~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
veterán
Az a fej, atyavilág
Ez hányadik percben volt? Mire akarja rávenni?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
pohár
félisten
főleg a 2., az utolsó a legjobb
nem tudom, hogy mi volt itt, lehet valami szabadrúgáshoz készülődött, vagy nem tudom...
Götze prosztatamegnagyobbodása volt már?
bár lehet csak inkontinencia, pont ott jött rá, és nem tudta tartani
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
homeless09
őstag
Egy csomaggal lepték meg Mancini-t a United drukkerei: gumikesztyűt, súrolószert és törlőkendőt küldtek neki, hogy szépen csillogjon a PL-trófea, amikor visszaadja.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
Tibiajax
nagyúr
Roberto Mancini..
nyavalyás united-drukkerek..
baluka26
veterán
Még egy jó kis poénhoz is agyhalottak.
Tudniillik
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
homeless09
őstag
Bezzeg a székdobáló meg majmozó Chelsea intelligencia....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
Richard!
addikt
A forduló csapata a BL-ben:
Willy Caballero (ARG/Málaga); Dani Alves (BRA/Barcelona), Thiago Silva (BRA/PSG), Dante (BRA/Bayern Munich), Alaba (AUS/Bayern M.); Robben (HOL/Bayern M.), Ilkay Gundogam (ALE/Borussia Dortmund), Xabi Alonso (ESP/Real Madrid); Cristiano Ronaldo (POR/Real Madrid), Mandzukic (CRO/Bayern M.), Ibrahimovic (SUE/PSG)
Hát azért tudnék ezzel vitatkozni
Ma kezdődik életed háralévő része
baluka26
veterán
Durva dolog, Nemanja Matic ára több, mint duplájára, 6-ról 14 millióra nőtt. Ez igazi fejlődés. Kár, hogy a Luiz transzferrel elvesztettük.
Dexar007
veterán
Ezt az állatot tejóisten!
Give me your cum,bull!
fatal`
titán
Ibra a lesgóljával?
Richard!
addikt
egy eltiltott,aki lesgólt szerzett...
Teljesen szokványos dolog.
Més que un club!
7600 GS
addikt
Ez kb. korrekt lista, bár Ibra úgy hallottam hogy nem játszott jól. Varane viszont befért volna szvsz.
De ugye nem az a gond hogy Messi nincsen benne?
Ps Vita
őstag
Szerintem nagyon korrekt,max. Ibra helye kétséges
fatal`
titán
Nem, nem az a gond. Eleve csak egy félidőt játszott és nem volt kiemelkedő (a gólja ellenére, bár ott inkább Alves passza volt zseniális). De ebbe a listába még Benzemát is előbb beraknám, mint Ibrát, ő legalább szabályos gólt lőtt. Pedig lehet sokmindent mondani, de azt nem, hogy szeretem a Madridot
Ps Vita
őstag
Jó kis videó(atyaúramisten,ez a "gráfics" gól mekkora volt...)
7600 GS
addikt
Más téma, de azért megosztom.
Nincs tisztábban játszó védő a Real fiataljánál
...
A Galatasaray elleni szerdai negyeddöntőben nem kisebb egyéniség, mint Didier Drogba őrzése volt a feladata, és Varane ezt ragyogóan megoldotta, az elefántcsontparti csatár nem is fukarkodott a dicsérettel.
"Varane az egyik legjobb védő aki ellen játszottam, hihetetlen, hogy még csak 19 éves" - álmélkodott Drogba. A francia hátvéd a Galata ellen 17 alkalommal akasztottta meg az ellenfél támadását, hatszor tisztázott beadása után, és mind a huszonnyolc passza pontos volt.
[ Szerkesztve ]
Richard!
addikt
ha összefutnék ibrával az utcán,leb@sznék neki egy sallert az biztos.pfúú de rühellem.jobbant mint a reál mandrillt
Ps Vita
őstag
Hagyjuk már,simán lekaratézna...
7600 GS
addikt
Ok, köszi Emese. De azért én Ibrával nem szórakoznék verekedést illetően.
Richard!
addikt
akkor lefújnám axe-szal és meggyújtanám
és egy ilyen ember játszott a kedvenc csapatomban.a hideg kiráz.
7600GS sorry,de ez kikívánkozott
[ Szerkesztve ]
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
szab.tam
nagyúr
annyira, de annyira rühellem a magyar lebonyolítást, tv közvetítés kiírásokat.
stb....
(még jó, hogy pár nappal ezelőtt fényesre nyálaztam a golyóikat, hogy milyen jó...)
színes rtv. vasárnap, tv1, 16:25, haladás - ftc
port.hu. szombat, 15:45, 22. forduló, Haladás - Ferencváros
->
miért nem b*a mindegyik...
tudom hó, szél, miegymás. de dögöljön meg mindegyik.
most akkor:
mikor, hol, melyik lesz megrendezve, közvetítve???
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
szab.tam
nagyúr
nézek egy ismétlést.
újpest - kaposvár.
1. félidő, najpesti gól.
szpíker:
"megvan az újpest első hazai gólja 2013-ban. ez ugye a paks elleni 0:6-nál nem adatott meg..."
(#13024) pohár
ezen a linken nekem valami zűrzavar jön csak be...
(igaz, szűrök minden aktiv x vezérlőt...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
fatal`
titán
pohár
félisten
pedig ott írja az órát is, keresd csak
szab.tam
nagyúr
ja, ok. már látom a fejlécben.
gondolom a grinicsi idő szerint....
(akkor még nyugodtam ihatom, aludhatom, (ice)hokizhatom...)
[ Szerkesztve ]
pohár
félisten
a mi időzónánkat mutatja mindig, szóval 4 óra
szab.tam
nagyúr
ctrl+c, ctrl+v:
06.04.2013 15:00
valakinek, valahol nem jár jól.
(már nyár van. átállítottad?)
nálam a 15:00 du 3 órát jelent.
a meccs pedig 4-kor lesz, pc órám pedig jól ár.
valakié nem...
[ Szerkesztve ]
pohár
félisten
ja igen, csak jól kell belőni az időzónát
szab.tam
nagyúr
jájj.
Götze
ezt csak most vettem észre.
nagyon jó.
ahogy néztem, a végén rá is húzott párat. ez lett belőle:
(saját kép...)
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
NyxNyxNyx
addikt
Hát azért beszartam. Így már kisebb tragédia főleg, hogy a Chelsea elleni meccs el lett halasztva.
7600GS : Kaboulnál pont az ellentéte volt. Augusztusban sérült le. Először nem tartották annyira súlyosnak a sérülését, aztán Karácsonyt mondtak, és még mindig nem lépet pályára.
Ja és Jan Vertonghen lett a PL hónap játékosa.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Ps Vita
őstag
Iyen se volt még,Alaba kihagyta a tizit...
pohár
félisten
tud ez a Dortmund, ha akar
hopp, egy Rosicky gól
[ Szerkesztve ]
pohár
félisten
én pont lemaradtam róla, de itt meg lehet nézni, tényleg szép volt
Rosicky duplázott, hát ilyen se lesz megint a közeljövőben
a Sociedad pedig oktat
[ Szerkesztve ]
forceberg
veterán
Ez a fax ondó miért nem ad lapokat a szándékos szabálytalanságokért?
Cukicnak persze egyből felmutatta.
Röhejes ez az egész... Solymossyval barátok ezek?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
gyuromoj
veterán
Barcelona: Casillas és Ramos is érkezhet - sajtóhír
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
7600 GS
addikt
Nagyon unatkozhatnak az újságírók.
Ps Vita
őstag
Merem állítani,hogy ez a Bayern az eddigi 50 BL szezon legjobb csapata...
Mostmár csak a Cl-re és a DFB-Pokal-ra kell összpontosítani
[ Szerkesztve ]
7600 GS
addikt
Ez így nem igazán nevezhető objektívnak. Hogyan akarnád ezt a csapatot összehasonlítani és 30-40 évvel ezelőttivel?
Integra
titán
wtf?!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Tibiajax
nagyúr
én csak azt nem értem, az egészbe, hogy ápr.1 már elmúlt... a srác nem nézett a naptárra, amikor kirakta publikusra az összekapart cikkét?...
Ps Vita
őstag
Nyilván nem lehet objektívan meghatározni,de én ilyen erős és megállíthatatlan csapatot nem láttam a Buli-ban,az is ezt igazolja,hogy ilyen hamar(Március első felében) még senki nem nyert Bundesliga-t,persze ez csak magánvélemény
7600 GS
addikt
Az, hogyha egy csapat Márciusban már bajnok, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy ő a valaha volt legjobb bajnok csapat. Az azért elárul valamit a bajnokságról is.
baluka26
veterán
Jó lenne őket Barca ellen játszani. Penge meccs lenne.
Rosszindulat nélkül, innen Pep csak bukhat jövőre. Nem is kicsit.