~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [DarthSun:] HDD helyettesítése retro gépben
- [Re:] A 2020-as hegyi-karabahi háború
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Kolondrum:] Én és a Martes foina, közismertebb nevén a nyest
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
(#111001) Napfénysüti válasza Peterhappy (#111000) üzenetére

Napfénysüti
nagyúr
Én se értem minek kellett Vidal.
Més que un club!

omfgk
senior tag
Ha tényleg megy Vidal a Barcához akkor viszont Valverde 4-4-2-es felállást tervez. Kezd sok lenni a középpályás.
Dembele húzza majd a rövidebbet.
May the forces of evil become confused on the way to your house. - GC
(#111003) Peterhappy válasza Napfénysüti (#111001) üzenetére

Peterhappy
senior tag
Egy személyben tudja pótolni Paulinhot (a fodrásznál) és Aleix-et (a nevével). Esetleg összeáll az Arthur-Arturo középpálya... Más ötletem nincs.
Ha van humoruk a 22-es mezt adják Arturonak.
Na, kettővel megy közben az alacsonykukorica...

Peterhappy
senior tag
És Iniesta-t ki fogja pótolni? Arthur? Vagy Cou?

omfgk
senior tag
Nem vagyok Barca fan, de szerintem Iniestát senki nem fogja pótolni.
Arthur inkább Rakitic posztján van szerintem. Coutinho pedig sokkal veszélyesebb a kapura mint Iniesta.
Busquets, Rakitic, Arthur, Rafinha, Suárez, Gomes, Coutinho. És akkor még ide jönne Vidal? Fura.
Miközben nincs csere balhátvéd...
Jah meg még Malcom. Akit alig láttam focizni így nem tudom mi a posztja.
Elől Suarez, Messi adott. És még ott van Dembele. Meg pár csőcselék.
Brutál keret.
Mindeközben pedig Perez malmozik...
Én a helyében nem lennék ilyen nyugodt.
[ Szerkesztve ]

dudu5130
őstag
Most volt egy hosszabb térd sérülése, de nem mondanám, hogy nagyon sérülékeny lenne.

Ringman
veterán
én alapvetően örülök, hogy nem igazoltuk le, modricot meg nyilván nem fogjuk, remélem kovacic sem jön
[ Szerkesztve ]
"Méltatlan azt firtatni, hogy az új szabályok szerint két korty ital között le lehet-e venni a maszkot a vendéglátóhelyeken." – folytatta a tisztifőorvos

Peterhappy
senior tag
"szerintem Iniestát senki nem fogja pótolni."
Maximálisan egyetértek. De azért próbálkozni próbálkozhatnának.
Coutinho-Busquets-Rakitic tengelyre gondoltam amúgy, de majd elválik.
B csapatba érkezik Belgiumból egy tehetséges srác Moussa Wagué, aki Semedo-t pótolhatja idővel (és tud bal bekkben is játszani).
+ Alcacer várhatóan a Watfordban köt ki, jó eséllyel kölcsönben.
A legnagyobb baj - de tévedjek -, hogy mind Vidal, mind Malcon sokadik tervnek és/vagy elkapkodott döntésnek tűnik. De míg Malconnak abszolút örülök (a módszernek nem), addig AV. hát... Meglátjuk. Paulinhonál sem voltam derűlátóbb, nála pedig talán jobb játékos Vidal, cáfoljon rám...
[ Szerkesztve ]

venember83
nagyúr
A Juventusnál sérült még meg a térde, azóta folyamatosan előjönnek a térdproblémák. Egyéb, nem annyira kötőszövethez vagy izomzathoz köthető problémák mellett.
Bentornato, a qrva életbe, mit lehetne mondani...
[ Szerkesztve ]

Tibiajax
veterán
és akkor most így nagyjából mindenki boldog, mintha nem is történt volna semmi?..
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""

venember83
nagyúr

Ringman
veterán
mezcsókolgatás nem volt?
"Méltatlan azt firtatni, hogy az új szabályok szerint két korty ital között le lehet-e venni a maszkot a vendéglátóhelyeken." – folytatta a tisztifőorvos

Tibiajax
veterán
inkább nem is mondok semmit.. de szerintem egyet gondolunk nagyjából úgyis
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""

dudu5130
őstag
Az első hibája után mit fog kapni ő és a klub vezetői is...

itouchfan
senior tag
Teljesen jogosan.
Ez óriási ballépés -Caldarat elengedni érte.
"A képesség azt jelenti, hogy miben vagy tehetséges. A motiváció dönti el, hogy mit teszel. A hozzáállás pedig meghatározza, hogy milyen jól fogod csinálni."
Közben a Honvéd sikeresen kiesett luxemburgi ellenfelével szemben. Supka magyarázata: fáradtak a játékosok, sorozatban játszák a meccseket...
https://coreinfinity.tech

Ringman
veterán
szívem megszakad milyen terhelést kell elviselniük.
az is komoly klub, ahol supka az edző

máyköl
veterán
Oké, hogy jó játékos Vidal, de 31 éves. A Barca lett az új Madrid?

venember83
nagyúr
Szerintem nagyon jó döntés, mindenképpen jobb, mintha az Interhez szerződött volna. Szerintem a játékostársai is örülnek, mert vele mindenképpen szórakoztatóbbak lesznek a napok és az éjjelek.

L_YKing
addikt
Szerintem Messit rakja be jobb szélsőnek Dembelet, Suarezt meg támadónak. Úgy működhetne a dolog, hisz Messi pozíciója mindig más.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!

itouchfan
senior tag
Messi évek óta a pálya közepén játszik, nem fogja kirakni szélre, ebben az egyben biztos lehet mindenki.
más: Elhalasztják a hétvégi Videoton-Mezőkövesd MB1 bajnokit, hogy a Vidi tudjon készülni a Malmö ellen.
Szerintem ez gáz, a Barca bajnokiját sem halasztják el a BL elődöntő előtt...kettős terhelés meg a sok kamu duma
"A képesség azt jelenti, hogy miben vagy tehetséges. A motiváció dönti el, hogy mit teszel. A hozzáállás pedig meghatározza, hogy milyen jól fogod csinálni."

L_YKing
addikt
Fene tudja mit akar a Valverde, de nekem nem szimpatikus ez a 2 támadós dolog. Bár Cou is simán felér egy támadóval.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
A Barcának is volt olyan bajnokija, amit éjfél után 2 perccel kezdtek, mert utazniuk kellett a következő meccsre, a szövetség viszont nem ment bele a halasztásba.

Tibiajax
veterán
néztem az ute-meccset.. ügyesek voltak a fiúk, spanyolok mozogtak egy kicsit, ebben tökéletes társ volt az magyar első osztályú csapat
és amikor már azt gondoltam, a szinvonal rendben van, mutatták szünetben ennek a honvéd csapatnak a meccsét: 'jajj, csak rúgjuk már ki onnan valahogy a kapu elől... de ne ők!.. gól, sajnos ők rúgták be'
na most, és ez egy luxemburgi bajnoki csapat volt. nem a malmö, nem egy dán vagy portugál klub, egy luxemburgi. és simán verték a magyar klubot ők is
ez gyerekek... nem is tudom. szavakat is nehéz erre találni
de nem is értem. nem értem egész egyszerűen az egészet... hogy miért nem tudnak focizni
hogy a krva annnyjukat, hogy a labda ugyanaz, ugyanazt kell kell csinálni,passzolgatni, járatni, menni fel, csel, lő, gól. hogy egy a barca, a liverpool vagy egy lyon vagy a besiktas miért tudja ezt megtenni azzal a szájbakúrt kbszott labdával, ezek a suttyók meg miért nem?? egy nevesincs, alig jegyzett amatőr luxemburgi akárkikkel szemben. kapják az igen jó fizetést. eleve az h pénzt kapnak érte, hogy focizzanak xdddd. ezek... és nem 160nettót, jóval többet. egész nap semmi dolguk, csak hogy gyakoroljanak egymagukban, aztán egymással. és még gy is erre képesek, hogy felmennek, futkároznak a labda után, becsúsznak, belefejelnek a labdába ha kell, ha nem, és ennyi a tudomány. nekem ez egész egyszerűen egy érthetetlen dolog

Ringman
veterán
de nem is értem. nem értem egész egyszerűen az egészet... hogy miért nem tudnak focizni
az nb1-ben sokadlagos tényező ez, csak fedőtevékenység.

Napfénysüti
nagyúr
A Vidi is rohadtul megszenvedett a luxemburgi Dudelange ellen, igazából meg se érdemelték a továbbjutást de valahogy átvergődtek rajtuk... Úgy látszik ez a nemzet nem fekszik az alulfizetett aranylábúaknak.
Més que un club!

drachoHUN
senior tag
Phfej...
Forza JUVE!!!

DeathAdder
veterán

Tibiajax
veterán
ez mi ez?

DeathAdder
veterán
spíler..somos lőtte
You'll Never Walk Alone

forceberg
veterán
Ezen a cikken is érdemes elgondolkodni...
vizilabda_kezilabda_kudarc_penz_tao_lottonyertes/
"Hogy mi történt? Az, hogy a magyar csapatsportok, a kiemelt kormányzati támogatásnak, a tényleg végtelennek tűnő, közpénzjellegét néha elvesztő közpénzáradatnak köszönhetően versenyképesek lettek - legalábbis a fizetésekben"
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
Érdekes, hogy a legnyilvánvalóbb következtetést nem sikerült levonnia a cikknek: a túlfinanszírozásnak köszönhetően már nincs szükség teljesítményre, mert a játékosok anélkül is megkapják a jussukat.

Ringman
veterán
ezt is érdemes mellé elolvasni - szintén vízilabda - (korábban is linkeltem már): [link]
Szerintem nem az a jó edző, aki az egy-két tehetségesből csinál egy szuper tehetségest, hanem az, aki aki a számtalan közepesből sok jó hasznos játékos gyúrt. Na, ezt nem látom manapság.

LyonnaisFan1
őstag
Na kezdődjön a HSV másodosztályú hadjárata. Az első akadály a Holsten Kiel teltház elött hazai pályán.
... furcsa, hogy a sport1 adja. De a lényeg, hogy magyar adja
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Ringman
veterán
vidal csak 18M-ba került? wtf

máyköl
veterán
not official

máyköl
veterán
reálisan mikortól lesz hd -ben a spíler 2 telekomosoknak?

omfgk
senior tag
Január.

Tibiajax
veterán

Cartevo
senior tag

DeathAdder
veterán
Mindenkinek vannak sötét foltok az életében
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone

omfgk
senior tag
Modric.

Tibiajax
veterán
elfelejted, hogy gyermekként még mindenki ártatlan és tiszta szivű.. xd és ami a szívén...

Richard!
őstag
"A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez elmondta, Luka Modric csak akkor mehet el a Real Madridtól, ha kifizeti valaki a szerződésében szereplő kivásárlási árat, ami 750 millió euró."
Ma kezdődik életed hátralevő része!

dudu5130
őstag
Biztos ibizáról esett be az öreg tele cuccal.

Richard!
őstag
Sajnos előjöttek nála az időskori demencia korai jelei...
Ma kezdődik életed hátralevő része!

Tibiajax
veterán
8-án ülnek le a kinaiak még egyszer beszélgetni Perezzel. egy finom madridi autentikus ebéd mellett megpróbálják meggyőzni az elnök urat, talán mégis el kéne hogy engedje a kis horvátot..
a szive úgyis oda húzza. neje is vágyik a frissülésre, és ehhez Milánó csodás lenne egy horvát számára
válogatottbéli cimborái is tárt karokkal várnák gondolom

Ringman
veterán
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port