Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #152998 üzenetére
"Sok-sok évvel ezelőtt Pedri nagypapája, alapította a Barça egyik kanári-szigeteki Penyáját Teguestében, ahonnan Pedri is származik. Éppen ezért a fiatal középpályás esetében sosem volt kérdés, hogy melyik csapatnak szurkol, Pedri egészen kiskorától culé, ilyen formán számára az is óriási dolog volt, amikor meglátogathatta a klub létesítményeit nemrégiben."
Forras: Eurobarca
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #153001 üzenetére
Igen sajnos, szomorú Azért sok sikert neki, a Real mögött elsősorban persze
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
1 – Juventus: 12 (Ronaldo 5, Morata 3, Chiesa 2, Ramsey, Bonucci)
2 – Inter: 8 (Lukaku 4, Perisic 2, Skriniar, Barella)
2 – Manchester City: 8 (Sterling 3, Ferran Torres 2, Zinchenko, De Bruyne, Laporte)
4 – Atalanta: 7 (Maehle 2, Pessina 2, Miranchuk, Gosens, Pasalic)
5 – RB Leipzig: 6 (Forsberg 4, Poulsen 2)
————————————————-
18 – Sampdoria: 2 (Damsgaard 2)
18 – Napoli: 2 (Insigne 2)
18 – Lazio: 2 (Immobile 2)
18 – Sassuolo: 2 (Locatelli 2) -
venember83
nagyúr
Egyes pletykák szerint (Bild) a Chelsea 100 milliós ajánlatot továbbított a Juventusnak Chiesáért, amit a torinóiak visszautasítottak. A Fiorentinától kétéves kölcsön keretében érkezett Fede, s összesen 60 milliót fog érte kifizetni a Juve több részletben, az összes bónuszt beleszámítva.
-
addikt
Valaki rossz pályára keveredett.
-
Soulfly842
addikt
Ez már több, mint szánalmas az angoloktól/angol szurkolóktól Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Eb 2020: már több mint 100 ezren írtak alá a petíciót, hogy játsszák újra a döntőt
Nem várt helyről - a zassszonypajtástól - kaptam a legjobb prezentációs anyagot, hogy-hogy is történt ez valójában a zangol-olasz meccsen
Apropó, az angolok büntetéséről volt már szó? - hogy vizsgálódnak-e egyáltalán hivatalosan a büntetéssel kapcsolatban??
Hááát... ha ez igaz, akkor Haaland-ot tényleg viszi a Real és a Chelsea lemondott róla? mert igazából csak úgy tudom elképzelni... kizártnak tartom, h. közel 300M-et költenének két játékosra egy átigazolás szezonban. Ez még Abramovicstól is durva lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Soulfly842 #153028 üzenetére
található petíció leírásában az áll, hogy nem volt fair a mérkőzés, és hogy az olaszok rengeteget szabálytalankodtak, ami következtében nem szabadott volna teljes létszámban befejezniük a meccset.
Hangsúlyozva van, hogy nem volt fair a mérkőzés, és ezért egy nem elfogult játékvezetővel újra kellene a döntőt játszani.
nem elfogult jv-vel lehet a döntőig sem jutnak elEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #153029 üzenetére
én meg írok egy petíciót, hogy menjenek vissza amerikába, gyűjtsék össze az összes telepes leszármazottat meg behurcolt rabszolga leszármazottat és mindenkit költöztessenek haza (valamint kompenzáljanak anyagilag) ...észak-amerikát meg adják vissza az indiánoknak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
proci985
MODERÁTOR
Utóbbi napokban másodszor kellett törölni offtömeget, akit érdekel az a téma, arra van topik.
Pontosítás: Ez egy fórum és nem egy news feed. Ha úgy érzed, hogy egy link hozzátesz a diskurzushoz akkor írd meg a saját hozzászólásod a saját szavaiddal és használd a linket forrásként. Random linkeket kontextus nélkül bedobálni spam, szóval ezt is kerüljük.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
venember83
nagyúr
válasz Soulfly842 #153028 üzenetére
Fabrizio Romano is megerősítette a Chelsea százmilliós érdeklődését.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #153034 üzenetére
lehet mindent olvasni, ma barella pool/mu volt a legújabb hír, hát őt aztán végképp nem kellene eladni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
őstag
Griezmann -> Atléti
Saúl -> Barca
Úgy néz ki tényleg megvalósul a csere. Felszabadul egy jelentős bértömeg. Így Messi alá tud írni évi 20 milliós fizetésért. -
addikt
Messi közben hosszabbított.
Tűkön ültem ,hogy végül marad vagy marad. Végül maradt.
A marhaságot miszerint megfelezték a fizuját nehogy bárki elhiggye. 2026-ig fogja a Barca fizetni. Akkor már nem is fog játszani... Így oldják meg a fizu problémát. Papíron fele annyi, de hosszabb ideig kapja ezt az összeget.
Így kell az FFP és Tebas küszöbére szarni egyszerre...
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Pkc83
őstag
válasz omfgk #153041 üzenetére
"Így oldják meg a fizu problémát. Papíron fele annyi, de hosszabb ideig kapja ezt az összeget."
Nehogy éhen haljon végül szegény.
Én az UEFA helyében már régen korlátoztam volna a fizetéseket,mert
ezek a pénzek nem normálisak. Egyik focista sem érdemel ennyi pénzt,
még Messi és Ronaldo sem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Richard! #153044 üzenetére
Igaz.
Nem hiába hagyta kipörögni a szerződését Messi. Így azért jobban meg lehetett szorongatni Laporta tökeit. Főleg ,hogy azzal kampányolt ,hogy Messi marad...
Azért nem semmi alkupozíció volt ez.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
villamos
őstag
A kommentátorok élete bizony nem habostorta: [link]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Bréking, Bréking. Nagyon forró hír!
A Diósgyőri VTK stadionjában nemzetközi mérkőzés lesz! Az első.
Csak egy kurva nagy bökkenő van vele, hogy nem a Diósgyőr játszik XY-al.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Pkc83
őstag
válasz bandus #153049 üzenetére
Ne hasonlítsuk össze már a kettőt.
Mennyit keres Magyarországon egy jó mérnők? 1 milla körül? Vagy annyit se.
Ugyan miért kellene egy focistának legyen az bármilyen jó 20-100 millát(euróban)
vagy még többet keresnie egy évben? De a konkrét kérdésedre a válaszom:
Mondjuk azért ,hogy a klubok se menjenek tönkre. Jó pár focista sír ,hogy
vissza akarnak venni a fizetéséből miközben a legtöbb helyen
több mint egy évig nem volt jegybevétel sem.
Oda szarnak ahol esznek. Ha maximálnák mondjuk évi 12 millában(euróban)
az miért is nem elég? A legjobbak kapnának annyit de akinek "csak" évi 1 milla
jutna az se halna éhen. Szerintem.
Persze nem muszáj ezzel egyetérteni de én így látom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen