Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #21000 üzenetére
Külön kategória.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
Bazeg ez tizikkel fog eldőlni. És megnyerik az olaszok. Akkor tökön szúrom magam.
-
venember83
nagyúr
Mi indokolja a fekete karszalagot?
-
Boxer001
veterán
válasz venember83 #21005 üzenetére
Egy Milan focista halt meg, csak a nevét nem tudom sajnos.
-
KisTücsök
addikt
Facebookon láttam egy képet valamelyik tippmixes oldalon. Csávó 100k-t tett a brazil meg spanyol győzelemre. Na, ő most lehet tökön szúrta magát.
-
ronson
senior tag
Hányingerem van az ilyen spanyol fan stúdió figuráktól. Ha a spanyolok ne adj isten nem állnak nyerésre, akkor az csak azért lehet, mert ők teljesítenek alul és nem az ellenfél jó.
Knézy is "Nem az a gólgazdag játékot játsszák amit eddig láttunk" hát a k anyját, azt játsszák a spanyolok amit hagynak nekik.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Ezt majd vissza kell nézzem. Elsőre kb hozzá sem ért.
-
Csabee.
nagyúr
Ritka szar meccs szerintem..
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Nálam nagyon csúszik a hang. Nálatok nem??
Üdv: Csabee.
-
homeless09
őstag
Buffon majdnem belepkézte...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
KisTücsök
addikt
Ini micsoda levétel...
Navas meg miért nem Matanak tette vissza? De egy csomószor vissza tehette volna Matanak, ő mindig üresen marad a tizenhatoson belül.
-
fatal`
titán
Remélem Ramos nem rúg tizit
-
szab.tam
nagyúr
teljesen meg vagyok hatódva. azt hittem, szétrúgják, szétszínészkedik a meccset.
de semmi ilyen.olasz focit utálom a legjobban a világon. de végig, és most a tizik alatt is nekik drukkolok.
**
ramos kihagyja.
de nem....pirlo búcsúdráma?
de ő sem.hihetetlen koncentráltak.
**
most már a jobb alsóra kéne a kapusoknak vetődniük.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
venember83
nagyúr
Vagyont tettem volna arra, hogy Gio kihagyja...
-
fatal`
titán
válasz homeless09 #21024 üzenetére
Szerencsére a Hold helyett a kapuba rúgta
-
KisTücsök
addikt
Ez az Mata.
-
fatal`
titán
Holnap reggelig fogják rúgdosni a büntetőket
Vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Már mikor neki futott láttam, hogy ellövi a faszba....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Csabee.
nagyúr
-
fatal`
titán
Remélem a döntő értékelhető meccs lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
Knézy már felidegesített. Nem számoltam, de ötször tuti elmondta, hogy XY "kicselezte magát". Ebből talán 1 ha jogos volt.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Csabee. #21033 üzenetére
kis türelem, és kezdődik az nb1 újra.
ott nem lesznek jobbak.
de azért nézni fogom. jó mazópista vagyok.****
(#21034) MikE008
tényleg unalmas, amikor újból és újból elővesszük a kommentátorokat.
én ifjabb jenciben még mindig bízom.
de azt veszem észre, hogy üres frázisokkal kezd dobálózni, mint egy totál kezdő. és azokat is többször erőltetetten, helytelenül. kevés az eredeti, szellemes beszólása.
többször félrenéz dolgokat, és egyre sablonosabb. uncsi. ez van.
össznépileg egyre kevésbé szeresssük őtetet....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ps Vita
őstag
Na,a mai meccsről eszembe jutott,hogy szerintem amiben tényleg a világ legjobbja Neuer az a tizenegyesek,azokat félelmetesen érzi
Ebben szvsz tényleg nincs nála jobb a top kapusok közt se,ahogy a legjobb lővő meg szvsz Balo[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Integra
titán
a tegnapi meccs után azt hittem, csak jobb lesz a mai, de tévedtem, legalja 90 perc volt, de valami gyalázat... szerencsére a hosszabbítás és a tizik megmentették az estét.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
válasz Integra #21038 üzenetére
Igazából valahol megértem, hogy miért csak ennyit tudtak magukból kiadni a játékosok, hiszen egy baromi hosszú szezonon vannak túl, sok meccsel és stresszel a hátuk mögött. A hosszabbítás viszont nagyon élvezetes volt.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy fillért nem raktam volna arra, hogy sem Casillas, sem Buffon nem hárít egy tizenegyest sem, elvégre mégis csak a két (szerintem) legnagyobb tizi gyilkosról beszélünk (+Cech).
Ez pedig nekem a hét képe.
-
atish15
aktív tag
Nem sokat láttam a tegnapi meccsből de másfajta olasz válogatottat láttam tegnap este. Dinamikus sok passzos ügyes kreativ játékot láttam de ahogy irtátok fentebb valószinü hogy a spanyolok sem vették olyan komolyan a dolgot. Én az első félidőből cirka 25-30 percet láttam nem volt rossz. Mondjuk azt nem értettem hogy volt két olasz helyzet hogy miért akartak a földről gólt fejelni lehet rúgni kellett volna. Na mindegy.
-
-
homeless09
őstag
Pep Guardiola:
"Azt javaslom, hogy a következő szezonban, a játékvezetők a kieséses szakaszban a legjobb ligákból legyenek - Mindannyian látták, mi történt tavaly a Manchester Uniteddel. Ez egy borzasztó dolog. A United megérdemelte, hogy elérje az elődöntőbe jutást legalább. Ők játszottak igazán szívvel. Hihetetlenek voltak. "'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
atish15
aktív tag
válasz homeless09 #21047 üzenetére
Szvsz azzal még nem feltétlenül küszöbölik ki a problémát. És mondjuk példának Kassait azért írnák le mert nem tudom hanyadik helyezésű ligában vezet.
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #21047 üzenetére
Ez mikor nyilatkozat?
Amúgy Guardiola nagyon sokat beszélget edzésen Højbjerg-gel,ez nagyon jó jel,az a srác félelmetes tehetség
Ribéryvel meg arról beszélgetett,hogy szeretne-e középen játszani -
nagyúr
válasz Integra #21045 üzenetére
Így van. A 11-esek hárítása leginkább a mázlifaktoron múlik. Egy jól rúgott bűntetőt ember nem szedi ki legyen az Buffon, Casillas, Neuer vagy akárki. Ha meg rosszul rúgják még én is kifghatom. Persze ha mákja van a rúgónak és a kapus másik irányba megy akkor még egy gyenge büntetőből is lehet gól.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón koffer - ÚJ - Siwuxe
- DJI RC RM-330 drón távirányító
- DJI AVATA Pro-View Combo drón (DJI goggles 2) - 4 akksi, sok extra, garancia, Care Refresh
- DJI RC RM-330 drón távirányító bőr nyakpánttal
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen