~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
szegénynek lesz 1-2 rossz meccse, ami nyilván elkerülhetetlen, aztán majd szétszedik. de ne legyen igazam
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Manapság csak a szélsőségek léteznek valóban, de a 'pool-os közösség azért kivételes ilyen téren szvsz.
Egy kis érdekesség a múltból:
Nem tudom ki volt a nagyobb barom. Mi, hogy ennyit ajánlottunk érte vagy a Monaco, hogy visszautasították.
Go Gunners!
Ringman
nagyúr
Paul Pogba has tested positive for doping
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
venember83
nagyúr
Polpót doppingvétségen kapták, túl magas volt a tesztoszteron szintje az Udinese elleni meccsen vett mintában. Egyelőre felfüggesztették a futballista játékjogát, és várják a megerősítő vizsgálat eredményét. Ha az is pozitív, kétéves eltiltást kap, bizonyított szándék esetén pedig négyéves eltiltást kap Paul Pogba.
Egyes források szerint bizonyított doppingvétség esetén a klub felbonthatja a szerződését. Undorító ez a Pogba sztori, bárhonnan nézem.
[ Szerkesztve ]
HdRew
őstag
Pogba egyszerűen zseniális. A karrierje elején megmutatta, hogy mi is lehetne belőle, kisajtolta a csapatokból a sok lóvét, utána meg már csak élvezte az életet úgy, hogy kb. nem is kellett dolgoznia. Életművész kb.
(#192006) LyonnaisFan1 válasza venember83 (#191998) üzenetére
LyonnaisFan1
őstag
Bar nem meglepo, hogy elkuldesre kerult. Csak ido kerdese volt az egesz.
Rossz idenykezdes, elotte pocsek felkeszulesi merleg, meg elotte elbukott francia kupa elodonto, ami a helyes?! palyara allithatta volna a csapatot, nemzetkozi kupaporond szereples sikertelen kiharcolasa. Persze nem minden CSAK is az o nyakaba varrhato...
40 millio forintos kerdes, ki lehet az utod? Gennarro Gattuso az egyik (fo) eselyes.
De ameddig nem jon a tenyleges edzo hazon belul oldjak meg a napi feladatokat az A csapatnal.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Ringman
nagyúr
esetleg még a boszorkányság segíthet
Egyes források szerint bizonyított doppingvétség esetén a klub felbonthatja a szerződését
utána mehet a balettba arabokhoz ugrálni?
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
mephi666
nagyúr
...könyvet írhat majd leendő szabadidejében "balfék döntéseim - röviden" címmel... 2kötetes háború és béke terjedelemben de minek kellett doppingolnia? csalhatta volna nyugodtan tovább a tb-t legálisan...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Tibiajax
nagyúr
ezeknek a csicskító meccseknek amúgy mi értelme van? a kicsiket mindenki körbeveri, beszedi a sáp három pontot igen, és?.... annyira értelmetlen
nagypofájú portugálok cigányok
bezzeg 2-0-nál már nagyon megy a trükközés, szerencsétlen luxiak ellen
majd a spanyolok ellen is brillírozzatok is majd, nyomik
[ Szerkesztve ]
venember83
nagyúr
Ezt én nem tudom, szerintem nem. Max. fizetett instacelebnek. Szerintem az eltiltása kiterjed a FIFA összes tagszervezete által rendezett bajnokságra. Amúgy még azt várom, hogy elkezdjen köpködni a Juventusra, mondván, hogy a klub kötelezte adott szerek használatára, neki pedig fogalma sem volt semmiről. Ezt követően már csak bizonyítania kellene az egészet.
[ Szerkesztve ]
mephi666
nagyúr
...és Luxemburg így is csoport 3. -9GK-val (amit tegnap raktak nekik össze) ...Izland pedig csoport 5. +1GK-val
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
venember83
nagyúr
1993. Vén f*szok vagyunk. Na jó, csak ti, mert én továbbra is nagyszerűen tartom magam.
(#192016) Peterhappy válasza venember83 (#192015) üzenetére
Peterhappy
őstag
Az adatlap menupont alatt tudsz nicket modositani.
(#192017) venember83 válasza Peterhappy (#192016) üzenetére
venember83
nagyúr
A büdös mindenit, már itt tart a technika? Nicket lehet módosítani? Hihetetlen.
mephi666
nagyúr
...20éve regelt, tényleg ideje lenne módosítani venember103-ra
(#192019) Peterhappy válasza venember83 (#192017) üzenetére
Peterhappy
őstag
Elkepeszto.
Amugy valamit nagyon jol csinalhatsz, ha 20 evesen vennek erezted magad, most meg nem
Bar en lennek igy.
@Mephi: Az se rossz, bar en Fiatalember83-ra gondoltam.
venember83
nagyúr
Agresti: Bonucci perre megy a Juventusszal szemben, mivel a klub intézkedései miatt kárt szenvedett professzionális és arculati tekintetben. A játékos bármilyen megítélt kártérítést továbbít a Neuroland egyesületnek, számára a jogi lépés célja nem a haszonszerzés.
(#192021) venember83 válasza Peterhappy (#192019) üzenetére
venember83
nagyúr
BenjaminButton83 vagy DorianGray83 esetleg?
Tibiajax
nagyúr
ők nekem is valahogy jobban tetszenek, mind vlahovic vagy pogba..
azért pogba mennyire hülye, hogy még a padra is doppingolja magát?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
(#192025) bagyulajuve válasza venember83 (#192020) üzenetére
bagyulajuve
addikt
takony egy ember volt mindig is
Pogba meg simán bemárthatja a Juventust, ahogy írtad - volt már dopping vád a Juventus ellen (is)
Resistencia eterna
Tibiajax
nagyúr
mit vársz tőle?... dobj neki oda egy adag banánt
az ilyen elegáns, kifinomult játékosok, mint akik a feljebb lévő képen is láthatóak, már kihaltak
nagyítóval kell keresni őket. és örülünk, ha találunk egyáltalán valakit. régen meg.. volt azért jópár belőlük.
de nézd meg a francia bajnokságot.. az összes csapat 80%-a fekete
azok bírják az iramot. ők a mai, modernkori sportrabszolgák
(#192027) venember83 válasza bagyulajuve (#192025) üzenetére
venember83
nagyúr
Ne viccelj már, neki elvei vannak!!! Ugye mindenki emlékszik, hogyan ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen? Majd egy borzasztó év után fülét-farkát behúzva inkább visszakéredzkedett.
Komolyan, többre tartom Quagliarellát, mint ezt a magát legendának, ikonnak képzelő taknyot. Jó, nem méltó az egész Quagliához, én kérek elnézést.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen
az egy csoda momentum volt.. ő pedig nem is egy címercsókolgatós szintű emberke, neki default klubjai vannak/voltak.. a juventus volt az élete - gondolom én.
aztán mégis elment, a gólnál volt pofája simán ünnepelni, aztán meg.. tudjuk mi lett végül
filmet lehetne róla csinálni, komolyan..
a bonucci-story
vagy i'm bonucci
venember83
nagyúr
az egy csoda momentum volt..
Jó, hát nem mindenkit vezérel a káröröm, mint a Juve-útálatban jeleskedő interistákat.
DeathAdder
veterán
ha a régiek idejében van Insta, nem sokban különbözne a megítélésük
Tibiajax
nagyúr
bocsáss meg. bocsás meg.
ezt a posztomat most abszolút nem vezérelte az általában valóban jelenlévő juve-útálatom.
szóval ezt most kikérem magamnak. szavaim őszinték voltak, de klubsemlegesek
DeathAdder nem értek egyet. ne akard már azt mondani, hogy szaros szosöl-felületetktől függ az, h ki milyen ember. vagy akár játékos..
ugyan már
Peterhappy
őstag
Nagyon frusztráltnak tűnsz. Mi a gond?
Most olvastam, hogy mégsem eladó a Juve. Ez zaklatott fel ennyire?
Tibiajax
nagyúr
minjdárt itt az iphone-bemutató, és egyre erősebben érzem azt, hogy 7kiló fölött lesz a pro modell nálunk..
: D lehet azért
forceberg
veterán
Egyre többe kerül hülyének lenni...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
DeathAdder
veterán
szerintem nagyon is, olyan szintű információáralmás van naponta amilyen talán 10 év alatt nem volt összesen játékosokról a kilencvenes években, pedig akkor voltak csak igazán a nőverő, dorbézoló, alkoholista suttyúk
rivaldo, rdinhonak sem lenne ilyen romantikus megítélése
venember83
nagyúr
Nincs miért bocsánatot kérj, egyáltalán nem, de mi volt ebben olyan csodálatos számodra? Ha interistaként azt mondod, hogy a térdre kényszerített Chiellini, vert Buffon stb., teljesen megértem. De semleges szurkolóként tényleg nem látom.
forceberg
veterán
Egy fekete eredeti 9-es Inter mezt hol lehetne olcsón venni?
Persze,
Campana
névvel!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Tibiajax
nagyúr
a csodálatos szót természetesen triplán irónikusan/gúnyosan értettem..
Tibiajax
nagyúr
..az is milyen ratyi volt már, h megkapta a captain karszalagot egyből mire fel??
Ringman
nagyúr
cyberkind
félisten
Az nem lehet, hogy ez a Pogba sztori egy jó kis móka a Juventus részéről, mivel rájöttek, hogy gyökerek voltak vele kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
LyonnaisFan1
őstag
Willi Orban hetekre kiesett, igy neki a valogatott szereplesek is befejezodtek az ev hatralevo reszere.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Viszont a mai fociban a játékosok nagyobb főnökök, mint régen. Régen több alázat és összetartás volt a játékosokban.
Ma ez nem megoldható úgy, hogy a játékosok tudják, hogy a reklámértékük nagyobb, mint a klubé, mert a nép az egyéniségek iránt érez rajongást, és ez túl nagy mértékű pénzbeli befolyás, amivel a játékosok előszeretettel vissza is élnek. Ezért szálltak el a játékosárak is.
A legtöbb legnagyobb sztár csak csinált sztár, akiket a rajongótábornak meg a köznépnek meg kell feleltetni. A csapatok inkább rontják az esélyeiket a győzelemre, csak hogy az általuk kiválasztott rajongógyűjtő játékos lője be - erre jó példa volt a Barcelona és a köztudottan rossz százalékban büntetőt végző Messi megtartása büntetőlövőként karrierje végéig. Valójában mindegyik (CR is) csak egy hangya a hangyabolyban. Nem ők hozzák el a sikert, hanem az egész csapat együtt. Egyik távozása után sem lett rosszabb sem a Real, sem a Barca, sem a PSG, sem a MU, semelyik, vagy legalábbis nem önmagában amiatt lett rosszabb.
Régen a játékosok nem voltak annyira elszállva maguktól, a földön jártak és igazi csapatként dolgoztak össze. Tehát van valami abban, amit mond.
[ Szerkesztve ]
venember83
nagyúr
De, simán felmerülhet, csak éppen ebben az esetben ezt Pogbának kell bizonyítania, ami nem szokott egyszerűen menni doppingügyekben. Pk. Halep is már jó ideje próbálkozik mindenféle fórumokon.
cyberkind
félisten
Ez egyirányú út lenne csak, főleg a pontlevonós téma miatt, meg kell tőle szabadulni, érdekes irányt vett a karrierje...
Tibiajax
nagyúr
óó hogy az a.....
DeathAdder
veterán
ja, holvan már az hogy leállíthattad az utcán, vagy odamehettél a bajnokhoz és dumálhattatok egy f1 futam után
mephi666
nagyúr
...30 éve alig 2000fős falu falunapján találkoztam és fogtam kezet Puskással és Hidegkutival ...és nem felcsút volt a falu ...csak a régi háziorvos (aki már 80+, de még mindig melózik máshol) ismerte személyesen őket és megbeszélte velük, hogy jöjjenek el
venember83
nagyúr
Karra, b+, karra.
Sky Sport: Pogba tájékoztatta tegnap a Juve orvosi stábját, hogy a klub orvosi csapata által jóvá nem hagyott szerekhez folyamodott, így valós lehetőség a szerződés felbontása.
mephi666
nagyúr
...nemhogy szerzett volna egy üveg jóféle házi vegyest, az legálisan emelte volna a tesztoszteronszintjét
..közben indult egy jó kis Skót-Angol barátságtalan mérkőzés kéne egy szép hazai 3-0... ha ilyen keret mellett azután se basznák ki szószgétet, ők lennének a világ legnagyobb balfaszai