Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- leslieke farmerzsebe
- Mr Dini játszótere
- Bekapcsoltam a turbót
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atee_13
őstag
kell még a citynek az a 150 milla, h érezhető legyen Pep zsenialitása
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #154002 üzenetére
Majdnem nyeltek egy másodikat is cseszhetik, ha viszik Kane-t, mert maradt egy Son, hogy helyette is gól b@sz-Son
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #154004 üzenetére
Már biztos megvan a szerződés és direkt nem játszatják, nehogy verjen 2t ma a citynek, holnap meg bejelentsék, hogy 100csillióért megvették
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
IreN!CuS
őstag
Szerintem Gárdióla erősíthetne ezen a halovány kereten mert így nem lesz meg a BL indulás sem....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
Kis érdekesség: nem lett pl-ben az első mérkőzéseken sehol sem döntetlen
-
addikt
Csak dől és dől a pénz a City keretébe,de látszata alig.
KdB-t pedig nem ártana felépíteni rendesen, mert mostanában mintha egyik sérülés jönne a másik után. Nélküle meg szar a City.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
LyonnaisFan1
őstag
Xherdan Shaqirivel kapcsolatos frissebb fejlemények:
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Veron
addikt
válasz sutyerák007 #153989 üzenetére
RIP.
Egyike annak a pár játékosnak a világon, aki mindent is megnyert. Legenda.@atee_13: lassan annyi pénzt elver a Cici, hogy az én zsenialitásom is kijönne Manchesterben. szánalom, pedig régen kedveltem őket.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
DeathAdder
veterán
A múlt heti Ted Lasso (S02E03) részében szép kritikát nyomnak az arab olajjal szemben.
-
Cs1csó
félisten
válasz DeathAdder #154013 üzenetére
ELKEZDTÉK??!!!
Imádtam, láttam, hogy "tervben van" a folytatás de a járvány stb. -
BenHans
addikt
válasz Soulfly842 #154014 üzenetére
Na, meghúzzák a nadrágszíjat, eladnak még párat a felelőtlen pénzügyi stratégiájuk besült termékeiből és újjáélesztik a la masiát? Csak nem?!
Hát nem olvas ez az ember? Tudhatná, hogy mindent a covidra kell fogni és szorgalmazni az újabb - olykor fedezet nélküli - óriási kiadásokat fedező kiváltságos megoldást, nehogy megtorpanjon az óriás, mert azt a presztízsveszteséget nem viselné el a futball![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
válasz Soulfly842 #154014 üzenetére
És akkor még jön a Nou Camp felújítása.
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #154013 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #154016 üzenetére
Na, meghúzzák a nadrágszíjat, eladnak még párat a felelőtlen pénzügyi stratégiájuk besült termékeiből és újjáélesztik a la masiát?
Nincs kinek eladni, pár évig még nyelniük kell a gombócokat. Pl. Dembélé kinek kellene ilyen csillagászati fizetés és folyamatos sérülések mellett? Az itt-ott igencsak besült Coutinho? A lassan kritikus kor felé hajló hisztikriszti drámakirálynő Griezmann? Megtalálta zsák a foltját klub és játékosok vonatkozásában, most meg az új elnöknek kell kiutat találnia. A pénzügyi és gazdasági felelőtlenség egyik iskolapéldájaként való ténykedésük miatt sajnálni nem tudom a Barcelonát, maguknak keverték ki ezt a puncsot. De legalább nincsenek egyedül, több klub fogja évekig nyögni az elmúlt évtized felelőtlenségeit, amit az elmúlt másfél év váratlan eseményei sima mínuszból óriási mínusszá alakítottak. Viszont nem kérdés, hogy pénzügyileg ők vannak a legmélyebb mocsárban a történelmi nagyok közül.De ne csak sarat dobáljunk a mi szempontunkból nagyrészt érdektelen egyik vagy másik klubra, beszámolsz inkább arról, hogy halad a farkasok stadionjának az ügye, mikorra lesz kész és hol? És mekkora lesz?
-
venember83
nagyúr
Calcio e Finanza: A Serie A és az egész olasz futball veszíti a népszerűségét, ami az olaszországi szurkolók számát illeti: -2,6% az elmúlt évhez képest. A Juventus továbbra is első 8,2 millió szurkolóval, -7% tavalyhoz képest, következő a Milan és az Inter 4-4 millió szurkolóval. A Napoli a negyedik, majd következik a Roma és a Lazio.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Bundesligat (Arena4) lehet online nezni itthon valahogy? Elofizeteses modell is jatszik, csak ne kelljen egy egesz TV csomagra elofizetnem.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Soulfly842
addikt
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a fővárosi csapat 40+5 millió eurót fizetett az angol csatárért.
A 23 éves támadó 2026 júniusáig írta alá szerződését, évente 4–5 milliót kereshet. A megállapodás szerint a Chelsea 2023 júniusában 80 millió euróért visszavásárolhatja Abrahamet.[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
Arena4 online felületét még nem próbáltam, de ha bundesliga mérkőzéseket akarsz nézni akkor én ezeket használom:
https://reddt1.soccerstreams.net/
http://german-livestreams.blogspot.com/
http://rojadirecta.tv/ -
KisTücsök
addikt
válasz Soulfly842 #154022 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #154019 üzenetére
Ha komolyan érdekel...
Jól halad, a Friedkin Group megszüntetett minden procedúrát amit Pallotta kezdett, kiléptek a bürokraták - mutyisok - büntetésre váró építési vállalkozók háromszögéből, így nincs megkötve Dan az ügymenet miatt és szabadon mozoghat a saját terve szerint.
3 terület jöhet szóba, ahol jóval gyorsabb ügymenetre lehet számítani, a Gamozetro, az Sdo di Pietralata és Ostiense. De van egy nyomás a városvezetés felől, hogy nekik van egy felújítandó olimpicójuk, és hogy azt csinálják meg Friedkinék, de ehhez kell Lódító is, mert vagy fizetniük kéne a használatért, vagy költözni és felújítani egy másik régi stadiont aminek nem jut eszembe a neve.
Mindenesetre most egy Friedkin Groupon belüli átvilágítás zajlik, az elemzők szerint ez egy befektető érkezését vetíti előre, ami kulcs lehet a stadionhoz.
Nem akarnak felhőkarcolót meg toronyórát lánccal, csak egy modern alig több mint 40 ezer férőhelyes (igény szerint pár ezerrel bővíthető) stadiont (lásd nálatok).A romanistáknak sok év után egy szavuk nem lehet a vezetőségre, a vételáron felül közel 400M€-t injektált a klubba Dan, plusz eddig 83M€-ért igazolt úgy, hogy nem adtunk el olyan játékost aki egyértelműen alappilér volt a teljesítménye alapján is, csak a ballasztot szórjuk.
Még lesz pár távozó felesleg, pl Dzsudzsenzi is, és jöhet a mercato befejezése, mert Mou akar még egy középpályást. Komoly szerepe volt Tammy leigazolásában is a személyes beszélgetéseikkel. Amúgy pedig készülhet valami a Spursnél ha bejelentkeztek a srácért az utolsó pillanatban. 5 + 40 több részletben a vége, a Chelsea 2023-ban visszaveheti 80-ért, a fizu nettó 4.5 lesz.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz atee_13 #154029 üzenetére
A harmadat sem kapnak meg azert a haromert. Na meg ki vinne oket? Plane olyan fizetesigenyekkel.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #154028 üzenetére
35...annyiért elég jó vétel.
Eddig alsó hangon valami 50 körül emlegették.Nálunk újfent szóba került Pjanic
Ha fizu plusz átigazolási díj akkor egyértelmű nem a válasz.
De így, hogy a pletykák szerint a fizetése felét állná a Barcelona és kölcsönben jönne, már nem is hangzik olyan rosszul.
Bár én már csak ilyen szemét vagyok, de találnék jobb megoldást...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #154031 üzenetére
Kétéves kölcsön ingyen, aztán három év alatt kell kifizetni a 35 milliót. Kivásárlási kötelezettség BL-kvalifikációhoz kötve. Plusz 20% a következő átigazolási díjból. Bár nem lepne meg, ha nem nagyon távozna ő a közeljövőben. Nicolò Schira szerint a játékos egyértelműen csak a Juventushoz akart csatlakozni, s elutasította a Borussia Dortmund, az Arsenal, az Atlético Madrid és a Sahtar Doneck megkeresését.
Pjanics nagyon menni akar Barcelonából, keretbe sem nevezi Koeman. Ramsey helyett jó lenne, nyilván kölcsönben, átigazolási díjról kár álmodnia a katalán klubnak, nincsenek olyan helyzetben, s Pjanics szekérrúdja túlságosan kifelé mutat ahhoz, hogy bármiféle követelése lehessen a klubvezetésnek. A következő pár évben lesz néhány gombóc, amit le kell nyelnie a Barcelonának, ez az egyik, de lesznek keserűbbek is.
Mindenesetre most egy Friedkin Groupon belüli átvilágítás zajlik, az elemzők szerint ez egy befektető érkezését vetíti előre, ami kulcs lehet a stadionhoz.
Ez azért furcsa, amikor a tulajdonos újabb befektetőt toboroz, bár nyilván a stadionépítést megkönnyítendő nem árt némi szakmai és pénzügyi támogatás. A negyvenezres stadion picit keserű, ám ésszerű kompromisszum. Viszonylag nagy kihasználtsággal üzemeltethető, de azért a legendás olasz stadionokat alapul véve mégis visszalépés. Viszont nem árt néha a racionalitás szavára hallgatni, amint az több aktuális negatív példa is mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Locatelli 23 éves
Chiesa 23 éves
de Ligt 22 éves
Pellegrini 22 éves
Mckennie 22 éves
Kulusevski 21 éves
Fagioli 20 éves
Ranocchia 20 éves
Dragusin 19 éves
Rovella 19 éves
Kaio Jorge 19 éves
De Winter 19 éves
Fiatalok vannak, csak jelentős részüknek kölcsönben kell(ene) bizonyítaniuk, ami azért nem mindig sikerült az elmúlt években. Amikor meg a játékos kivételesen bizonyított, abból nem a Juve jött ki jól, pl. Romero esetében, mert a kluboknak nem érdekük a kölcsönjátékost fel-/befuttatni, hacsak nincsenek erre ösztönözve pl. kivásárlási opcióval. -
Soulfly842
addikt
Az olasz élvonalbeli Juventus a hivatalos honlapján bejelentette Kaio Jorge érkezését.
A 19 éves brazil korosztályos válogatott támadó a Santostól igazolt át a torinói együttesbe, amellyel 2026-ig szóló megállapodást kötött.
Kaio Jorge 16 évesen, 2018-ban mutatkozott be a Santos felnőttcsapatában. A brazil gárda színeiben összesen 80 tétmérkőzésen lépett pályára és 17 gólt szerzett.
Helyi sajtóhírek szerint a Juventus hárommillió eurót fizetett a játékjogáért.
A 2002-ben született futballista tagja volt a 2019-es U17-es világbajnokságon aranyérmes brazil válogatottnak. Kaio Jorge ötször volt eredményes a tornán, a Mexikó elleni fináléban ő szerezte együttese egyenlítő gólját. Ezen a vb-n részt vett a magyar válogatott is. -
addikt
válasz venember83 #154034 üzenetére
Lefordítva - a PSG-nek most nem kell. Másnak meg eleve nem kellett.
Majd viszik Pogbával együtt, jövőre ingyen.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
viharhozo
addikt
Eleg szarul oldottak meg, ha nincs TV-elofizetesed, sztem sehogy nem fogok nezni. A Telekom Go-nal a fizetosben sincs benne, Horizon Go-n nalam szinten nincs, Telenor MyTV detto.
Ha van Telekom-elofizetesed tv-csomagra, akkor megy Telekom Go-val, tegnap ugy neztem a meccset.
Datsyuk: Reusnak tegnap nem szoltak, h sörmeccs van, vagy szoltak, de nem ertette?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #154032 üzenetére
Ahhaaa, szóval a Sassuolo megajándékozta a Juventust. Értem.
"furcsa, amikor a tulajdonos újabb befektetőt toboroz" Kivéve ha tényleg Debra Friedkin barátja és egyben üzlettársa a Walmart örökös Alice Walton lesz az, vagy a Toyota.
Azt mondták Bayern mintára akarják felépíteni a csapat hátterét, szóval beleférne hogy a Toyota részvényes legyen úgy mint a Bayernnél a 3A (Allianz, Audi, Adidas). Elég biztosnak tűnik, hogy a névadó szponzor amúgy is ők lesznek, ha már Friedkin alá tartozik a Toyota kizárólagos forgalmazása az Egyesült Államokban.Inkább legyen saját 40ezres "ministadion" fullon, minthogy túlvállalják magukat, így van.
Persze visszalépés bizonyos szempontból, én is sajnálni fogom az Olimpicót, de jobb lesz kimenni, nem távcsővel kell elindulni. Nem is tudom megoldható-e úgy felújítani, hogy eltűnik a futópálya és közelebb kerülnek a szurkolók.[ Szerkesztve ]
-
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #154044 üzenetére
Én továbbra is Mbappé-t várom (szerintem ő már borítékolható), s az lenne az igazi bomba - a koronavírus ellenére, ami mindent felülírt a fociban gazdaságilag -, ha Pérez papa választási ígérete teljesülne a másik játékos személyét illetően Trónt emelnének és azt a támadó szekciót tényleg nem állítaná meg senki!
(Mbappe: há' mán a Bors is megírta, hogy a szülinapozó csapattárs bulijára csak ő nem ment el, miközben az új igazolások is ott vótak' mind! )Ha emlékeim nem csalnak meg, akkor mindig meg is volt ez... még akkor is ha fő riválissal kellett a lehetetlennek tűnő játékosról tárgyalni!
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #154044 üzenetére
A milliárdos adósság rendezésére gyűjt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
pohár
félisten
válasz venember83 #154047 üzenetére
nekik gyűjt szerintem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #154049 üzenetére
Jo igazolasnak tunik. Fiatal, tehetseges, remek adottsagokkal.
Igaz, nemileg rombolja az osszkepet a mellette allo faszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen