~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
veterán
Pont szemben leszünk, majd integetünk
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Oké majd sasollak, a finnek elleni meccsen amúgy a túlsó kapu mögött ültem ahol most te leszel.
Més que un club!
venember83
nagyúr
Kíváncsi vagyok, mi lesz a sorsa a srácnak, de elég komoly gondjai lehetnek.
nextman
aktív tag
Ahova ne vegyetek az a c2 szektor c1 feloli szele. Van ott egy franko uvegfal, femkorlatokkal, ami frankon betakar.
Tibiajax
nagyúr
cseriti számlaszámot próbálj már kideríteni, egy kis lóvét utalhassunk neki, lehet még normális kajára sincs neki, persze h nem megy a foci..
fejtegettem már akkor is amikor megvetette a Mester, nem való a Unitedbe.. neki mediterrán csapat kell, ez az angol erőfoci nem az ő világa
kb az életemet merném rátenni, ha visszavenné a porto, ismét önmaga lenne
komolyan mondom
venember83
nagyúr
Hátha elviszi KÖLCSÖNBE! a Juve, aztán ott magára talál az utolsóéves Tévez mellett.
br.rak
őstag
MTVA- választhat a köv. 3 idényben kedden és szerdán is elsőnek a BL-ben, gyak a negyeddöntőktől kezdve (ha továbbra is szétszedi ennyire az UEFA) csak ők közvetítik, addig a resztli megy a sport tv-hez plusz megosztva a döntő, a digi kiszáll a BL-ből.
[ Szerkesztve ]
pohár
félisten
a minőség szépen lemegy a béka segge alá, jó lesz
inkább nézem majd streamről, mint a fáraó saját tv-jét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
L_YKing
addikt
Jovore szerdan is lesz bl sport1-2-n
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Dinter
addikt
A jóisten mentsen meg az MTVA kommentátoraitól
SpaceKombajn
aktív tag
Nekem a HD kép a lényeg és így több BL meccset látok a TV-ben a heti 1 helyett.
spacetime
br.rak
őstag
MTVA-n lesz csak atmoszféra hangsáv és a jobb meccsek csak náluk lesznek, mindkét nap előválasztás(első választás lehetősége), viszont ha jól veszem ki nem csak a sport 1-2 -n hanem vagy a sportm-en vagy ami még valószínűbb az hogy a c8-n is lesz csoportmeccs. (így a mindig-tv-n két meccs lehet egyszerre a szabadon fogható adókon...)
[ Szerkesztve ]
DeathAdder
veterán
Lényeg, hogy fánhál nem bánta meg hogy eladta Welbecket, mert Falcao 4 gólt is rúgott idén
(#64007) br.rak - Hajdú B. -t vissza a BL kommentátorok közé!
(#64011) phonecat - +1 Volt hogy csak azért sem néztem élőben hanem inkább letöltöttem, hogy HD-ben nézhessem
___
és akkor ma szorítok a cselzinek mint egyetlen említésre méltó PL csapatnak európában!
IreN!CuS
őstag
Végre elkerül a köcsög digiről...végre...
Már csak a pl-t szerezzék meg és mennyország
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
br.rak
őstag
Viszont lehet a spanyol liga megy a digire... (bár remélem nem igaz, mert 2 csatorna kevés lesz hozzá)
[ Szerkesztve ]
szami777
addikt
Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Ramires, Oscar, Hazard; Diego Costa.
Psg: Sirigu, Maxwell, Luiz, Tiago S, Marquinhos, Motta, Matuidi, Veratti, Ibra, Cavani, Pastore
Kérlek Mou, ne taktikázd túl, basszatok kettőt és annyi.
Úgy, mint tavaly és akkor nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
forceberg
veterán
Hát, maradjon csak ott az érdektelen PL.
DeathAdder
veterán
Nyugi meglesz ez simán
(#64019) SpaceKombajn válasza DeathAdder (#64013) üzenetére
SpaceKombajn
aktív tag
Ismerős, én is így szoktam, csak nehéz megállni, hogy megtudjam az eredményt, mert úgy már nem jó nézni.
A spanyol liga marajon csak a Sport TV-n.
spacetime
Dinter
addikt
Nekem aztán mindegy mi hol van, van mindenem
L_YKing
addikt
Nagyon nagyon remelem, hogy tv csatornara gondoltal
[ Szerkesztve ]
szab.tam
nagyúr
és melyiken pisilsz?
te kis önbeporzásra képes egyed.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Dinter
addikt
Túl élénk a fantáziátok, mire gondolnék, amikor tv csatornákról van szó?
Tibiajax
nagyúr
hasonlóképp gondolkodom magam is, annyi h nekem egy ilyen kék-fekete mez van az elképzeléseimben..
ma este hajrá Pastore! vesszen murinnyó&co. hesss, míssz el!!
[ Szerkesztve ]
NyxNyxNyx
addikt
PSG-nek szurkolnék, de azért jó lenne ha a Chelsea nyerne és így legalább a PL csapatok nem írnák le magukat teljesen.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
DeathAdder
veterán
És most dőlt el végleg
Amúgy ez kurvára nem piros!
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
ez nem igaz..eltakarodsz te a retkes jbhujhbd te szar biro
leküldi a pályárol azt az embert akiért rohanok haza a focibol h megnézhessem mit alkot londonban a cselszi ellen
szemét cselszi meg megy majd szépen tovább 0-0val
[ Szerkesztve ]
lacy86
addikt
Mi tortent?!
( nem tudom nezni )
szami777
addikt
Ezt jol elintézte a bíró.
Innentől kötelező.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
BenHans
addikt
A bíró átvette az irányítást, kell neki a főszerep... Piros lapot egy ilyenért??? Gondolom most nagyon karakán csávónak képzeli magát.
Go Blues!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
forceberg
veterán
Ha a RM-ban játszana, nem is kapott volna pirosat...
[ Szerkesztve ]
agoka07
senior tag
Elvette a kedvemet ez a bíró. Ennél nagyobb szabálytalanságért adtak már sárgát. Szánalmas.
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
forceberg
veterán
Tegnap nem sokan sírtak, mikor a Schalke kényes állásnál nem kapott 11-est...
L_YKing
addikt
Én át is kapcsoltam Bayern meccsre... most szépen belenyúltak
Dinter
addikt
Te tobbet foglalkozol a Reallal, mint maguk a real szurkolok
agoka07
senior tag
Én sírtam volna, ha nem a RM lett volna az ellenfél
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
forceberg
veterán
Leginkább a totál idióta játékvezetéssel foglalkozok. Baromira idegesít időnként.
2015-ben járunk és még mindig ott tartunk, hogy egy vakegéren múlik Euromilliók sorsa.
Les-nem les / egyik bírónál természetes kéztartás a Jézus keresztre feszítése póz, másiknál meg nem az a bordától 10 centire lévő könyök / sárga-piros lapok is tök random jönnek. Az időhúzás elleni látszólagos tehetetlenségről nem is beszélve.
Most is pl. a Bayren meccsen is állítólag necces volt a tizi+piros kombó. Lemaradtam róla, majd most a félidőben megnézem.
Dinter
addikt
Es akkor ibra kiállításához hogy jon a real? :S
L_YKing
addikt
pohár
félisten
CSAK
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Tibiajax
nagyúr
fu de megpakolnám ezt a dokinénit hátul a szertárban..
L_YKing
addikt
Oo ooo oooo meszarlas
[ Szerkesztve ]
Enzolord
addikt
A hátára volt írva, hogy mit érdemelt volna ezért az alakításért..
Ezért piros Ibrának? Fuck..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
DeathAdder
veterán
Szar lehet Évának ennyi f@sz között
L_YKing
addikt
PÉESGÉ Cavani te szerencsétlen