Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192049 üzenetére
...nemhogy szerzett volna egy üveg jóféle házi vegyest, az legálisan emelte volna a tesztoszteronszintjét
..közben indult egy jó kis Skót-Angol barátságtalan mérkőzés
kéne egy szép hazai 3-0... ha ilyen keret mellett azután se basznák ki szószgétet, ők lennének a világ legnagyobb balfaszai
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192047 üzenetére
...30 éve alig 2000fős falu falunapján találkoztam és fogtam kezet Puskással és Hidegkutival
...és nem felcsút volt a falu
...csak a régi háziorvos (aki már 80+, de még mindig melózik máshol) ismerte személyesen őket és megbeszélte velük, hogy jöjjenek el
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #192044 üzenetére
Ez egyirányú út lenne csak, főleg a pontlevonós téma miatt, meg kell tőle szabadulni, érdekes irányt vett a karrierje...
-
válasz
DeathAdder #192035 üzenetére
Viszont a mai fociban a játékosok nagyobb főnökök, mint régen. Régen több alázat és összetartás volt a játékosokban.
Ma ez nem megoldható úgy, hogy a játékosok tudják, hogy a reklámértékük nagyobb, mint a klubé, mert a nép az egyéniségek iránt érez rajongást, és ez túl nagy mértékű pénzbeli befolyás, amivel a játékosok előszeretettel vissza is élnek. Ezért szálltak el a játékosárak is.
A legtöbb legnagyobb sztár csak csinált sztár, akiket a rajongótábornak meg a köznépnek meg kell feleltetni. A csapatok inkább rontják az esélyeiket a győzelemre, csak hogy az általuk kiválasztott rajongógyűjtő játékos lője be - erre jó példa volt a Barcelona és a köztudottan rossz százalékban büntetőt végző Messi megtartása büntetőlövőként karrierje végéig. Valójában mindegyik (CR is) csak egy hangya a hangyabolyban. Nem ők hozzák el a sikert, hanem az egész csapat együtt. Egyik távozása után sem lett rosszabb sem a Real, sem a Barca, sem a PSG, sem a MU, semelyik, vagy legalábbis nem önmagában amiatt lett rosszabb.Régen a játékosok nem voltak annyira elszállva maguktól, a földön jártak és igazi csapatként dolgoztak össze. Tehát van valami abban, amit mond.
-
LyonnaisFan1
őstag
Willi Orban hetekre kiesett, igy neki a valogatott szereplesek is befejezodtek az ev hatralevo reszere.
-
cyberkind
félisten
Az nem lehet, hogy ez a Pogba sztori egy jó kis móka a Juventus részéről, mivel rájöttek, hogy gyökerek voltak vele kapcsolatban?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #192036 üzenetére
..az is milyen ratyi volt már, h megkapta a captain karszalagot egyből
mire fel??
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #192036 üzenetére
a csodálatos szót természetesen triplán irónikusan/gúnyosan értettem..
-
Egy fekete eredeti 9-es Inter mezt hol lehetne olcsón venni?
Persze,
Campana
névvel! -
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tibiajax #192031 üzenetére
szerintem nagyon is, olyan szintű információáralmás van naponta amilyen talán 10 év alatt nem volt összesen játékosokról a kilencvenes években, pedig akkor voltak csak igazán a nőverő, dorbézoló, alkoholista suttyúk
rivaldo, rdinhonak sem lenne ilyen romantikus megítélése
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy #192032 üzenetére
minjdárt itt az iphone-bemutató, és egyre erősebben érzem azt, hogy 7kiló fölött lesz a pro modell nálunk..
: D lehet azért -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #192029 üzenetére
bocsáss meg. bocsás meg.
ezt a posztomat most abszolút nem vezérelte az általában valóban jelenlévő juve-útálatom.szóval ezt most kikérem magamnak. szavaim őszinték voltak, de klubsemlegesek
DeathAdder nem értek egyet. ne akard már azt mondani, hogy szaros szosöl-felületetktől függ az, h ki milyen ember. vagy akár játékos..
ugyan már -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #192027 üzenetére
ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen
az egy csoda momentum volt..ő pedig nem is egy címercsókolgatós szintű emberke, neki default klubjai vannak/voltak.. a juventus volt az élete - gondolom én.
aztán mégis elment, a gólnál volt pofája simán ünnepelni, aztán meg.. tudjuk mi lett végülfilmet lehetne róla csinálni, komolyan..
a bonucci-story
vagy i'm bonucci -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #192025 üzenetére
Ne viccelj már, neki elvei vannak!!! Ugye mindenki emlékszik, hogyan ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen? Majd egy borzasztó év után fülét-farkát behúzva inkább visszakéredzkedett.
Komolyan, többre tartom Quagliarellát, mint ezt a magát legendának, ikonnak képzelő taknyot. Jó, nem méltó az egész Quagliához, én kérek elnézést.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus #192024 üzenetére
mit vársz tőle?... dobj neki oda egy adag banánt
az ilyen elegáns, kifinomult játékosok, mint akik a feljebb lévő képen is láthatóak, már kihaltak
nagyítóval kell keresni őket. és örülünk, ha találunk egyáltalán valakit. régen meg.. volt azért jópár belőlük.de nézd meg a francia bajnokságot.. az összes csapat 80%-a fekete
azok bírják az iramot. ők a mai, modernkori sportrabszolgák -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #192020 üzenetére
takony egy ember volt mindig is
Pogba meg simán bemárthatja a Juventust, ahogy írtad - volt már dopping vád a Juventus ellen (is)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #192015 üzenetére
ők nekem is valahogy jobban tetszenek, mind vlahovic vagy pogba..
-
Peterhappy
őstag
válasz
venember83 #192021 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #192019 üzenetére
BenjaminButton83 vagy DorianGray83 esetleg?
-
venember83
nagyúr
Agresti: Bonucci perre megy a Juventusszal szemben, mivel a klub intézkedései miatt kárt szenvedett professzionális és arculati tekintetben. A játékos bármilyen megítélt kártérítést továbbít a Neuroland egyesületnek, számára a jogi lépés célja nem a haszonszerzés.
-
Peterhappy
őstag
válasz
venember83 #192017 üzenetére
Elkepeszto.
Amugy valamit nagyon jol csinalhatsz, ha 20 evesen vennek erezted magad, most meg nem
Bar en lennek igy.@Mephi: Az se rossz, bar en Fiatalember83-ra gondoltam.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #192016 üzenetére
...20éve regelt, tényleg ideje lenne módosítani venember103-ra
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #192016 üzenetére
A büdös mindenit, már itt tart a technika? Nicket lehet módosítani? Hihetetlen.
-
Peterhappy
őstag
válasz
venember83 #192015 üzenetére
Az adatlap menupont alatt tudsz nicket modositani.
-
venember83
nagyúr
1993. Vén f*szok vagyunk. Na jó, csak ti, mert én továbbra is nagyszerűen tartom magam.
-
pourri
aktív tag
9-0 gecc
-
O-o:
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #192007 üzenetére
Ezt én nem tudom, szerintem nem. Max. fizetett instacelebnek. Szerintem az eltiltása kiterjed a FIFA összes tagszervezete által rendezett bajnokságra. Amúgy még azt várom, hogy elkezdjen köpködni a Juventusra, mondván, hogy a klub kötelezte adott szerek használatára, neki pedig fogalma sem volt semmiről. Ezt követően már csak bizonyítania kellene az egészet.
-
Tibiajax
nagyúr
ezeknek a csicskító meccseknek amúgy mi értelme van? a kicsiket mindenki körbeveri, beszedi a sáp három pontot igen, és?.... annyira értelmetlen
nagypofájú portugálok cigányok
bezzeg 2-0-nál már nagyon megy a trükközés, szerencsétlen luxiak ellenmajd a spanyolok ellen is brillírozzatok is majd, nyomik
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #192004 üzenetére
Faint
-
Ringman
félisten
válasz
esetleg még a boszorkányság segíthet
Egyes források szerint bizonyított doppingvétség esetén a klub felbonthatja a szerződését
utána mehet a
balettbaarabokhoz ugrálni? -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83 #191998 üzenetére
Bar nem meglepo, hogy elkuldesre kerult. Csak ido kerdese volt az egesz.
Rossz idenykezdes, elotte pocsek felkeszulesi merleg, meg elotte elbukott francia kupa elodonto, ami a helyes?! palyara allithatta volna a csapatot, nemzetkozi kupaporond szereples sikertelen kiharcolasa. Persze nem minden CSAK is az o nyakaba varrhato...
40 millio forintos kerdes, ki lehet az utod? Gennarro Gattuso az egyik (fo) eselyes.
De ameddig nem jon a tenyleges edzo hazon belul oldjak meg a napi feladatokat az A csapatnal. -
HdRew
őstag
válasz
Pogba egyszerűen zseniális. A karrierje elején megmutatta, hogy mi is lehetne belőle, kisajtolta a csapatokból a sok lóvét, utána meg már csak élvezte az életet úgy, hogy kb. nem is kellett dolgoznia. Életművész kb.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #192003 üzenetére
Polpót doppingvétségen kapták, túl magas volt a tesztoszteron szintje az Udinese elleni meccsen vett mintában. Egyelőre felfüggesztették a futballista játékjogát, és várják a megerősítő vizsgálat eredményét. Ha az is pozitív, kétéves eltiltást kap, bizonyított szándék esetén pedig négyéves eltiltást kap Paul Pogba.
Egyes források szerint bizonyított doppingvétség esetén a klub felbonthatja a szerződését. Undorító ez a Pogba sztori, bárhonnan nézem.
-
Ringman
félisten
Paul Pogba has tested positive for doping
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest