~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [sonar:] WSDD, avagy hálózati felderítés
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Rowon:] AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
titán
Sejtettem, bár azt hittem fejesből lesz a szabadrúgás után
Robben egy hatodosztályú játékos, biztos azért nincs rajta az egész meccsen védő.
[ Szerkesztve ]
hobizoli
nagyúr
na ha innen tovabbjut a Barca, lemegyek hidba...
több drón kell ;P
IreN!CuS
őstag
Pfuuu nagy gól
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
vans?
őstag
Igen, az egesz mozdulatsor annyira.. szokasos.
hábm bábm
DopeBob
addikt
Nah, ezt a meccset kar is tovabb nezni... Sajnalom azert a Barcat, jo nagy zako. Most teljes elkeseredesben rohangalhatnak meg 40 percet :-[
MZ/X
giigz
veterán
Megy a Bayern, totális megszégyenítés
megvót a magic burget ma du. fél óra sorban állás után feladtuk, de este negyed 8-kor visszamentünk még, egy óra alatt hozzá is jutottunk a burgerekhez. nagyon pörög nekik, tele voltak egész nap
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Integra
titán
ez az ő trademark gólja. de tényleg gyönyörű volt, nem tudja elrontani
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
zolynet
addikt
úgyúgy, klasszikus, erre a védők nem készültek fel?
mind1 is, jobbak, kész
Life is too short to stay stock!
Ps Vita
őstag
Ahogy rádőlt,zseniális,ezért tartjuk
Azért kimondani is durva,5-0
[ Szerkesztve ]
Azért egy becsületgólt lőjjünk legalább.
Hunfatal: ne foglalkozz vele már kiállította a szegénységi bizonyítványát.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
fatal`
titán
Tegnap hol voltál? Nálad nagyobb troll nincs az egész topicban.
(#16012) Napfénysüti: Az lenne a minimum, de szerintem, ha 20-an lennénk (vagy kiállítanának 3 Bayern játékost), akkor se lőnénk gólt. Ilyen játékkal a Bayern a Getafet is kiküldhette volna, nekik se rúgnánk 4-et
[ Szerkesztve ]
MPowerPH
félisten
Azért egy dologra kíváncsi lettem volna... Mit alkotott volna a két csapat, ha a Barca úgy tud kiállni, hogy mindenki bevethető? Magyarul a teljes védelem itt van, és Messi is kopp egészséges. Ez az amit soha nem fogunk megtudni, csak úgy megfordult a fejemben.
Mert az nem kérdés, hogy ez a Barca sok más csapat ellen is kipottyanna, egyszerűen amit csinálnak, az nem BL színvonal.
giigz: Te bolond vagy... A tegnapi meccs sima döntetlen, a Dortmund a rutintalanságának, és a koncentráció hiányának köszönhetően kapott a végén 2 gólt. Otthon oktatott, itt pedig kézben tartotta a meccset. 100%-os ziccerei ugyan úgy megvoltak, amit szintén nem tudtak értékesíteni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
giigz
veterán
Tegnap 2-0-ra verte a Real a Dortmundot, olyan játékkal, hogy 10-2 is lehetett volna. Tudom nincs volna, de azért nem mindegy, hogy 2-3 szerencsétlen támadó nem tudja berúgni a 10 helyzet közül egyiket sem, vagy teljesen közük sincs a játékhoz, mint pl. a Barca.
A Real már idegenben sem volt a meccs képe alapján 3 gólos különbség a Dortmundnak, hazai pályán pedig szerintem legalább 3 góllal jobb volt a Real...
Gondolom nem csak én vagyok így vele, aki picit is ért hozzá, látja, hogy nem egy kategória a Barca és a Real kiesése...
Ps Vita
őstag
Te ezt nem gondolhatod komolyan
Tuti csak szopatsz minket
giigz
veterán
Nekem az a bizonyítványom, hogy van egy véleményem, neked pedig az, hogy benyalsz mindenkinek.
fatal`
titán
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire elvakult vagy, vagy másik meccseket nézel egy alternatív univerzumban.
Tegnap a dortmund vagy 5 ziccert hagyott ki (legalább annyit, mint a real), az előző meccshez (múlthéten) pedig köze nem volt, sima 4-0 lett volna, ha Hummels nem szarja el az első féldiő végén azt a passzt.
(#16014) BMW001: Szerintem ennél egy megye 3-as meccsen nagyobb a hajtás, mint, amit most a csapat produkál...
[ Szerkesztve ]
csabamolnar
csendes tag
Amugy elso felido utan mar szerintem latszott hogy a Barca mar beletorodott hogy nem jut tovabb .
Ellenben a Real azert kuzdott.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S Advance ,XXLQB 4.1.2 Chucky Bean Final +CoCore-E-5.6.2 Hala Madrid!
Benyalok, haha. Mindegy te már korábban lejárattad magad. Gondolom hogy az a baj hogy én nem gyűlölöm látványosan az ellenfeleket. Bocs de a sportban én tiszteletet tanultam veled ellentétben.
Mod: nem tudom pontosan melyikeccsen egy pár hónapja volt amikor kb a fél topik lehülyézett. Bevallom a neved én isvakkorbjegyeztem meg.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Integra
titán
voltam én is, valamikor 6 körül. de 20 perc után feladtam, ráadásul motorral voltam, az egész szerelés páncélostul, bőrruhástul lassan kezdett rámolvadni.. esélytelen volt, mondtam is a lillának, hogy megyek, ezt most nem várom ki.. inkább visszaültem a motorra és hazahúztam enni
de majd újra támadunk, igaz Tibi?
giigz
veterán
Erről nem is tudtam. Mikor, hol? Vagy most arra gondolsz, hogy más a véleményem, mint itt a többségnek? És akkor mi van?
IreN!CuS
őstag
És milyen volt?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
giigz
veterán
"Bocs de a sportban én tiszteletet tanultam veled ellentétben."
Légyszíves mondd már el nekem, hogy ezt mire alapozod. Nem űzném mindennap a sportokat, ha nem lenne meg a tisztelet. Mivel abszolút nem ismersz, és nem tudsz rólam semmit, ezért tényleg érdekelne, hogy mire alapozod ezt...
Szerk.: Ja, engem nem hülyézett le a fél topic, igazából nem is nagyon emlékszem már rá, annyira lesz@rom, de az úgy volt, hogy egy ember lehülyézett, a többi seggnyaló pedig követte a példáját.
[ Szerkesztve ]
Szimplán a sokszor igen lenéző (lehet nem jó szó rá) hozzászólásaidból. De szerintem ezt itt fejezzük be inkább ignoráljuk egymást. Úgyse jutnánk dűlőre a véleményeinkkel.
Més que un club!
Dexar007
veterán
Mélytorok van gyerekek...
Give me your cum,bull!
giigz
veterán
Benne vagyok, mint mondtam, abszolút nem érdekel itt a topic többsége, 1-2 ember miatt olvasom csak. Annyit azért tegyél már meg légyszíves, hogy leszel annyira tisztelettel felém, és válaszolsz a kérdésemre.
Vagy tényleg pár hozzászólás alapján te megtudsz ítélni egy embert?
[ Szerkesztve ]
cyberkind
félisten
Még öngól is !
0-2
[ Szerkesztve ]
Integra
titán
piké.... lol csóri.... pedig milyen keményen dolgozott eddig
F A T A L I T Y . . .
így lenne lottó ötösöm
[ Szerkesztve ]
fatal`
titán
Itt az igazi Pique
Pedig ma ő volt a legjobb.
[ Szerkesztve ]
forceberg
veterán
Megkoronázta az idei "teljesítményét"!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
MPowerPH
félisten
Ez már kezd nagyon csúnya lenni. Pique, gyönyörű gól.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
fatal`
titán
Legalább rúgtunk egy gólt a Bayern München elleni meccsen.
Na, most már aztán tényleg teljesen szétestünk, bár ez látszott a kocogásból is.
[ Szerkesztve ]
Ps Vita
őstag
Baaaazmeg,6-0
És Jupp paó elkezd trollkodni ......Tymo
Csak sejtésem van nem ismerlek. Másik topikban normálisabb vagy még lehet akár az életben is de ezt nem fogom megtudni. A foci érdekes dolgokat hoz ki az emberből, belőlem is.
Més que un club!
Integra
titán
még kéne a kis dugó is a pályára, főleg ha még lőne egy gólt
0:3
én megmondtam....
[ Szerkesztve ]
MPowerPH
félisten
Húha... Ez már nagyon csúnya.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
homeless09
őstag
Szegény Dortmund...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
Integra
titán
én márpedig a dortmundnak fogok szurkolni
MPowerPH
félisten
Ne sajnáld... Ez a Barca jelenleg a csoportkörből sem jutna tovább. BVB idén már találkozott a Münchennel, tudja mire számíthat. Biztos vereség lesz, de nem ilyen csúnya.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
(#16044) Napfénysüti válasza homeless09 (#16041) üzenetére
Nekik szorítok a döntőben de lehet megteszema Bayernt egy nagyobb összeggel.
Més que un club!
forceberg
veterán
Romba döntik az elmúlt éveket...
Az összes igazolás félresikerült, igazából egyik sem tudott semmit hozzátenni a csapathoz.
Viszont a Bayern igazolási bejönni látszanak.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Sdi
addikt
Most lehet fikázni a real tegnapi teljesítményét , ők legalább viszonylag "szépen" búcsúztak.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
AtHoS
nagyúr
Fejben nincs rendben most a barca (az első meccsen is gond volt, bár ott besegítettek hazánkfiai is, ami rányomja erre a meccsre is a bélyeget). Az első gólt követően pedig végképp.
Remélem azért nem lesz rugdolózás a vége....
read-only mode on the forum
fatal`
titán
Pocsékul igazolunk.
Azért remélem a Dortmund behúzza a döntőt
Integra
titán
figyeljétek a zsindexet... nem tudom, hogy mit néznek..
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Vivobook Pro 14X 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP Probook 650 G1 laptop (15,6FHD/I5-G4/8GB/500GB) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Lenovo t450s laptop (14FHD/I5-G5/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia
- F1 pro v2 mtsimtech
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar