Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
istenem bazmeg annyira tudtam hogy ez lesz.. miért nem tudtak várni a sziti meccsig azzal az Ole szerződéssel
-
Septum15
aktív tag
válasz dracox #120002 üzenetére
A transfermakt szerint a 17/18-as szezon kezdete óta (minden barátságos és válogatott meccset is számolva) 14 tizit lőtt. Ebből 9 bement, 5 nem. Ez 65%-os tizenegyes lövési mutatót jelent. Persze az utóbbi hónapban szinte minden meccsen lőtt egy szabadrúgás gólt, de nem értem, hogy miért kell még mindig ekézni a tizik miatt. Ronaldo 14-ből 11-et lőtt be, 3 ment mellé. Ez 79%-os mutató. Jobb mint Messié, de attól még az övé se katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #120004 üzenetére
menj már.. 4-4 lett? 1-2ig néztem, 2nd half elején aztán valamikor kegyetlenül elaludtam, semmire nem emlékszem
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #120004 üzenetére
na megnéztem az összefoglalót. kemény lehetett.. 80.percben már 4-2 volt, és mégsem tudott nyerni a tengeralattjáró. hihetetlen. és megint Messi, mit rugott a 91.ben aztán még suarez, és nem tud kikapni a Barca
-
Tibiajax
nagyúr
nno, de a mai a'la carte:
20:55 - Serie A TIM, Genoa - Internazionale digi1
20:40 - Premier League, Chelsea - Brighton digi2
20:55 - Serie A TIM, AS Roma - Fiorentina digi3
20.00 - Premier League, Manchester City - Cardiff City spíler1
21.30 - Premier League, Valencia - Real Madrid spíler2 -
bence188
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tudtok-e esetleg olyan oldalt, ahol jó minőségű real madrid szabadidőszettet lehet venni viszonylag elfogadható áron és azért viszonylag nagy a választék? Itt nézek magyar oldalakat, de mind 30 ezer forint felett vannak és ami tetszik, abból nincs is méret általában. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #120012 üzenetére
fütyülhetsz mez nélkül is majd, amikor Icardi labdához ér..
-
villamos
őstag
Dibusznak piros lap... gyönyörű...
Ez a meccs a Szemétváriaké lesz, meg nagy valószínűséggel a kupa is... hacsak csoda nem történik...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Legalább a felcsút kiesett...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nagyúr
-
4580693
senior tag
Nem szoktam olyan sűrűn focit nézni ma már, magyar focit meg szinte egyáltalán nem. De most kivételt tettem. Ez a vidi - fradi meccs a ladbarúgásnak nevezett sport megcsúfolása. Most komolyan? Milyen sport az, ahol a legfontosabb az ellenfél megsemmisítése? Ahol nem számít a ladba megjátszása, csak az, hogy az ellenfelet így vagy úgy, de lehetőleg jól alá rúgva tegyék ártalmatlanná? Milyen sport az, ahol az egész első félidőben van egy darab kaput eltaláló lövés, ahol a folyamatos játék ismeretlen fogalom. Soha többet magyar focit.
-
vond
MODERÁTOR
-
villamos
őstag
válasz 4580693 #120021 üzenetére
Ez a Mennyei, nem pedig valami biszem-b@szom liga...
Meg most mégis ki törjön kapura? A 10 emberre fogyatkozott FTC, vagy az ellenfele, aki gyakorlatilag az Üllőin megnyerte a párharcot?4 - 1 ezzel eldőlt a mérkőzés, és a továbbjutás is.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Dibusz Indul a busz.
Szepen letarolta a fehervarit. Tiszta piros, nem is tudom mit reklamalt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #120025 üzenetére
Kifejezetten szerencsétlen megmozdulás volt, ott tulajdonképpen el is dőlt a meccs.
Kispest - Soroksár
Szemétvár - Loki[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Honved-Soroksar es Vidi-Loki a finaleert.
Gyepes ongolkiraly adott a soroksarnak eselyt az ujabb csodara
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
hhenry
őstag
válasz LyonnaisFan1 #120025 üzenetére
Három helyen tört az arca
-
törölt tag
válasz Citroware #120034 üzenetére
Hát igen, ollózós gólt még senkitől nem láttunk rajta kívül, egyértelműen neki kellett volna kapnia a díjat.
Főleg ha azt is hozzátesszük, hogy mennyiszer ugrott magasabbra a védőknél, meg mennyi tizit értékesített. A bicikli cselekről már nem is beszélve.Bámulatos játékos, a világ legjobbja. Modric-tól mikor látsz ilyeneket?
-
addikt
válasz hhenry #120035 üzenetére
2011 és 2012 közül is az egyik évben neki kellett volna adni, nem Messinek. 2011-ben CR teljesített jobban egyénileg (aranycipő), a csapata rosszabbul, 2012-ben viszont Messi volt az, aki egyénileg többet nyújtott, a Barca viszont rosszabbul szerepelt, mint a Real, tehát az előző év fordítottja volt.
Tehát akár a csapat sikere a mérvadóbb, akár az egyéni teljesítmény, a kettő közül az egyiket meg kellett volna kapnia vagy így vagy úgy, ehelyett mindkettőt Messinek adták. 2018-ban is megérdemelte volna, már kb 2-3-mal több aranylabdát kellett volna kapnia CR-nek, mint Messinek.
[ Szerkesztve ]
-
-
El Kebir
őstag
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft