Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- leslieke farmerzsebe
- Mr Dini játszótere
- Bekapcsoltam a turbót
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesman
őstag
Eddig jó!
Türűűűdrááá!
-
Ilyen ostoba gólt kapni...
https://www.coreinfinity.tech
-
Redneck
nagyúr
Hajrá Fradi! Menni kell, nyomni kell!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
LyonnaisFan1
őstag
A meccs elejét sikerült lekésnem, így a gólokat is.
A második félidőre is remélem tartanak egy gól-gólt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Inkább a hazaiak lőjjenek gólt azért, a vendégek lőttek épp eleget... mondjuk éppen azt sem ők lőtték...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #137009 üzenetére
Az eredmenyek akkor még nem javította. Az uef.a.f. Uzoninak adta a találatot.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Uzoni
-
BenHans
addikt
Ott is van! Uzi!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
Annyi már most leszögezhető, hogy a Zagreb nem lesz annyira Impotens támadójátékban, mint amennyire a Celtic volt, tehát a fradira nehéz utolsó negyed vár.
Lehet korán jött ez a gól, erre még tudnak válaszolni. De inkább most, mint soha.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Úgy látszik, hogy ez a nap most az ostoba gólok napja...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Kovacevic meccsének vélhetőleg vége, ott valami elszállt. Fringpong már el is ment melegíteni, ha váltani kellene.
-
salesman
őstag
-
mephi666
nagyúr
Csak olvastam a meccset eddig, ülünk a szobában, tv kikapcsolva... egyszer az utcáról mérhetetlen ordítás, asszony fülel, hogy ölnek valakit? Kb 100 méterre van egy kocsma... mondom biztos gólt lőtt a fradi bekapcsolom a tv-t és tényleg így tovább: ki kell húzni ezt a bő 15 percet... hajrá!
Fingpong milyen cicaharcot nyomott
Na, a bírónak ki fog fogyni a tolla ilyen ütemben
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
Ha most a Fradi játékosok elkezdik gyűjteni a felesleges sárgákat az egyik meg fogja kapni a másodikat is, és ha percekre is, de a Zagreb több emberrel fog játszani.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #137014 üzenetére
Ma délután Rómában volt az ügynöke, ennyit tudok...
...meg, hogy nyugodtan megtarthatnátok De Scigliót.
Remélem sokat nem fog mutatni nálatok Edin a klasszisából.Belső védő poszton viszont nem lenne szégyenkeznivalónk a Smalling - Kumbulla - Mancini trióval.
Kíváncsi leszek ki lesz Milkyway helyettese, remélem nem hívják vissza Kalinkát.Cengiz megy a Leicesterbe.
szerk. Új info, hogy Milik és az apja is jelen vannak a tárgyaláson. A ma délelőtti edzést kihagyta már.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
A Zagreb többször volt lesen az előző 3 percben, mint a második félidőben összhesen
-
salesman
őstag
GRATULÁLOK!!!!!!!
Türűűűdrááá!
-
LyonnaisFan1
őstag
1 biztos csoportkörös már van. Holnap a videoton megteheti a másik nagy lépést.
2 EL főtáblás már jobban mutatna, és jobbak lennénk, mint a románok.A Fecseszebe szépen holnap kiszop a Topolya ellen, és nekik viszontlátásra.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Szép volt fiúk!
-
BenHans
addikt
Kárkárkár, mondja a varnyú, a Fradi meg hármat lőtt és 2-1-re továbbment. ¯\_(ツ)_/¯
-
LyonnaisFan1
őstag
Ami az utolsó leendő ellenfelet illeti, még nincs. A Karabag és a Molde nem bír egymással.
A Karabag végig támadta a meccset, de nem mentek vele semmire.
Ha a Molde tfh. továbbjut, akkor a Fradi szinte főtáblás. Ez a norvég csapat nem nagy eresztés.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
salesman
őstag
A Karabakh vs Molde meccsről tud valaki linket?
Türűűűdrááá!
-
Pkc83
őstag
Majdnem minden nap benézek a topikba
ha nem is írok be és jó látni , hogy a sok
külhoni jászkarafaszajenő FC helyett végre
Magyar foci a téma.
Hajrá Fradi,szép volt. -
villamos
őstag
Kék a Molde ha minden igaz, és még mindig 0-0... úgy hogy egy büntetőt is sikerült kihagyni...
-
Peterhappy
őstag
válasz mephi666 #137019 üzenetére
Én visszafogottan néztem a meccset (féltem, hogy egy rossz mozdulat és szívinfarktust kapok), de a tippem az, hogy a tőlünk száz méterre lévő kocsmában megijedhettek tőlem, amikor Uzoni gólt szerzett...
Fel sem fogom, hogy továbbmentünk. Számomra ez egy csoda.
Én vállalom, hogy nem sok esélyt láttam a továbbjutásra. Akkor kezdtem megnyugodni, amikor Rebrov lenyilatkozta, hogy "a játékosok tudják a dolgukat". Az mindig jót jelent. De álmomban nem gondoltam, hogy az egy mai győzelemre lehet elég. -
forceberg
veterán
válasz Peterhappy #137039 üzenetére
Első meccs idegenben, 23-án.
Ahogy mondta, nincs könnyű ellenfél! Ha úgy alakulna, hogy "csak" EL lesz, akkor is látszik a munka, ami megy!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Noukoum
veterán
válasz Peterhappy #137039 üzenetére
Amikor egy Dinamo Zagreb egyenlítés után beáll védekezni egy nemzetközi rutinnal alig rendelkező fradi ellen. Na az volt az a pont ahol tudta az ember hogy az ellenfél tényleg komolyan veszi a Fradit.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
törölt tag
Amugy ez annyira magyar... x 10 ev utan van egy harcias magyar viszonyokat tekintve eros nemzetkozi szinten is korrekten helytallo csapat... meg a Bl is osszejohet... majd idejon a Barca vagy a Real egy jo zartkapus meccsre... Puskas megtellne es lesz egy zartkapu. Aah. Hihetetlen . Csori Fradi csori mi.
-
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #137042 üzenetére
Igen, bár szerintem hülye volt a Dinamo. A Fradi nincs ahhoz szokva, hogy ennyire letámadják és ennyire kontrollálni próbálják vele szemben a játékot. Ha a Zagreb azzal az elánnal megy tovább a gólszerzés után, sokkal melegebb lehetett volna a pite.
A második gól után pedig már nem tudtak arra a fordulatszámra ismét felpörögni.Szerintem ez a Zagreb talán még a Celticnél is erősebb csapat, de a skótok ellen jobban izgultam a végén. OK, persze most is, nagyon, de nem igazán éreztem a játékukban a gólt - jó, amikor Kovacevic is kidőlt, azért nem volt őszinte a mosolyom.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Noukoum #137031 üzenetére
A pálya finoman szólva sem a legjobb. És itt kéne?! játszania a fradinak utoljára?
De aztán rájöttem, hogy ez nem is Azerbajzsán. Hozhatták volna a szuszába is a meccset, ott penge minőségű a gyep.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Noukoum
veterán
válasz Peterhappy #137044 üzenetére
Csak ne felejtsd el hogy ez a letámadás óriási energiákat emészt fel, és ezáltal fellazul a védekezés. A fradi pedig nagyon erős kontrákban, ezt ők is tudták. Persze lehet bejött volna, de ez a mi lett volna ha esete.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Molde megnyerte. Legalább nem kell az isten háta mögé mennie a fradinak.
Helyette a hideg észak, és vélhetőleg műfüves pálya. Az eredmények a Karabag/Molde nyertesét írják pályaválasztónak.Rebrov helyében szoktatnám őket kicsit hozzá a párharcig a fiúkat. Nálunk senki sem használ az mb1-ben tudtommal műfüvet.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #137048 üzenetére
Van a Népligetben műfüves edzőpálya is, simán kinézem belőle, hogy ott fog edzést vezényelni.
Az az ember egy zseni. Oroszlánrésze van abban, hogy ma itt tartunk.
(+ Hajnal Tominak)@Noukoum: igen, ebben igazad van.
-
Noukoum
veterán
válasz LyonnaisFan1 #137048 üzenetére
Svéd bajnok már megvolt, jöhetnek a norvégok.
Peterhappy: Pontosan egy zseni, nagy összeget tennék rá hogy idény végén elviszi egy topbajnokságban lévő csapat. Volt már rá példa ugye Videoton.
Érdekes amint van értelmes edző lesz foci is. Lásd Marco Rossi. Az összes alibi edzőt eltiltatnám hogy még véletlenül se lehessen itthon edző.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen