat muscas."
forceberg
veterán
Csalahanologlu?
[link]
ZavaBalazs
őstag
hajaj, ha már durván félrefújt angol-német meccsek, olvass kicsit a fantomgólról is
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
LyonnaisFan1
őstag
Kevin de Bruynet csak kiiktatták a Portugálok.
mephi666
nagyúr
Jaja, van ilyen is... ennek a ratyi varnak meg gólvonal technek van legalább ilyen hozadéka, hogy ezek az esetek nem fordulhatnak elő
Ui: ez a német eset azért is volt undorító, mert 2-2vel mehettek volna félidőre, de maradt így a 2-1, utána még jobban fel kellett menni, teret adva a kontráknak... amiből lett egy undorító 4-1
[ Szerkesztve ]
(#151038) DeathAdder válasza ZavaBalazs (#151035) üzenetére
DeathAdder
veterán
na meg 1945-ért is van mit törleszteni ugye
lukaku jo pelda ra, hogy egy nagydarab csatar is lehet robbanekony es gyors, nem tudom szalai ezen miert nem dolgozott sosem.0
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
bagyulajuve
addikt
szerintem már a 96-os eb-n is, de mindenképp 90-es évek második fele
mocsok fiatalok vagyunk mindketten
Resistencia eterna
Ringman
nagyúr
lukaku ledobott legalább 5 kilót (de inkább többet) mióta az interben van, valamit az étrendjén is változtattak.
szerk:
azért ne lukaku fizikumához hasonlítsuk szalait, a belga elég extrém eset.
[ Szerkesztve ]
mephi666
nagyúr
Jajj, Jota: találd már el a kaput
azert meg ismgy sem nadszalvekony
ez a jota nem szeret helyzetet kihasznalni, ez is feltunt. igy tolja a poolban is?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Piftuka
veterán
Teljesen jogos kiállítás volt.
De Ligt pedig profi játékos (ráadásul egy vagyont ér)... nem lehet(ne) ennyire buta. Még azzal is jobban járt volna a csapata, ha továbbengedi Schick-et...
Bárhogy is... éreztem, hogy búcsúznak a hollandok. A csehek megérdemelték a győzelmet. Mondjuk én 0:1-re tippeltem ezt a meccset.
A dánok sikerét is eltaláltam. Nagy arányú, sima győzelemre tippeltem. Bejött.
Sajnos a német-magyar 1:2 csak majdnem jött be...! ( )
Én az olasz-osztrák meccsre is meglepetést vártam. (Végül is... a "sógoroknak" ott volt a lehetőség.)
Elképesztő, de ezen az EB-n a magyar válogatottnak reális esélye volt a végső győzelemre is!
Egyetlen csapatra sem lehet mondani, hogy végig top formában játszik a kezdetek óta. Inkább meglehetősen sok középszerű, vagy annál is gyengébb produkciót láthattunk a sztároktól is.
Kíváncsi vagyok, melyik csapat nyeri a kupát, de ha a görögök EB-t nyerhettek, akkor a mostani felhozatalból bármelyik csapat behúzhatja.
Ám azért csak nyerjék a spanyolok, ha már így alakult!
DeathAdder
veterán
nem, de jövőre már így fogja
Ringman
nagyúr
tibi most nagyon magába roskadt, úgyhogy reagálok helyette én
Elképesztő, de ezen az EB-n a magyar válogatottnak reális esélye volt a végső győzelemre is!
coco2
őstag
Létezik arról bármi leírás, hogyan megy végig egy uefa bajnokság? Szeretném megérteni a folyamatot, hogyan lesz az 50-60-akárhány jelentkező csapatból a végén a 3 győztes. Amit találtam, hogy vannak kieséses körök, meg olyan, amikor mindenki játszik mindenkivel, de összecsapott félmondatos blogokat találtam csak, részletesen leírt összefoglalót nem. Létezik valahol?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Piftuka
veterán
A németek azóta sem tudják megemészteni. Pedig Hurst a 120. percben is betalált, így aztán már a vita gondolata is értelmetlen.
DeathAdder
veterán
nem tudom hogy a portugál vagy az angol válogatottól - e nagyobb blama, hogy ilyen minőségű kerettel nulla épkézláb támadást képtelenek építeni, nyilván az edzőket minősíti legjobban
Ringman
nagyúr
majd ha jose ül a padon, akkor jók lesznek
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
ingyenes kategóriában
- Paper Mario - The thousand-year door - újszerű Nintendo Switch játék
- Apple iPad Pro 5th M1 12.9 128Gb WiFi+Cellular + Magic Keyboard
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK TITANIUM 92%
- ASUS DSL-AC88U router AC3100, Dual band (2,4 és 5 GHz), Gigabit WAN/LAN, USB, Dual WAN
- iPhone 13 Pro 256GB Gyári Független - grafit, hibátlanul működik