Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Muhaha >> "A német Bild szerint 30 millió eurót kínált a Zenit Mario Mandzukicért"
és mégis ki lesz a csatárunk ha ez bekövetkezik, Pizza? Vagy a favágómüller?"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Integra
titán
ha fociban a panenka gyaláz, akkor hokiban ez milyen kategóriát képvisel?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
-
nagyúr
Az mekkora poén amúgy hogy a felcsúti stadion nem felel meg az NB1 előírásainak.
Ennyire tudják már hogy jövőre irány az NB2?Més que un club!
-
cyberkind
félisten
Istenem, bár soha ne léptem volna le a Tottenhamtől. Spanyolul: ¡Dios Mío! No debería haber salido del Tottenham.
-
Ps Vita
őstag
Meg lehet nyugodni,Gomez még mindig Gomez
Még abból is gól lesz,ha szerelik
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Végre bent van. Ez a baj, a helyzetkihasználás siralmas. Most nem kellene visszaállni védekezni, és ráülni az eredményre.
Don't Tread On Me
-
pohár
félisten
ezután egyből el is tűnt
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NyxNyxNyx
addikt
rossz helyre
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz SpaceKombajn #25021 üzenetére
Mr Platini biztos PSG drukker...
Bár azon is csodálkozom, hogy a nagy Financial Fair Play mellett a PSG mit művel...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
A The Sun szerint az Arsenal 76 millió eurót ajánl a Di María - Benzema párosért.
Ciao mehettek nyugodtan ennyiért !
-
SpaceKombajn
aktív tag
Most nézem a hétvégi spanyol bajnokik megint csak SD adások, ahogyan a múlt héten, és jövőhéten is ugyanez.
(érdekes, a hétfői az HD, biztos sokkal olcsóbb)
Tavaly nagy beharangozása a HD csatornának, erre az egyetlen topligából ami maradt nekik, azt SD-ben adják, elég nagy gáz.spacetime
-
fatal`
titán
válasz SpaceKombajn #25026 üzenetére
Az a vicc, hogy a vasárnapi meccsek is a sport1-en lesznek (mint múlthéten).
Nagyon hülyék egyébként, mert így az NB1 is SD, mert az meg a Sport2-n lesz, ami alapból nem HD.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz SpaceKombajn #25028 üzenetére
Meg lettünk/vagyunk vezetve, és b***hatjuk !
-
fatal`
titán
Nekem mondjuk tökmindegy, nincs HD előfizetésem.
Illetve annyiból zavar, hogy a spanyol sd adás valami irdatlan fos minőségű, a hdból lekonvertált meccsek sokkal jobbak.
(#25029) cyberkind: Te ne sírjál, a hétfői rm meccs hd lesz
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Nna majd mindjárt írok a pöcsöknek,hogy mégis hogy gondolják ezt.Direkt ezért fizettem elő a HD-ra.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
7600 GS
addikt
válasz SpaceKombajn #25026 üzenetére
Ezt nem értem.
Én eddig minden spanyol meccset HD-ben néztem, így tegnapi Bilbao-Osasuna-t is, ami a Sport2-n volt.
-
venember83
nagyúr
válasz Enzolord #25022 üzenetére
Könyvelési kérdés. Ahogy Magyarországon számos tömegsport-esemény legjobb esetben nullszaldós vagy veszteséges, mégis évről évre megrendezik (vajon miből, ha mindig veszteséget termel, miért éri meg a szervezőnek, miből fizeti a mínuszt?), nyilván könyvelési trükkökkel megoldható, hogy a PSG-nél (Man City, Real Madrid usw.) is nagyobb legyen a bevétel, mint a kiadás.
-
Integra
titán
bendtner a hamburgba - feltéve, hogy az évi 3 millás fizuját tudja fizetni a klub.. csak azt nem értem bendtner mit akar itt...
-
NyxNyxNyx
addikt
Na már vezet is az Arsenal...
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #25045 üzenetére
fogalmam sincsen miből fogják kifizetni.. mert kühne egy kanyi garast nem ad addíg, amíg le nem fejezik az egész vezetést és menedzsmentet, mindenkit, 11 tagú fb-ből max 6 főset akar, elnöknek magath-ot, és kreuzer és fink is menjen... kifakadt a héten az öreg teljesen, óriási lavinát indított el, igazi sárdobálás megy már
csak sajnos jogos amit mond, még ha nem is szép, hogy a médiában tette mindezt, de már nem tudott mit tenni, mert belső vitákban le sem szarják, annyira maguknak vannak a vezetők, csak tömik a zsebüket..venember:
nem tudom, hogy bendtner jó e vagy sem. ruudnevs van és a többiek meg... de rudi is kiszámíthatatlan. mint az egész csapat. nincsen konzisztens erő és játék.
ma kikap a hsv berlinben és akkor majd folytatódik tovább a mutogatás...[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Podiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
null-cváj.go Arsenal !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest