Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Sztbeni #46004 üzenetére
passz, éppen melyik gyártó melyik fazont és dizájnt gyártja le adott évben. nekem anyagra, minőségre underarmour, nike és adidas nem begyere.
amúgy a középső kifejezetten profi lett szerintem[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sztbeni
őstag
-
szab.tam
nagyúr
mediamarkos kisgyökeres kapurarúgás akció.
édasanyám vett ma egy hűtőt
megkért, hogy találkozzunk, nézzem meg már én is.
114k.kérdeztem a pénztárnál, ha már 100 fölött vagyunk, hol van ez a hülyecsináló kapura rugdosás 10-50-100%-ért.
-> először vevőszolgálat.
ott meg jönnek nekem a kisparasztok, hogy regisztráció:
név, cím, telefon, e-mail cím..
na, itt megállítottam: menstruációs naptár, pinkód nem kéne?
nem értette.
mondtam neki, hogy itt a blokk, rúgni szeretnékk, nem az adataimat megadni az adatvadászatukhoz, majd várni a spam hegyeket az ajánlataikról.
úgyhogy eljöttem.a tisztességes úgy lenne, hogy a blokk sorszámát regisztrálják a számítógépen, hogy pl. egy vásárlással 1x lehessen próbálkozni.
ááá, neeem.
név, cím, telefon, e-mail, kisf*-omon hány redő van...lefosom, csak még nekem kellett volna hülyének éreznem magam még azelőtt, mielőtt odálltam volna a kapu elé igazából hülyét csinálni magamból...
(pedig azt a rohadt 50%-os lyukat ott középen kinéztem előre magamnak...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #46009 üzenetére
Ha Édesanyád 2000ft ért vásárolt volna egy fülhallgatót, rúghattál volna akár 3x is, csak el akartak tántorítani a szemetek, és ez sikerült.. Ebből van a jutalék nekik, nehogy már valami drága ócsóbb legyen..
Be kellett volna diktálni, Hogy Orbán Viktor, Felcsút, Biszem Baszom köz 1..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
A köztévé ma nem sötétült el. Ők a tegnapi válogatott meccs közvetítésével tiltakoztak, a reklámadó bevezetése ellen! by: Kiss Ádám...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
"Így juthat be ingyen az új Fradi stadionba"
"Ingyen tekintheti meg a labdarúgó-válogatott szeptember 7-én esedékes első Európa-bajnoki selejtezőjét a Ferencváros új stadionjában az a szurkoló, aki jegyet vásárol a szombati, Magyarország-Kazahsztán barátságos mérkőzésre."
pistike! a süti nem biztos, hogy jó lesz.
viszont szép lesz a csomagolása.
viszont ehhez meg kell enned a spenótot.
a nagyon finom spenótot.
figyelj. ne fintorogjá', mert szájbab*lak...****
vajon elég megvenni a jegyet öccázé', vagy be is kell menni?
ezeknek a kis falúbú gyökereknek valamennyire menne, akkor egy gáláns, ügyes húzásnak tűnne.
így meg egy elkeseredett, rendkívül szánalmas, nem tudom mi...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
salival
aktív tag
válasz bagyulajuve #46014 üzenetére
vagy szétrúgom a mellette lévő lcd tévé sort és csak azt mondom hogy "bocs lecsúszott, korhut volt a mesterem"
YNWA
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sickboy25 #46015 üzenetére
nekem az tetszett volna, ha ezt a 2 meccset is elvitték volna debrecenbe.
1. (albán) meccs, összes jegy elad, nézőtér tele.
2. elővételben ugyanúgy összes jegy elad, valójában 4870 néző....érdemes volt megnézni a dánok ellenin a nézőtéri bevágásokat.
elgég sok olyan arcot lehetett látni, akik sem azelőtt, sem azután nem lesznek sohasem meccsen.
pl. a debreceni egyetemre járó dél-kóreai diákok...
(volt pár nyugdíjas néni is, reméljük megérik szegények az augusztust...)***
egy darabig valószínű meglesz a 15-20k.
úgy számolnak, hogy 10k fölött kell lennie az átlagnak a nullszaldóhoz.
12 jó enne, a 14 már nagyon jó.
szerintem a 10-12 hosszútávon is meglesz.
hacsak nem pusztulnak le a bajnokságbana 10 hely alá.
az meg nem valószínű.***
(#46016) salival
gondoltak az ilyenre.
el van keríve.
"kakaóbiztos..."[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
lehet, hogy a dojcse bank beszáll a dortmundba 10% tulajdoni részesedéssel. na akkor aztán lehet, hogy valóban komoly alternatíva lehet a bayernnel szemben
-
L_YKing
addikt
Kábumm!!
Rakitic a barcába!
Még várom a hiteles forrást de ez több , mint valószínű...
Kár , hogy védőt nem akar a barca...Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
válasz L_YKing #46020 üzenetére
piké meg kikotyogta, hogy fabregas 33 misiért megy - sajtótájékoztatón bekapcsolva volt már pár mikorofon, mikor del bosquehoz hajolt és odasúgta, miután az kérdezett tőle valamit..
valszeg chelsea lesz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #46022 üzenetére
azt írta, hogy az arsenal elállt a visszavásárlástól és a manu és a barca között meg nem volt az igazi a kapcsolat, így chelsea lehet a befutó
-
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #46025 üzenetére
Jajh de megnézném jövőre kopp ugyanezt a Barca-keretet.
Bár rebesgetik még Higuain-t is mint lehetséges alternatívát a csatárposztra.
-
Sztbeni
őstag
Nem tudom, hogy volt-e már ez: [link]
De szerintem felháborító, hogy ez az oldal ilyet le mer írni...
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
7600 GS
addikt
Kroos-t szóba hozták a Madriddal, 40 millió euró fejében.
Sokkal inkább ő kell, mint Suarez.
-
Sztbeni
őstag
Na, sok magyar szurkoló példát vehetne az oroszokról: [link]
Így kell lerendezni a dolgokat, nem a stadion meg a vonat szétverésével meg a békés szurkolók megtámadásával.
-
Sztbeni
őstag
válasz 7600 GS #46034 üzenetére
CSZKA nyert.
De ez se semmi: [link]. A Szpartak Moszkva szurkolói ősszel Harkovig utaztak, hogy a nagy ellenség Dinamo Kijiv drukkerek verésében segítsenek .
De tőlem ilyet csinálhatnak. Főleg a mezőset. Akiknek ehhez van kedvük, azok verjék csak egymást, ne a stadiont meg az éttermeket pusztítsák szét.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sztbeni #46035 üzenetére
Ja mikor 2-en 3-an rugdosnak egy földön fekvő embert az sokkal jobb. RESPECT
jobban belegondolva meg tök mindegy, irtsák egymást...barca0519951: Igen, mert a barcáé ronda, undorító színű. A többi meg csajos.
Tény, hogy a Realé a legcsajosabb.szerintem az Ajax mez az amelyik nem vészes. Simán viselhető kategória.
sorrendben: barca, juve-real, everton, ajax
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
bagyulajuve
addikt
válasz Sztbeni #46035 üzenetére
Én csak azt figyeltem, hogy amíg a "sima" rendőrök jöttek, addig simán folytatták a verekedést, de amikor megjelentek a "terepmintások" (alig néhány), egyből leguggoltak a szurkolók és síri csendben követték az utasításokat. Na ők gyanítom, hogy nem szarral gurigáznak.
Resistencia eterna
-
Sztbeni
őstag
válasz bagyulajuve #46042 üzenetére
Azok a Berkut tagjai. Na, azok percek alatt rendet tudtak tenni szinte mindig. Csak amikor a legjobban kellett volna, akkor nem...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #46045 üzenetére
pont olyan színű, mint a 14/15-ös barca edzőmez
az Arsenal divatdrukkeres cikkírónak meg a kurva anyját, csak úgy finoman
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen