- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #35046 üzenetére
Ez szép, csak a Real Neymar-ért is 90-et adott volna, szal teljesen mindegy az egész, volt egy max pénzügyi keret, egy kiváló játékosra.
86 milla font meg rekord lett volna.A Sport Bild információi szerint a Bayern München nyáron próbát tesz David Luiz megszerzésére. A brazil belsővédőt már 2010-ben beajánlották a Bayernnek, akkor nem kellett, most viszont Matthias Sammer és Pep Guardiola személyében két David Luiz szimpatizáns is ott ül a Bayern vezérkarában. A kivásárlási ár 30 millió euró körül mozog.
Mégiscsak?
-
Integra
titán
válasz
DeathAdder #35046 üzenetére
mert suarez sokkal jobb mint bale?
mindkettő teljesen beteg és nevetséges ár, de amíg olajpénzekből finanszíroznak klubokat, addíg az ilyen összegek mindennaposak lesznek. -
DeathAdder
veterán
Ian Rush: "Ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába, akkor Suárez távozhat egy olyan összegért, amelyet a klub határozott meg. Amikor megújítottuk Luis szerződését, akkor beletettünk egy 120 milliós kivásárlási árat."
"Ha Gareth Bale 86 millió fontért ment a Real Madridba, akkor miért ne kérnénk többet Suárezért?"
-
salival
aktív tag
Mourinho nem fogja angol csapatnak eladni Matát. Szerintem egy éven belül PSG/Monaco/Real hármas egyikében fog kikötni. Klasszis játékos, de gyenge a védekezése, ellentétben pl. Oscarral.
Az viszont tény, hogy Guarínt akarja a középpályára Mourinho, de ehhez kötelező eladniuk vagy kölcsönadniuk játékost, mert a keretük csak 17 nem home grown játékost tartalmazhat. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
szentes711 #35035 üzenetére
jól meg fogja értetni magát murinnyóval, efelől nincs kétségem..
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #35039 üzenetére
Én konkrétan bármelyik nagy klubban, zseniálisan képzett játékos bárhova jó.
Nicklas Bendtner már 25 évesen legenda.
David Moyes szívesen látná csapatában a Chelsea kegyvesztett irányítóját, Juan Matát.
-
cyberkind
félisten
A hírek szerint José Mourinho az Interrel tárgyal egy Juan Mata <-> Fredy Guarín cseréről.
Remélem Mata valami olyan helyre megy ahol állandó kezdő lenne.
-
Ps Vita
őstag
válasz
cyberkind #35026 üzenetére
nem tudom,élesebb lesz mint a tavalyi,de nagyon bizok Peppben
de az is tény,hogy nem túl jó a Bayern az angolok ellen általában,sose jön ki igazán a lépés
mondjuk a párharc szempontjából örülök,hogy nem a tavaszi Arsenal fut ki ellenünk,hanem egy már formájából jelentősen vesztett(mondjuk sok idő van még addig..)
Ha nem kap labdát a kreatív részlegük,már pedig ellenünk nem nagyon van az ellenfélnél a labda,akkor egy 65%-35%-ot mondoka tavalyihoz: ott hiába volt az eredmény szoros,annyira nem volt szó megszorongatásról,ugye az 1. meccsen egy csapat játszott szinte csak,talán a tavalyi Bayern egyik legjobb félideje volt az első,simán lehetett volna 1-5 is,a másodikon meg Schewensteiger(azt hozzá kell tenni,hogy nélküle az elmúlt pár évben nem láttam igazán jól,összeszedetten játszani a csapatot másik nagycsapat elllen) és több kulcsember nélkül,szóval elég tartalékosan is jobbak voltunk az első talán 50-60-75 percig(erre én se emlékszem egészen pontosan),de utána is kiegyensúlyozott meccs volt,egyszerűen ők abból a kevesebb akcióból betudtak lőni kettőt,mi meg a a többől egyet se,ennyi,nem voltak jobbak mint pl. a Juve szvsz,csak ide egy motiválatlan tartalékos csapat futott ki a második meccsre,a Juve ellen meg már tanult az esetből Jupp.
szóval sokszor nem is értem az emberek miért emlékeznek annyira szoros párharcra,de úgy látszik rövid a memóriájuk, és csak az eredményre emlékszenek
kb. az utolsó öt percben aggódtam,de aztán végül kihúzták a fiuk,és utána megállíthatatlanok voltak -
7600 GS
addikt
Arsenal's fixtures from February 8th to April 5th:
Liverpool A
ManUnited H
Bayern H
Bayern A
Tottenham A
Chelsea A
ManCity H
Everton A -
NyxNyxNyx
addikt
Rooney kicsit berágott Webbre a végén
Kellett ez a győzelem, szerencse is kijárt már. A Pool-osok meg szerintem jobban jártak volna egy X-szel, de örülhetnek nyugodtan
-
Dinter
addikt
És most egy kis darts
-
DeathAdder
veterán
Szép volt szárnyasok
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #35007 üzenetére
Nézem neten, shopcast kiírja 0:1 nél, hogy chanel
offline, mire talàlok
egy működőt,
lemaradok 2 gólról....
Btw mi lett Abemajorral? -
homeless09
őstag
ez egy vicc...
na,1-2.
-
Integra
titán
hoppá
spurs a semmiből..mod:
ahhoz képest most majdnem kaptak egy másodikat. -
salival
aktív tag
Adebayor >>> Soldado
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest