Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
Bakker, ez a Zaza asszem a legfosabb játékos, akit a zebráknál eddig láttam, kiborít. Még az is jobb lenne, ha Padoin játszana csatárt. Komolyan, sír a labda, ha nála van.
Resistencia eterna
-
XDmanus
tag
Sziasztok! Elindult az új blogom, focibolond néven. Ha valakit nemcsak a Barca-Real versenyfutás és a PL izgalmai érdekelnek, valamint az hogy a Bayern az adott évi német bajnokságot éppen februárban vagy márciusban nyeri majd meg, azt kattintson ide.
-
szami777
addikt
válasz bagyulajuve #70951 üzenetére
Honnan szalajtották?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bucketb0b
őstag
válasz [CS]Blade2 #70959 üzenetére
fifaban megvan az oda-vissza. Ott jó edző van
De lehet ez a baj, még mindig a 09 alapján játszanak miközben már 15 van[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Basszus, vicc ez a kiállítás a liverpooli meccsen. Rögtön jön is a hazai egyenlítés.
-
B0V9B
tag
válasz venember83 #70962 üzenetére
Az is vicc hogy Bogdán még az EL-ben sem kap lehetőséget, pedig ezt elvileg az angol csapatok nem szokták annyira komolyan venni.
Legalább a Fio-t legyőző Lech-ben kezdett mindhárom magyar játékos és Nikolics is ott van a kezdőben a Legiában.
-
venember83
nagyúr
Coutinho ma este jobb, ha ülve brunyál, mert állva nem találná el a WC-csészét sem.
-
Tibiajax
nagyúr
sokáig kell nekem még arra várnom, h újra nagy Ajax-ot láthassak.....
-
B0V9B
tag
Szalai a kezdőben, Stieber a kispadon.
-
B0V9B
tag
válasz forceberg #70972 üzenetére
Azért kezdő ne legyen, de a keretbe még akkor is meghívnám ha nem játszana a Hoffenheimben. Priskin amit leművelt az Észak-Írek meg Feröer ellen...hát annál még egy formán kívüli Szalai is jobb. Eddig egyébként nagyon lájti kis meccs, ennél még a Fradi-Haladás is jobb volt a múlt héten.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Igen, padra tuti jönni fog.
Priskint én sosem értettem, valahogy nagyon jó marketing van mögötte
A kapuskérdésre leszek még kíváncsi, hogy be mernek-e vállalni egy váltást?
A lényeg, hogy legalább legyen nyitott a visszavágó, ha már vettem rá jegyet
Én két szoros meccset várok egyébként.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
B0V9B
tag
válasz forceberg #70974 üzenetére
Jelenleg csak Király véd a klubjában és Dibusz, nemhiszem hogy Dibusz vállára rá mernek majd rakni ekkora terhet. Én örültem nagyon mikor Bogdán a Poolba ment mert azt hittem hogy majd az EL-t is megfogja kapni a Ligakupa mellett, de sajnos csak utóbbiban véd eddig. Különben ha megkapná a bizalmat akkor a pótselejtező mérkőzésekre már 6 védett meccsnél járna (2 Ligakupa, 4 EL meccs), de így elég lutri lenne őt is berakni. Sajnos Király nincs valami nagy formában idén...
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Olvastam valamit, hogy kitették a kapusedzőt, meg azt a volt focista csávót, akit a Dárdai tett be maga mellé aztán a német edző megkapta a nyakába, de most kitette, és a másik német érkezett vagy érkezik helyette. Azt mondjuk meg nem mondom, hogy mikori újság volt, melóba hevert az asztalon.
-
Ringman
nagyúr
lehet, hogy Király véd a klubjában, de a válogatottban inkább csak áll (térdel) a kapuban, védeni kevésbé szokott.
ennyit Bogdán is tudna meccshiányosan.
---
faszrajz bácsinak meg savanyú a szőlő [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
B0V9B
tag
válasz Ringman #70978 üzenetére
Értem. És ha ő se tudna bravúrokat bemutatni és kapna a gyenge védelem miatt 3-at, akkor menne a "ki az a dilettáns hülye aki berakott egy meccshiányos kapust?"
Rózsa Dániel meg védhetett két meccsen is a válogatottban tavaly nyáron, mikor még Bogdán és Gulácsi is elsőszámú kapusok voltak a csapataikban. Grat Pinyő!
Egyébként a görögök ellen védhetett volna Dibusz vagy Bogdán, úgyis tudtuk hogy a románok nem lesznek akkor balf@szok hogy ne nyerjenek Feröeren és tét nélküli lesz a görög meccs. Legalább meg lehetett volna nézni mit produkál a meccshiányos Bogdán, vagy az a Dibusz akinek azért a legkevesebb dolga van az NB1-ben, mivel a legerősebb csapat kapuját védi, ezért gyakran meccsenként csak 1-2 védést kell bemutatnia.[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Knézy a 15. percben: "Andó-Szabó elő fogja venni a második sárga lapot is."
-
szami777
addikt
Az ég kék, a csapat meg megint hátrányban.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #70983 üzenetére
Tudnak ők most is csak szemmel láthatóan kevésbé találják az ellenszert a Real játékára mint a Bercáéra.
De már így is volt 3 olyan lehetőségük amit Keylor Navas hatalmas bravúrral védett.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cartevo
őstag
Igen, Dibusz ott inkább labdaszedő, mint kapus.
Király meg már nem tud megújulni, noha kielemezték/kiismerték az ellenfelek.
Ezért Bogdán a jó választás, mert ég benne a bizonyításvágy és ha kiejtenek minket a norvégok, így legalább Bogdánt beraknánk a csapatába, elindítva ezzel a karrierjét. -
szami777
addikt
válasz Tibiajax #70984 üzenetére
Harmatgyenge.
Még piros lap is, Fabre szerintem nem volt lesen a gólnál.
Ami elromolhat, az el is romlik.Egyre jobban azon a véleményen vagyok, hogy Mou féle pszichés terhet egyszerűen nem bírják el a játékosok, és 3 év alatt teljesen leépíti őket.
-
7600 GS
addikt
Navas megint zseniálisan teljesít.
A csapat is egész jó, pedig vannak még hiányzók bőven.
-
NyxNyxNyx
addikt
Azt bekúrta Nolito
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ringman
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #70993 üzenetére
AV ellen azt írtad, ha nem nyerünk, jöhet az edző csere. Nyertünk. Ma viszont megint nem. Hogy állsz most?
Mert én nem tudom eldönteni. Türelmes vagyok ilyen szempontból, de ez nem úgy látszik, hogy csak egy szimpla gödör (szakadék). Ráadásul a javulásnak még csak a szikráját sem látom. Senkiben.
Fene egye meg...
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #70996 üzenetére
Maradjon még Mou, kéne egy ultimátumot kapnia, hogy kezdődjön meg a javulás 1 hónapon belül, vagy fene tudja. Ez egy olyan vereség volt, ami még a tavalyi szezonba is elfért volna, emberhátrányba voltunk és tényleg minden ellenünk volt. Akciógólt szinte nem is lövünk egyébként, ez nagyon elkeserítő, most nincs időm utána nézni, de szerintem a gólok 85%-a szögletből és szabadrúgásból volt.
-
B0V9B
tag
Mou ezért nem szokott 2 évnél tovább maradni egyik csapatnál sem.
-
Tibiajax
nagyúr
de fontos lenne elhozni ma este a három pontot Palermo-ból..
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #70999 üzenetére
csak eléggé fostalicska az inter
nagatomo mit keres a kezdőben?
nem értem mancinit.
biabiany, nagatomo nb1 szint, perisic sem mutat semmit.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest