Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Na.. Igy is lehet nyerni... Eljen az antifoci. Inkabb hagyom is.
A jovo focija....Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
spammer
veterán
CR hogy dirigál.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
DeathAdder
veterán
A futballvilàg szégyene h portugália egyetlen megnyert meccsel európa bajnok.
Na de hálistennek vége nem fog hiányozni... -
Cartevo
őstag
-
villamos
őstag
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
cyberkind
félisten
Most itt akkor a franciák adták el a győzelmet hogy szart se csináltak vagy csak ennyire jók voltak a portugálok?
Végre, megvan 12 év után.
Franciák...
(ez hihetetlen, ennek a csapatnak itt se kellett volna lennie )
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Nyomi fransziák, bárki csak ne ők....hála égnek.
-
Turbolada II
őstag
Kár volt túlhűteni a pezsgőt. Elek Ákosnak jár az EB cím fele.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Ringman
nagyúr
válasz lacy86 #84007 üzenetére
kb úgy nyomták, mint a görögök.
ők teljesítettek a legjobban, mert nyertek
(nem kedvelem a portugálokat egyébként)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Richard!
addikt
Egy olyan csapat nyert, amely azt sem érdemli meg, hogy köpjek egyet utánuk...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tom5
addikt
Mi lesz a bajnoki busszal?
-
lacy86
addikt
Vicc ez a gyozelem ...
Nem is baj, hogy veget ert
Nem birnam nezni, hogy ilyen low teljesitmennyel mennenek tovabb -
callmeakos
veterán
Én csak ennyit fűznék hozzá: "Könnyű csoport"
All→M8
-
addikt
Ezt Deschamps cseszte el, mert ilyen botlábú zsiráfokat játszat elöl, mint Zsiru, aztán Zsinyak, mikor a franciáknak olyan remek csatáraik vannak, mint Griezmann, Martial, Lacazette... Payet a csapat karmestere, erre lehozza. Megérdemli ez a hülye a vereséget. A játékosok nem érdemlik meg.
Szinte minden csapat kudarcra van ítélve, amelyik ilyen csatárt játszat, technikás helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon lejtett az a hazai pálya, de szerencsére nem sikerült nekik!!
Hatalmas győzelem, ilyen kerettel
Ha Mo nyert volna így EB-t, akkor nem fikáznátok a csapatot...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
KisTücsök
addikt
válasz Turbolada II #84024 üzenetére
Félve kérdezem meg. Mi lesz akkor?
-
MPowerPH
félisten
válasz callmeakos #84019 üzenetére
Es? Mi 4-zeroval kizugtunk, a lesajnalt Portugalia meg megnyerte az EB-t. Sot, a mikro meretu Izland is tovabb eljutott.
Orulok neki, hogy nem a franciak nyertek meg. Ronaldo pedig...kellemeset csalodtam benne az EB alatt, foleg az utan, ahogy ellenunk jatszott/viselkedett.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
cyberkind
félisten
És ez az ember, Pepe, VB-n kívül mindent nyert, leírni is fura.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz cyberkind #84027 üzenetére
Miért? Attól még jó védő, hogy megkattan a parázs meccseken. És nagy részt is vállalt az EB győzelemből, talán az EB-n összességében a portugálok legjobbja volt.
Én Arbeloa eredményein döbbenek le mindig. Na ő maximum közepes játékos. És nem emlékszem olyan meccsre, ahol igazán jó lett volna.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
thomeef
őstag
Örülök hogy nem a Franciák nyertek Pepe brutálisan játszott végig az EB-n, messze a legjobb portugál játékos sztem
(#84030) Citroghost: Még mindig jobb mintha befosott volna
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
B0V9B
tag
Mondjuk akik itt az antifoci győzelmét hajtják, azoktól szeretném megkérdezni hogy Franciaország a játékrész melyik perceiben támadott annyira, hogy feltörte volna a háló a portugálok hátát? Mert én nagyon figyeltem a döntőt, de nem vettem észre azt a varázsmomentumot, hogy ha most a franciák lőttek volna egy gólt a 110. percben, akkor büszkén csettinthettem volna, hogy: "ez igen, ez szép volt, nagyon de nagyon megérdemelték"
Természetes hogy egy döntőt agyon nyom a tét
-
szab.tam
nagyúr
eder interjú:
"megérdemeltük ezt a címet."
mi van?igazán szép az lett volna, ha azt mondja, hogy "nem érdemeltük meg, de nagyon hálás vagyok, ennek, meg ennek..." (Istennek, anyukámnak, szomszédnak, labdaszedőknek, szurkolóknak, stb.)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Dexar007
veterán
En orulok,hogy a portugalok nyertek.CR-tol majd meg 70 evesen is kerdezgetni fogjak,milyen volt az EB donto.d
Lehet mondjuk addigra ugy fog emlekezni,hogy o rugta a portugalok osszes goljat.Give me your cum,bull!
-
Turbolada II
őstag
válasz szab.tam #84034 üzenetére
Az eredmény 1:0 oda szóval megérdemelték. Végre egy kis ország is tudott nyerni.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Cartevo
őstag
válasz Turbolada II #84036 üzenetére
Csoport3.
-
Turbolada II
őstag
válasz Cartevo #84037 üzenetére
Sokra mentünk az 1. helyezéssel. De a legjobb meccset mi csináltuk a portugálokkal.
-
Cartevo
őstag
válasz marositech #84039 üzenetére
32 tagú legyen?
-
forceberg
veterán
válasz marositech #84041 üzenetére
16 helyett 24 csapat, több meccs, nagyobb üzlet, ennyi.
Negyeddöntők helyett nyolcaddöntőkkel kezdődik a ki-ki szakasz.
Szerintem jobb, mint a 16 vagy 32 csapat 2-2 továbbjutóval, mert így nem azonnal bukó pl. egy halálcsoport.BL-ben pl. miért nincs ez az ágrendszer?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Vladi
nagyúr
Nem értem ezt a portugál köpködést.
Azért nézzük már meg, hogy a nagy csapatok hogy teljesítettek:
Olaszország? Németország? Franciaország? Spanyolország?
Ennyire zérus volt a mezőny. A nagy csapatok közül kb egyse mutatott fel valami extrát.A kis csapatok bezzeg! Wales, Izland, Magyarország! Na az igen.
Örülök, hogy inkább a portugálok nyerték, a fentebb ismertetett előzmények miatt.
Szeritnem igen is megérdemelték! Nem tudta őket legyűrni még a magyar válogatott sem, tehát igenis kiemelkedőek!mod:
Azért én a szabályokat még így is módosítanám, hogy előbb vegyék figyelembe a győzelmet. Igen, akkor Portugália kiesik, Albánia meg továbbjut.[ Szerkesztve ]
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
wednesday
őstag
válasz Cartevo #84040 üzenetére
Ugyan ott lennék vele, mint a 16 tagúval. Persze döntően az üzleti érdekek játszottak bele, de annyi előnye van a 24-es rendszernek, hogy az utolsó csoportfordulóknak még van/lehet tétje. A 3. körök is lehetnek pörgősek. Mert ezek után lássuk be a csoportkörökbe jobb meccsek vannak, mint a kiesés szakaszban.
Úgyhogy legalább az EB elejét élvezzük már és hagyják így.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Turbolada II #84036 üzenetére
haha, egy meccset nyertek meg rendes játékidőben. ezek érdemelnék meg? az 1:0 az egy tény, az, hogy megérdemelték már más kérdés.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
7600 GS
addikt
Benzema most rendesen mutathatja a fukkot Dösámpnak meg Zsirunak is.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #84046 üzenetére
Ezt én is láttam, nagy respect mindkét srácnak..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen