Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Leszter-MU ismétlés Sport1-en
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #84999 üzenetére
Gazdaságilag top5? Ez honnan jött? Arsenal mindig is top4 volt. Kereterősséget is figyelembe véve. Meg úgy mindent. Most az utóbbi 10-15 évről beszélek. Persze, ehhez Wenger is kellett, de az utóbbi 2-3 évben már megvolt minden lehetősége, hogy durrantson valamit. BL nyolcaddöntőt meg PL 2.-4. helyezéseket nem lehet kitenni a vitrinbe.
Ráadásul a gazdaság csak egy dolog. Leszter hol is áll ilyen tekintetben? Tavaly megmutatta Wenger, hogy mit (nem) tud, meg a BL-ben sem mindig Barca-tól szopnak ki....
-
addikt
Ma este lesz a Real-Sevilla Európai Szuperkupa döntő.
És nekünk kéne ott játszani. Az lett volna sorsszerű, de mégsem úgy alakult.
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #84998 üzenetére
Én is olvastam azt, ez most a legfrissebb.
Hát igen, tegnap a weboldal grafikai kialakítása ütött nagyot, itt pedig a nyelvtannal akadnak problémák..
A másik dologra reagálva pedig, igen volt hogy csak 5. helyen voltak, mert a Liverpool is előttük állt gazdaságilag, keretértékben, bevételben etc.. (tudom nem mindig, az elmúlt években meg jól elis húzott már az Arsenal).
A leszter meg gondolom most fel lesz hozva az idők végezetéig ellenpéldának, mert egy olyan dolgot vittek véghez amihez fogható aligha történik meg ebben a században mégegyszer.Egy csapat gazdasági besorolása igenis nagy tényező ilyenkor, mint írtam már a PL-t a leszter előtt még senki sem nyert úgy hogy ne lett volna a gazdasági TOP3 -ban, illetve végzett volna az azt megelőző idényben a top3-ban.
A statisztikát meg lehet viccelni, ahogy a leszter tette, de mégegy olyan szenzáció soha ebben az emberöltőben nem fog megtörténni.Arról meg írtam h amit Wenger eddig csinált az igen is példamutató, az pedig hogy a következő lépést megtegye, BL-t, PL-t nyerjen lehet mostmár nem elég Wenger, de üzleti szempontból megközelítve hatalmas rizikó lenne ezt bevállalni, mert egy állandó top4-el és BL szerepléssel gyakorlatilag kimaxolja a bevételeket, az hogy hol esik ki már teljesen mindegy, nagy pénzt akkor kapod amikor kvalifikálod magad a BL-re.. (sokszor ezért is prioritás PL ha nem biztos a top4, szemben egy szaros BL kieséses szakasszal h továbbmész-e vagy sem) ezért megértem h nem egyszerű döntés orevoát mondani Wengernek.. mert az Arsenalnak kell a BL hogy ne nyíljon tovább az olló a top3-hoz képest. Egy united meg éppen leszarja ha kihagy 5 év BL-t, gazdaságilag meg sem érinti őket..
-
addikt
válasz DeathAdder #85006 üzenetére
Na ez ultragáz, hogy ennyire színvonaltalan az egész, hogy még helyesen írni sem tud az, akit megbíztak az online felület igazgazásával.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egy kérdés, még azt se tudjuk hol fog menni a nyitókör a PL-ből vagy ez a Spíler szar már biztos hétvégére?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #85011 üzenetére
Az lesz a legjobb ha a kö(s)zpénzből létrejött csatornát majd nem láthatja valaki.
Olyan finomságot meg se említek, hogy HD, jó szar lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
A végén még annyian sem érik el, mint amikor a Digin volt. Ahol legalább volt színvonal.
Mo, 2016.
Sírok.
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #85014 üzenetére
Korábban már írtam, én most jelenleg örülnék neki, ha a TV-ben tudnám normális minőségben nézni (mármint képi minőségben), mert váltottunk már digi-ről pár éve. Stream meg hol van, hol nincs, de leginkább nincs.
De eddig úgy tűnik, ez is kb olyan lesz. Legalábbis egy darabig.
4 nap a kezdésig, és még semmi biztosat nem tudni...
-
cyberkind
félisten
válasz KisTücsök #85018 üzenetére
Ha legalább ez a tetű új állami szar normálisan és kellő ráfordítással akkor végbement volna amikor kellett volna kicsit se érdekelne a téma, de így, hogy még az én pénzem is benne van ebben az új csodában és szinte biztosan nem láthatom persze nem magam miatt, hogy a döntés joga fennálljon kicsit idegesítő.
Pár embert neganizálni kéne ahogy a 7 évadban lesz is.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Motion_Blur #85016 üzenetére
jaj gec, a minőség befigyel megint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
válasz Motion_Blur #85023 üzenetére
Sörmeccs lesz, legalábbis nekem biztos. 3 vár a hűtőben hogy leöblítsem velük a torkomat majd a "nagy" izgalmak közepette.
Legalább a Sport1 HD nálam, ennyi örömöm van csak.
Azért jó lenne ha megnyerné a RM, mert akkor Zidane lenne a 6. aki játékosként és edzőként is megnyeri ezt a kupát.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Motion_Blur #85023 üzenetére
hát, most egy ótvar telóról vagyok, örülök, ha a ph be tud jönni rajta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
Bolasie -> Everton £30m.
Naugye.... még a deadline-ig sem kellett várni h meglegyen az első 30 milliós igazolás egy kis vagy középcsapattólÉs ebből a pénzből most van olyan érzésem hogy megy majd a krisálypalackba benteke
-
athomi
veterán
válasz DeathAdder #85006 üzenetére
Ilyen, amikor vmi az állami pénzekből megy. Színvonaltalan, szar... mindenhol a - főleg tehetségtelen, analfabéta - pajtások, haverok ülnek. Na ezért nem tetszik, hogy a spíler tv-n lesz a PL.
-
addikt
válasz DeathAdder #85026 üzenetére
A Benteke pénzből meg kéne venni egy komoly balhátvédet. Én a Wolfsburgből Ricardo Rodríguezt venném, az a csávó nagyfőnök, pedig csak 23 éves.
Egy baj van vele, nem valami gyors... mondjuk nincs is nagy szükség rá, hogy felfusson, mert hátulról is olyan labdákat ad...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #85029 üzenetére
Jól védekezik, magas is, szóval fejpárbajt se nagyon veszítene, mert sokan arra hajaznak, hogy úgy adják be a labdát, hogy az érkező ember ne a középhátvéddel fejpárbajozzon, hanem a szélsővel, azt meg könnyen lefejeli... az ilyen Arnautovic félék. Mivelhogy a szélső hátvédek általában alacsonyak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Amúgy nem értem, Moreno miért ilyen marha, annyira jó balhátvédnek tűnt, amikor ideigazolt. Ennyi idő alatt megtanulhatott volna már védekezni akkor is, ha két éve még nem ment.
Két év alatt Coutinho is hogy megtanult távolról lőni? Nemrégiben még a kapuig sem mentek el a lövései. Ha a csodaszezonban tudott volna így, mint most, akkor 100% bajnokok vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
A Realba sérülés miatt nem nevezték Balet, Kroost, Ronaldot, Navast és Pepét. Nincs a kezdőben meglepetésre Modric, James, Benzema. A Sevillában mindjárt kezdőként lép pályára a két új játékoks Hiroshi Kiyotake és Luciano Vietto.
Real Madrid kezdő:
Casilla
Carvajal
S. Ramos
Varane
Marcelo
Casemiro
Kovacic
Isco
Lucas
Asensio
MorataCserék:
Rubén
Nacho
Danilo
James
Modric
Benzema
Llorente[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz gyuromoj #85034 üzenetére
Köszönöm!
Még ezzel a kerettel is nyerhetõ, meg aztán ott a kispad is. De a Sevilla harcos gárda.
Asensio? Ez nekem új...
Mentségemre szóljon, mióta véget ért a szezon nem voltam a honlapjukon./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
gyuromoj
veterán
Asensio szépen kiszedte a pókot
-
szami777
addikt
Már pont kapcsoltam volna ki a meccset, erre vág egy ilyet a srác. Hihetetlen hogy mennyire élettelen a stadion egyébként. Nem érzem azt h ez egy szuperkupa donto.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
villamos
őstag
Hiába vannak tömve a lelátók, túl nagy hangzavar nincs...
Itthoni meccseken sokszor alig vannak, de legalább hangzavar azért van többnyire...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
addikt
Elvileg ennek a meccsnek arról kéne szólnia, hogy ki Európa legjobb csapata, aki Európát képviselhet a klubvilágbajnokságon, hogy az egész világ csúcsára felérhessen, erre leszarják mindketten. Azért szerintem ebből a szempontból nem helyes, hogy a BL győzelmet többre tartják, mint azt, hogy mi van utána a klub VB-n. Európa leszarja a világközi kupasorozatot. Ugyanúgy, ahogy az angol csapatok az európai kupasorozatot.
Ha a Premier League győzelem az angol csapatoknak nagyobb elismerés, mint a BL győzelem, és a BL győzelem az európaiaknak nagyobb elismerés, mint a klubVB győzelem, akkor angol bajnoknak nagyobb dolog lenni, mint a világ bajnokának. Na ez nincs rendben.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Citroware #85049 üzenetére
Nem értem, hogy hoztad ide a klub vb-t, lehet én nem vagyok tisztában akkor a szabályokkal, az megy klub vb-re, aki a BL-t megnyeri, nem ezt a szaros szuperkupát.
A klub vb-t meg a kutya nem érdekli, hatalmas idiótaság az egész, macska-egér meccsek a szezon kellős közepén.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Tippmix
- BestBuy ruhás topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen