~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
addikt
szegény bergamóiak
Resistencia eterna
kacsyx
aktív tag
Semmi pánik, ilyen játékkal az első rutinosabb csapat ellen elvéreznek olajosék.
Muriel...
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
LyonnaisFan1
őstag
Tuchelnek most mentették az állását, de csak napokkal.
A leendő ellenfél ellen kevés lesz. Egy teljesen lerobbant Atalanta ellen még sikerült, de már egy Leipzig/ATM kettőssel szemben nem lesz ennyire kondi fölényben a hajrában.
Az Atalantának ettől függetlenül jár a kalapemelés. Emberfelettit mentek, nem sokon múlott.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
kacsyx
aktív tag
Remélem azért Neymarkának egy kis koronát vittek magukkal.
bagyulajuve
addikt
Franciaország - Olaszország 2-0
Resistencia eterna
Tibiajax
nagyúr
Lipcse se fog komolyabb ellenfélt jelenteni, mint az atalanta..
az atletico már igen, előveszik megint a szokásos köcsögfocit, aztán annyi is lesz.
de hátha nem.. rohadtul nem vagyok kiváncsi simeoneékra
LyonnaisFan1
őstag
Nem olyan biztos az. De először derüljön ki, hogy ki lesz az ellen.
Vagy magyar párharc lesz, vagy nem.
Lőw "nekem nem törött a lábam" Zsolt vs. Gulácsi és Villi Orbán.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Tibiajax
nagyúr
azt az utolsó (gól)passzát tanítani lehetne nyugodtan, akár a magyar embéegyes profiknak
ZavaBalazs
őstag
jó, hát hülyék mindenhol vannak. én olyan barcás twitter oldalt találtam (asszem totalbarca volt a neve), aminek sikerült egy kominált kezdő 11-ben ilyen csodákat kihozni, hogy Piqué, Lenglet CB páros, Buszkeksz - FDJ - Thiago középpálya, Griezmann balszárny 7-4 a barca javára a kezdőben. aztán jöttek rá a válaszok, hogy "Semedo mostanság egész jó, inkább őt tenném Kimmich helyére, Sergi Roberto meg jobb középpályás Thiagónál..."
amit láttam belőle, az alapján sajnos megérdemelt a PSG továbbjutás, még ha rohadt bosszantó is, hogy csak 5 percet kellett volna kibírni
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Lewa helyett Suarez?
ZavaBalazs
őstag
Addig azért nem ment el a szerző, de a Davies/Albánál csak nagyon talánra volt hajlandó megadni.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Ringman
nagyúr
csóri atalanta
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Kiderült amúgy ,hogy melyik Barcásnak lett pozitív a tesztje?
szerk : Todibo. Akkor ez nem befolyásol semmit.
[ Szerkesztve ]
Peterhappy
őstag
Olyan almos voltam este, alig birtam nyitva tartani a szemem. Mobilon, fostubus streamen szenvedtem vegig a masodik felidot, volt hogy a telefon kiesett a kezembol, majdnem belealudtam. Erre a p$g megforditotta... majd szetvetett a duh, itt kinlodtam meccs utan mire vegre fejbeqrt az alommano.
A jobbik csapat ment tovabb, de miert ne juthatna tovabb neha a kiscsapat? Foleg egy ilyen szimpatikus olajmagnas egyuttes ellen...
Egy jo atm, p$g, Man$ziti, Bayern negyes, es nalam ennyi volt a BL-szezon...
[ Szerkesztve ]
mephi666
nagyúr
én b@sztam el az eredményt: először amikor a meccsre kapcsoltam 1 percen belül lőtt egy gólt az atalanta... majd a 90. perctől néztem végig és akkor lőtt 2-t a psg nem kellett volna akkor már odakapcsolnom a meccsre és maradt volna 1:0
azért szépen megállták a helyüket a pályán: többet futottak, támadtak is rendesen... épp csak szerencséjük nem volt... (szép lett volna pedig, ha a több oldalról sújtott kisebb csapat legyőzi a nagyot)
a 2. gólt azért neymar és mbappe segítségével szépen összerakták...
ma pedig jöhet a lipcse-atletico... remélem gulácsi kivédi a szemüket is (kár, hogy a járvány előtt eldobtuk a bl-t... ha az atletico helyén ott lennénk, elég esélyes lenne a továbbjutás... ma viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt behúzza a lipcse)
érdekességnek ránéztem bet365-ön az oddsokra: nem gondoltam volna, hogy a bayern ilyen szorzót kap... lesznek még itt meglepetések
lipcse - atletico 3.6 / 3.1 / 2.2
barca - münchen 3.4 / 4.1 / 1.95
city - lyon 1.22 / 6.5 / 12
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Az első bekezdésed megfejelem: ha nemzetközi meccset néztek és góliszony van, garantált, hogy Viszlát kolléga nézi
https://www.coreinfinity.tech
Peterhappy
őstag
Hat koszi szepen... de legalabb bevallottad. Ha legkozelebb talalkozunk, az elso sort Te fizeted es akkor nincs harag
@sh4d0w: Ot le kene tiltani a focirol, legyen neki eleg a mozi es a filmek
[ Szerkesztve ]
Viszlát
addikt
Tegnap bezzeg pont akkor nem működött amikor nagyon kellett volna, koetschoeg PSG...
Peter: nana!
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Rugani egészséges.
Akkor mi a probléma?
mephi666
nagyúr
...kérjék el a helyére kölcsönbe kádárt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
venember83
nagyúr
Minimum november óta fájós vállal játszott, Rugani így sem jutott lehetőséghez. Ez a durva, így nagy kár tartani Ruganit, ha ennyire semmit sem ér, semennyire sem bíznak benne.
Ringman
nagyúr
a hétfői győzelemmel az inter a 3. kalapba került a bl-sorsolásnál.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
venember83
nagyúr
S az Atalanta?
Ringman
nagyúr
szerintem 4. kalap: [link]
Peterhappy
őstag
dailymail-nek (csupa kisbetuvel) azt se, amit kerdez, de EZT azert itthagyom csamcsogni
Az angol NSO...
mephi666
nagyúr
én azért szívesen megnéznék egy messi-dybala-cr triót elől
Mármint hol? A Juvéban vagy a Barcában?
Tibiajax
nagyúr
én nem
LyonnaisFan1
őstag
12 a lyonra, ajándék
Na jó ez Barokkos túlzás, de miért ne? Már sikerült a ManCityt legyőzni, győzzük le újra őket.
Jajj de jó, hogy Vasárnap nem kell mennem dolgozni, így a meccsre sör, bor, remélem lesz öröm is inni hozzá.
mephi666
nagyúr
...ha ők a pafc-ban állnának így össze, azt is képes lennék megnézni ...komolyan nem értem, miért nem szerveznek ilyen gálameccseket, amiért nem kapnak a játékosok pénzt, irgalmatlan jegyárakkal megtöltenek egy 75-80ezres stadiont és az egész befolyó összeget eljótékonykodják... minden posztra meghívnák a legjobbakat és csak fociznának egy jót... játszhatna egy csapatban a cr-messi duó, amire azért tuti hogy sok ember kíváncsi lenne... meg azért a poolból elférne ott taa, robertson és van dijk is bőven... nagyon jó "all star" csapatot össze lehetne rakni ellenfélnek meg pl egy spanyol válogatottat bedobni (közülük nem jut eszembe most amúgy se senki, akit beraknék a másik csapatba)
dudu5130
őstag
Nem bajnoki helyezés szabja már meg a kalapot? Régen koeff pontok mentek és utána a helyezés vette át nem?
gyuromoj
veterán
Napi olasz pletyka:
Messi faterja vett egy házat Milánóban.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Tibiajax
nagyúr
ez már vagy egy hetes hír. bealudtál?..
gyuromoj
veterán
Ma dobta fel az insta, szkúzi
Már túlléptünk az Inter - Messi pletykákon.
Most a CR - Barca pletyka a menő.
Tibiajax
nagyúr
nem az volt, hogy Messi megy a juvéba, ahol összejön az álom trió?
komolyan ez kezd már annyira szar lenni, mint amikor emlékszem ált.suliban az volt a gagyi pletykák pletykája, hogy Madonna és Michael Jackson összejött..
xd
gyuromoj
veterán
CR nem a PSG-be megy? Vagy az is régi már?
Tibiajax
nagyúr
áááááhh.....ezeréves.
azóta már meg is járta, vissza is tért.
gyuromoj
veterán
fasza
Na és hogy Matuidi ment Miami-ba?
venember83
nagyúr
Keane az év elején kiállt Ole mellett, amikor sokan támadták őt, nem is jöttek az eredmények, s igaza lett.
Peterhappy
őstag
Messi egyik szel, CR masik, kozepre Ibra.
FC Nyuggerklub
mephi666
nagyúr
...szerintem ha ez a "nyuggerklub" képes lenne a normális együttműködésre és megfelelő kiszolgálást kapna, hozná meccsenként a minimum 3 lőtt gólt még évekig majdnem minden csapat ellen
forceberg
veterán
Gula... Az pedig 11-es volt...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
bagyulajuve
addikt
ez kemény volt
Resistencia eterna
Peterhappy
őstag
Naaa, hol vagytok?
Ez eddig az ujrainditas ota az egyik legjobb meccs*!
* Legalabbis amit en latok
Nagyon tetszik a RebDull. Es le a kalappal az ATM elott is, fura latni, hogy ennyire focizni akarnak, de jol all nekik a stilus!
@BenHans: jogos
[ Szerkesztve ]