~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
őstag
Integra
titán
megtaláltam, anderlecht edzője
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
venember83
nagyúr
A Juventus is el akarta vinni kölcsönbe, opciós joggal. Persze semmi nem lett belőle. Mily meglepő.
Dinter
addikt
Nem kizárás volt, hanem azt a meccset 3-0-lal a celtiknek adták. Szóval ígyis épphogycsak lecsúsztak, idegenben lőttel estek ki.
IreN!CuS
őstag
Aztán ha a 3:0 nem lett volna elég akkor lett volna kizárás , vagy 4:0 5:0 hmm 6:0 ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
pohár
félisten
nem, mindig 3-0 szokott lenne ilyen esetekben az eredmény (meg ha az egyik fél nem áll ki, stb stb)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Így van, mindig a 3-0 a standard nagypályán.
Més que un club!
IreN!CuS
őstag
Amikor nem állnak ki 3:0 azt tudtam de azt hogy ilyenkor is ezt kapják nem.
Akkor ez van legközelebb figyelnek
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
NyxNyxNyx
addikt
Abból indultam ki, hogy a Lyon egy neves francia csapat és helyettük megy az Astra, mert ők valószínűleg A kerettel álltak ki.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
cyberkind
félisten
Bajnoki cím zsebben.
pohár
félisten
a BL-csoportkör képekben:
Balonak van egy házi malaca, ha valaki nem értené a képet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
7600 GS
addikt
Az A csoportban sok focit mondjuk nem fogunk látni.
7600 GS
addikt
Bosque kikukázta a keretből Pikét.
salival
aktív tag
kovacic már most félisten. 5 éven belül potenciálisan lazán aranylaszti top5 szint lehet belőle.
YNWA
szami777
addikt
Ahogy látom Mata-t is.
Le a kalappal
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Sztbeni
őstag
Egy kis értékelés a BL csoportokról:
A csoport (Atletico, Juventus, Olimpiakosz, Malmö):
Keret alapján a Juve és az Atleti sima továbbjutó, a csoportelsőségért kéne harcolniuk. Sajnos azonban a Juve tavaly bizonyította, hogy könnyű csoportból is ki lehet esni. Allegrivel nem várok csodát. Talán meglesz a továbbjutás, de nagy összeget nem tennék rá. Az Olimpiakosz is odaérhet. A Malmö szerintem esélytelen, örülhetnek ha pontot tudnak szerezni.
Sorrend:
1. Athletico
2. Juventus
3. Olimpiakosz
4. Malmö
B csoport (Real, Basel, Liverpool, Ludogorec):
A Real csoportelsősége nincs veszélyben. A Ludogorec tavaly már bizonyította, hogy nem szabad őket leírni, a parádés play off meccs pedig hatalmas löketet ad nekik. A Basel szerintem itt esélytelen, a Pool pedig Suarez nélkül nem fogja megváltani a világot. Azt pedig megkockáztatom, hogy a Ludogorec lesz az idei meglepetéscsapat.
Sorrend:
1. Real
2. Ludogorec
3. Liverpool
4. Basel
C csoport (Benfica, Zenyit, Leverkusen, Monaco):
Keretileg a Zenyit a legerősebb, meg is szerzik az elsőséget. A Monaco gyengült, de küzdhetnek a továbbjutásért. A Benfica és a Lever is hasonló erőt képvisel. A Lever tavaly hatalmas mákkal továbbment, de ez idén kevés lesz. Másodiknak a Monaco vagy a Benfica fog befutni. Inkább az előbbire tippelek.
Sorrend:
1. Zenyit
2. Monaco
3. Benfica
4. Leverkusen
D csoport (Arsenal, Dortmund, Galatasaray, Anderlecht):
Az Arsenal és a Dortmund továbbjutása nem fog veszélyben forogni. Az Anderlecht egy pontnak is örülhet.
Sorrend:
1. Arsenal
2. Dortmund
3. Galatasaray
4. Anderlecht
E csoport (Bayern, City, CSZKA, Roma):
Halálcsoport. Szinte lehetetlen megtippelni a sorrendet. A Bayern-City-CSZKA tavaly is együtt volt. Azóta viszont sok minden változott. Keretileg a Bayern valamivel jobb a Citynél, a CSZKA meg a Roma pedig nagyon hasonló. Nem zárnám ki a Bayern kiesését se. A Roma a várakozásokkal ellentétben nem fog szerintem jól szerepelni. A CSZKA szerencsével továbbmehet. Lehet, hogy sokan be fognak most szólni, de én megkockáztatom, hogy az idei év negatív csalódása a Bayern München lesz.
Sorrend:
1. City
2. CSZKA
3. Bayern
4. Roma
F csoport (Barcelona, PSG, Ajax, APOEL):
Ez egy tipikusan két részre szakadó csoport lesz. A Barca meg a PSG harcol az elsőségért, az Ajax és az APOEL pedig a harmadik helyért.
Sorrend:
1. Barcelona
2. PSG
3. Ajax
4. APOEL
G csoport (Chelsea, Schalke, Sporting, Maribor):
Sokat nem tudok erről a csoportról írni. A kalapok szerinti sorrend lesz a végeredmény.
H csoport (Porto, Sahtyor, Bilbao, BATE):
A legkiegyensúlyozottabb csoport. Lehetetlen megtippelni a végét. A Sahtyort mondanám alapból elsőnek, de a hazai pálya hiánya, és a játékosok félelme betehet nekik. A Porto és a Bilbao hasonlóan erős, de a BATE-t se szabad leírni. Nem merek itt sorrendet felállítani.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
KisTücsök
addikt
"Az Arsenal és a Dortmund továbbjutása nem fog veszélyben forogni."
Persze csak azért, mert a félelmetes Ludogorecet nem ők kapták.
Ps Vita
őstag
ja bzmeg,a Ludogorec erősebb mint a 'pool és a Basel
Beszarok
és akkor a CSZKA-rólnem is beszéltem....
na meg a Zenit szvsz pont hogy a leggyengébb a csoportjában
[ Szerkesztve ]
Sztbeni
őstag
A Ludogorecet tavaly is lesajnálta mindenki, aztán csak megpicsázták a PSV-t meg a Laziót
Sztbeni
őstag
Látom értesz hozzá. Zenit a leggyengébb
Transfermarkt:
Benfica értéke: 151 millió (5,06 millió per fő)
Monaco értéke: 192 millió (6,21 millió per fő)
Leverkusen értéke: 183 millió (6,78 millió per fő)
Zenit értéke: 230 millió (9,6 millió per fő)
Sztbeni
őstag
Top 3 legértékesebb játékos:
Benfica:
1. Gaitan (22 millió)
2. Perez (20 millió)
3. Salvio (17 millió)
Leverkusen:
1. Bender (22 millió)
2. Toprak (18 millió)
3. Leno (18 millió)
Monaco:
1. Falcao (55 millió)
2. Moutinha (30 millió)
3. Kondogbia (15 millió)
Zenyit:
1. Hulk (48 millió)
2. Witsel (35 millió)
3. Garay (20 millió)
Mindezt mondom úgy, hogy a transfermarkt általában a topligásokat túlértékeli.
L_YKing
addikt
csak szólok nem a legdrágább a legjobb!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Sztbeni
őstag
Falcao pedig sanszos, hogy távozik, így a Monacot kihúzhatjuk az esélyesek közül.
NyxNyxNyx
addikt
Liverpool 356,00 Mill. €
Ludogorets 35,35 Mill. €
Ja és anno mondtad hogy a Tottenham és az Everton nem BL szintű, de "az oroszoknál CSZKA, Zenit, Lokomotiv és a Szpartak, sőt már a Dinamo is mágállná a helyét"
Spurs 281,05 Mill. €
Everton 171,75 Mill. €
Zenit 229,85 Mill. €
CSZKA 178,90 Mill. €
Dinamo 142,40 Mill. €
Lokomotiv 129,80 Mill. €
Ezt csak az ellentmondásod kedvéért hoztam fel, nem csak a keret ára számít. Egyébként szerintem egyszintű a 3 csapat, a Monaco lesz gyengébb mert eladták a kettő alapembert. Feltéve ha Falcao elmegy.
[ Szerkesztve ]
Sztbeni
őstag
A topligákat véleményem szerint durván túlértékelik. Beférne a BL-be a Tottenham, de nem sok pluszt adna.
Nem csak az érték számít, de olyat mondani, hogy a Zenyit a leggyengébb a csoportjában, az nevetséges.
[ Szerkesztve ]
NyxNyxNyx
addikt
Nézd meg az árakat, senki sincs túlértékelve, egyszerűen mély a keret. Ezzel szemben Hulk nem ér 58 milliót 48 milliót. szerk: elnéztem
"Nem csak az érték számít, de olyat mondani, hogy a Zenyit a leggyengébb a csoportjában, az nevetséges."
Fele annyira sem nevetséges mint a Ludogoreced.
[ Szerkesztve ]
Ps Vita
őstag
A legértékesebb nem egyenlő a legjobbal
Továbbra is tartom a véleményem
salival
aktív tag
Sztbeni
őstag
Ha a Zenyit szerinted gyengébb mint a Benfica vagy a Lever, akkor sajnállak
Rypejakten
addikt
kapcsold már ki a vörös képernyőkímélőt. a Ludogorec olyan lazán ki fog zúgni, hogy a zsoldosbraziloknak még a kézmelegítő kesztyűt felvenni sem lesz idejük, a BATE meg Debrecen szint, komolytalan gárda, a Zenit meg amilyen élvezhetetlenül fos focit játszott tavaly is (a mighty Austria Wien épphogy legyőzte őket), megkockáztatom, hogy még a továbbjutás is necces, nemhogy a ziccermentes első hely.
a CSZKA szerintem szintén csoportutolsó lesz.
Ps Vita
őstag
Na ez most szíven ütött
[ Szerkesztve ]
Sztbeni
őstag
A Spaletti féle borzalmasan focizó Zenitet ne hasonlítsuk a mostanihoz. Mondjuk még azzal a borzalmas játékkal is továbbmentek.
Sickboy25
addikt
Ennyi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Sztbeni
őstag
De nem értem, hogy miért hisztizik most mindenki. Írtam egy szubjektív listát, vagy bejön vagy nem. Minden évben van pozitív és negatív meglepetés, így írtam ilyet is (Ludogorec, Bayern).
Tibiajax
nagyúr
bocs, de a bate és a debrecen nem egy szint..
szami777
addikt
Cambiasso --> Leicester
Kíváncsi leszek erre a csapatra.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
KisTücsök
addikt
Holnap arra akarok ébredni, hogy ez hivatalos is!
L_YKing
addikt
Remélem marad
szami777
addikt
Tessék, itt a hivatalos is
Torres 2 évre kölcsönbe megy a Milanhoz.
Basszameg, hogy csak kölcsönbe adjuk. Itt megint a Milannak a hülye átigazolási stratégiája nyert.
Viszont kizártnak tartom, hogy utána visszajönne.
Egyetlen viszonylag jó szezonja volt a Chelseanél (Amikor EL-t nyert a csapat tavalyelőtt)
Remélem hozzásegítheti a Milant a BL-be jutáshoz, nagyon szerettem anno, mára már egyértelműen visszahúzta a csapatot.
Legemlékezetesebb momentuma számomra a Chelseanél. [link]
[ Szerkesztve ]
Integra
titán
reusssss
és végre normális a frizurája és a hajszíne is
törölt tag
Azt a végén hozza a règi formáját
szami777
addikt
Így viszont jön még egy csatár, Destro vagy Rémy lesz az.
L_YKing
addikt
Nekem nagyon szimpatikus futballista(Messi szintű). És krva jól focizik.
xsanyi: azt hittem az amikor 0 méterről üres kapura mellé DDDDD
[ Szerkesztve ]
KisTücsök
addikt
Ez nagyon-nagyon-nagyon gonosz volt.
xsanyi77:
Ennyire chelsea érdekeltségű transzfernek rég nem örültem.
Most már akkor minden adott, hogy mindent megnyerjünk. Eddig nem mertem kimondani, de mostmár megteszem.
Integra
titán
itt egy gonosz
szami777
addikt
Volt itt egy szép forgás
Suarez eligazolt a Barcelonába -> helyére Balotelli jött-> helyére Torres jött -> helyére Costa jött->helyére Mandzukic jött->helyére Lewandowski jött-> helyére Immobile
(#56046) Integra
Már sajnálom őket
[ Szerkesztve ]
L_YKing
addikt
Jujj
Integra
titán
angol lapok szerint holtby transzfer fix.. na erre kíváncsi vagyok..