Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #172999 üzenetére
Ha már felmerült... A Gazzetta és a Tuttosport szerint a Juve még a vb előtt hosszabbítana Rabiot-val, de a milánói lap szerint nem valószínű a megegyezés.
Őszintén örülnék, ha nyáron elhagyná a keretet. Idén kiváló, meglepő módon pont a vb évében, szerződése utolsó évében, de eddig miért nem nyújtott közel sem ennyit? Évekig felvette a szép bért, de közel sem hozta ki a maximumot magából, és szerintem nagy esély van rá, hogy hosszabbítás után ugyanúgy visszalép a megszokott szürkeségbe. Menjek csak, ahova szeretne, irány a PL, ott szebb a fizetés is, csak nehogy kiderüljön, hogy ott kevésbé tolerálják az ilyen alibiző ficsúrokat. -
forceberg
veterán
válasz venember83 #173001 üzenetére
Mostanra sikerült megszoknia a középszerű légkört, ami áthatolja a FF csíkos dresszt.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
"A Liverpool az ESPN szerint felvette a kapcsolatot Frenkie de Jong ügynökeivel egy esetleges januári leigazolás ügyében. A Vörösöknek nem lesz könnyű megszerezni a Barcelona játékosát, ugyanis a Manchester United és a Chelsea is vadászik a középpályásra."
mondjuk neki is tudnék örülni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
-
Datsyuk
aktív tag
válasz viharhozo #173003 üzenetére
Ez olyan tipikus bayernes hozzászólás volt. Lehet délebre divat a saját vállad veregetése, de másnak erre nincs szüksége. Ahogy Katari pénzekre se, legyen az kisebb vagy nagyobb összeg.
Ahogy írtam, én konkrét összeget nem mondtam és nem is tudok, hogy lenne ilyen. Bellinghamet szívesen megtartanák ezért is lett az egyik helyettes kapitány. De azt mondták, ha megy, akkor valakinek 100 millió fölött kell fizetnie. Ennyit tudok.
A pénz pedig a keret újraépítésére fog kelleni ami az utóbbi időben nem sikerült jól. De talán most elkezdődött valami új(Özcan, Mouki, Schlotti, Süle, Gittens, Reyna, Kobel).
Azt, hogy milyen nehéz kulcsjátékost helyettesíteni a bayern is megtapasztalhatta.....(Lewa). A BVB-nél sajnos ezt gyakrabban kell megtenni mint 7-8 évente. Ha Bellingham menne szintén nem könnyű megtalálni ki lehet az utóda. Amit furcsa leírni egy 19 évesnél.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #173007 üzenetére
több mint 700 a hetije, eddig 360 volt
más dolog hogy ebből mennyit adtak oda neki eddig
szerintem nyugodtan le lehet mondani az ilyen marquee transferekről, PL contenderként BL döntőkkel sem éltünk vele, pedig az komoly pénzügyi boost, majd biztos ezután fogunk
de szerintem nincs is alapja, a bellingham érdeklődést megértem ő minden pénzt megérne, de jong azért nem
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #173014 üzenetére
az szép... én csak ezt találtam róla
"Frenkie de Jong earns £164,000 per week, £8,528,000 per year playing for Barcelona as a D C, DM. Frenkie de Jong's net worth is £28,275,000. Frenkie de Jong is 24 years old and was born in Holland. His current contract expires June 30, 2026."
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #173018 üzenetére
Youssoufa Moukoko van most porondon storyiban
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #173020 üzenetére
Pockot akarták, de ő nem vállalta a pletykák szerint, hát Arsenálosok majd mesélnek
-
addikt
Pro tip: szerződtessenek mellé egy szinkrontolmácsot is!
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
még mindig durva aktív edzőt szezon közben leigazolni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #173024 üzenetére
Még a normális címer kellene, azt faxa!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz Datsyuk #173026 üzenetére
én nem tennék rá egy vagyont, hogy majd bármelyik csapatnak stabil játékosa legyen... 17 évesen majdnem annyit volt sérült, mint pl Modric 37 évesen ilyen ütemben 20 éves korára csapágyas lesz a gyerek
-
atee_13
őstag
Leandro Trossard január -> új kastély ?
-
Tibiajax
nagyúr
Futball Istenek e12
Luis Arturo Hernández Carreón
1990–1991 Cruz Azul
1991–1992 Querétaro
1992–1994 Monterrey
1994–1998 Necaxa
1998–2000 Tigres UANL
2000–2003 LA Galaxy
2001–2003 → América (loan)
jááj...na hát ő egy igaz futballisten volt. elég csak ránézni erre a képre Hernandez, bármekkora császár és gólvágó volt, valamiért hazáján kívül képtelen volt érvényesülni.. Argentinában a Bocá-nál próbálkozott egyedül, de ott már nem járt sikerrel. hazájában és a vébéken - és ahol mi is, tőle oly távoli, ismeretlen kis balkáni ország lakói lakói csodálhattuk - ontotta rendületlenül a gólokat. érdekes egyéniség és karakter lehetett, szívesen elnéznénk ma is őt pedig, egy európai topcsapat támadójaként -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #173032 üzenetére
Ki tudja, talán a jövő évi mezt várja, s az aktuális nem tetszik neki, ezért nem lépett még benne pályára tétmeccsen, pedig október végét írjuk.
Hozzászokhattunk az elmúlt években, hogy már a nagycsapatok ellen sem sikerül semmi, nem csak a kevés motivációt nyújtó kisebb csapatok ellen.
Nem tudom, ki fog Torinóban csapatot építeni, de kb. biztos vagyok benne, hogy nem Maxi, bármeddig is ragaszkodnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #173034 üzenetére
de megnyugszom, órára azért van még pénze
szegény, bár nem játszik sokat, a heti bérét csak kiutalják neki, ezek szerint. nehogy fagyoskodjon nekem torinó utcáin majd.. egyem meg a kis szívét -
Datsyuk
aktív tag
válasz mephi666 #173028 üzenetére
Igen, sajnos amint felkerült a felnőttekhez jelentkeztek a sérülések. Ezért kell óvatosnak lenni nála. Még abszolút nyers mindenféle tekintetben. Fokozatosan adagolt játékpercekre van szüksége, hogy alkalmazkodni tudjon. Semmi értelme nagyobb csapatokhoz mennie jelenleg(a pénzen kívül).
Az ifiknél mindig magasabb korosztályban játszott, kb minden ifi gól rekordot megdöntött ami létezik.16 évesen és 1 naposan, már lejátszotta az első bundesliga mérkőzését (16 éves kortól játszhatsz egyáltalán bundesligában).
Figyelni kell a testére, hogy ne érje túl nagy terhelés. -
dudu5130
őstag
Nem úgy volt, hogy műtét és vb out?
-
Ringman
nagyúr
In the last 5 matches, Inter has completely changed their form, but there have been 2 coincidences:
1. Handanovic has not played a single minute in the last 5 games.
2. Gagliardini has only played a total of 5 minutes in the last 5 games.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #173037 üzenetére
vb után műtik azt hiszem, vb in, juve out.
#173040 venember83
akkor rosszul emlékeztem.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Richard!
addikt
A legújabb pletyka Zidane neve.... Esélytelen?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
venember83
nagyúr
válasz Richard! #173041 üzenetére
Nem tudom. Ha a pénzügyi oldalt nézem, esélytelen. Amúgy nem bánnám, bár kissé sarkítva azt is kijelenthetem, hogy Allegri helyett lassan már szinte bárkinek örülnék. Karizmatikus ember, aki talán rendet tudna tenni az öltözőben, ahol túl sok az önkényeskedő kisfőnök vagy középszerű, túlfizetett futballqrva.
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #173047 üzenetére
-
grizlisandor
addikt
Teszlek süveg húzott egy merészet:
Pulisic és Sterling szárnyvédőként, elől egyszerre Auba és Havertz, akiket Gallagher fog támogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI RC RM-330 drón távirányító bőr nyakpánttal
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - hibátlan állapot
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- DJI Air 2s drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - C1 minősített
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen