Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
angol lapok szerint holtby transzfer fix.. na erre kíváncsi vagyok..
-
szami777
addikt
Volt itt egy szép forgás
Suarez eligazolt a Barcelonába -> helyére Balotelli jött-> helyére Torres jött -> helyére Costa jött->helyére Mandzukic jött->helyére Lewandowski jött-> helyére Immobile
(#56046) Integra
Már sajnálom őket
-
Integra
titán
reusssss
és végre normális a frizurája és a hajszíne is -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #56038 üzenetére
Tessék, itt a hivatalos is
Torres 2 évre kölcsönbe megy a Milanhoz.
Basszameg, hogy csak kölcsönbe adjuk. Itt megint a Milannak a hülye átigazolási stratégiája nyert.
Viszont kizártnak tartom, hogy utána visszajönne.Egyetlen viszonylag jó szezonja volt a Chelseanél (Amikor EL-t nyert a csapat tavalyelőtt)
Remélem hozzásegítheti a Milant a BL-be jutáshoz, nagyon szerettem anno, mára már egyértelműen visszahúzta a csapatot.
Legemlékezetesebb momentuma számomra a Chelseanél. [link] -
szami777
addikt
Cambiasso --> Leicester
Kíváncsi leszek erre a csapatra. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Rypejakten #56031 üzenetére
bocs, de a bate és a debrecen nem egy szint..
-
Sickboy25
addikt
válasz
Ennyi
-
Sztbeni
őstag
válasz
A Spaletti féle borzalmasan focizó Zenitet ne hasonlítsuk a mostanihoz. Mondjuk még azzal a borzalmas játékkal is továbbmentek.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Sztbeni #56017 üzenetére
kapcsold már ki a vörös képernyőkímélőt.
a Ludogorec olyan lazán ki fog zúgni, hogy a zsoldosbraziloknak még a kézmelegítő kesztyűt felvenni sem lesz idejük, a BATE meg Debrecen szint, komolytalan gárda, a Zenit meg amilyen élvezhetetlenül fos focit játszott tavaly is (a mighty Austria Wien épphogy legyőzte őket), megkockáztatom, hogy még a továbbjutás is necces, nemhogy a ziccermentes első hely.
a CSZKA szerintem szintén csoportutolsó lesz. -
salival
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sztbeni #56026 üzenetére
Nézd meg az árakat, senki sincs túlértékelve, egyszerűen mély a keret. Ezzel szemben Hulk nem ér
58 milliót48 milliót. szerk: elnéztem"Nem csak az érték számít, de olyat mondani, hogy a Zenyit a leggyengébb a csoportjában, az nevetséges."
Fele annyira sem nevetséges mint a Ludogoreced. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sztbeni #56021 üzenetére
Liverpool 356,00 Mill. €
Ludogorets 35,35 Mill. €Ja és anno mondtad hogy a Tottenham és az Everton nem BL szintű, de "az oroszoknál CSZKA, Zenit, Lokomotiv és a Szpartak, sőt már a Dinamo is mágállná a helyét"
Spurs 281,05 Mill. €
Everton 171,75 Mill. €
Zenit 229,85 Mill. €
CSZKA 178,90 Mill. €
Dinamo 142,40 Mill. €
Lokomotiv 129,80 Mill. €Ezt csak az ellentmondásod kedvéért hoztam fel, nem csak a keret ára számít. Egyébként szerintem egyszintű a 3 csapat, a Monaco lesz gyengébb mert eladták a kettő alapembert. Feltéve ha Falcao elmegy.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Sztbeni #56021 üzenetére
Top 3 legértékesebb játékos:
Benfica:
1. Gaitan (22 millió)
2. Perez (20 millió)
3. Salvio (17 millió)Leverkusen:
1. Bender (22 millió)
2. Toprak (18 millió)
3. Leno (18 millió)Monaco:
1. Falcao (55 millió)
2. Moutinha (30 millió)
3. Kondogbia (15 millió)Zenyit:
1. Hulk (48 millió)
2. Witsel (35 millió)
3. Garay (20 millió)Mindezt mondom úgy, hogy a transfermarkt általában a topligásokat túlértékeli.
-
-
Sztbeni
őstag
Egy kis értékelés a BL csoportokról:
A csoport (Atletico, Juventus, Olimpiakosz, Malmö):
Keret alapján a Juve és az Atleti sima továbbjutó, a csoportelsőségért kéne harcolniuk. Sajnos azonban a Juve tavaly bizonyította, hogy könnyű csoportból is ki lehet esni. Allegrivel nem várok csodát. Talán meglesz a továbbjutás, de nagy összeget nem tennék rá. Az Olimpiakosz is odaérhet. A Malmö szerintem esélytelen, örülhetnek ha pontot tudnak szerezni.
Sorrend:
1. Athletico
2. Juventus
3. Olimpiakosz
4. MalmöB csoport (Real, Basel, Liverpool, Ludogorec):
A Real csoportelsősége nincs veszélyben. A Ludogorec tavaly már bizonyította, hogy nem szabad őket leírni, a parádés play off meccs pedig hatalmas löketet ad nekik. A Basel szerintem itt esélytelen, a Pool pedig Suarez nélkül nem fogja megváltani a világot. Azt pedig megkockáztatom, hogy a Ludogorec lesz az idei meglepetéscsapat.
Sorrend:
1. Real
2. Ludogorec
3. Liverpool
4. BaselC csoport (Benfica, Zenyit, Leverkusen, Monaco):
Keretileg a Zenyit a legerősebb, meg is szerzik az elsőséget. A Monaco gyengült, de küzdhetnek a továbbjutásért. A Benfica és a Lever is hasonló erőt képvisel. A Lever tavaly hatalmas mákkal továbbment, de ez idén kevés lesz. Másodiknak a Monaco vagy a Benfica fog befutni. Inkább az előbbire tippelek.
Sorrend:
1. Zenyit
2. Monaco
3. Benfica
4. LeverkusenD csoport (Arsenal, Dortmund, Galatasaray, Anderlecht):
Az Arsenal és a Dortmund továbbjutása nem fog veszélyben forogni. Az Anderlecht egy pontnak is örülhet.
Sorrend:
1. Arsenal
2. Dortmund
3. Galatasaray
4. AnderlechtE csoport (Bayern, City, CSZKA, Roma):
Halálcsoport. Szinte lehetetlen megtippelni a sorrendet. A Bayern-City-CSZKA tavaly is együtt volt. Azóta viszont sok minden változott. Keretileg a Bayern valamivel jobb a Citynél, a CSZKA meg a Roma pedig nagyon hasonló. Nem zárnám ki a Bayern kiesését se. A Roma a várakozásokkal ellentétben nem fog szerintem jól szerepelni. A CSZKA szerencsével továbbmehet. Lehet, hogy sokan be fognak most szólni, de én megkockáztatom, hogy az idei év negatív csalódása a Bayern München lesz.
Sorrend:
1. City
2. CSZKA
3. Bayern
4. RomaF csoport (Barcelona, PSG, Ajax, APOEL):
Ez egy tipikusan két részre szakadó csoport lesz. A Barca meg a PSG harcol az elsőségért, az Ajax és az APOEL pedig a harmadik helyért.
Sorrend:
1. Barcelona
2. PSG
3. Ajax
4. APOELG csoport (Chelsea, Schalke, Sporting, Maribor):
Sokat nem tudok erről a csoportról írni. A kalapok szerinti sorrend lesz a végeredmény.
H csoport (Porto, Sahtyor, Bilbao, BATE):
A legkiegyensúlyozottabb csoport. Lehetetlen megtippelni a végét. A Sahtyort mondanám alapból elsőnek, de a hazai pálya hiánya, és a játékosok félelme betehet nekik. A Porto és a Bilbao hasonlóan erős, de a BATE-t se szabad leírni. Nem merek itt sorrendet felállítani.
-
7600 GS
addikt
Bosque kikukázta a keretből Pikét.
-
pohár
félisten
a BL-csoportkör képekben:
Balonak van egy házi malaca, ha valaki nem értené a képet
-
Tibiajax
nagyúr
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest