Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Most olvasom, hogy 1 hete eltört Dallas combcsontja(!) amikor Grealish-el ütközött... bazz... [link]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
játszik az Arsenal.
végre.. -
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #164002 üzenetére
Vajling meg mehet zuhanyozni
Ui: ma gombócot főztem, a Leeds kapni fog így annyit, amennyi gombócból is sok...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
te rohadt állat líccces...... erre ilyenkor mi szükség van?
takarodj pirossal kifele[ Szerkesztve ]
-
addikt
Alapból nincs bajom ezzel a sráccal, de ez csúnya volt...
Go Gunners!
-
addikt
Xhaka ma kiüti valamelyiket.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
Xhaka-t sem kell félteni más fetreng egy ennél kisebb kontakt után 2 percig, ez meg 1 másodperc alatt felugrik, hogy letépje az elkövető fejét
-
Tibiajax
nagyúr
de egy tuskó egy csapat ez a lícc..... nagy csalódás. tiszta frusztráció az egész
frusztrálja nyilván őket az, hogy ők nem tudnak annyira focizni -
addikt
Emberelőnyben ilyen gólt kapni...
Go Gunners!
-
-
addikt
Jól belealudtunk, de minden jó ha vége jó.
Ez a jobboldal valami betyáros volt a végére.Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
Ejj egy szarka is besegített a city védelmének és elcsórta az egyenlítő gólt...
Grilis mit napozott a pályán kívül
KDB tud labdát osztani
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Nézem ezt a City - Kecöl meccset, persze csak a Salernitana - Cagliari szünetében kapcsoltam át...
...olyan menő foci ez, hogy 15 perc elég is volt.Forza Salerno! Így Lotti nélkül teljesen őszintén.
Ja, igen, itt van foci, hagyományosabb értelemben, tehát úgy szenvedélyes szurkolókkal meg hangulattal együtt.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #164018 üzenetére
venezia 10 (!) vesztes meccs után nyert, elég szoros lesz a vége, a Salernitana - Cagliari kiesési rangadó.
a samp-spezia kettős a 33 ponttal már szinte biztosan nem esik ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #164019 üzenetére
A Spezia még nyugodtabb lehetne, ha nem adják meg a lacika győztes lesgólját.
A Samp azért meleg, még van nekik egy Fior és egy Inter hátra, Spezianak Udine Napoli, a szárdoknak Inter Venezia, a Salernonak Empoli és Udine.Ha ez marad x akkor még lehet izgis a vége, a Sampnak simán benne van hogy maradnak 33 ponton.
szerk. Vezet a Salerno!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #164020 üzenetére
igen, a cagliari + samp van hátra az internek, ott hajtás lesz mind2 csapat részéről.
---
az ifjabb simeonénak szólhatna az apja, hogy illene gólt rúgni a milannak ma esteközben a crotone kizúgott a b-ből is, tavaly még serie a-ban voltak (és estek ki)...
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
uccsó 5 meccs 13 pont, uccsó 10 meccs 14 pont
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BenHans
addikt
válasz Richard! #164022 üzenetére
Nagyot küzdenek, megérdemelnék a bentmaradást, a Cagliari és a Genoa sokkal kevésbé szimpi mert hajlamosak darálni.Kövi szezonban már lesz egy Leccénk is, a kisfarkas ugyanúgy giallorossi. Nagyon szurkoltam hogy jussanak fel.
-
mephi666
nagyúr
Idekapcsoltam a magyar futsal kupadöntőre... hát nincs teltház amikor középsuliban a sulink lányai játszottak a városban olasz csajok ellen, megnéztük őket... ott kb több néző volt elsőre azt hittük, hogy fiúkat hoztak ellenfélnek: formátlan, rövid hajú volt kb mindegyikük... a lányaink minden tekintetben felülmúlták őket
-
Ringman
nagyúr
When Ronaldo came he said he'll introduce us to new things I didn't know he meant Conference League
-
Richard!
addikt
Napi mueller:
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #164026 üzenetére
nem a bl-döntőre gondoltam!
arra a gárdára, arra az időszakra
Ricsi vidd már innen ezt a….fost[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
picsába már!
azt a kurva bologna elleni meccset be kellett volna húzni.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #164029 üzenetére
Abban az időszakban Conte és a hányattatott európai menetelés miatt panaszkodhattam, érezhettem némi hiányt. Amúgy ja, ütős csapat volt, de aztán szétesett az egész a pics@ba, s továbblépés, fejlődés helyett visszalépés következett.
Bocs, nem tudjátok, ki ez a popsztár? Continassában jelent meg ma, s az emberek aláírásokat kértek tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #164031 üzenetére
nem gondoltam hogy így erőn felül teljesítve végig tudják tolni, ezzel a kerettel hatalmas meglepetés.
-
veterán
vajon elengedi a liverpool a bajnoksagot es koncentral inkabb a bl-re amit tobb eselye van megnyerni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #164039 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
Hóland -> sziti, Ornstein
heti fél millió font
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #164041 üzenetére
Kenyér meg cirkusz
-
Richard!
addikt
Volt már hírvigó? Mert addig nem hisszük, nem hiteles...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
pusztuljanak meg..
-
venember83
nagyúr
Remélhetőleg van jó könyvelői csapata, mert pofátlan rablás, hogy mennyit lenyúl ekkora összegből egy-egy állam...
-
mephi666
nagyúr
...így csak még jobban fogok röhögni, ha ugyanúgy bl-elődöntőig (se) jutnak
-
forceberg
veterán
Nem Heszuszon ment el a hajó...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
A Juventus egyik fiatal tehetsége nem mindennapi tettet hajtott végre, hiszen Nicolò Fagioli fontos szereplője volt a Serie A-ba jutást kiharcoló Cremonese csapatának, azonban azt még nem lehet tudni, hova sodorja a sors a 21 éves olasz középpályást, aki 3 gólt és 7 gólpasszt jegyzett a másodosztályban.„Az első gól, ami eszembe jut? Amit Gigi Buffonnak lőttem. Gigi csodálatos ember, a meccs végén pedig gratulált nekem.” - mondta a fiatal olasz játékos a Tuttosport munkatársának.
„A Juventus csapatából a feljutáshoz Federico Chiesa és Álvaro Morata gratulált elsőként. Kiváló kapcsolatom van Álvaróval és a családjával az elmúlt évet követően.
Úgy búcsúztunk, amikor a Cremoneséhez szerződtem, hogy viszlát a Juventusnál. Én készen állok a visszatérésre, ez lenne az álmom, de nem tudom, mit tartogat a jövő számomra és Álvaro Morata számára. Jelenleg örülök ennek a sikernek, aztán lesz még idő egyeztetni a Juventus vezetőivel és az ügynökeimmel.
Mit tanultam az elmúlt évben? Először is a mentalitást, hogy minden nap a labdára kell koncentrálni ahhoz, hogy elérjek egy olyan fontos célt, amilyen a feljutás az első osztályba. Előremenetelem tekintetében pozitív volt az is, hogy az öltözőt jó minőségű fiatalok és tapasztalt játékosok alkották.
Nagyszerű tapasztalat volt ez az év, ami megkoronázza az utat, amit a Juventus U23-as csapatával jártam. A bianconero klub U23-as csapata nagyszerű projekt, örülnék, ha a Serie B-ben láthatnám őket.
A példaképem? Luka Modrić. Szívesen megkérdezném tőle, hogy lehet még mindig ennyire éhes a sikerre.
Igaz, Cristiano Ronaldót is láthattam, így nem kellene annyira meglepjen ez a dolog. Ő egyedi szellemiséget képviselt. Olykor írok neki, s mindig válaszol.”
Számos cikkben felmerül a középpálya megerősítésének a kérdése, mi lenne, ha te lehetnél a Juventus Modrića?
„Nos, ez az álmom, s meglátjuk, mit hoz a jövő. A szurkolók arról álmodnak, hogy Fabio Miretti és én a Juventusnál futballozunk? Szép lenne, együtt nőttünk fel a Juventus akadémiáján. Ugyanakkor azt sem lehet tagadni, hogy a Juventusnál nehéz játéklehetőséghez jutni. De mindannyiunk számára jó jel az, hogy Fabio Miretti kezdőként szerepelhetett.”
Hogy ezek a fiatalok milyen bájosan naivak. Mintha nem tudná, hogyan zajlik egy olasz élklubnál a tehetségnevelés, s milyen célt is szolgálnak a fiatalok, hogy csak zsetonok a klubok számára... -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #164049 üzenetére
Szerintem te is örülnél, ha valóra válna a tündérmese és a Rabiot-féle gyom helyett ilyen mentalitású játékos kerülne a középpályára, akire minimum 10-15 évig lehet számítani és a csapat tartópillérét alkotja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hegesztés topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- DJI Mavic Mini Drón
- DJI RC RM-330 drón távirányító bőr nyakpánttal
- DJI Mini 3 pro drón + DJI RCN1 távirányító - újszerű állapot, garancia 2026.04.07-ig
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen