~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
(#187001) Soulfly842 válasza Soulfly842 (#187000) üzenetére
Soulfly842
addikt
(március végi adatok szerint)
Ringman
nagyúr
megérdemelné a psg, hogy ingyen menjen el, ők is ugyanezt csinálják másokkal.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Datsyuk
aktív tag
Szerintem évközben rájött a Pool, hogy itt nagyobbb gondok vannak amit egy Bellinghammel már nem lehet befoltozni (legkésőbb a nápolyi mérkőzés után).
Utána már lehet azért maradtak a hírekben, hogy a kiszemelt új játékosok ne kapjanak akkora figyelmet és nyugodtan lehessen tárgyalni. És Bellingham szempontjából is lett 1-2 kérdés: Meddig tart az építkezés? Lesz-e BL? Meddig lesz Klopp ha tart a hullámvasút? stb.......
DeathAdder
veterán
persze
azért koplaltunk rá 2 évig, kockáztattuk a szezont hogy senkit nem igazolunk a BL győzelem óta a kp-ra, mert csak top targetet veszünk, aki a klubhoz közeliek egybehangzó állítása szerint meg is volt nevezve mint elsőszámú célpont, állandóan lájkolgatta a csapatot, a válogatottnál együtt lógott meg posztolgatott Trenttel, hendersonnal, lájkolták szopkodták egymást. Ha ez az egész kamu volt akkor én csont nélkül benyaltam
De az igazság még mindig inkább úgy valószínűbb, hogy egyszer a kurva életbe volt olyan hogy egy top játékos minket favorizál, akire be is áldozunk 2 szezont hogy megvehessük, 1 rá is ment, de még úgy sem tudtuk megvenni, mert ahogy az várható volt lerohadt a keret többi része is, és már 3-4 posztra kell (ott már én is kezdtem elengedni még a bejelentés előtt)
funfact hogy Joyce később átszerkesztette a cikkeit miszerint a játékos szívesen igazolna hozzánk, hátha azzal nem fog akkorát fájni az arcuilatvesztés
allister se a semmiből jött, kb ahogy lemondtunk Judról meg lesz nevezve Mount mint a szűkített lista elsőszámú célpontja, de ő a mu-ba menne (tehát még ő is kosarat adott), aztán jött az argó, meg hírvígózta az a kcsg is hogy 70 millióért leigazolnánk
ha nyugtatni akarod magad az inkább az legyen hogy rohadt sok munkaóra van már most Belingemben, évekkel idősebb játékosokban nincs ennyi, és a térde is meglehetősen tropa mire betölti a 20-at
[ Szerkesztve ]
mephi666
nagyúr
nem akarom én nyugtatni magam: biztos vagyok benne, hogy jobban járunk Mac Allister-el, aki +5 Bellingham-hez képest, viszont injury history-ban 2 bejegyzése van, amiből az egyik egy szimpla vírusfertőzés... egy ilyen masszív játékos kell, nem pedig olyan, aki magasabb szint, de Thiago-módra kidől majd minden szezonban a meccsek felére...
ui: ja és Mount-nál is szerintem jobb választás MA
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Szerintem is vele jártatok a legjobban.
Go Gunners!
atee_13
őstag
Ugye az megvan, h a piaci ár az amit kifizetnek érte?
Az, hogy ki mit vizionál az egy másik kávéház.
DeathAdder
veterán
ui: ja és Mount-nál is szerintem jobb választás MA
amúgy szerintem is
én se bánom annyira, alázatos melós játékos aki elvégzi amit az edző kér tőle, és nem is néz ki dél amerikai tolvajnak
jobb a realitás talaján maradni, jöhet még egy emberevő néger, egy senior KP, egy CB, oszt elégedett leszek. nem belingem minőség de csapaszinten ez jó tudna lenni
mephi666
nagyúr
ezt a Kefe Thuram-ot vizionálják nagyon középpályára: emberevő néger pipa?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
atee_13
őstag
low budget snoop dogg
mephi666
nagyúr
...nekem is Snoop Dogg jutott róla azonnal eszembe
Smoke the weed...
Go Gunners!
Ringman
nagyúr
positional play: Internazionale - Manchester City Tactical Review
+
[link]
After City scored and started playing a bit lower, Onana was amazing and constantly broke a few pressure lines. This is the future of goalkeeping. We are already witnessing 11v10 in high press scenarios, but soon GK will often join to progress the ball against mid-blocks as well.
baromira nem kellene eladni senkinek onanát
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Tibiajax
nagyúr
miért adnánk el? nemrég jött
venember83
nagyúr
Pénzért. Haszonért. Reális, nem fiktív tőkenyereségért.
Ringman
nagyúr
mert zhangéknak nincs egy fillérjük sem. majd megy a chelseabe 50-60-ért, aztán ott lesz a hőn áhított plusvalenza.
DeathAdder
veterán
közepesen emberevő, amit kitúrtam, olvastam tud hatost játszani, de nem egy Makelele
de amúgy adnám
Ringman
nagyúr
ez ugye csak vicc:
Chelsea’s Romelu Lukaku in Saudi Arabia to discuss Al Hilal move
mephi666
nagyúr
számok kiosztására kíváncsi leszek:
Mac Allister a 10-est választotta, amit még Mané viselt... (kaphatta volna a 8-ast is, de a 10-est választota)
szabad pedig:
7-es: Milner után megkapja ez a Thuram?
8-as: Keita leadta... nála nem a legjobb helyen volt (vegyük meg Gallaghert, rá jó lesz )
9-es: Firmino-nál a legjobb helyen volt... őt minőségben kivel tudnánk pótolni?
venember83
nagyúr
A Chelsea elvileg be akarta számíttatni Vlaho átigazolásába, de a Juve azonnal nemet mondott.
DS39
nagyúr
inkább keressenek befektetőt, aki komoly tőkével beszállna, vagy akár át is venné a klubot.
venember83
nagyúr
Ez lassan az összes olasz élklubra érvényes. Köszi pandémia és PL über alles!
DeathAdder
veterán
7-es 9-es diaz, núnyez
8-ast lehet nem kéne erőltetni, keitára is nagy volt
mephi666
nagyúr
...na igen: 23-as lenne tökéletes Gallagher-re, ha Diaz leadná
DeathAdder
veterán
dehogy lenne
7600 GS
addikt
Fu, eszméletlen menő egy szett.
Ringman
nagyúr
milannak volt ilyen meze pár éve, nem? (lehet rosszul emlékszem)
venember83
nagyúr
Ringman
nagyúr
venember83
nagyúr
Hmm, nem rossz. Nem rémlett. Köszi.
(#187033) Napfénysüti válasza venember83 (#187025) üzenetére
Na ez igen, egy egyszerű, letisztult, szép mez.
Més que un club!
Ringman
nagyúr
még a szombati meccsről, dumfries védekezésben összekapta magát, de basszus, ez mi volt? (élőben is fogtam a fejem) [link]
Hát ezen én is, pedig az Interes haverral már elégge volt a fejünkben.
Am meg respect Ranieri. (hozzám csak most jutott el a feljutásuk híre)
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
Soulfly842
addikt
Romano:
𝐒𝐈𝐆𝐍𝐄𝐃: 𝐊𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐭𝐨 𝐀𝐥 𝐈𝐭𝐭𝐢𝐡𝐚𝐝
Al Ittihad are finally signing documents to get N’Golo Kanté deal sealed — here we go confirmed
◉ Kanté will play in Saudi next season as he’s set to join as free agent, first part of medical tests completed.
◉ Total salary will be around €100m with new terms discussed and agreed during the last few days.
◉ It’s the end of an era at Chelsea — as Kanté will leave the club and join Karim Benzema at Al Ittihad.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
el kell őt is passzolni, aztán valaki mást helyette
most már én is azt mondom
Ringman
nagyúr
felmerül újra a kérdés, ha megy dumfries, gosens, meg a töltelék, akkor megint kell 10 játékost igazolni? és miből?
lejár de vrij, dambrosio, dzeko, dalbert, gagliardini, skriniar, cordaz, handa szerződése, tegyük fel hosszabbítunk de vrijjel és dambroval
onana
bastoni-acerbi-darmian (egy 35 és 33 éves két védő)
dimarco-hakan-brozo-barella-??
?? - lautaro
pad: miki, correa, asllani, bellanova, de vrij, dambro (valami kapust kukázunk, vagy marad handa még 1 évet)
ennyi a keret és ebből correa szar, kölcsönből visszajön az üvegből lévő sensi, de rajta kívül nincs értelmes inter-játékos más csapatnál, aki esetleg a padra odaférne. (esposito és vanheusden nem tudom milyen szezont futott, lazaro és radu nem inter-szint)
scamaccát mondjuk megnézném kölcsönben.
[ Szerkesztve ]
Ringman
nagyúr
ugyanez az elemzés, csak idegesítő háttérzene nélkül: [link]
BenHans
addikt
Az igen...
Látom azért nincs felfújva a 10-es jelentősége arrafelé.
Nem Manét és Mac Allistert akarom lehúzni, de érted Owen volt kb az utolsó tízes karakter.
Szerk. Meg amúgy kicsit nagyobb kaliber kéne ahhoz, hogy egyből rá lehessen húzni, egyáltalán hogy rámutathasson esetleg. Valamit tegyen le, nem kell 120 gól meg 10 év csak küzdjön egy szezont olyan mentalitással és utána oké.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
venember83
nagyúr
Erre utaltam én is. [link]
mephi666
nagyúr
...ja, Owen óta meg 20év eltelt... (még mindig fáj, hogy el lett engedve/rontva)
Keita meg a 8-asban nem sokat villogott a pályán, annyiszor volt sérült... méltó örököse annak a meznek se lesz még egy ideig... esetleg Harvey-t tudnám elképzelni a jelenlegi keretből
atee_13
őstag
Ha már úgy is nosztalgia
Ringman
nagyúr
nem az inter-csatárok meccse volt ez, lásd még a lautaro nem passzol vissza lukakunak esetet.
atee_13
őstag
Szidtam is mert kb azután kaptátok a gólt.
És ez egy olyan meccs volt hol a citykó verhető volt. Más lett volna egy olyanon ahol agyondominálja a meccset, de így elég fájó, h turbánosé lett a bl
Ringman
nagyúr
taktikával nem volt baj, sőt. csak a helyzetkihasználással, hiába próbált segíteni inzaghi
Iramirez
aktív tag
Vagy őt vagy Maignan-t akarják a Londoniak..
Ringman
nagyúr
onanát a passzai és a mentalitása miatt sem engedném el a csapatból.
dudu5130
őstag
Én igen. Kula bá, Kovacic, Lukaku trióért