Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #10001 üzenetére
nem jött össze, muhahaha
homeless09... én? dehogy, hova gondolsz?
de látom ti is lesben álltatok[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
forceberg
veterán
válasz homeless09 #10003 üzenetére
De valószínű, úgyhogy egy modival ki is kéne vetetni!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sickboy25
addikt
Hajrááá Sasok!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Motion_Blur
félisten
Mennyire színvonaltalan ez a Catania - Inter meccs...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tibiajax
nagyúr
cataniában 2-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
háhááááááá -
BalaNce87
addikt
Gúnárz!!!!!!!
-
Ps Vita
őstag
Schweini már a második kapufáját rúgja ma szabadból....
-
cyberkind
félisten
Baaaaaaaale 1-0
Gyerünk Spurs, vár a Bajnokok Ligája !
Szerk 2-0
Ágyúsok szopjatok csak ![ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
2:0
-
giigz
veterán
2 gól a semmiből
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért még nem vagyok nyugodt. Gyengén játszik mindkét csapat.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
MERTEEEEEE
csapassátok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #10017 üzenetére
hát benne lehet bármikor
-
bagyulajuve
addikt
hogy a fenébe kapott csak 8 gólt eddig a bajnokságban a Bayern, nem gyengén uralják a Bundesligát
Resistencia eterna
-
homeless09
őstag
válasz bagyulajuve #10020 üzenetére
Beton védelem
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ps Vita
őstag
válasz bagyulajuve #10020 üzenetére
Nézzd meg mondjuk az Arsenal elleni meccset,már a középpályán se jönnek általában át a csapatok,Martínez nagyon bevált,Schweinsteiger meg a legjobb box-to-box középpályás...
homeless :Inkább beton védekező középpálya[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Undorító ez az Arsenal
-
pohár
félisten
na halló halló
-
forceberg
veterán
Marad 6-0 a Fújpest újság címe?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #10028 üzenetére
Aztán mi nem tetszett
Én azért akadtam ki, mert szerencsétlen Adebayor sérülten fekszik és basznak kirúgni a labdát. Meg a kibaszott szerencséjük is idegesítő, hogy minden labda hozzájuk pattan, aztán egy öngóllal szépítenek.
Az eredmény ellenére nem vagyok elégedett, sokkal jobban dominálni kellett volna. +Az egyik, ha nem a legfontosabb ember lesérült.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
MITROVIC AZT A KURVA.
Csodálatos gólt lőtt a Kispest ellen.Mike: Az, hogy 6 perc alatt csináltak 20 faltot és a 96. percben cserélnek. De más semmi
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #10032 üzenetére
Hát amilyen végjátékok voltak eddig a szezonban, nem csodálom. Everton elleni vereségre gondolok főképp.
De én amúgy a hosszabbítás nagy részét nem is láttam csak a végén Walker elrúgását, mert valami képernyőillesztő szerencsétlenkedett. Az mondjuk nem volt sportszerű, de az arse-hoz képest ma a Spurs úriemberek klubja volt.És nézd meg a beharangok közötti különbséget. Nagyképűség, ferdítés, lenézés a köbön vs tények felsorakoztatása, ellenfél méltatása, két lábbal a földön járás.
És ne legyek ideges
-
KisTücsök
addikt
Értem. Na majd rákeresek. (csak előtte elfoglalom egész Japánt )
-
Enzolord
addikt
válasz baluka26 #10037 üzenetére
Hanah?
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ps Vita
őstag
A MU és a Real kedd vagy szerda játszik?
-
7600 GS
addikt
Sir Bobby Charlton: “Cristiano a legjobb akart lenni, és az is lett.”
Cristiano az egész Barcát felülmúlta"Van egy tervem Cristiano megállítására. Ez nem más, mint egy machete. A "B" terv egy géppuska." - viccelődött Sir Alex.
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #10049 üzenetére
Az még talán be...
A csapatnak sajnos mumusai a német csapatok. De túl kéne már ezen lépni. A Lyon is mumus volt egy darabig, aztán láttuk, hogy mit csináltunk utána velük (1-1,3-0;4-0,0-2).
Mondjuk ha a Bayernt képes lenne megverni a csapat (ha túljut a Manchesteren), akkor tényleg fő esélyesnek mondanám magunkat. És a tavaly történtek után nagyon jólesne...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest