Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70351) bucketb0b válasza Napfénysüti (#70350) üzenetére


bucketb0b
őstag

A legszomorúbb, hogy én már azt is el tudom képzelni róluk, hogy az alibizés meg a hibák tömkelege a taktika része :(

(#70352) #16514048


#16514048
törölt tag

Reagálás az utóbbi hsz-ekre:

A Fifa ranglistát abszólút nem tartom mérvadónak, 85. helyen lévő Feröert sem tudta a csoportból senki sem olyan nagyon fölényesen legyőzni. Szerintem pont az csapja be magát, aki többet vár a válogatottól, már régóta ezt a szintet hozzák csak, ez van, ennyit tudunk. Nem értem azokat sem, akik úgy ülnek le a TV elé, hogy tudják, hogy mennyire gyengék vagyunk, de a meccs után csak hőbörögni tudnak, akármi is legyen a végeredmény.

Zsuniornak igaza volt itt pár hozzászólással előttem, semmi nem jó, valamin mindig sírni kell.

(#70353) bucketb0b válasza #16514048 (#70352) üzenetére


bucketb0b
őstag

Azért sírunk, mert siralmas a válogatott teljesítménye. Az nem elvárható el egy feröeri csapat ellen, hogy 3 értelmes passzt lássunk akár szép focit nem egy semmilyen félidőt amikor még hátrányba is kerülünk? 1 az 1ben ne verjük őket a széleken? Miért is nem? Mi nem vagyunk jobbak náluk? Lassan eljutunk oda és már 6-8 év múlva ők fognak selejtezőt játszani mi meg reménykedünk a matematikai esélyben meg az ukrán blamában. :((( Ez a csoport egy vicc volt akármennyire is gyenge a magyar csapat vagy nem, még így sem ment a srácoknak. Egy jó formában lévő görög-román csapatnál a 3. helyre se lett volna esélyünk én úgy látom ezt a selejtezőt. A görög meccs utáni 1 pont volt a legszégyenteljesebb játék. Ha tehetném 1 pontot se adtam volna nekik, semmik voltak 0-0 mégis kaptak 1 pontot, még annyira sem szolgáltak rá szerintem azon a meccsen.

[ Szerkesztve ]

(#70354) KisTücsök válasza #16514048 (#70352) üzenetére


KisTücsök
addikt

"Nem értem azokat sem, akik úgy ülnek le a TV elé, hogy tudják, hogy mennyire gyengék vagyunk, de a meccs után csak hőbörögni tudnak, akármi is legyen a végeredmény."

Baromság. Ha 5-0-ra verjük őket, senki nem szól egy büdös szót sem. Ha 1-0-ra verjük őket, úgy hogy van 50 helyzetünk, 8 kapufánk, 3 meg nem adott tizink, és lehet látni a küzdést, hajtást, alázatot, senki nem szól egy büdös szót sem. De szerintem nem ez történt.

Én talán még akkor sem szóltam volna semmit, ha a meccs végén lehajtott fejjel távoznak a pályáról, az interjúk meg csak a bocsánatkérésekről szólnak. Ehelyett az ünneplésükkel van tele a youtube bzmeg. No roxa áj ropják a nemzeti hősök. Álmodom?

Ha meg tényleg csak egy fokkal vagyunk jobbak egy feröer szigeteknél, akkor mi a francot keresnénk még ezen a felhígult EB-n is?

(#70355) bucketb0b válasza KisTücsök (#70354) üzenetére


bucketb0b
őstag

Így van semmilyen játékkal nyertünk, mert Böde vert 2 gólt amiből még a fejes benne is lehetne a meccsbe, de az, hogy így lefordul nem feltétlenül elvárható, bár azért én azt hiszem egy magyar válogatottnak jobbnak kell lenni ennyivel, hogy így le tudjon fordulni valaki a védőjéről, de ezt nem láthattuk, széljátékunk nem volt. Középen ment az alibizés. Böde legalább megmondta, hogy nem volt nagy dolog legyőzni a feröerieket, ez a jó felfogás nem az, hogy na hoztuk a kötelezőt (teszem hozzá majdnem sikerült ezt is elbaszni) és akkor mehet a cigány zene! :C soha a büdös életbe nem lesz fejlődés ezzel a mentalitással.

(#70356) DS39 válasza bucketb0b (#70355) üzenetére


DS39
nagyúr

persze hogy nem, mivel a magyar labdarúgás réges rég arról szól, hogy a tehetséges játékosok hogy tudják megszedni magukat külföldön. legjobb példa erre a Dzsudzsák, aki a szakmai fejlődés lehetőségét eldobta a legideálisabb életkorában a ruszkik és a pénz miatt.

(#70357) [CS]Blade2 válasza KisTücsök (#70354) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Szerintem nagyon fontos hosszútávon, hogy ne jussanak ki. Ha kijutnak, akkor a vezetőség elhiszi, hogy jó az irány az edzőképzéssel, a magyar bajnoksággal, stb. stb. Ha kapnak egy nagy zakót, és nem jutnak ki még ilyen csoportból sem, akkor van egy kis esély a változásra, ami igaz, hogy az előző évtizedek alatt nem jött még be egyszer sem, de annál még az a kis esély is jobb, mint továbbmenni a rossz úton, mert további éveket veszítünk.

Egyébként van aki követi az utánpótlást, hogy van-e valami tudás 18 év alatti játékosoknál? A közvetlen utánpótlás, a mostani 18-25 évesekből gondolom semmi értelme nem lenne hozni, mert ugyanolyan töketlenek. Az pedig vicces lesz, amikor mindenki fiatalít, mi meg ugyanezekkel megyünk majd ki akkor is, amikor pl. a Zsuzsi 40 éves lesz, mert az utánpótlás ugyanúgy elesik a saját lábában, és nem fogják bevetni.

(#70358) hobizoli válasza bucketb0b (#70355) üzenetére


hobizoli
nagyúr

azert ebbol a feröer-i csapatból kb többen jatszanak jobb bajnokságokban, mint a magyarokból

több drón kell ;P

(#70359) B0V9B válasza hobizoli (#70358) üzenetére


B0V9B
tag

??????

(#70360) Richard! válasza [CS]Blade2 (#70357) üzenetére


Richard!
addikt

Utánpótlásképzés csak akkor lesz, ha már mindenki kapott egy-egy új stadiont.

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#70361) bucketb0b válasza [CS]Blade2 (#70357) üzenetére


bucketb0b
őstag

Én is ezt említettem meg korábban, hogy remélem a selejtezős meccseken megkapjuk az egyik "nagyot" és kiüt minket, talán akkor észhez térnénk. "Remélem megkapjuk a legnehezebb ellenfelet a selejtezőn és kiesünk a gecibe, talán akkor felébred mindenki, másképpen nem fog." [link] -> válasz [link]

(#70358) hobizoli: Sajnálom, hogy nálad ekkora sötétség van. Nem szeretnélek megbántani, de szerintem egyáltalán nem nézed reálisan a dolgokat. A FERÖERIEK, tehát ők jobb bajnokságban játszanak, mint a mieink? :O

[ Szerkesztve ]

(#70362) szab.tam válasza L_YKing (#70343) üzenetére


szab.tam
nagyúr

a fogadás topikról pohár kijelentette, hogy azért nem szeret odajárni, mert állandóan a bundáról pofázunk.
valahol igaza van, de ez a többséget nem érdekli

ugyanaz van itt is. én azért nem szeretek már sokat itt időzni, mert vagy az átigazolásokkal kapcsolatos szellemi recskaverseny megy, vagy a magyar foci fikázása.
ezzel a véleményemmel itt jelentős kisebbségben vagyok, és a többséget ez q*-va nem érdekli.
:D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#70363) #16514048 válasza KisTücsök (#70354) üzenetére


#16514048
törölt tag

Akkor legyen majd elvárható egy 5-0-ás végeredmény, ha a románok meg az észak-írek is legalább annyival verik meg őket, ugyanis mindkét válogatott jobb, mint a miénk. Egyébként nem tudom láttad-e a meccs végén a statisztikákat, de hatalmas különbség volt a javunkra kapuralövés, labdabirtoklás és passzok tekintetében is. Szerintem a második félidőre kifejezetten nem lehetett azt mondani, hogy ne küzdöttek volna.

Az ünneplésről meg annyit, hogy a második félidőre úgy jöttek ki, hogy vezetnek a feröeriek, nyerniük kellett, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra. A végére sikerült megfordítaniuk az állást, szerintem érthető, hogy örültek neki, nem értem miért kellett volna lehajtott fejjel lejönniük. Ha az ezelőtti években végigvertük volna Európát, majd egy ilyen csapat ellen csak 2-1-re nyerünk akkor igen, az kínosabb lett volna.

Az EB-n meg nincs sok keresnivaónk, épp ezért kéne örülni, hogy ennek ellenére most úgy látszik, hogy végre kijuthatunk, és ha nem is érünk el semmit, legalább lesz kinek szurkolni.

Ezt a cigányt zenét meg felejtsük már el, könyörgöm! Ki a rákot érdekel, hogy mi szólt az öltözőben, van ennek bármi jelentőssége? Sikerült életbentartaniuk a meccs végére a reményeket, én is ünnepeltem volna, ha valamelyik hülye ezt a szar zenét teszi be, akkor arra.

(#70364) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Még mindig ugyanaz a téma?

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#70365) Napfénysüti válasza szab.tam (#70362) üzenetére

:DDD

De a magyar foci tényleg gyenge. ;]

Més que un club!

(#70366) #84221696 válasza KisTücsök (#70354) üzenetére


#84221696
törölt tag

+1 Respect!

(#70367) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

na akkor
hajrá Hollandia !!!!!!!!!!!!!!

(#70368) viharhozo válasza Tom5 (#70325) üzenetére


viharhozo
addikt

Szerintem ez nem igaz. Az ukranok nyerhetnek, ha a szlovakok nem nyernek. Ahhoz, h abbol a csoportbol keruljon ki a legjobb csoportharmadik, mindkettonek nyernie kell hetfon.

B0V9B: nem ertem, miert adod az alnaivat. Egervarinak volt szinte egymas utan ket vallalhatatlan veresege, a valogatott nem jutott ki a tornara, teljesen egyertelmu, h el kellett zavarni (azert az is unikalis teljesitmeny, h kepes volt negy meccsen 21 golt kapni a hollandoktol).

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#70369) #22743424


#22743424
törölt tag

Ria Ria Prohardveria! :D

(#70370) B0V9B válasza viharhozo (#70368) üzenetére


B0V9B
tag

???? Milyen álnaívat? Egervári ugyanúgy a 3. helyen végzett egy olyan selejtezőcsoportban, amely 2 fokkal nehezebb volt mint a mostani, csak akkor az ugye nem ért semmit sem. Érdekes módon akkor mindenki f@s edzőnek mondta meg minden magyar játékos szar volt és minek ide stadion ezeknek, stb. Most hogy 24 csapatos lett az EB és hirtelen a 3. hely pótselejtezőt ér, már minden happy meg szép meg bulibáró... Pedig akkor voltak olyan meccseink amire még azok is csettintettek akik utálják a magyar focit. Pl. a Hollandiai kinti meccs ahol kétszer is vezettünk, a törökök elleni hazai meccs ahol 0-1-ről nyertünk 3-1-re, a Svédek elleni győzelem, ahol végre nem mi kaptuk a végén a mindent eldöntő gólt, hanem mi lőttük, a románok elleni zártkapus meccs, ahol végig uraltuk a mérkőzést és több ziccert is kihagytunk, majd a 93. percben jött egy olyan védelmi hiba amit még San Marinotól vagy Gibraltártól is ritkán lát az ember. Arról is ő tehetett hogy egymásnak szaladt a két védőnk, Király meg kijött a rokonok elé? Bezzeg ha azt kivédekezzük akkor mi mentünk volna pótselejtezni, csak az Észteket és Andorrát kellett volna verni hazai pályán (akiket sikerült is könnyedén) és akkor már semmit sem számított volna a Hollandiai és Romániai meccs. Arra akartam célozni hogy itthon ennyin múlik hogy valaki jó edző vagy nem. Nincs középút, vagy kurva nagy edző vagy, vagy egy dilettáns hülye. Szövegértelmezés pls. :N

Ui.: Tétmérkőzésen vele csak a hollandoktól kaptunk ki (igaz tőlük 4-szer is és mindig kitömtek), meg Svédországban és Romániában egyszer-egyszer. Vagyis Magyarországon tétmeccsen a hollandokon kívül más csapat nem tudott nyerni (majdnem 3 és fél évig). Egyébként a románok elleni sorsdöntő mérkőzésre eltiltások és sérülések miatt olyan védelemmel kellett kiállni 50 ezer ember előtt, mint a tétmeccsen akkor debütáló Guzmics (előtte játszott bari meccsen Kuvait ellen egy teljes meccset, meg Norvégia és Csehország ellen 15 perceket), Lipták, Vanczák, Varga, Koman. Most hol vannak ezek a játékosok? Guzmics alapember egyedül a válogatottban, mivel leigazolta a Wisla és egy magyarnál jobb és nagyobb iramú bajnokságban játszik 1 éve. Látszik is a játékán. Vanczák odafér a kispadra, de ha Korcsmár felépül akkor valószínűleg még a keretbe sem fog beférni.

[ Szerkesztve ]

(#70371) B0V9B


B0V9B
tag

Hollandoknak el is úszott az EB. Két 1. kalapból sorsolt csapat is (Hollandok, Görögök) csúnyán leszerepelt a selejtező sorozat alatt, holott 2 éve még mindkettő a VB legjobb 16 csapat közé jutott (a Hollandok ugye bronzérmesek voltak). Ennyit változik a válogatott futball 2 év alatt.
Ami még perec lehet nekünk az Ukránok győzelmén kívül, az az ha a Törökök megverik az Izlandiakat, míg Lettország kikap Kazahsztántól és Lettország lesz az utolsó. Úgy a törököknek 18 pontjuk lesz, de lejön ebből 2 pont (2 döntetlen a Lettek ellen), de még így is előttünk lesznek a 3. helyezettek rangsorában.
Én pesszimista vagyok azzal kapcsolatban hogy megszerezzük a legjobb 3. helyet, ezért már nézem is a lehetséges pótselejtezős ellenfeleket. A B-csoportból még Ciprus is beérhet a 3. helyre (jobb lenne velük összekerülni esetleg mint Izraellel vagy Boszniával), valamint a H-csoportban a legpapírformább eredmény jön (Horvátok megverik Máltát, Norvégia nem nyer Olaszországban) akkor onnan a Norvégok a 3.-ok. Ez azt jelentené hogy a pótselejtezős sorsolást kiemeltként várhatnánk.

Bocs a késő esti matekozásért! :)

[ Szerkesztve ]

(#70372) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

rohadt csehek.. kapjátok be

(#70373) B0V9B válasza Tibiajax (#70372) üzenetére


B0V9B
tag

Elég tartalékosan álltak fel, több alapemberüket is pihentették.
Szerintem nem véletlenül, úgy voltak vele hogy inkább egy török csapat jusson ki mint a hollandok.

(#70374) fatal` válasza B0V9B (#70371) üzenetére


fatal`
titán

Nem úgy van az. Ha a törökök kikapnak az utolsó fordulóban, a Hollandok meg nyernek, akkor utóbbiak a pótselejtezősek :)

(#70375) L_YKing válasza B0V9B (#70371) üzenetére


L_YKing
addikt

Es ebbol mit lehet leszurni?

Hogy a magyar valogatott szar!! :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#70376) forceberg válasza Tibiajax (#70372) üzenetére


forceberg
veterán

Az a baj, hogy ezt véletlenül sem a magyarok miatt írtad :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#70377) B0V9B válasza fatal` (#70374) üzenetére


B0V9B
tag

Törökök hazai pályán legalább egy döntetlenre jók lesznek a tétnélkül játszó Izland ellen, erre a tippmixesek nyugodtan rárakhatják asszonyt, kocsit, házat. :D

(#70378) szab.tam válasza forceberg (#70376) üzenetére


szab.tam
nagyúr

hagyjad már. mostanság ők a legnagyobb barátaink. meg fico is.

***

tibibácsi amióta betetett minket, hogy megy a válogatott meccsre, nálam margóra került.
még 2 hét a büntiből.
:DDD

szeretem a hollandokat, de ezért szopni fognak. mint ahogy az inter is. :DDD
teszek róla. (azaz ellenük tétet.)

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#70379) Tibiajax válasza szab.tam (#70378) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

mi az hogy ezért
mert merészeltek botladozni a Hollandok? vagy mert a köcsögszájú csehek, meg az ultraratyi izlandiak - akikre a kutya nem lesz kíváncsi rajtuk kívül az eb-n - behúzták amit be kellett, legfőképp a vb-bronzérmes németalföldiektől, mintha muszáj volna

(#70380) szab.tam válasza Tibiajax (#70379) üzenetére


szab.tam
nagyúr

"mi az hogy ezért"

késő van, nem értetted.
mert, hogy beszopattál minket a válogatott meccsre menéssel.
nem baj, majd holnap. :)

***

mls live:
drogba szabadrúgás gólja megvolt? :D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#70381) Tibiajax válasza szab.tam (#70380) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

két pornó között ilyenekkel ne fárassz már..

: D

(#70382) szab.tam válasza Tibiajax (#70381) üzenetére


szab.tam
nagyúr

"két pornó között ilyenekkel ne fárassz már.."

ok.
akkor legközelebb szóljál a kezdés előtt.
vagy amikor már végeztél velük.

:DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#70383) bucketb0b válasza szab.tam (#70382) üzenetére


bucketb0b
őstag

Volt egy még anno 12 évesen meg majd lesz 83 éves korában is egy. Szóval mindig a 2 között lesz :D

(#70384) KisTücsök válasza #16514048 (#70363) üzenetére


KisTücsök
addikt

Másképpen közelítjük meg a dolgokat, ezért nem is nagyon fogunk közös nevezőre jutni. Nem feltétlenül baj, csak lehet feleslegesen futjuk a köröket.

Skippelje aki már unja...

Most írhatnék nagyon-nagyon sokat, minden egyes mondatodra reagálva, de feleslegesnek érzem. Röviden: Ez a válogatott (és a magyar foci egésze) egy semmi. Színtelen, szagtalan, semmi. Egy nagyon-nagyon költséges semmi (amiben megjegyzem az én pénzem is benne van, a magyar futball egészében). Kell a cirkusz a népnek, csak ez nem az. Ha most azt mondaná nekem valaki, hogy csak egy szavamba kerül és felszántják a "nemzeti stadiont", búzával bevetik, magyar válogatott meg volt nincs, lehet rábólintanék. Legalább tudnám, hogy az a búza jó célt fog szolgálni, volt értelme. De senki nem fogja nekem ezt mondani. A válogatott van, volt és lesz is. És elég szar azt hallani (még mindig, jobb híján), hogy egyszer (amit már apám sem élt meg, de nagyapám sem igen emlékszik már rá) oktattuk az egész világot ebben a nagyszerű sportban. Nekem ez nem elég, engem ez nem érdekel, mit kezdjek vele?

Te látszólag elfogadod, hogy nem tudunk focizni, szarok vagyunk, és örüljünk már egy Feröer-szigetek elleni kínkeserves győzelemnek is, mert ez a szintünk (a szint, amit folyamatosan egyre lejjebb pakolunk). Én nem. Maximalistának tartom magam (egészséges határok között, és a realizmust nem hanyagolva), ha elfogadom, hogy ez így jó, és örüljek még ennek is, akkor a büdös életbe nem is lesz jobb. Márpedig én jobbat akarok. És nem akarok egy Feröer-szigetek ellen a hosszabbításban azon izgulni, hogy nehogy egyenlítsenek.

Ez az egyik fele, a másik (és talán fontosabb): Van amihez nem kell focitudás: Alázat. Tegnap a feröerieken láttam. Az akarást, az alázatot, a küzdést. A mieinken 90%-ban nyoma sem volt. Nem csak most, nagyon régóta. A görög meccset is említhetném, az "évtized" mérkőzését, a románok ellenit is. És még visszább. Ezeken a meccseken egy valamit láttam: Alibizést. Márpedig én ezt nem akarom látni. De ezt látom, a magyar foci egészén. Mindenkin. Mintha mindenki elégedett lenne azzal, ami van. Akkor kérdem én: Hogyan lesz így jobb? Vagy nem is akarunk jobbat?

Ma nyernünk kell, ha egyenesen akarunk kimenni az EB-re. Más eredményektől is függ persze, de legalább ne rajtunk múljon. És én ezt akarom ma látni a csapaton, hogy ők is nyerni akarnak, és tesznek is érte. Az meg már csak hab lenne a tortán, ha nem minden harmadik passzunk egy eladott labda lenne a saját térfelünkön...

(#70385) #84221696 válasza KisTücsök (#70384) üzenetére


#84221696
törölt tag

Megint csak +1! :D
A mai meccs szépen be fogja árazni a magyar válogatottat. Csodát nem várok és nagyon kíváncsi leszek a meccs egészére.

Más: most a Messike megy a sittre vagy csak a faterja? ;]

(#70386) L_YKing


L_YKing
addikt

[link]

Erdemes elolvasni makd johet a komment, hogy ez az ember is egy szar. :D

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#70387) mefistofeles válasza KisTücsök (#70384) üzenetére

Teljesen rendben van amit írsz DE....

"Én nem. Maximalistának tartom magam (egészséges határok között, és a realizmust nem hanyagolva), ha elfogadom, hogy ez így jó, és örüljek még ennek is, akkor a büdös életbe nem is lesz jobb. Márpedig én jobbat akarok"

Miért ha Te nem fogadod el és még százezrek akkor jobb lesz? hagyjuk már....... Évtizedek óta mindenki arra vár, hogy na most .... aztán mindig jön a koppanás. Ettől persze még rendben van a maximalizmusod de ezzel csak magadat szivatod mert ettől rohadtul nem lesz jobb semmi!

A válogatottról (részemről utoljára):
El lehet fogadni minkét nézőpontot, csak súlyozás kérdése az egész.
-Akik még mindig a futballnemzet, aranycsapat, angol-magyar 3-6 csalóka délibábos világában élnek azoknak egy Faerör szigetek elleni 2-1 mindig is szánalmas fos teljesítmény lesz. És ezen az sem segít, hogy másokra mutogattok, hogy azok is milyen szarul játszottak!

Azoknak pedig akik már felfogták, hogy a magyar foci egy rakás szégyen, és európa második vonalában kullogunk, miniállamok félamatőr csapatainak a szintjén azoknak igen is szép teljesítmény lesz mindig egy ilyen meccs!
Ennyi az egész! Mindig az fogja meghatározni, hogy mennyire vagytok elégedettek a válogatottal, hogy milyen magas polcra helyezitek őket........

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#70388) DS39 válasza B0V9B (#70371) üzenetére


DS39
nagyúr

nekem van egy olyan érzésem hogy ha nyerünk este, nem kell matekozni a 3. hely miatt, mert a románok csak x-elnek. (nagyon ilyen formát mutatnak, utóbbi 4 meccsük x lett, akár erősebb, akár gyengébb ellenfél ellen játszottak)

[ Szerkesztve ]

(#70389) forceberg válasza L_YKing (#70386) üzenetére


forceberg
veterán

Egyetértek vele...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#70390) Tibiajax válasza DS39 (#70388) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:N

(#70391) DS39 válasza Tibiajax (#70390) üzenetére


DS39
nagyúr

mi nem? nem x-elnek vagy nem nyerünk? :D

(#70392) Tibiajax válasza DS39 (#70391) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

is, is :K
:D

(#70393) DS39 válasza Tibiajax (#70392) üzenetére


DS39
nagyúr

én most nem vagyok ilyen pesszimista. (na majd ha meglátom az első 10 percben nyújtott játékot :D)

(#70394) #84221696 válasza L_YKing (#70386) üzenetére


#84221696
törölt tag

Mintha Horti nem egy megmondóember lenne. ;]

(#70395) L_YKing válasza #84221696 (#70394) üzenetére


L_YKing
addikt

Most meg is mondta az igazat :)

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#70396) #84221696 válasza L_YKing (#70395) üzenetére


#84221696
törölt tag

Abszolut igazság nem létezik, csak az, amit egy adott szituációban annak vélsz. Szerintem meg nem mindenben van igaza. :)

(#70397) B0V9B válasza L_YKing (#70386) üzenetére


B0V9B
tag

Pont Horti testesíti meg teljes egészében a magyar napraforgó szurkolási stílust! Egy vereség után a bányába küldene mindenkit a csapattól az edzőn át az mlsz vezetésig, egy győzelem után pedig azonnal követeli hogy a Barca/Real/Bayern igazoljon le egy tucat magyar játékost, mert ezek a srácok a futball császárai!
Attól függetlenül hogy imádom/imádtam a közvetítéseit. :)

(#70398) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Ha ma este nyerünk akkor mi kell még ahhoz, hogy kijussunk az EB-re?! :B

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#70399) L_YKing válasza gyuromoj (#70398) üzenetére


L_YKing
addikt

Roman X vagy holnap egy Ukran bukas vagy X

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#70400) #84221696 válasza gyuromoj (#70398) üzenetére


#84221696
törölt tag

Remélem nyerünk :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.