Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Tibiajax #133000 üzenetére
Teljesen szabályos, Bodycheck
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #133000 üzenetére
Mert nem tudod, hogy mi mit érzünk. És ennek semmi köze a fotózáshoz, videózáshoz. Alapvetően más a kötődésünk, rajongásunk, és máshol is gyökerezik mindez. Bár te is, és a többi, eddig kizárólag külföldi csapattal szimpatizáló ember is átélhetné ezt.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
bagyulajuve
addikt
Szécsi élete meccsét tolta
Resistencia eterna
-
máyköl
veterán
En mar evek ota nem lattam semmilyen magyar merkozest, valami szemermetlen igenytelensegge fajult az egesz. Tul rovid hozza az elet, hogy erre pocsekolja az ember az idot, foleg ugy hogy kapcsolsz a taviranyiton meg kettot, es valodi futtballt is nezhetsz ahelyett a szerencsetlenkedes helyett. Ha csak veletlen is odakapcsolok egy pillanatra, az elettol ks elmegy a kedvem. Botrany. Nem tudom hogyan tudjatok ezt elviselni, de kinek a pap kinek a paplan. Ha ti ebbe oromotok lelitek, hat egeszseg.
Mindenesetre tovabbra is fenntartom, kene a magyar focinak egy kulon topik itt, csak kerulgetjuk itt egymast sajnos.
Btw, egy fb ismerosom posztolta 2 napja, nagyon egyetertek:
“ Régen nagyon szerettem a focit!15 éven keresztül Nemzeti Sport-tal keltem és feküdtem...Győrben középiskolában szinte minden Győr meccsen ott voltam,Pécsen főiskolás koromban szinte minden meccsen ott voltam és utána amikor felkerültem Pestre bárki bármikor szembe jött velem a Westendben mindig egy Sportújságot látott a kezemben,aki régóta ismer az tudja...Nem a Fradit szerettem, vagy az Újpestet , vagy a Vasast vagy az MTK-t hanem mindegyiket ...egy hétvégén kb 4 meccsen voltam...Mindenhol nagy nevek: Lipcsei,Telek,Gera,Tököli,Véber, Kovács Zoli,Rajczi,Urbán Flóri,Kanta Józsi, Illés Béla,Kenesei,Sándor Tamás ,Kerekes Zsombi,Váczi Zoli,Böde Dani ...csak egy pár név a sok közül akiket szeretni lehetett, egyéniségek voltak és közönségkedvencek...26 meg 30 gólig jutott az aktuális gólkirály...ma meg 12-ig vagy valami ilyesmi ...Én nem tudom kinek mi a véleménye de: Debrecenben, Győrben,Újpesten telt házas meccsek voltak a rangadókon, szenzációs hangulat...ez a mai debreceni csapat egy hányinger a gyönyörű stadionban...senkit nem ismerek,jobb is...Újpesten dél koreai másodosztályból eltanácsolt, meg alsó kategóriás légiósokkal szenvednek a kiesés ellen...ne haragudjatok de ezeket a csapatokat nem lehet szeretni...elfogynak az egyéniségek, kiöregszenek és a következő generációra már senki nem kiváncsi ...vagyis Debrecenben és Újpesten 10 ezer ember helyett 1500...nulla hangulat ...nincs kedvük focizni havi 5-10 millióért ...Az hogy fut meg küzd meg hajt meg győzni akar ezt hagyjuk már,ez a megye 1-ben és megye 2-ben is így van meg a serdülőben is meg a baráti focin is...de azokat a játékosokat legalább szeretik, mert ingyen fociznak,szeretnek focizni és ha nyernek akkor az egész falu büszke...ha mostanában magyar meccset látok a tv-ben akkor 10-ből 9-et inkább átkapcsolok zenére...”
-
bagyulajuve
addikt
válasz máyköl #133004 üzenetére
Mindenesetre tovabbra is fenntartom, kene a magyar focinak egy kulon topik itt, csak kerulgetjuk itt egymast sajnos.
Remélem nem hallgattatik meg óhajod, mert sokan a külföldi focit és a magyart is követik. Ennyi erővel, akkor engem pl a Barca vagy Real nem érdekel mégis sokszor itt fő téma, mégsem merül fel, hogy külön topikja legyen a spanyol focinak akár, vagy az olasznak (engem gyakorlatilag részleteiben csak ez érdekel). Egyszerűen át kell ugrani, ahogy én is sokszor teszem. Azért olyan sok hozzászólás itt nem történik, hogy ennyit ne bírjon el a topik.
Resistencia eterna
-
vond
MODERÁTOR
válasz máyköl #133004 üzenetére
Erről beszélek, hogy fel sem fogjátok, hogy teljesen más érzés szorosan kötődni egy magyar klubhoz, városhoz, szurkolótáborhoz. Ezzel a kiirthatatlan szeretettel kelni és feküdni. Hetente, kéthetente kijárni meccsre, találkozni a társaiddal (még ha nem is jártok össze minden nap), élőben szurkolni, a szíved mélyéről szorítani a csapatodnak, ha megy nekik, ha nem.
Valamit nagyon félreértettél, mert nem arról van szó, hogy a tévében kapcsolgatva melyiken tudok jobban szórakozni. Itt igazi, mélyen gyökerező kötődésről és törődésről van szó. Bár van, amikor megmagyarázhatatlan késztetést érzek arra is, hogy megnézzek egy-egy NBI-es, vagy NBII-es bajnokit, vagy magyar kupameccset, ahol nem is a Hali játszik. Tegnap este is a Loki-Diót néztem az Everton-Liverpool helyett.
Amúgy ha már itt tartunk, miért nem a külföldi focinak javasolsz külön topikot?
#HungarianFootballMatters
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #133007 üzenetére
én meg most coming out-olok: be kell vallanom, hogy 3.5hónap angol foci nélkül és már képes voltam teljes félidőket végignézni magyar bajnoki meccsekből
szerintem felesleges a külön topic... pont ez a lényege a focinak, hogy nemre/korra/bőrszínre/vallásra/politikai beállítottságra való tekintet nélkül eltörli a határokat megértem azokat, akik tudnak kötődni magyar csapathoz (sőt irigylem is őket), de nálam ez a rész teljesen kimaradt... eredetileg nem kecskeméti vagyok, kint voltam a meccsen 12 éve, amikor bebiztosították az nb1-es feljutást: jó volt a hangulat, de nekem semmi többet nem jelentett... még falun viszont mindig kint voltunk a hazai megye2 meccseken csak hát elköltöztem 14 éve, pár hete poénból megnéztem a csapatot mlsz adatbázisban és meglepődésemre néhányan még mindig játszanak a régiekből... nem semmi: az edző 45 éves, sokáig az apja volt az edző, de az öccse is benne van már vagy 20éve a csapatban... ja és 45 évesen még mezőnyben is játszik... a kapus meg már 50+... megyeszinten nem a sok idegenlégiósról szól a "csapat" ...max a szomszéd faluból jönnek biciklivel az idegenlégiósok
ami miatt én sem szeretem az nb1-et, valamint csúnya kimondani, de a válogatottat se: semmi csapatszellemet nem látni... ott vannak, alibiznek a pályán milliókért, tologatják a labdát, hogy majd lesz valami és kész... semmi küzdőszellem nincs már bennük... gera óta tényleg kb csak böde mutatott valami ilyesmit a pályán ha a teljes válogatottnak szétosztanánk pl egy milner/robertson küzdőszellemét, teljesen máshol járnánk a válogatottból kiábrándultam már legalább 1 tucatszor az elmúlt 25-30 évben: néha megtáltosodnak (mint 15éve az olaszok ellen sörmeccsen, 4éve portugálok ellen, vagy a legutóbb a horvátok ellen), elhitetik az emberrel, hogy innentől kezdve más lesz, majd 1-2 meccsen belül ugyanazt a töketlen, megalázkodó, sehova nem vezető alibifocit művelik, mint előtte éveken át... ilyenkor mindig azt mondom, hogy "soha többet", majd szépen lassan visszahízelgik magukat, megmutatják, hogy lehet máshogy is csinálni és kezdődik az egész előről
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
+1
Nyilván a Haladás kapcsán neked is megvan ez a feelinged, nekem is megvolt, amikor a Vidi kiesett: nam az éppen aktuális csapatot szereti a szurkoló, hanem azt az entitást, amihez a csapat kapcsolódik - szerepeljen is az aktuális csapat bármilyen osztályban. Nem Pátkait, Eleket stb. kedvelem, hanem az entitást, amit képviselnek, amikor (jóesetben) piros-kék szerelésben kifutnak a pályára és ez végigkísér egész életemben, akkor is, amikor adott esetben én focizom és döntenem kell, hogy milyen szerelésben teszem azt (pl. két színösszeállítás sosem jöhet szóba: zöld-fehér (bocs, Vond, nem a Haladás miatt) és kék-sárga). Ha lehet választani, akkor piros-kék, piros-fekete, piros-piros, vagy kék-fehér a preferált.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #133007 üzenetére
szerintem, legyen külön topikja az olasz focinak. a spanyolnak, az angolnak, franciának és hollandnak. meg legyen egy balkáni topic, magyar, horvát, albán meg pakisztáni mehet egybe
mephi666 jó dolog a küzdőszellem persze, de sajnos nem ennyire egyszerű ez a történet.. [link]
-
-
-
-
Cartevo
őstag
válasz Napfénysüti #132936 üzenetére
A nézők miatt van.
-
vond
MODERÁTOR
válasz forceberg #133031 üzenetére
Az a durva, hogy emlékszem is ilyen esetre gyerekkoromból.
Meg amikor berúgtuk a lasztit a patakba, aztán addig szaroztunk, hogy ki menjen érte, míg kilométerekre elsodorta a víz.
Ejjj, de szép is volt. Nem kellett más, csak egy labda, meg két levetett póló kapunak. Reggel 8-kor kimentünk, Du. 1-2 körül ebéd, majd vissza, egészen sötétedésig.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
BELGRADE, Serbia (AP) — Five Red Star Belgrade players have tested positive for the coronavirus, the Serbian soccer club said Monday. [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #133037 üzenetére
Igazán jó képválasztás az oldaltól. A Crvenáról van szó, és berakták a Grobarit
Nálunk ez úgy nézne ki, hogy egy újpesti hasonló hírhez beraknák a GM-tAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Látom néztel minket este, kíváncsi lennék, hogy külső szemmel te hogyan vélekedsz a meccsről.
Igazából a diósgyőr játékát hogyan ítélnéd meg? Télikabát volt a mérkőzés szinte végig, vagy sem? A játékvezető tevékenysége? Ő is alaposan hozzájárult a meccshez, Kiss Tamást két alkalommal is fojtogatták, és a játékvezető szinte meg sem védte. Bár sztem nem is akarta. A lokisták egyikre sem kaptak piros lapot, pedig járhatott volna.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #133039 üzenetére
Szerintem nem volt ennyi közte. A játékvezetést meg inkább nem kommentálom.
-
LyonnaisFan1
őstag
Még Feczkóra lennék kiváncsi. Megvezették, becsapták? A játékosok hátba szúrhatták? A visszatérés óta egy teljesen más diósgyőrt láthat a közönség. Egy Fix középcsapatból egy végül éppenhogy bentmaradó együttes, mert az utolsó két meccsen sem fogunk túl sok sót enni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Burnley subs
Pieters: £1M
Long: £315,000
Thomas: home-grown
Peacock-Farrell: £3M
Dunne: free
Jensen: undisclosed
Thompson: freeMan City subs
Sterling: £57m
Mendy: £52m
Sane: £47m
KDB: £68m
Carson: loan
G. Jesus: £29m
Walker: £47m
Laporte: £59m
Gundogan: £24ma dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz omfgk #133042 üzenetére
A City valakit KÖLCSÖNVETT?
Miért nem dobtak érte vagy 25-öt, ahogy másokért.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #133044 üzenetére
De csak azért, mert... "Scott Carson was the only Man City player in their squad last night with a Champions League winners medal"
Van amit pénzen nem lehet megvásárolni
-
LyonnaisFan1
őstag
Brkovicnak és Tabakovicnak lapát, ДОСВИДАНИЯ!
A takarítást lehetne még folytatni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #133046 üzenetére
egyik letéteményese volt a Pool BL sikerének, ja nem
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
fú, ez az atletico a spanyol bajnokság juventusa..
fujj
nem csoda, hogy mindig kioltjàk egymást, amikor találkoznak... -
addikt
válasz bagyulajuve #133048 üzenetére
Pedig ha ő nincs, nem lett volna BL-győztes a Liverpool. Minden másképpen történt volna, más lapokat osztott volna a sors. Úgyhogy az ő bevédése is kellett, amit az egyetlen meccsén követett el, ami a Juve ellen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Witcher topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple TV+
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...