Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atee_13
őstag
így ezzel a bredli gyereknek gólpassz
-
Na vegre, nem Nunezhez kerult a labda a kapu elott.
-
gabross
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
mellkas
-
Ez a Gallagher kinezetre vmi Rabiot-Griezmann szerelemgyerek lehet...
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
s ahogy nézem ezt a meccset lesz az ma több is
-
Kézzel rásegített kicsit nem?
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Mindenki meghulyult Diosgyorben, 3 nappal meccs elott elkuldeni az edzot, mikor ott volt az egesz teli szunet???
-
-
Ez a Nunez mekkor egy onzo fa.sz...
-
Tírni be lettél fenyítve?
Nyunyóka tele van önbizalommal.
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Nem néztem, de alap hogy megvernek egy pamplonát, nemde?
-
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Hibamentes a "De" linked, nagyon köszi
-
Creative997
őstag
Ricsi, barka nyer egy meccset? Vitor 1 perc utan betalalt.
Xavinak csak fel kellet mondani -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ráadásul, mi ez a bullshit indoklás? "Ám senki sem lehet fontosabb, mint a klub, a DVTK-család értékeivel senki sem fordulhat szembe. Csak olyan kollégákkal tudunk együtt dolgozni, akik számára a DVTK előrébb való, mint a saját márka építése."
Milyen saját márkát akart építeni? Lehet, hogy közben meg Máté Csaba felkészül, esetleg neki nem kell saját márka, jó lesz neki a dvtks melegítő is.
-
A csirkék vs darazsak meccset nem mutatják.

-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a kemeny ocsem, nem a kad szele.
Mai rendkivuli hir a labdarugo Otp Bank Ligabol.
Kuzit elkuldte a Diosgyor. -
Spiler 1-re van vkinek online linkje?
-
atee_13
őstag
És a hivatalos oldal választotta nem a pocakslepp

-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
A mindenit, nem tudtam, mi történt vele. De nem hiányzott.
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Régről emlékszem valami tv-s borzadájról: focistafeleségek.

(#200012) Enzolord:
Az új résztulajdonos, hátha hoz valami változást a stábban és a keretben is.
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Múltkor olvastam, hogy véget ért a politikai pályafutása, de nem gondoltam, hogy NER-hez vissza tudja nyalni magát, vagy olyan okos, hogy azt hiszi vajnácska után nem a NER-é a tv
-
Fusson ki merre lát, kele a momentumból visszatér fodballhoz.
-
válasz
venember83
üzenetére
Aligha, ha jol remlik, Sevchenkonal is az asszony dontott, hogy eleg volt Taljanfoldbol...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mindent a p*na irányít.
-
Enzolord
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Amikor egy közepes szintű középpályás a legjobb góllövő , a csatárod elmúlt 3 góljánál az Assist nem csapattárstól jön, akkor hogy a toszba rúgjál gólokat? De ETH jól manageli a csapatot. Kibaszott vicc az egész, bízom benne, hogy az Ineossal, meg az átszervezésekkel végre elindul valami, és ETh-t is pattintják a bánatba. Mert nem látok egy szikra fejlődést sem, sem a játékban, sem semmiben.
-
Neki is már rég el kellett volna engednie ezt az egész olasz projektet. [link] Az elmúlt bő 30 év alapján látható, hogy az olasz bajnokság a magyarok számára egy temető. Utoljára, még a kilencvenes évek elején, Détárinak sikerült valamit alakítania ott, de neki is csak az első két évben, a Bolognával. Utána neki is jött ott a lejtmenet.
-
atee_13
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Pocakék meglátják ezt a klipet befoliázzák
Érted meg jön a szuverenyitási bölcsifelühgyelet
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...teknősnél meg majd idővel anyuka helyett a férje fog dönteni?

-
venember83
nagyúr
atee_13: Hendersonnál is a feleség döntött a lelépésről. Lassan a kluboknak a feleséggel is szerződnie kell? Vagy ez csak Pool-kötődésű embereknél szükséges?
-
atee_13
őstag
Hmmm...
"De most úgy tűnik, az ügy hátterében sokkal több van, mint amit eddig gondoltunk. Kiderült, hogy nem Klopp döntött a távozásról, hanem a felesége, Ulla Sandrock győzte meg erről.
Klopp és Sandrock 2005 óta élnek házasságban, és nem ez az első alkalom, hogy Ulla nagy szerepet játszik a férje karrierdöntéseiben. Korábban már lebeszélte arról, hogy a Manchester United edzője legyen, 2022-ben pedig a Liverpoolnál éppen meggyőzte őt, hogy szerződést hosszabbítson a Vörösöknél.
Ulla maradni akar, és jó férjként mit teszel, ha a feleséged maradni akar? Maradsz. A legfontosabb szerződés az életemben, amit aláírtam, azt Ullával kötöttem!
– mondta akkor Klopp.
A Liverpool FC edzőjének és feleségének Formby városában található otthonában állítólag már korábban megegyeztek, hogy Klopp csak további két évet marad a klubnál – annak ellenére, hogy a szerződése négy évre szólt. Két évvel ezelőtt még nem lehetett tudni, hogy a klub ilyen sikeres lesz, de úgy tűnik, a feleség kérését Klopp komolyan veszi." -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...eközben Zlatan 10 évvel idősebben

-
venember83
nagyúr
Neymar Jr. üzent a gyűlölködőknek: [link]
-
Luton a tegnapi gála után felért bent maradó helyre és ugyanannyi meccsen több gólt lőttek a PLben, mint a MU.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest