Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
amúgy a tiziket miért nem ABBA sorrendben lövik már végre?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
hobizoli
nagyúr
ezt a kapust nem kene honositani....?
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
majom japánok nem tudnak konkrétan tizenegyest rúgni..
hihetetlen -
BenHans
addikt
Nem gondoltam volna hogy Japánból hárman is hibáznak.
Gratula a Horvátoknak, a meccs vége felé többet tettek azért hogy még játékkal dőljön el, ezt vártam volna a japánoktól is.
Modric 37 évesen remélem varázsol valamit a brazilok ellen is, le a kalappal előtte is, még ha valószínűleg a következő meccs jelenti egyben a végállomást is.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
forceberg
veterán
válasz Ringman #176001 üzenetére
Sőt, továbbmegyek, miért nem lőheti mindkét csapat arra a kapura, amelyikre szeretné?
Bár a japóknak nem jött be a saját tábor.(#176005) BenHans: amikor már nem csak a futóbolondságra van szükség. Komolyra fordítva, 120 perc után azért összemegy az a kapu
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Peterhappy
őstag
Sajnálom Japánt, üde színfoltja volt a vébének. A meccsből csak részleteket láttam, akkor főként ők domináltak, de a végén közelebb jártak a továbbjutáshoz a horvátok.
A büntetőpárbaj mindig lutri, a rutin döntött. Ha a japánok kezdenek 1-0-s körrel, akkor is nehéz dolguk lett volna, 0-1 után viszont kb. el is dőlt a sorsuk (egy rúgással később meg még inkább). -
DS39
nagyúr
Japánoknak drukkoltam, de ezt a büntető párbajt nagyon elrontották.
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #176006 üzenetére
Sőt, továbbmegyek, miért nem lőheti mindkét csapat arra a kapura, amelyikre szeretné?
mert sokat kellene sétálnia a játékvezetőknekEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dellfanboy
őstag
allison-ról eltűnt a bajosz, ebből biza gól lesz
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
hobizoli
nagyúr
hoppáááá
1 nyuszitöbb drón kell ;P
-
dellfanboy
őstag
látok egy kis kulonbseget vinicius meg a lautaro martinez kozott, szépen bevarrta
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
BenHans
addikt
Na, okos volt Vini.
Ésszel, inkább megállítva, látja hogy robbannak felé és így nem erőből laposan hanem finoman átemelve a hosszúba.Menjen a joga bonito. Mert ugyanis a 10-esek és a Ronaldinho-félék miatt szerettem bele ebbe a sportba akik kiszínezték megfirkálták egy helyzetből is.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
cyberkind
félisten
Brazil Francia lesz a döntő.
-
Tibiajax
nagyúr
Brazília, World Champion 2022.
én most leírtam
-
Ez kamutizi.
https://www.coreinfinity.tech
-
hobizoli
nagyúr
a kapus micsinát...?
több drón kell ;P
-
BenHans
addikt
Wowowow, gyere Jr!
Miázhogykáttűűű?!
Legyen tánc!hobizoli: Az ilyen tizinek pont ez a lényege. Neymar nem Lewa, ő kivár az utolsó pillanatig, amikor a kapus támaszt az utolsó pillanatban az egyik lábára akkor az ellenkező felé lövi és innentől mehet lassan is, elég ha nem középre.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
Uruk-hai-ok ellen viccesebb lett volna ez a meccs ...ebből itt nagy zakó lesz...
...na, dk-i kapus Kepáskodni akart Neymar-al? ...neki azért nincsenek akkora tökei, mint VvD-nak, aki szívbaj nélkül odabaszta Kepa oldalára 2 lépésből
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Viktoár
addikt
Tippelt valaki 7 gólos különbséget?
Üdv:Viktor
-
mephi666
nagyúr
Alinak megvolt az első védése ezen a vb-n
176024: hosszú még ez a meccs, belefér féltucat faszomírózás meg pöcsorrliszonozás ...pár napja linkeltem azt a 11est... nekem az jobban tetszik, mint az ilyen bohóckodó gurítás
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...kommentátor mindjárt kiveri Neymar-ra
...aztán pöcsorrliszonra
[ Szerkesztve ]
-
Ebbol a brazil csapatbol tan 2 embert tudnek mondani, aki nem antipatikus...
https://www.coreinfinity.tech
-
hobizoli
nagyúr
jaj...
több drón kell ;P
-
BenHans
addikt
Mi gól!
-
-
Ringman
nagyúr
richarlisont a végén még elviszi valami komoly csapat
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
emelkedik az árfolyama, mr richarlison..
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #176035 üzenetére
...remélem jó messzire a pl-ből, hogy ne is lássam az irritáló retek pofáját
...ezért tényleg kár volt Darwinékat kigolyózni... ők szerintem nem futnak ekkora pofonba
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
mondjuk részemről annak örülök, hogy lenyomják a picsába ezeket a gagyi ázsiaiakat.. megmutatják, hol a helyük
-
Soulfly842
addikt
Azért valljuk meg, hogy Vini-varázslat se volt csúnya, ahogy oda tette
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #176040 üzenetére
Ali az egyik 99%ra ...nálam meg Fab a másik, de ő nincs még a pályán...
...ez a táncikálás amúgy kicsit sértő szerintem az ellenfélre nézve: nagy lesz szerintem az arc, ami a köv meccsen visszaüthet
-
-
forceberg
veterán
válasz Tibiajax #176041 üzenetére
A probléma, hogy jóval alacsonyabb a színvonal, mint egy EB-n.
Az ágrajz is "komolytalan" lett. Európai kb. 5 - 8. szintű két csapata került a Bra - Arg ágra.
Most nem téged csesztetlek, de a hollandokat nem látom most elég jónak.
Az olaszokkal nem biztos, hogy tudnának okoskodni... a németek is elbaxkodták.A táncról az jut eszembe, hogy mennyire megérdemelt volt az a német egyhetes otthon...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Viktoár
addikt
Azt mondja hogy a mérkőzés első sárgája.... Az elejétől kezdve 11 van a pályán.
Üdv:Viktor
-
mephi666
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Ma megint van meccs? Ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen