~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
addikt
Te beszoktad csukni a szemedet, amikor Luízhoz kerül a labda, ez már biztos. Mindenki jobb nála, az a hülye Scolari mégis Őt játszatja folyamatosan. Hmm...
salival
aktív tag
Nekem Luiz a mániám, nézzétek el.
Btw Scolari utálja megbontani a csapatot és új játékosokat kipróbálni, csak olyanokat játszat akik bizonyítottak már a válogatottban, szóval nem az a kísérletezgetős ember.
YNWA
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Sirandrish
legenda
Nah akkor jó estét jó szurkolást mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
L_YKing
addikt
Meg kell nyerni!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
vans?
őstag
Vegre ismet meccs. Mondjuk ejszaka megyek nyaralni, es nem tudom, hany meccset fogok tudni nezni meg.
hábm bábm
Deck
titán
Hajrá!!
PS5
Sirandrish
legenda
Hajrá löpötik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
szab.tam
nagyúr
a marseillaise alatt a 2 kis francia leányka énekelte, hogy: műzsííír, műzsííír,...
az nem inkább szilikon?
és ugye ítélljük el a rasszizmust!
mint, ahogyan külön fel is hívtáka figyelmünket.
hogy mindenki tegyen így, aki nézi a meccset bárhol is a világon!
nagyon helyes.
a rasszizmust mindenki utálja.
csak hát vannak páran, akik néhány játékost még a rasszizmusnál is jobban...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Integra
titán
Úgy tűnik, hogy Löw gondolkodott picit
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
DeathAdder
veterán
Hé... Nasri miatökömértis nem válogatott?
(#51016) callmeakos válasza DeathAdder (#51014) üzenetére
callmeakos
veterán
Mert összebalhézott Deschampsal.
Na bumm 1-0.
All→M8
L_YKing
addikt
Toooor!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
MPowerPH
félisten
Frankon idegesit a nemetek jateka... Teljesen otlettelenek, passzolgatnak mint a spanyolok. Nem tudom mit csinalt Low a csapattal, de szerintem ez nem a jo irany.
Persze, most talaltak egy golt pontrugasbol, de ettol meg akciobol tompak. Hol van mar a kozonsegkedvenc jatekstilus???
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
MPowerPH
félisten
Azt se ertem, hogy miert kell atvenni a dobaljuk el magunkat a 16-on belult a tobbi szimulator bandatol?! Klose meg Muller is tobbre menne, ha a labdaval foglalkozna. Az, hogy a hollandoknak egyszer bejott ez, nem jelenti azt, hogy mukodik is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Sirandrish
legenda
Majd most már Kloset dobunk nem Robbent
Dinter
addikt
1 perc hosszabbítás, amikor 3-mat állt apolasnal?
Baaraanz
tag
Akartam is kérdezni, hogy mikor törölték el a műesésért járó sárgát?
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
tiv83us
veterán
zzzzZZZzzzzz
Ez egy negyeddonto? Inkabb adnak az USA-Belgiumot helyette megint
Always Outnumbered, Never Outgunned
MPowerPH
félisten
Nem tudom. De jo lett volna, ha ez nem tortenik meg, mert akkor pl. a hollandok mar nem lennenek itt.
Egyebkent Khedira -t miert kell betenni a csapatba?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
szab.tam
nagyúr
azért, mert a fogadóirodák viszonylag magas odds-ot adnak a over 4.5 ságáért. a hülye fogadó megteszi.
meg mint ahogy szinte semmiér sem adnak sárgát.
szerintem a sporiknak egységesen ki van adva az új trend.
sérüléses, hosszabításos meccset képesek voltak 2 sárgával lehozni.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
C4mp3r
addikt
ard-n nezem a meccset, kinti tv-n m1 megy, ez a nemet kommentator van, hogy 2 percig nem szolal meg, kozben behallatszik gundel hangja, vegigpofazza az egesz meccset. hihetetlen, hogy hogy lehet ennyi bullshitet, egyszeruen omlik belole, hogy lehet ezt nezni...
Baaraanz
tag
Tehát akkor támogassuk a fetrengést, ahelyett, hogy megpróbálnánk kiirtani?
Lassan ugyanúgy tönkre fogja tenni ez a focinézés élvezetét, mint a női teniszt a nyögések.
(Most nem kimondottan a németekre gondolok, hanem nagy általánosságban)
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
callmeakos
veterán
Engem az idegesít, hogy mindenre van egy statisztikai adata. Komolyan kész vagyok már a folyamatos számoktól, inkább tényleg maradna csöndben
All→M8
pohár
félisten
hát mert az kurva jó, hogy a kommentátor kussol végig a meccsen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
MPowerPH
félisten
Arra nem gondoltal, hogy azert kussol a nemet ipse, mert el van hulve attol, ahogy a nemet valogatott 'focizik' ismet? Majd a meccs utan, akarmi is lesz az eredmeny, biztosan nem marad csondben a nemet sajto sem. Es nem pozitiv kritikak lesznek...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
C4mp3r
addikt
nem azt mondtam hogy kussol, hanem hogy nem beszel foloslegesen. ha epp passzolgatnak a palyan, akkor nem kezd el statisztikazni, idojarasrol beszelni, szemelyes elmenyeit meselgetni... lehet te elvezed, de engem kurvara irrital az ember, a hangja is, es egesz meccs alatt az o monoton pofazasat hallgatni.
BMW001: lehet, hogy szarok a nemetek, de ok vezetnek, a franciak meg lathatoan nem csinalnak semmit, hogy kozelebb keruljenek a golhoz. szar meccs...
[ Szerkesztve ]
MPowerPH
félisten
Schurrle, edes istenem....
Gotze??? LOL. Talan Ozilt kellett volna a megszokott posztjan jatszatni.(vagy palyara sem kuldeni....)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Integra
titán
Surrle te luzer....
És cseréljük már le ozilt!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
callmeakos
veterán
Gundi mért utálja Götzét? Állandóan szapulja az arcot
**
Szép volt. Valbuenát kell lehozni, aki a legtöbbet csinálta a csapatból....
[ Szerkesztve ]
All→M8
MPowerPH
félisten
Schurrle... Nem igaz. Mennye am a p...ba.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Sirandrish
legenda
Sürle szétbombázott két embert is már
callmeakos
veterán
Na jó hát ezt akkor bukták a Franciák, de valahogy mélyen éreztem ezt. De azért nem mondhatni hogy a németek megérdemlik, mert azon a 2 Schrulle helyzeten kívül semmit nem csináltak ezek. A gól is pontrúgásból esett. De sosem az jut tovább, aki megérdemelné igazán
All→M8
HKorn
addikt
Ez a partjelző ez látott már focimeccset? Katasztrófa...
Lényeg hogy kiestek a csigazabálók
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Sirandrish
legenda
Nah jóvanakkor hajrá Hollandia!
"a franciák nem voltak játékban"...miért? a Németek olyan pengén játszottak?
[ Szerkesztve ]
(#51041) callmeakos válasza Sirandrish (#51040) üzenetére
callmeakos
veterán
Már csak ők maradtak nekem
De akkor sem érdemelték meg ezt a Németek, Gundi meg húzzon már szemüveget bakker
All→M8
KisTücsök
addikt
Ez nagyon semmilyen volt. A franciák szerintem nem is akartak továbbjutni. Vagy csak nem tudták, hogy ez egy VB negyeddöntő...
Schürrle vazeg, két ajtó-ablak helyzet... Ne kapkodd már el!
Remélem az esti jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
(#51043) Sirandrish válasza callmeakos (#51041) üzenetére
Sirandrish
legenda
Nem érdemelték meg de a Franciák sem érdemelték volna meg jobban.
A kettő között annyi a különbség hogy a németek a meccs elején találtak egy gólt
MPowerPH
félisten
Egyik csapat sem erdemelt tovabbjutast itt sem. Csak sajnos ez nem igy mukodik.... Nem baj, ezek utan VB-t kell nyerni, kulonben nem lesz magyarazat erre a pocsek, elvezhetetlen jatekra.
Don't Tread On Me
(#51045) callmeakos válasza Sirandrish (#51043) üzenetére
callmeakos
veterán
Ők sem, de a Németek még annyira se. A Franciák többször veszélyeztettek, de egyszer sem jött össze. Ha nincs az a gól, ez is simán X lett volna.
Na remélem a Hollandok összekapják magukat és bezúznak mindenkit.
All→M8
MPowerPH
félisten
Hollandok? LOL.... Na persze, biztosan fejlesztettek magukat a szimulatorban a par nap pihenoidoben. Es Robben volt az instruktor.
Egyebkent ha nem Schurrle, akkor 3-0. Igazabol kontrazni sem nagyon lehetett, mert a franciak sem eroltettek meg magukat, nem nagyon volt honnan kontrat inditani.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
(#51047) Sirandrish válasza callmeakos (#51045) üzenetére
Sirandrish
legenda
Ez igaz...ha a meccs elején azt a szabadrúgást nem így fejezik be, akkor simán döntetlen..
"Na remélem a Hollandok összekapják magukat és bezúznak mindenkit."
Úgy legyen
BMW001 Hja mert a Németek nem dobálták magukat...hagyjuk már...egy fokkal nem jobban ezen a téren..
[ Szerkesztve ]
viharhozo
addikt
> Ha nincs az a gól, ez is simán X lett volna.
Gecc, ez de nagy igazsag.
A delutani ev meccse utan csak rosszabb johet este, elore felek.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
MPowerPH
félisten
Ki mondta, hogy azok? Szerencsere naluk ez idoszakos(legalabbis remelem), mig a hollandok folyamat gyakoroljak eme gusztustalan mesterseget.
Hollandok ugyan ugy egy kalap k@kit nem ertek. Remelem a Belgak hazakuldik azt az egoista bandat is, hacsak holnap ki nem esnek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Sirandrish
legenda
Nah pontosan az ilyen gyűlölködő emberek miatt nem járok ilyen topikokba.
Ne haragudj de szánalmasok a megnyilvánulásaid..
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar