Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69651) Tibiajax válasza venember83 (#69650) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hollandokat nem kéne idekeverni, ne haragudj.. soha nem jellemző rájuk a durvaság
max ennyi, de ez tényleg a max. ez simán belefér, bármikor

(#69652) BenHans válasza venember83 (#69650) üzenetére


BenHans
addikt

:) Így van. De én Chiellini-t sem hentesezem le, mert ő még mindig nem az idegből szétrúgom fajta ő csak egy kemény ember a posztján és hajtja a vére. Radja sem az idegből romboló durva típusú játékos. Amíg nem számít szabálytalannak a becsúszó szerelés, addig lesznek ilyenek.

Azokkal van a nagyobb probléma akik dühből, alattomosságból vagy épp törlesztésből mennek így oda, vagy csak szimplán durvák és nem veszik észre magukat.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69653) L_YKing válasza Tibiajax (#69651) üzenetére


L_YKing
addikt

Varj Tibi! Ki volt az aki beletalpalt Xabi Alonsoba a Vb donton? :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69654) Tibiajax válasza L_YKing (#69653) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

tiszta szerelés volt. a média fújta fel, közröhej tárgyává tették, pedig szegény hollandok voltak azok, akik végül csak a világ második legjobbjai lettek

(#69655) L_YKing válasza Tibiajax (#69654) üzenetére


L_YKing
addikt

Meg is van!! De Jong, Kungfu mester :D

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69656) venember83 válasza Tibiajax (#69651) üzenetére


venember83
nagyúr

Valóban a hollandok úgy általánosságban nem erről híresek. Ezzel egyetértek, de a fennemlített játékosokról nemigen tudom megmásítani a véleményem.

(#69657) forceberg válasza venember83 (#69656) üzenetére


forceberg
veterán

Nem az a lényeg, hogy kiről van szó, hanem, hogy ezeket a favágó mozdulatokat száműzni kellene a pályáról!

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#69658) szab.tam


szab.tam
nagyúr

hétvégén hazai forduló.
meccsek, rendőri biztosításokkal.
talán most lenne itt az idejes a szurkolói klubboknak, és főként az önmagukat, különböző okokból kirekesztő ultrának, a (legalább az ideiglenes ) megbékélésre.

"nem b* készenlét", hanem azok, akik minket védtek, nekünk szolgáltok...
és ide beírni....

:R :R :R

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#69659) B0V9B válasza Citroware (#69630) üzenetére


B0V9B
tag

Ugyanez igaz a védőkre is. Ha 8-ból 7-szer meg tudja állítani a nála 30 kilóval könnyebb (ezáltal kétszer-háromszor gyorsabb) villámléptű szélsőket, akkor az természetes dolog, hozzá tartozik a meccshez. Viszont ha egyszer letud fordulni a támadó játékos és helyzet alakul ki az akcióból akkor már meg is kapja hogy mekkorát hibázott, úgy fordul mint a platós ifa, stb...
Pedig mint tudjuk, minden gól az ellenfél hibájából születik (vannak persze kisebb és nagyobb hibák is), szóval ha nem lennének a hibák a meccsen akkor jó sok 0-0-ás meccset látnánk. Biztos élvezetes lenne :)

Szerk: Ha egy támadó játékos fog ki rossz napot, és minden helyzetet elpackázik akkor mit mondanak rá?? -Ez nem az ő napja volt, talán a következő fordulóban jobban megy majd neki a játék
Ha egy védő fog ki rossz napot és róla kapnak 2 gólt, akkor mit mondanak rá? -Meglepne ha a következő fordulóban is a kezdőben lenne ez a játékos, hatalmas hibái miatt a csapata ma vereséget szenvedett.
Szóval mindig az van könnyebb helyzetben aki a támadórészleget erősíti. Van is egy mondás erre: A csatár rúgja a gólokat, de a védő nyeri a meccset.

[ Szerkesztve ]

(#69660) Citroware válasza B0V9B (#69659) üzenetére


Citroware
addikt

Attól, hogy le tud fordulni, általában még nem lesz gól, mert besegíthet egy másik hátvéd, kivédheti a kapus, vagy csak simán kihagyja a támadó a helyzetet.

(#69661) viharhozo válasza BenHans (#69647) üzenetére


viharhozo
addikt

De azert az ilyen fel eves meg eves kihagyasokat eredmenyezo rugasokat utolag csak kene vmivel szankcionalni. Mondjuk ugyanekkora eltiltassal az UEFA-meccseirol. Csak, h a masik oldalon is legyen vmi tetje.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#69662) B0V9B


B0V9B
tag

Belepillantottam ebbe az Út Milánóba című, sport tv-s BL magazinba, ahol a nagy okosok pont a Shaw esetet elemezték. Szerintük ez teljesen szabályos volt, ráadásul még ügyes is mert Shawra vissza pattant a labda így nem kapott a MU szögletet (ez kajak így elhangzott a műsorban). Mit várunk mi a focistáinktól, mikor ilyen fogalmatlan, vak, 60-as évek focijában megragadt fogyatékos edzőink vannak? Bognár-Várhidi duóra céloztam itt...

(#69663) #84221696 válasza B0V9B (#69662) üzenetére


#84221696
törölt tag

Na a két muksó, akik miatt már csak a meccset nézem meg. Amikor kinyitják a szájukat, inkább kapcsolok tampon meg calgon reklámra.

A 13. menet szakértőitől példát vehetnének szakmai megnyilvánulásokból (Rácz Félix és Erdélyi Kálmán).

(#69664) forceberg válasza #84221696 (#69663) üzenetére


forceberg
veterán

Egy tétlen lesen okoskodtak.
Hogy melyik meccs volt, nem emlékszem...
Tiszta lesen állt egy játékos, pont felé ment a labda. A kapus feltett kézzel integetett, hogy les.
A lesen álló játékos, mikor észrevette, hogy hátulról jövő csapattársáé lesz a labda, széttette a kezét, hogy nem akar játékba avatkozni. Ez a kapust 100%, hogy megtévesztette, ezek meg bemagyarázták, hogy a kapushoz köze nem volt. Ja kérem, akkor miért integetett a kapus, hogy les?
Ezek ennyire balfaxok? Ha nincs ott a lesen álló csatár, a kapus egyből indult volna ki a lecsorgó labdára, nem lest integet. Szánalom...

Inkább hívnák be BDSRTNT Kálmán Bá't, ő legalább hangulatot teremtene. :R

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#69665) bucketb0b válasza forceberg (#69664) üzenetére


bucketb0b
őstag

Azt hiszem a Porto meccsen volt az egyenlítésnél.

[ Szerkesztve ]

(#69666) L_YKing


L_YKing
addikt

Micsoda szinjatek a Chelsea meccsen :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69667) Enzolord válasza L_YKing (#69666) üzenetére


Enzolord
addikt

Én csak olvasom az NSO-n, e úgy látom, az okos, Costa megint hozza a formáját.. ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69668) #84221696 válasza forceberg (#69664) üzenetére


#84221696
törölt tag

Azon legalább lehet mulatni. :)

(#69669) B0V9B válasza L_YKing (#69666) üzenetére


B0V9B
tag

SHIT az egész PL bírói kar, ha a játékosokat el lehet tiltani utólagosan mérkőzésekről, akkor a bírókkal is megcsinálhatnának ilyet. Mondjuk egy ilyen ítélet után elküldeni a Burkinai Faso-i bajnokságba mérkőzést vezetni egy 1,5 évig.

Lehet belőle poént csinálni, csak amikor már 1 hónap alatt a 25. mérkőzést látom, ami hemzseg a bírói bakiktól (Bayern utolsó 2 bajnokija, ez a meccs, Shaw lábtöréséért még lapot sem kapott a favágó, Real meccsen hátba rúgják a palit és tizi, Dinamo Kijev meccsen full lesen van a csávó és tétlen lesnek húzzák be, a Pool meccsén egy teljesen lesgólt adnak meg a Poolnak szegény Bournemouth ellen, csak hirtelen ennyi jutott így eszembe most) akkor felteszem magamban a kérdést, hogy van-e értelme leülni meccset nézni, úgyis azon fog eldőlni a végeredmény hogy a vakegér baromállatjának síppal a szájában, merre lóg az a bizonyos valami, mikor reggel felébred...

[ Szerkesztve ]

(#69670) L_YKing válasza Enzolord (#69667) üzenetére


L_YKing
addikt

Hatalmas forma volt most :DDD
Nagyot nevettem rajta.

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69671) bucketb0b válasza B0V9B (#69669) üzenetére


bucketb0b
őstag

Én az egészet nem értem, hogy miért ne lehetne olyat, hogy volt egy kétes szitu, megy tovább a játék, közben már nézik vissza a dolgokat és 3 ember (vagy amennyi kell) meghozza a döntést, hogy mi volt, rászólnak a bírónak és utólag befújja vagy nem a szitut. Ez max. fél perc lenne, de szerintem kevesebb idő alatt is lerendezhető, mert látjuk, hogy élő adásban is simán kivágják a szurkolók elé pillanatokon belül.
Az amit Sallói is mondott, hogy kézzel kapálózik pl. itt Costa az benne van a meccsben, sajnos nem szép dolog, de ez folyamatosan megy a párharcoknál, Gabriel meg visszarúgott, ezt büntetni kell ilyen nem kell a pályára akármennyire gyenge volt a rúgás meg nevetséges a szitu. Ha meg max. sárgát kap akkor is nem fogta fel, hogy már neki volt, szóval eleve nem csinálok ilyen szitut, mert ez minimum egy sárga, aztán ugyanott vannak ahol a part szakad.

(#69672) villamos


villamos
őstag

Király megfogta a tizenegyest! :Y

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#69673) BenHans


BenHans
addikt

Leicester: :R A csapatok örülnek ha 2 góllal mennek, kivéve ha a Leicester az ellenfél. :DDD :C

City-WestHam: Nem vagyok ellendrukker, de jól jönne ha a WHU befejezné amit elkezdett és kikapna a City.

FTC-Békéscsaba: 1-0 BÖDE! Nem értem miért csinálja. Úgy látszik nem akar bekerülni a válogatottba...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69674) forceberg válasza BenHans (#69673) üzenetére


forceberg
veterán

Épp néztem, hogy Stieber és Paddam még padra sem kerültek...
Igaz, a Hoffenheim kerete durva, most épp Kuranyi is padon kezdett :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#69675) NyxNyxNyx válasza B0V9B (#69669) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Azon a rúgáson kívül is szarul vezette a meccset? Gabriel egyébként egy komplett idióta. Mit gondolt? Teljesen jogos a sárga attól függetlenül, hogy costa egy paraszt.

Azon megy a vita, hogy Costa miért nem kapott?

Más: Real meg úgy nyert 1-0-ra hogy Granadától elvettek egy gólt.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#69676) pohár


pohár
félisten

na, végre, talán lendületbe kerül KDB is a gól után :C

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#69677) bucketb0b válasza NyxNyxNyx (#69675) üzenetére


bucketb0b
őstag

Costanak nem járt a piros, maximum az egész meccset nézve érett egy 2. sárga a sorozatos szabálytalanság miatt, de Mou érzékelte ezt és lehozta helyesen, még a következő meccsen is szükség lehet rá. Kiprovokálta a pirosat, Gabriel meg ugrott rá.. eleve a sárgát sem kellett volna összeszednie, mert Kosczi-t "lökte fel" Costa amiért ő kapott volna egy sárgát és erre utazhattak volna az Arsenal játékosai, hogy kiállítsák később, de ehelyett Gabriel odaugrott és jött 1-1 sárga, majd utána megveregette Costa mellkasát Gabriel amit Costa megint kicsit túlreagált, mire kisétáltak a középpályához megállt Costa, jött egy hátrafelé irányuló mozdulat ami minimum sárga, de egyből piros is adható volt. Ennyi, röviden. Elbaszták az Arsenal játékosok, pedig Costa biztos piros lapos lett volna szerintem, retardált az a pali.. sosem értettem ez miért jó egy pályán, hogy mindenkit lökdösök meg kötekedek, én annyira nem is tartom kiemelkedő játékosnak, a Chelsea stílusába és Mou stílusához tökéletesen illeszkedik ez nyilvánvaló, de semmi extra számomra ez a Costa.

[ Szerkesztve ]

(#69678) Enzolord


Enzolord
addikt

city-WHU 1:2 Yesss!!!!!!!

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69679) Enzolord


Enzolord
addikt

Mi van gyerekek.. Mindenki nyaral, vagy senki nem néz meccset, vagy miért ilyen halott a topic?? ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69680) BenHans


BenHans
addikt

TOTTI 300:R

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#69681) #84221696 válasza Enzolord (#69679) üzenetére


#84221696
törölt tag

Mindenki wotozik, miután letöltötték a "tiltott" modokat. ;]

(#69682) L_YKing válasza Enzolord (#69679) üzenetére


L_YKing
addikt

Mindenki ki van akadva, hogy Tibi intere megint csak 1-0-ra nyert :( :DDD ;]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69683) Enzolord válasza #84221696 (#69681) üzenetére


Enzolord
addikt

:C :C :C

(#69682) barca0519951 Az Inter az új Juve... ;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69684) L_YKing válasza Enzolord (#69683) üzenetére


L_YKing
addikt

A juve meg az uj inter :DDD

Szerintem ma a Barca meg fog szenvedni a gyozelemert.

BenHans: mekkora lesgol volt az? :Y

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69685) #84221696 válasza L_YKing (#69684) üzenetére


#84221696
törölt tag

Vagy nem is fog nyerni a Barca. BL után nekik soha sem megy a játék.

(#69686) L_YKing válasza #84221696 (#69685) üzenetére


L_YKing
addikt

Hazai palyan azert remelem behuzzak a fiuk. Eleg gyenge a levante, nem ilyen meccseken kene pontokat hullajtani

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69687) Enzolord válasza L_YKing (#69684) üzenetére


Enzolord
addikt

Tegnap ki sem elemeztük, hogy a Reál meccsen a Les nem volt les gól, a nem les meg les gól volt.. :)
Hát mi folyik itt Gyöngyösön??? ;] ;] ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69688) L_YKing válasza Enzolord (#69687) üzenetére


L_YKing
addikt

Most egy picit is meg kene lepodnom? :F :DDD:DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69689) Enzolord válasza L_YKing (#69688) üzenetére


Enzolord
addikt

:N :N :N

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69690) Tibiajax válasza L_YKing (#69684) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

fejezzétek már be :D
lényeg, hogy Inter numero uno, és hogy forza.

te de gyerekek megnéztem ezt a cselszi-arsenal meccset, hát kár volt.. ezt a trágya valamit, a buzeráns, dilettáns, ultraidióta bírói döntésekkel, azzal a trágya korcsbrazil-spanyollal.. valami hihetetlen volt
aztán jött a két redvás gólocska.. szánalmas volt
nem baj, más ellen nem is tudnak vírítani murinnyóék, csak az arsenal ellen

(#69691) L_YKing válasza Tibiajax (#69690) üzenetére


L_YKing
addikt

Mi csak az igazsagot mondjuk Tibi.. :DDD

Nezzetek Salah goljat! Na az igen mi kapasloves :o

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69692) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Jó volt ez a Spurs- Palace meccs.
Sok helyzet volt, az egy gól ellenére izgalmas, hajtós mérkőzés volt. :)

Son meg jó igazolás, és elképesztően szimpatikus. Eriksen meggyógyult, bíztatóak a jelek.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#69693) bagyulajuve válasza Tibiajax (#69690) üzenetére


bagyulajuve
addikt

majd elmúlik :P

jön fel a Juve, mint a talajvíz

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#69694) L_YKing válasza NyxNyxNyx (#69692) üzenetére


L_YKing
addikt

Pont mondani akartam, hogy beallt es ra 1-2 percre mar golpasszt is adott, jo jatekos :K

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#69695) homeless09


homeless09
őstag

United már megint mit művel...

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#69696) Enzolord válasza homeless09 (#69695) üzenetére


Enzolord
addikt

A védelmünk megint alakít... :( :(

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69697) homeless09


homeless09
őstag

Martiaaal

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#69698) Enzolord válasza homeless09 (#69697) üzenetére


Enzolord
addikt

Yeeaaahhh!! Jó a srác.. Remélem, nem úgy végzi, mint sok fiatal..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#69699) B0V9B válasza Enzolord (#69698) üzenetére


B0V9B
tag

Először kicsit vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban, mikor megláttam hogy őt és nem Austin-t szerezte meg a MU, főleg azután mikor megláttam az összeget is. Viszont eddig szépen termeli a gólokat. :)

És ott a második is, elszóltam magam :D

Utálom amikor egyszerre van a Dortmund és a Southampton meccse, kapcsolgathatok össze-vissza

[ Szerkesztve ]

(#69700) homeless09


homeless09
őstag

IGEEEN! MARTIAAAAAL!!

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.